2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benim bebeğimde aynı şekilde gaz çıkarıyor sürekli ama kaka 3 yada 4 günde yapıyor
Kızlar bebeğim 2.5 aylık günde 3 kaka yapardı bugün 3. Gün kaka yok. Zorlanmıyor devamlı gaz çıkarıyor ama kaka yok mama ve süt birlikte veriyorum. Normal midir ? Doktor 10 güne kadar normal dedi ama

Yarın 3.ay kontrolümüz var bebeğim 1 ayda 650 gram almış. Kilosu 6200 gram şuan çok üzüldüm yaa az değil mi? Doktor mama önerir mi iyi mi sizce 1 aya kilosu? İri bebekti(4930 gr) doğduğunda. Sizin durumlar nasıl kızlar? Sütüm de var hani

Bence kilosu iyi tabloya göre en düşük 4100 olması lazım zaten en çok 7500. Ortalama değerler arasında. Benim de oğlum yarın üçüncü ayını dolduracak Cumartesi kontrol var ama ben tarttığımda 7 kg civarı çıkıyor. Doğum kilosu 3215 di

Umarım öyledir teşekkür ederim. Kilo alımı yavaşladı bizde şurup kullanıyorum bir de bebelac ar mama ama mamayı bir türlü içmiyor sadece anne sütü şu an o da az geliyor ona
Sınırın altında değilse kilo alımı takma bence. Mamaya da zorlama. Yetiyor demek ki. Aç olsa alır mamayı bence.

Canım yanlış mi yazdın? 3930 olmasın. Eğer doğruysa toplamda da az olmuş oluyor. Bir ayda 650 gram normal görülüyor bildiğim kadarıyla. Sınırda almış yani. Yağlı sütü almasına dikkat ediyor musun? Yani ben tek meme gidiyorum. Her emmede bir meme. İyice memeyi boşaltıyor.

Benim göğüslerim eskisi gibi taş gibi olmuyor ama süt var hala azalmış mıdır anlamadım illa taş gibi mi olması gerek süt gelmesi için

Benim göğüslerim eskisi gibi taş gibi olmuyor ama süt var hala azalmış mıdır anlamadım illa taş gibi mi olması gerek süt gelmesi için
Artık benimki de sertleşmiyor. Gece uzun süre uyudugunda ki o da eskisi kadar olmuyor. Normal bence. Bebeğin emdikten sonra elinle sık bakalım gelecek mi?

Evet yanlış yazmışım 3930 olacaktı.
Bende öyle bir meme boşalmadan diğerine geçmiyorum

Evet yanlış yazmışım 3930 olacaktı.
Bende öyle bir meme boşalmadan diğerine geçmiyorum
Ay iyi bari korktum bir an. Doktorun sorun görseydi şimdiye kadar söylerdi canım. Çok kilo iyi bir şey değil zaten. Ben benimkini tasiyamiyorum. Keşke daha zayıf olsa diyorum.

Artık benimki de sertleşmiyor. Gece uzun süre uyudugunda ki o da eskisi kadar olmuyor. Normal bence. Bebeğin emdikten sonra elinle sık bakalım gelecek mi?
Süt geliyor onu hissediyorum ama 10 gün öncesine kadar taş gibi oluyordu acıyordu gece uzun uyuyunca demekki böyle olacak artık. Belki daha yoğunlaştı yağlandı miktarı azaldı

Süt geliyor onu hissediyorum ama 10 gün öncesine kadar taş gibi oluyordu acıyordu gece uzun uyuyunca demekki böyle olacak artık. Belki daha yoğunlaştı yağlandı miktarı azaldı
Olabilir canım. Benimki de öyle. Kendimi takip etmiemeye çalışıyorum. Takip edince vücut ters tepiyor bence.

Merhaba pazartesi de ben başlıyorum bir garip hissediyorum kendimi
Yarim gün çalışma nasıl oluyor bilmiyorum
Ogretmen olduğum için ben okul saatine göre ayarlayacagim ama maalesef tam istediğim gibi olamayacak galiba

Kontrole gittiniz mi acaba?

Bebeğimin kusma şikayetinden dolayı bir sürü test yapıldı alerji vs negatif çıktı doktor gastroentroloji ye yönlendirdi daha önce gitmiş olan var mı nasıl teşhis konuluyor?

Kızlar bebeğim 2.5 aylık günde 3 kaka yapardı bugün 3. Gün kaka yok. Zorlanmıyor devamlı gaz çıkarıyor ama kaka yok mama ve süt birlikte veriyorum. Normal midir ? Doktor 10 güne kadar normal dedi ama
Normal evet mamadsn da kaynaklanabilir

Devlet Memurları kanununa göre ya 2 ay yarım gün yada 6 ay 3 saat erken çıkma hakkımız var.

Kontrole gittiniz mi acaba?
Gittik canım 550 gram almış 1 ayda 6100 çıktı. Üç kez tekrarladım az almış diye. Boy 60 cm. Minimum almış kilo şimdilik sorun yokmuş. Fiziki ve norolojik muayene sıkıntı yok şükür. Bıngıldağımız erken kapanıyordu bizim takipteydik büyüyormuş sorun yok. Uyumuyoruz biz gündüzleri hiç dedim ona yapacak bişey yok düzelecek yavaş yavaş dedi. Bebeğim memeyi red ediyor emme pozisyonuna gelince ağlıyor dedim gazdan olurmuş. Şöyle ki memeden bir iki yudum çekip süt mideye düşüp memeyi bırakır ağlarsa reflü olabilir mideyi rahatsız ediyormuş takip edecekmişim. Emdikten sonra bi süre dik tut yatırma vs. Probiyotik damla birde reflü ilacı verdi. İki haftada diyet. Süt ürünleri, paketli gıdalar, portakal yemeyecekmişim. İki hafta sonra muayenemiz var bakalım. 3.ay düzene giriyor herşey diyorlar ya bakalım

Bebeğimin kusma şikayetinden dolayı bir sürü test yapıldı alerji vs negatif çıktı doktor gastroentroloji ye yönlendirdi daha önce gitmiş olan var mı nasıl teşhis konuluyor?
Bu alerji testi nasıl yapılıyor canım? Geçmiş olsun

ay ben 6. hafta da kolik gaz sancilarinda memeyi tutturamadim. Simdi biberonla besleniyor ama hala bile kucagimda o pozisyonda uyutayim desem kiyameti kopariyor. Anlamadim ki bir yerimi agriyor oyle yan yatinca. artik gaz sorunuda kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…