- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
evet ben surdum, Lina arkada tekti. bende cok endiseli gittim ama iyi durdu , hos mesefa 10 dk idiGayet iyi canım, alt sınır 500, 500’ün altında kalınca takviye mama veriyorlar. Maşallah güzel kilo almış. Devam
Canım arabada tektim derken sen mi kullandın? En çok merak ettim kısım o. Kazımla henüz tek binmedim arabaya, eşim kullandı ben arkada tanında oturdum, eşim yoksa ben kullandım babam yanında oturdu vs.
2. ayin basinda canim.Kızlar selam sizin bebeler ksçıncı haftalarda agulamaya başladı? Zeynep’te hala çaba var ses yok endişelenmeye başladım.
Canım en baştan beri sleepy bio natural kullanıyorum. Çok memnunum. Sadece bir keresinde eşim yanlışlıkla sleepy ekstra almıştı. O pişik yaptı. Sürekli çiş takibi yapmıyorum canım. Genelde kaka yapıyor ama kaka yapmadığı zaman da elimle yokluyorum şişmişse değiştiriyorum. Sürekli bez değiştirmek pişik yapar mı bilmiyorum. Hassas bir vücudu varsa yapabilir. Bio naturali tavsiye ederim. Pişik önleyici kullanmıyorum. Sadece bazen gözden kaçıyor kaka yapmış ve beklemisse kızarıyor. O durumda sudokrem kullanıyorum.Kızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Bezi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz tam dolunca mı alıyorsunuz sarı gösterge tam mavi olunca dolu bez oluyor değil mi?
Molfix kullanıyoruz biz de göstergesi cokk cabuk maviye donuyor ama az çiş yapsada mavi oluyor mesela ben elle daha iyi anlıyorum şişmişse degistiriyorum kilo olarak da 7 civaridir 3 numara kullanıyoruz ama iz yapıyor elimle esnetip takıyorum elimde baya var su an bi süre daha 3 numaraya devam edicem, geceleri 4 numara takıyorum rahat uyusun diye sahaha kadar duruyor uykusunu bölüp altını açmıyorum gece kaka yapmıyor çünkü çiși gayet güzel hapsediyor ıslaklık olmadığından pisik de olmuyorKızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Bezi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz tam dolunca mı alıyorsunuz sarı gösterge tam mavi olunca dolu bez oluyor değil mi?
Ben sleepy kullanıyorum çok memnunum eğer 2 numara küçükse 3+ya geç ya da 4e geç canım sıktığı içinde tahristen pişik olmuş olabilir ben geceden sabaha bıraktığımda oldu 2 çizgi mavi diye değiştirdiğimde şükür sıkıntı yaşamadık ve evet hem doku hafiflik koku yapmaması parfumsuz olması içinde doğal ürünlerin bulunması aynı zamanda fiyatının da uygun olması sleepyi bende vazgeçilmez kıldı ama bebeğime zararı olsa anında değiştiririm ve düne kafar hiç pişik kremi bile kullanmadimKızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Sleepynin bionatural bezi güzel, benim elimde Molfix stoklu olarak var şu an o yüzden Molfix kullanıyoruz. Ama şöyle bir fark var bizde Molfix ve Sleepy arasında, Molfix 3 numara kızımı sıkmıyor ama Sleepy 3 numara biraz sıkıyor sanki Sleepy kalıp olarak biraz daha küçük gibi geldi bana. Ben çok sık bez değiştirmemeye çalışıyorum normalde hep Sleepy alıyorduk aslında, ama eşim 3 numarayı bulamamış Molfix almış o yüzden.Kızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Ben başından beri sleepy kullanıyorum tek şikayetim bazen sağ veya sol bel kısmında özellikle sabhlari gece bazen almadigimdan o taraflarinda ıslaklık oluyor. erkek bebek olduğundan hep ön gosterge kısmı ıslak oluyor gündüz 3saatte bir beslenmeden sonra alıyorum.hafif sıkma olunca üst numaraya geçiyorum.suanda 4numaraya yeni geçtim daha rahat ettim.bir bezin bebeğe dar geldiğini on bantları yapistirdiginda birleşme olmazsa dar geldigini anlayabilirsin.Kızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Ben de sleepy ekstre kullanıyorum başta prima kullandım o da pişik yaptı genel olarak bebeğimde pişik sorunu var bepanthol ve arada sudokrem kullanıyorum ama pişik olduğunda sarı kantaron yağı 1 günde geçiriyor. Bir de doktor kaynatılmış soğumuş su ile temizle dedi kaka yaptığında da genelde çeşme altında yıkıyorum poposunu.Kızlar günaydın. Bebeğim doğduğu günden beri bezini (çişli) tam dolmadan değiştirdim. Az ıslak olsa bile pişik olur korkusuna. Evy baby ile başladım ilk iyiydi bez ama ıslaklık göstergesi yok diye molfix aldım. İnanılmaz hafif ve rahattı bebeğim. Sonra sleepy uygun fiyatlı, göstergesi var ve en önemlisi parfümlü değil kokusuz diye aldım iyi ama biraz sıkıyor bebeğimin bacaklarını 6200 kg mız 3 numara kullanıyorum. Pişik başladı hafif hafif. Sürekli bez değişikliğinden olur mu ki? Sudo krem geçiriyor hemen ama yine başlıyor. Bez bitene kadar devam. Sleppy kullanan var mı?
