- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 39
Çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin yakınların için. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Canım inşallah umduğunuz gibi acı cekmemislerdir . Sorumluların ceza çekmesi konusunda da amin inşallah diyeceğim ama hiç inancım yok. Baskıyla, şiddetle üste çıkacaklar gene. İnsanları susturacaklar. Kader diyecekler. Allah sebep olanların da göz yumanların da belasını versin.Dayanılmaz. Ben de bir depremzede çocuğuyum ve ailem her sene çektiklerini ve o acıyı anlatır. Kalanlar hayata devam edecek ama o acı hep kalacak onlarla maalesef. Kuzeninin durumu ile ilgili ise buruk olan tek sevincimiz muhtemelen deprem olduğunu bile anlamamaları. Hepsi yataktaymış ve kaçmaya bile fırsat bulamadan vefat etmişler. En azından can çekişmemişler. Fakat ikinci deprem olsa da olmasa da onlar için bir şey değişmezmiş. İnşallah sorumluları 99 depreminde olduğu gibi 2 yıl gibi komik rakamlar değil de gerçek cezalar alır ve bundan sonraki yapılar insan gibi olur zira belediye başkanı sayesinde Kocaeli Tavşancıl ilçesinde kimsenin burnu bile kanamadı ki orası da merkez üssüne çok yakın bir yer. Buradan da depremin değil binanın öldürdüğü anlaşılıyor.
Sürekli öyle yaparsan cocuklar kendileri artık yapamaz onu yapma. Hep uyarı ister yoksa yapmazlar yanlış yol izliyodun dr a sor yine ama bizm dr lar öle yapmazsa müdahale et falan demedi cunku alışırlar ve bağırsaklarını zorlayarak kaka yapmayı bilemezler öğrenemezler boyle yaparsan. Bi çay kaşığı zeytinyağ ver ben veriyodum karnına da bebe yağıyla masaj yap bi şekilde yaparlar. Ama sürekli uyarma iyi birşey deil kesinlkle benden söylemesiArkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır
Köyde yardım filan yok, biz kendi imkanlarımızla. İlçe merkezde açık bı kaç market fırın filan var. İdare ediyoruz bı şekilde.Size de çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Yaşayan herkes en kısa zamanda yaralarını sarabilsin inşallah. Sağlık ekipleri sahaya indi diyorlar. Bebeğinin hastalığı kötü ise şehre bir götür istersen. Köydeki yardımlar yeterli mi? Genelde es geçiyorlar çünkü
Canım sen nerede yaşıyorsunMerhaba güzel anneler uzun zamandır girmemiştim kk ne öncelikle ülkemizin başına gelen olay için herkese geçmiş olsun ve yakınlarını kaybedenlere başınız sağ olsun diyorum. Allah geride kalanlara güç kuvvet dayanma gücü versin
Dostlar sağolsun. Derin bir acı gerçekten eşim cenazelerine ulaşmış. Kuzeninin ayaklarını bulmuşlar tam ben aradığımda bebek de yanındaydı dedi. Hüngür hüngür ağladım duyduklarım karşısında. Eşi ve oğluna ulaşamamışlar daha
Enkaza girip çıkıp ağlıyorlarmış. Eşim sabah çadır bulmuş onu kurmuşlar ama bir yere tahliye edilmeyi kabul etmiyorlar. Konteyner olan yere bile gitmiyorlarmış. Şebeke sıkıntı olduğu ve işi başından aşkın olduğu için uzun konuşamadık ne yazık ki gıda, temizlik, bebek ihtiyaç durumları nasıl bilmiyorum
Sağolun dostlar sağolsun
Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
Bir nefes aldım şu an. Kaç kişi seni sorduk burada. Kayıplarınıza çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Tez zamanda inşallah yaralarınız sarılır. 17 Ağustos Marmara’yı yaşamış biri olarak geçiyor İnan ki, sadece unutulmuyor, iyileşmeyen yaralar kalıyor.Arkadaslar merabalar
Gözyaşlarımla yazıyorum size yasiyorum yaşıyoruz ben ve ailem ama acilarimiz tarifsiz yakinlarimizi kaybettik korkunç şeyler yaşıyoruz masal hastalandi mersine getirdik
Cok kotu durum antakta da yasiyordum ben yerle bir suan da
30 40 saniye de hayatlar söndü hayatlar degisti
Yasiyoruz arkadaşlar eğer buna yaşamak denirse yaşıyoruz merak edenler olsun
Gelen yardımlardan, sadece hal hatır sorandan bile binlerce kez razı olsun
Birisi bana hersey düzelecek desin ne olur cok ihtiyacım var
Allah sabır versin geçecek Allah'ın izniyle bu günlerArkadaslar merabalar
Gözyaşlarımla yazıyorum size yasiyorum yaşıyoruz ben ve ailem ama acilarimiz tarifsiz yakinlarimizi kaybettik korkunç şeyler yaşıyoruz masal hastalandi mersine getirdik
Allah size dayanma gucu versin ..Arkadaslar merabalar
Evet öyle olacak ama umuyorum ki halk ve gücü yeten Haluk Levent gibi insanlar bu olayın peşini bırakmaz ve sonuna kadar ceza almaları için uğraşırlarCanım inşallah umduğunuz gibi acı cekmemislerdir . Sorumluların ceza çekmesi konusunda da amin inşallah diyeceğim ama hiç inancım yok. Baskıyla, şiddetle üste çıkacaklar gene. İnsanları susturacaklar. Kader diyecekler. Allah sebep olanların da göz yumanların da belasını versin.
Tekrar çok geçmiş olsun. Bu günler çabucak geçer inşallah ve güzel günlere çıkarız.Köyde yardım filan yok, biz kendi imkanlarımızla. İlçe merkezde açık bı kaç market fırın filan var. İdare ediyoruz bı şekilde.
Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olurKızlar sizlere sabır ve dayanma gücü diliyorum. Çok üzüldüm çok. Umarım yaralar en kusa sürede sarılır.
Çok üzgünüm. biraz zaman alacak ama her şey yoluna girecek inşallah. Bunu kendi ailemden biliyorum 99 da her şeylerini kaybetmişler bir sene konteynerde yaşamışlar ama sonra evler falan yapılınca hayatlarını yoluna koymuşlar. siz de zaman da alsa toparlanacaksınız inşallah. Sağ ve sağlıklısınız onlar olduktan sonra gerisi halledilir inşallah. Rabbim sabrınızı artırsın ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinArkadaslar merabalar
Internet çekmiyordu aslaBir nefes aldım şu an. Kaç kişi seni sorduk burada. Kayıplarınıza çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Tez zamanda inşallah yaralarınız sarılır. 17 Ağustos Marmara’yı yaşamış biri olarak geçiyor İnan ki, sadece unutulmuyor, iyileşmeyen yaralar kalıyor.
Gececek degil miAllah sabır versin geçecek Allah'ın izniyle bu günler
Ah canım ya. Rabbim güç versin. Şükürler olsun ki sen ve ailen iyisiniz. İnsan birilerinin iyi olduğuna sevinmeye bile utanıyor. Masal için iyi olmaya çalışacaksın. Yakınlarınin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlere sabırlar diliyorum.Arkadaslar merabalar
Ah canım benimArkadaslar merabalar