- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
Maşallah Lina'yaIlk uc gune gore iyi gidiyoruz :) Artik az cok huyunu suyunu cozdugum icin tabi daha rahatim. bir ay once annemler gitseydi daha zor olurdu benim icin.
Bir yandan iyi oldu , korkuyordum yalniz kalmaya. Bu korkumu asarim . Gecen gun kutuphaneye gittik birlikte , ilk defa Lina yla tektik arabada. Endiseliydim ama sorunsuz gecirdik yolcugu :))
Allahtan zor bir bebek degil. Ana kucagina koyuyorum , mutfaga getiriyorum. O oturuyor bende anlatiyorum hemde yemek yapiyorum.
Simdi oyun halisinda ki oyuncaklari tutmaya basladi baya zaman geciriyor ordada .
Fotograf da ki koltuk ustundeki daginikligi gormezden gelin
ay ben bunu ekim annelerinde paylasixaktimMaşallah Lina'yaAkıllı kuzu annesini uzmeyecek.
Ayy maşallah ne tatlısınız Ana-kız sizIlk uc gune gore iyi gidiyoruz :) Artik az cok huyunu suyunu cozdugum icin tabi daha rahatim. bir ay once annemler gitseydi daha zor olurdu benim icin.
Bir yandan iyi oldu , korkuyordum yalniz kalmaya. Bu korkumu asarim . Gecen gun kutuphaneye gittik birlikte , ilk defa Lina yla tektik arabada. Endiseliydim ama sorunsuz gecirdik yolcugu :))
Allahtan zor bir bebek degil. Ana kucagina koyuyorum , mutfaga getiriyorum. O oturuyor bende anlatiyorum hemde yemek yapiyorum.
Simdi oyun halisinda ki oyuncaklari tutmaya basladi baya zaman geciriyor ordada .
sadece anne sütüyle 3800 civarı aldıysa muhteşemsinizBence kilosu iyi tabloya göre en düşük 4100 olması lazım zaten en çok 7500. Ortalama değerler arasında. Benim de oğlum yarın üçüncü ayını dolduracak Cumartesi kontrol var ama ben tarttığımda 7 kg civarı çıkıyor. Doğum kilosu 3215 di
sagol kuzumAyy maşallah ne tatlısınız Ana-kız sizİnşallah bende anakucağında sıkılmadan oturacağı günleri göreceğim
Evet sadece anne sütü :) teşekkür ederizsadece anne sütüyle 3800 civarı aldıysa muhteşemsinizmaşallah Allah nazarlardan saklasın
Teşekkür edetim kan ve kaka testinden bakılıyorBu alerji testi nasıl yapılıyor canım? Geçmiş olsun
Kilosu ne kadar ki canımAy iyi bari korktum bir an.Doktorun sorun görseydi şimdiye kadar söylerdi canım. Çok kilo iyi bir şey değil zaten. Ben benimkini tasiyamiyorum. Keşke daha zayıf olsa diyorum.
Ben Bu Çocuk Aç kitabını aldım canım henüz ek gıdaya geçmedik ama kapsamlı bir kitap bir insta fenomeninin tabsiyesiyle aldımKızlar ek gıda için tarif kitabı alan var mi aranızda içerikleri nasıl
Yarın 3.ay kontrolümüz var bebeğim 1 ayda 650 gram almış. Kilosu 6200 gram şuan çok üzüldüm yaa az değil mi? Doktor mama önerir mi iyi mi sizce 1 aya kilosu? İri bebekti(4930 gr) doğduğunda. Sizin durumlar nasıl kızlar? Sütüm de var hani
Ilk uc gune gore iyi gidiyoruz :) Artik az cok huyunu suyunu cozdugum icin tabi daha rahatim. bir ay once annemler gitseydi daha zor olurdu benim icin.
Biz de 3.ay 6100gr 60 cmdikGittik canım 550 gram almış 1 ayda 6100 çıktı. Üç kez tekrarladım az almış diye. Boy 60 cm. Minimum almış kilo şimdilik sorun yokmuş. Fiziki ve norolojik muayene sıkıntı yok şükür. Bıngıldağımız erken kapanıyordu bizim takipteydik büyüyormuş sorun yok. Uyumuyoruz biz gündüzleri hiç dedim ona yapacak bişey yok düzelecek yavaş yavaş dedi. Bebeğim memeyi red ediyor emme pozisyonuna gelince ağlıyor dedim gazdan olurmuş. Şöyle ki memeden bir iki yudum çekip süt mideye düşüp memeyi bırakır ağlarsa reflü olabilir mideyi rahatsız ediyormuş takip edecekmişim. Emdikten sonra bi süre dik tut yatırma vs. Probiyotik damla birde reflü ilacı verdi. İki haftada diyet. Süt ürünleri, paketli gıdalar, portakal yemeyecekmişim. İki hafta sonra muayenemiz var bakalım. 3.ay düzene giriyor herşey diyorlar ya bakalım
3 aylıkken başladı bizimki, şimdi baya aguluyor sanki bir şey anlatıcakta dili dönmüyorKızlar selam sizin bebeler ksçıncı haftalarda agulamaya başladı? Zeynep’te hala çaba var ses yok endişelenmeye başladım.
Kızlar selam sizin bebeler ksçıncı haftalarda agulamaya başladı? Zeynep’te hala çaba var ses yok endişelenmeye başladım.
Sekiz civarı vardır. Yarın kontrol bakalımKilosu ne kadar ki canım
Masallh kuzuya ,sağlıklıysa kilosunun çok olması ne güzel işteSekiz civarı vardır. Yarın kontrol bakalım
Benim ki 3 buçuk aylık hiç yüz üstü durmak istemiyorum yüz üstü koyduğum an basıyor çığlığı. Sağ boyun kası ile sol boyun kası arasında 3.6 cm kalınlık farkımızda var bol eğzersiz yapmalıyız. Önümüzde ki ay tekrar muayenesi var umarım işe yarar. Eğzersizler de yüz üstü yan yatırma var çünkü. Bi türlü rahat rahat yaptıramadım46gunlukkrn hem güldü hem aguladi
Hanımlar 4aylik olmamıza 5gun var çığlık kahkaha aaaaa diye şarkı söyler gibi ağzını evirip çeviriyor uzun uzun.oyuncaklarini tutuyor inceliyor hemen atıyor sonra çıngırak veriyorum biraz salliyor hemen atıyor gene.Ama daha hala yüz üstü fazla duramiyor 3dk falan hatta hiç durmak istemiyor bazen dönmeyede bır çabası yok.gogsunde destek veririsem hemen ileri gitmeye çalışıyor .kizlarim.4aylikken döne döne istedigi oyuncaga giderdi bu biraz gecikecek sanirim.sizin bebisler nasıl ?