- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Başınız sağolsunAllah razı olsun canım
Maalesef hayatta degilmis
İlacın yan etkileri oldu mu karında gaz gibi yumurtalık ağrısı böyle ilk adet olduğundaki ağrı gibi mesela?batma da oluyor bazen kasıklardaBen ağızdan aliyorum progestani uyumadan önce
Ya alttan bana çok zor geliyor yat uzan bekle cikti girdihapi yutuyorum uyuyorum daha rahat
Tesekkur ederim Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım. Ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz. Sabırlar diliyorum.
Allah razı olsunBaşınız sağolsun
Canım gmiş olsun, başınız sağolsun ne denir bilemiyorum. Çok büyük acı. Allah yardımcınız olsunKızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim büyük oğlumda bir yaşına kadar devam eden bebeklik reflüsü vardı. Oğlum genellikle memeden kaldırınca gazla birlikte bir kase dolusu kadar kusardi. İki saat sonrası beni düşündürdü açıkçası. Ama tabi ki işin uzmanından bilgi alman daha doğru olur.Merhabalar öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Bebeğimde kusma şikayeti var reflü mü alerjik bir durum mu diye araştırıyoruz. Bana reflüymüş gibi geliyor çünkü emdikten 2 saat sonra falan su gibi kusuyor midesi yanıyor boğazı hırıldıyor bir de son ay az kilo almış bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar
Ayrıca hırıldama da alerjiyi düşündürdü canim. Sadece fikir yürütüyorum. Kakada herhangi bir şey var mı?Merhabalar öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Bebeğimde kusma şikayeti var reflü mü alerjik bir durum mu diye araştırıyoruz. Bana reflüymüş gibi geliyor çünkü emdikten 2 saat sonra falan su gibi kusuyor midesi yanıyor boğazı hırıldıyor bir de son ay az kilo almış bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar
Atak haftasidir canım. Benimde bı hafta hiç uyumadı gece gunduz oturduk huzursuzdu. Şimdi çok şükür birazcık duzeldik. Bı hafta duruyomus atak haftasiKızlar selam nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bebiş 3 aylık olmak üzere meme istemiyor ağlıyor aç ama zorla emziriyorum huzuzrsuz uyumuyor atak haftası mı sizce yoksa meme reddi mi? Sütümde var. Çok üzülüyorum 1 haftadır böyle
Bizim doktorumuz hiçbir tedavi önermedi. Şanslı iseniz altıncı ayda biter dedi. Yoksa bir yaş dedi. Maalesef bir yaşta bitti. Yani tabi bizim kilo problemimiz yoktu belki de ondan bir tedaviye gerek görmedi. Oluk oluk kusardi gene de tombalaktı. Ortalama ayda bir kilo alıyordu ilk zamanlar. Umarım geçici bir reflüdür. Alerji daha büyük sıkıntı çünkü.Teşekkür ederim canım sağ ol. Kakada bir şey çıkmadı şu an alerji için kan testini bekliyoruz kusma için dr bebelac thickener verdi emzirdikten sonra veriyorum tadı kötü zor oluyor içirmesi yeni başladım umarım işe yarar. Siz oğlunuz için nasıl bir tedavi uygulamıştınız.
Hiç mi almıyor memeyi yoksa emdikten bir süre sonra mı ağlıyor? Benimki genelde bir süre sonra ağlıyor. Meme reddi olduğunu düşünmüyorum. Bazen gaz sıkıştırıyor. Ya da kaka.Kızlar selam nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bebiş 3 aylık olmak üzere meme istemiyor ağlıyor aç ama zorla emziriyorum huzuzrsuz uyumuyor atak haftası mı sizce yoksa meme reddi mi? Sütümde var. Çok üzülüyorum 1 haftadır böyle
Umarım öyledir teşekkür ederim. Kilo alımı yavaşladı bizde şurup kullanıyorum bir de bebelac ar mama ama mamayı bir türlü içmiyor sadece anne sütü şu an o da az geliyor onaBizim doktorumuz hiçbir tedavi önermedi. Şanslı iseniz altıncı ayda biter dedi. Yoksa bir yaş dedi. Maalesef bir yaşta bitti. Yani tabi bizim kilo problemimiz yoktu belki de ondan bir tedaviye gerek görmedi. Oluk oluk kusardi gene de tombalaktı. Ortalama ayda bir kilo alıyordu ilk zamanlar. Umarım geçici bir reflüdür. Alerji daha büyük sıkıntı çünkü.