2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ilk uc gune gore iyi gidiyoruz :) Artik az cok huyunu suyunu cozdugum icin tabi daha rahatim. bir ay once annemler gitseydi daha zor olurdu benim icin.

Bir yandan iyi oldu , korkuyordum yalniz kalmaya. Bu korkumu asarim . Gecen gun kutuphaneye gittik birlikte , ilk defa Lina yla tektik arabada. Endiseliydim ama sorunsuz gecirdik yolcugu :))

Allahtan zor bir bebek degil. Ana kucagina koyuyorum , mutfaga getiriyorum. O oturuyor bende anlatiyorum hemde yemek yapiyorum.

Simdi oyun halisinda ki oyuncaklari tutmaya basladi baya zaman geciriyor ordada .

Fotograf da ki koltuk ustundeki daginikligi gormezden gelin

Eklentiler

• 5B0CBB63-5318-4AC9-8829-D7B7EC918DB8.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 137
Maşallah Lina'ya Akıllı kuzu annesini uzmeyecek.

Ayy maşallah ne tatlısınız Ana-kız siz İnşallah bende anakucağında sıkılmadan oturacağı günleri göreceğim

sadece anne sütüyle 3800 civarı aldıysa muhteşemsiniz maşallah Allah nazarlardan saklasın

Gayet iyi canım, alt sınır 500, 500’ün altında kalınca takviye mama veriyorlar. Maşallah güzel kilo almış. Devam

Canım arabada tektim derken sen mi kullandın? En çok merak ettim kısım o. Kazımla henüz tek binmedim arabaya, eşim kullandı ben arkada tanında oturdum, eşim yoksa ben kullandım babam yanında oturdu vs.

Kızlar selam sizin bebeler ksçıncı haftalarda agulamaya başladı? Zeynep’te hala çaba var ses yok endişelenmeye başladım.

Biz de 3.ay 6100gr 60 cmdik 10 gün sonra 4.aya giricez gittikçe daha az kilo alacaklarmış bende merak ediyorum ne kadar oldu acaba. Gazı olunca bizimkide bir alıp bırakıyor bazen kusunca rahatlıyor.

46gunlukkrn hem güldü hem aguladi

Hanımlar 4aylik olmamıza 5gun var çığlık kahkaha aaaaa diye şarkı söyler gibi ağzını evirip çeviriyor uzun uzun.oyuncaklarini tutuyor inceliyor hemen atıyor sonra çıngırak veriyorum biraz salliyor hemen atıyor gene.Ama daha hala yüz üstü fazla duramiyor 3dk falan hatta hiç durmak istemiyor bazen dönmeyede bır çabası yok.gogsunde destek veririsem hemen ileri gitmeye çalışıyor .kizlarim.4aylikken döne döne istedigi oyuncaga giderdi bu biraz gecikecek sanirim.sizin bebisler nasıl ?
Kızlar selam sizin bebeler ksçıncı haftalarda agulamaya başladı? Zeynep’te hala çaba var ses yok endişelenmeye başladım.

Benim ki 3 buçuk aylık hiç yüz üstü durmak istemiyorum yüz üstü koyduğum an basıyor çığlığı. Sağ boyun kası ile sol boyun kası arasında 3.6 cm kalınlık farkımızda var bol eğzersiz yapmalıyız. Önümüzde ki ay tekrar muayenesi var umarım işe yarar. Eğzersizler de yüz üstü yan yatırma var çünkü. Bi türlü rahat rahat yaptıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…