Geçer inşallah çok üzgünüz bizde sizlere sabır versin RabbimGececek degil mi
Ah bir inanabilsem
Kayıplarımız gülen yuzlerimiz surekli ağlamaklı olmamız normal mi
Antakya yerle bir ah memleketim ne halde dayanamiyorum görmeye nasil yaşayacağız bundan sonra bilmiyorum
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın insan anne olunca farklı oluyormuş biz izmir depremini yaşadık ama buna rağmen su an hissettiğim üzüntü korku tarifsiz yüreğim paramparça Allah sabir güç kuvvet versin her birinize yakınlarınızı cennetiyle mukafatlandirsin sizleri de evlatlariniza bagislasinArkadaslar merabalar
Gözyaşlarımla yazıyorum size yasiyorum yaşıyoruz ben ve ailem ama acilarimiz tarifsiz yakinlarimizi kaybettik korkunç şeyler yaşıyoruz masal hastalandi mersine getirdik
Cok kotu durum antakta da yasiyordum ben yerle bir suan da
30 40 saniye de hayatlar söndü hayatlar degisti
Yasiyoruz arkadaşlar eğer buna yaşamak denirse yaşıyoruz merak edenler olsun
Gelen yardımlardan, sadece hal hatır sorandan bile binlerce kez razı olsun
Birisi bana hersey düzelecek desin ne olur cok ihtiyacım var
Canim ben televizyon karşısında hergun agliyorum.uzakta olmama rağmen çok etkilendim ben bu durumdan .ama geçecek birsekilde .dirayetli ol neolur ..Allah'ım öncellikle deprem bolgelerindeki herkese sonra tüm Türkiye'ye sabır vversin dayanma gücü versin.sabret canım geçecek eninde sonundaGececek degil mi
Ah bir inanabilsem
Kayıplarımız gülen yuzlerimiz surekli ağlamaklı olmamız normal mi
Antakya yerle bir ah memleketim ne halde dayanamiyorum görmeye nasil yaşayacağız bundan sonra bilmiyorum
GeçMiş olsun canım,bizimde yakınlarımız Hatay antakyadaydı polis memuruydu ve malesef ailesiyle birlikte şehit oldular 4 kişilik aile 2 çocuK dün haberini aldıkArkadaslar merabalar
Gözyaşlarımla yazıyorum size yasiyorum yaşıyoruz ben ve ailem ama acilarimiz tarifsiz yakinlarimizi kaybettik korkunç şeyler yaşıyoruz masal hastalandi mersine getirdik
Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Canım öyle üzülüyorum ki her gün haberler karsısında aglıyorum cok cok geçmiş olsun rabbim sizi birbirinize bagıslamıs rabbim dayanma gücü versinKöyde yardım filan yok, biz kendi imkanlarımızla. İlçe merkezde açık bı kaç market fırın filan var. İdare ediyoruz bı şekilde.
Canım benim basınız sağ olsun öyle üzgünüm kiArkadaslar merabalar
Canım formül mamaların ömrü 3 hafta gönderme.Kızlar ben mama almıştım ilk gün sonra şükür sütüm geldi 1 kere kullandık kaldı göndersem mama biberon emzik falan açılmış diye alırlar mı ki kızımın küçük gelen kıyafetleri de var kullanılmış eşya göndermeyin diyorlar ya hani bilemedim.
Canım başınız saolsun inşallah geçecek. Hatay’da ben de kuzenlerimi kaybettim İskenderun’da. İnşallah bir daha yaşanmasınArkadaslar merabalar
Canım yardıma ihtiyacınız varsa bir şekilde ulaştırmaya çalışırım telefon ve konum bilgisi yeterliKızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Maalesef hâlâ enkaz altindaCanım sen haber aldın mı arkadaşından? Çok üzgünüm.
Maalesef canim hâlâ enkaz altındalar antakyada
Çok üzüldüm canım. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah hayattadırMaalesef hâlâ enkaz altinda
Senin de basın sağ olsun canım. Rabbim sabır versin.Canım başınız saolsun inşallah geçecek. Hatay’da ben de kuzenlerimi kaybettim İskenderun’da. İnşallah bir daha yaşanmasınBir şeye ihtiyacınız var mı. Telefon numarasını verirsen bir şekilde ulaştırmaya çalışırım
basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin bu ne acidir.Uzun zamandır girip bakamıyordum buraya. Her şey üst üste geldi. Eşim Kahramanmaraşlı ve ailesi orada. Akrabalarından ölenler var ve hâlâ enkaz altındalar. Beraber büyüdüğü kuzeni eşi ve 3 yaş ile 6 aylık bebekleri ile birlikte enkaz altında can verdiler. İkinci depremde diğer bina da üstlerine çökünce 5 kişilik gelen ekip bırakmış enkazı. Çok üzgünüm, endişeliyim. Dün eşim de gitti oraya ailesini toparlamak bir yere yerleştirmek ve cenazeleri gömmek için. Doğru dürüst iletişim bile kuramıyoruz. Artçılar devam ediyor. Yardım gitmemiş çadırları bile yokmuş. Ve orada şu an 3 tane bebek ve 2 çocuk var sadece bizim ailede. Çok şaşkınım. Tamam göndereceğiz diyorlar aradığım yerler ama ulaşmıyor bir türlü ne olacak böyle bilmiyorum
canim Allah sabirlar versin cokc ok uzgunum. ates dustugu yeri yakiyor. kargolar vs calismiyor. sana bebek bezi-bebegine kiyafet , carpol nasil iletiriz? evinden oyle firlamissin. kargo gitmez ama istanbuldan o civara gelen varmi bakacagim, sende gelen giden arac vs biliyor isen burdan yaz.Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Canim benim cok uzgunum. kardesim mersin'de doktor pediatrist arkadasi da cok. birseye ihtiyacin olur ise buradan yaz. ben kardesimden ogrenirim.ozelden sana cep telefonumu da yazacagim. Ayrica kiyafet-bebegine esya ne gerekiyorsa ne olur yaz. insan canini alip kactimi herseyi geride kalir.Arkadaslar merabalar
Allah razı olsun canımÇok üzüldüm canım. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah hayattadır
Amin size de sabırlar versin. Bizimkiler de en son bulmuş ve satın almışlar çok şükür çadırı. Sizinkilere de bir an önce ulaşırlar inşallah.basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin bu ne acidir.
biz de hatay'daki tanidiklarimiz icin seferber olduk inanin en son gidip onlarca cadiri kendimiz satin aldik koy icin. ve pazartesiye kadar ancak ulasacak haftasonu ne yapacaklar diye uzuntuden oldum. allah sabirlar versin.
Allah rahmet eylesin canım. Ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz. Sabırlar diliyorum.Allah razı olsun canım
Maalesef hayatta degilmis
Başınuz sağolsun canımGeçMiş olsun canım,bizimde yakınlarımız Hatay antakyadaydı polis memuruydu ve malesef ailesiyle birlikte şehit oldular 4 kişilik aile 2 çocuK dün haberini aldıkbende yıkıldım hayırlı haber bekliyordum o çocuklardan kendilerinde,sizde dikkat edin kendinize ALLAHa emanet olun