2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Uzun zamandır girip bakamıyordum buraya. Her şey üst üste geldi. Eşim Kahramanmaraşlı ve ailesi orada. Akrabalarından ölenler var ve hâlâ enkaz altındalar. Beraber büyüdüğü kuzeni eşi ve 3 yaş ile 6 aylık bebekleri ile birlikte enkaz altında can verdiler. İkinci depremde diğer bina da üstlerine çökünce 5 kişilik gelen ekip bırakmış enkazı. Çok üzgünüm, endişeliyim. Dün eşim de gitti oraya ailesini toparlamak bir yere yerleştirmek ve cenazeleri gömmek için. Doğru dürüst iletişim bile kuramıyoruz. Artçılar devam ediyor. Yardım gitmemiş çadırları bile yokmuş. Ve orada şu an 3 tane bebek ve 2 çocuk var sadece bizim ailede. Çok şaşkınım. Tamam göndereceğiz diyorlar aradığım yerler ama ulaşmıyor bir türlü ne olacak böyle bilmiyorum 😔
Başınız sağolsun canım okurken çok kötü oldum kalanlara Allah yardım etsin

Uzun zamandır girip bakamıyordum buraya. Her şey üst üste geldi. Eşim Kahramanmaraşlı ve ailesi orada. Akrabalarından ölenler var ve hâlâ enkaz altındalar. Beraber büyüdüğü kuzeni eşi ve 3 yaş ile 6 aylık bebekleri ile birlikte enkaz altında can verdiler. İkinci depremde diğer bina da üstlerine çökünce 5 kişilik gelen ekip bırakmış enkazı. Çok üzgünüm, endişeliyim. Dün eşim de gitti oraya ailesini toparlamak bir yere yerleştirmek ve cenazeleri gömmek için. Doğru dürüst iletişim bile kuramıyoruz. Artçılar devam ediyor. Yardım gitmemiş çadırları bile yokmuş. Ve orada şu an 3 tane bebek ve 2 çocuk var sadece bizim ailede. Çok şaşkınım. Tamam göndereceğiz diyorlar aradığım yerler ama ulaşmıyor bir türlü ne olacak böyle bilmiyorum 😔
Başınız sağ olsun rabbim sabır versin inşallah çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun cankm, iyiler değil mi

@MaviNAZLI ses ver lütfen

Hala haber yokk mu canım
Ne kadar iyi olabilirlerse.. anlatılamaz gördüğünüz gibi değil diyorlar. Kıyamet kopmuş. Allah yardımcısı olsun herkesin önce küçük yavrularımızın

Rabbim sabır versin,çok zor günler , göz göre göre insanlar ölüyor .Hala ses duyuluyormuş

Başınız sağolsun, çok üzücü cidden 😔😔

,

Eklentiler

• IMG-20230208-WA0014.jpg
    IMG-20230208-WA0014.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20230208-WA0015.jpg
    IMG-20230208-WA0015.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20230208-WA0016.jpg
    IMG-20230208-WA0016.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20230208-WA0017.jpg
    IMG-20230208-WA0017.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20230208-WA0018.jpg
    IMG-20230208-WA0018.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20230208-WA0019.jpg
    IMG-20230208-WA0019.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20230208-WA0013.jpg
    IMG-20230208-WA0013.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 28
Allah sabır versin canım. Rabbim ölenlerin mekanlarını cennet eylesin. Büyük bir acı gerçekten. O yavrular napiyor şimdi? Bilgi alabiliyor musun? Sahipsiz mi kaldılar ya😢😢

Deprem bölgesinde olanlar ve tüm herkese geçmiş olsun
Umarım herkes iyidir
Allah yardımcımız olsun elimizden gelen bir şey yok kahroluyoruz
İnsan kanatlanip uçmak istiyor
Çaresizlik çok zor
Arkadaşım enkaz altında kaldı ulasamiyiruz 1 bucuk yasinda bebeği var haber yok
Canım sen haber aldın mı arkadaşından? Çok üzgünüm.😔😢

basiniz sagolsun ..

