2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım gmiş olsun, başınız sağolsun ne denir bilemiyorum. Çok büyük acı. Allah yardımcınız olsun

K kgm MaviNAZLI çok geçmiş olsun arkadaşlar biz ank oldugunuz halde olduk gördüklerimiz karşısında ne yapacağımızı bilemedik sizlerin acısı korkusu daha büyüktür. Allh bı daha yaşatmasın

Merhabalar öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Bebeğimde kusma şikayeti var reflü mü alerjik bir durum mu diye araştırıyoruz. Bana reflüymüş gibi geliyor çünkü emdikten 2 saat sonra falan su gibi kusuyor midesi yanıyor boğazı hırıldıyor bir de son ay az kilo almış bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar

Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim büyük oğlumda bir yaşına kadar devam eden bebeklik reflüsü vardı. Oğlum genellikle memeden kaldırınca gazla birlikte bir kase dolusu kadar kusardi. İki saat sonrası beni düşündürdü açıkçası. Ama tabi ki işin uzmanından bilgi alman daha doğru olur.

Ayrıca hırıldama da alerjiyi düşündürdü canim. Sadece fikir yürütüyorum. Kakada herhangi bir şey var mı?

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, rabbim bı daha kimseye yaşatmasın inşallah. Sonradan eve girip gerekli eşyaları aldık, ihtiyaç sahibi çok insan var biz hallediyoruz bu şekilde Çok şükür binamıza hasarsız dediler, bı zamsn sonra evimize geceriz. Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Teşekkür ederim canım sağ ol. Kakada bir şey çıkmadı şu an alerji için kan testini bekliyoruz kusma için dr bebelac thickener verdi emzirdikten sonra veriyorum tadı kötü zor oluyor içirmesi yeni başladım umarım işe yarar. Siz oğlunuz için nasıl bir tedavi uygulamıştınız.

Kızlar selam nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bebiş 3 aylık olmak üzere meme istemiyor ağlıyor aç ama zorla emziriyorum huzuzrsuz uyumuyor atak haftası mı sizce yoksa meme reddi mi? Sütümde var. Çok üzülüyorum 1 haftadır böyle

Atak haftasidir canım. Benimde bı hafta hiç uyumadı gece gunduz oturduk huzursuzdu. Şimdi çok şükür birazcık duzeldik. Bı hafta duruyomus atak haftasi

Bizim doktorumuz hiçbir tedavi önermedi. Şanslı iseniz altıncı ayda biter dedi. Yoksa bir yaş dedi. Maalesef bir yaşta bitti. Yani tabi bizim kilo problemimiz yoktu belki de ondan bir tedaviye gerek görmedi. Oluk oluk kusardi gene de tombalaktı. Ortalama ayda bir kilo alıyordu ilk zamanlar. Umarım geçici bir reflüdür. Alerji daha büyük sıkıntı çünkü.

Hiç mi almıyor memeyi yoksa emdikten bir süre sonra mı ağlıyor? Benimki genelde bir süre sonra ağlıyor. Meme reddi olduğunu düşünmüyorum. Bazen gaz sıkıştırıyor. Ya da kaka.

Umarım öyledir teşekkür ederim. Kilo alımı yavaşladı bizde şurup kullanıyorum bir de bebelac ar mama ama mamayı bir türlü içmiyor sadece anne sütü şu an o da az geliyor ona

Kızlar günaydın,
Bugün ilk iş günüm, dün analık iznim bitti bugün işe başlıcam, 2 ay yarım gün çalışma hakkımı bugünden başlatabilirim dimi? Devlet Memurları Kanunu'nda yarım gün çalışma izni için dilekçe yazmak gerekir yazıyor. Sizler ne yaptınız? Ben iki ay yarım gün şeklinde sonra süt izni ile (günde 3 saat erken çıkabilme) şeklinde devam ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…