2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Gececek degil mi
Ah bir inanabilsem
Kayıplarımız gülen yuzlerimiz surekli ağlamaklı olmamız normal mi
Antakya yerle bir ah memleketim ne halde dayanamiyorum görmeye nasil yaşayacağız bundan sonra bilmiyorum
Geçer inşallah çok üzgünüz bizde sizlere sabır versin Rabbim

Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın insan anne olunca farklı oluyormuş biz izmir depremini yaşadık ama buna rağmen su an hissettiğim üzüntü korku tarifsiz yüreğim paramparça Allah sabir güç kuvvet versin her birinize yakınlarınızı cennetiyle mukafatlandirsin sizleri de evlatlariniza bagislasin

Gececek degil mi
Ah bir inanabilsem
Kayıplarımız gülen yuzlerimiz surekli ağlamaklı olmamız normal mi
Antakya yerle bir ah memleketim ne halde dayanamiyorum görmeye nasil yaşayacağız bundan sonra bilmiyorum
Canim ben televizyon karşısında hergun agliyorum.uzakta olmama rağmen çok etkilendim ben bu durumdan .ama geçecek birsekilde .dirayetli ol neolur ..Allah'ım öncellikle deprem bolgelerindeki herkese sonra tüm Türkiye'ye sabır vversin dayanma gücü versin.sabret canım geçecek eninde sonunda

GeçMiş olsun canım,bizimde yakınlarımız Hatay antakyadaydı polis memuruydu ve malesef ailesiyle birlikte şehit oldular 4 kişilik aile 2 çocuK dün haberini aldık bende yıkıldım hayırlı haber bekliyordum o çocuklardan kendilerinde,sizde dikkat edin kendinize ALLAHa emanet olun

Kızlar ben mama almıştım ilk gün sonra şükür sütüm geldi 1 kere kullandık kaldı göndersem mama biberon emzik falan açılmış diye alırlar mı ki kızımın küçük gelen kıyafetleri de var kullanılmış eşya göndermeyin diyorlar ya hani bilemedim.

Köyde yardım filan yok, biz kendi imkanlarımızla. İlçe merkezde açık bı kaç market fırın filan var. İdare ediyoruz bı şekilde.
Canım öyle üzülüyorum ki her gün haberler karsısında aglıyorum cok cok geçmiş olsun rabbim sizi birbirinize bagıslamıs rabbim dayanma gücü versin
Canım benim basınız sağ olsun öyle üzgünüm ki

Canım formül mamaların ömrü 3 hafta gönderme.

Canım başınız saolsun inşallah geçecek. Hatay’da ben de kuzenlerimi kaybettim İskenderun’da. İnşallah bir daha yaşanmasın Bir şeye ihtiyacınız var mı. Telefon numarasını verirsen bir şekilde ulaştırmaya çalışırım

Canım yardıma ihtiyacınız varsa bir şekilde ulaştırmaya çalışırım telefon ve konum bilgisi yeterli

Senin de basın sağ olsun canım. Rabbim sabır versin.

basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin bu ne acidir.
biz de hatay'daki tanidiklarimiz icin seferber olduk inanin en son gidip onlarca cadiri kendimiz satin aldik koy icin. ve pazartesiye kadar ancak ulasacak haftasonu ne yapacaklar diye uzuntuden oldum. allah sabirlar versin.

canim Allah sabirlar versin cokc ok uzgunum. ates dustugu yeri yakiyor. kargolar vs calismiyor. sana bebek bezi-bebegine kiyafet , carpol nasil iletiriz? evinden oyle firlamissin. kargo gitmez ama istanbuldan o civara gelen varmi bakacagim, sende gelen giden arac vs biliyor isen burdan yaz.

Canim benim cok uzgunum. kardesim mersin'de doktor pediatrist arkadasi da cok. birseye ihtiyacin olur ise buradan yaz. ben kardesimden ogrenirim.ozelden sana cep telefonumu da yazacagim. Ayrica kiyafet-bebegine esya ne gerekiyorsa ne olur yaz. insan canini alip kactimi herseyi geride kalir.
Sukurler olsun ki sen ve bebegin hayatta. Allah'a emanet ol canim.

Amin size de sabırlar versin. Bizimkiler de en son bulmuş ve satın almışlar çok şükür çadırı. Sizinkilere de bir an önce ulaşırlar inşallah.

Başınuz sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…