Maşallah bebeğinizin kilosu iyi görünüyor belki fazla beslediğiniz içindir. Anne sütü yeterli gelmiyormuydu? Kilo alımı nasıl?Herkese merhaba .Oğlum bugün tam 3 aylık oldu .Çok çok çok fazla kusuyor neredeyse her beslenme sonrası kusuyor .hatta şimdi yine kustu ve artık elbise değiştirmekten helak oldum .Aşağıdaki görselinde de elbisesi kusmukAnne sütüne ek mama kullanıyoruz sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı .Son deprem mevzusundan o kadar çok etkilendim ki doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum .Neyse asıl sormak istediğim şu ,çok kustugu için yastık kullanmak zorundayım .çok yüksek değil ancak içim rahat etmiyor .omurga eğriliği yapar mı ,düz zeminde direkt kusuyor ya da reflü yatağında .cok kustugu için bogazında sürekli hırıltı var ,arada öksürüyor .Aklım çıkıyor yine bronşit oldu diye .Benim durumda olan var mı nasıl bir yol izliyorsunuz ?
masallah cok tatli bir bebekHerkese merhaba .Oğlum bugün tam 3 aylık oldu .Çok çok çok fazla kusuyor neredeyse her beslenme sonrası kusuyor .hatta şimdi yine kustu ve artık elbise değiştirmekten helak oldum .Aşağıdaki görselinde de elbisesi kusmukAnne sütüne ek mama kullanıyoruz sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı .Son deprem mevzusundan o kadar çok etkilendim ki doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum .Neyse asıl sormak istediğim şu ,çok kustugu için yastık kullanmak zorundayım .çok yüksek değil ancak içim rahat etmiyor .omurga eğriliği yapar mı ,düz zeminde direkt kusuyor ya da reflü yatağında .cok kustugu için bogazında sürekli hırıltı var ,arada öksürüyor .Aklım çıkıyor yine bronşit oldu diye .Benim durumda olan var mı nasıl bir yol izliyorsunuz ?
Aynı durumdayız anlattığın kadar kusuyor oğlum. Gösterdiğin yastık problemli bi yükselti değil canım hiç endişelenmeHerkese merhaba .Oğlum bugün tam 3 aylık oldu .Çok çok çok fazla kusuyor neredeyse her beslenme sonrası kusuyor .hatta şimdi yine kustu ve artık elbise değiştirmekten helak oldum .Aşağıdaki görselinde de elbisesi kusmukAnne sütüne ek mama kullanıyoruz sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı .Son deprem mevzusundan o kadar çok etkilendim ki doğru dürüst yemek bile yiyemiyorum .Neyse asıl sormak istediğim şu ,çok kustugu için yastık kullanmak zorundayım .çok yüksek değil ancak içim rahat etmiyor .omurga eğriliği yapar mı ,düz zeminde direkt kusuyor ya da reflü yatağında .cok kustugu için bogazında sürekli hırıltı var ,arada öksürüyor .Aklım çıkıyor yine bronşit oldu diye .Benim durumda olan var mı nasıl bir yol izliyorsunuz ?
Anne sütüm hep azdı ,damla vs kullandım çoğalmadı .sürekli emzirmeye calısıyorum .İki hafta denedik doktorun tavsiyesiyle mamayı hiç vermedim ancak kilo alımı durdu ,sütün yetmediğini takviyeye devam etmem gerektiğini söyledi .Günde 3 kere mama veriyorum .kilo alımı iyi ama mamadan dolayı sanırımMaşallah bebeğinizin kilosu iyi görünüyor belki fazla beslediğiniz içindir. Anne sütü yeterli gelmiyormuydu? Kilo alımı nasıl?
İnşallah canım ,Allah sağlık versin yavrularımızaAynı durumdayız anlattığın kadar kusuyor oğlum. Gösterdiğin yastık problemli bi yükselti değil canım hiç endişelenme
Teşekkür ederim canım,ben mecburen kullanıyorum reflü bitinceye kadar devam edeceğim sanırımmasallah cok tatli bir bebek
bizim kusma sorunumuz yok ama yastik kullaniyorum cunku kizim yan yatmayi seviyor, yastik koymayinca basi cok asagida kaliyor
Fito kullanmıştı arkadaşım memnun kalmıştıKızzllarrr sezeryan izine önerebikeceğiniz krem var mı.
Olabilir her mama yaramıyor malesef deneyerek bulmanız gerek galiba, umarım düzelir.Anne sütüm hep azdı ,damla vs kullandım çoğalmadı .sürekli emzirmeye calısıyorum .İki hafta denedik doktorun tavsiyesiyle mamayı hiç vermedim ancak kilo alımı durdu ,sütün yetmediğini takviyeye devam etmem gerektiğini söyledi .Günde 3 kere mama veriyorum .kilo alımı iyi ama mamadan dolayı sanırım