Başınız sağolsun, çok üzücü cidden 😔😔
Dostlar sağolsun. Derin bir acı gerçekten eşim cenazelerine ulaşmış. Kuzeninin ayaklarını bulmuşlar tam ben aradığımda bebek de yanındaydı dedi. Hüngür hüngür ağladım duyduklarım karşısında. Eşi ve oğluna ulaşamamışlar daha
Allah sabır versin canım. Rabbim ölenlerin mekanlarını cennet eylesin. Büyük bir acı gerçekten. O yavrular napiyor şimdi? Bilgi alabiliyor musun? Sahipsiz mi kaldılar ya😢😢
Enkaza girip çıkıp ağlıyorlarmış. Eşim sabah çadır bulmuş onu kurmuşlar ama bir yere tahliye edilmeyi kabul etmiyorlar. Konteyner olan yere bile gitmiyorlarmış. Şebeke sıkıntı olduğu ve işi başından aşkın olduğu için uzun konuşamadık ne yazık ki gıda, temizlik, bebek ihtiyaç durumları nasıl bilmiyorum
basiniz sagolsun ..
Sağolun dostlar sağolsun

Dostlar sağolsun. Derin bir acı gerçekten eşim cenazelerine ulaşmış. Kuzeninin ayaklarını bulmuşlar tam ben aradığımda bebek de yanındaydı dedi. Hüngür hüngür ağladım duyduklarım karşısında. Eşi ve oğluna ulaşamamışlar daha

Enkaza girip çıkıp ağlıyorlarmış. Eşim sabah çadır bulmuş onu kurmuşlar ama bir yere tahliye edilmeyi kabul etmiyorlar. Konteyner olan yere bile gitmiyorlarmış. Şebeke sıkıntı olduğu ve işi başından aşkın olduğu için uzun konuşamadık ne yazık ki gıda, temizlik, bebek ihtiyaç durumları nasıl bilmiyorum

Sağolun dostlar sağolsun
Ah ne diyeyim. İçimiz yandı. Nasıl dayanılır bu acıya???

Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz

Kızlar biz Gaziantep teyiz, ailem Kahramanmaraş ta, akrabaların %80 ini kaybettik, o sabah o ev başımıza yikilabilirdi, yalın ayak bebeği battaniyeye sarıp nasıl kaçtık bilmiyorum. Çok şükür annem babam kardeşlerim sağ. Ama o kadar çok yakinimizi kaybettik ki. Maraş yok oldu. Dua edin nolur. Evlere giremiyoruz korkudan. Köydeki tek kat evimizde internetsiz elektriksiz yaşıyoruz. Bebeğim soğuktan hasta oldu. Yandi yureklerimiz
ahh allah dayanma gucu versin sana ve ailene
beni instagramdan ekler misin daha hizli iletisim saglariz , ozgedoganeroglu

Ah ne diyeyim. İçimiz yandı. Nasıl dayanılır bu acıya???
Dayanılmaz. Ben de bir depremzede çocuğuyum ve ailem her sene çektiklerini ve o acıyı anlatır. Kalanlar hayata devam edecek ama o acı hep kalacak onlarla maalesef. Kuzeninin durumu ile ilgili ise buruk olan tek sevincimiz muhtemelen deprem olduğunu bile anlamamaları. Hepsi yataktaymış ve kaçmaya bile fırsat bulamadan vefat etmişler. En azından can çekişmemişler. Fakat ikinci deprem olsa da olmasa da onlar için bir şey değişmezmiş. İnşallah sorumluları 99 depreminde olduğu gibi 2 yıl gibi komik rakamlar değil de gerçek cezalar alır ve bundan sonraki yapılar insan gibi olur zira belediye başkanı sayesinde Kocaeli Tavşancıl ilçesinde kimsenin burnu bile kanamadı ki orası da merkez üssüne çok yakın bir yer. Buradan da depremin değil binanın öldürdüğü anlaşılıyor.

Size de çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Yaşayan herkes en kısa zamanda yaralarını sarabilsin inşallah. Sağlık ekipleri sahaya indi diyorlar. Bebeğinin hastalığı kötü ise şehre bir götür istersen. Köydeki yardımlar yeterli mi? Genelde es geçiyorlar çünkü

Arkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır

Arkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır
Benim 2. Kızım öyleydi 18gunluk ciyak ciyak ağlardı iki saat susmayinca doktora goturdum kakasını yaptım dedi o aklıma gelmedi okadar çok ağlayınca 3 4 gündür yapmıyor dedim lavman verdi çocuk pamuk gibi oldu o günden sonra kendi yapmazssa gün sonu bende bu şekil uyararak karın masajı ayaklarını iterek yaptiririmdim .hoş ozamanda durmazdi ağlardı neler neler gece uyumazdi kolik dibine kadar yani.3 ay böyle gittim sonra normale döndü kendi yaptı yani endiselenme rayına giriyor

canim doktoruna sor, ekim annelerinde bir cay kasigi zeytinyagi fln verenler var bagirsaklarini yumusatsin die ama doktoruna sor onay al

X