- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Çok geçmiş olsun.MaviNAZLI iskenderundaydı. Umarım o bölgede olan herkes iyidir. Benim kardeşim annem adıyamandaydı. Heryer yıkılmış allahım inanamıyorum iki gündür eşim ilgileniyor bebekle. İyi olanlar da elimizden geldiğimce çocuk kıyafetleri vs yardımları yapalım
Ah ki ne ah... Mahvetti bizi bu deprem. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Sevindim canım sizinkilerin iyi olmasına. Keşke herkes iyi olsa. Sevinmeye utanıyor insan.Sağolun çok şükür iyiler eski lojman binası olmasına rağmen yıkılmadı ama her yer yıkılmış. Kıyametten farksız. Adanaya ölüm yolculuğu yapıp vardılar ama psikolojiler altüst. Allah kalanlara yardım etsin. Elimizden geleni kalanlar yapacak bir şekilde
Ben de öyle bugün rahatladım biraz bu duyguya bile utanıyorum. Sütüm azaldı ağzıma birşey atmak bile utandırıyor. Allah yardımcısı olsun orda kalanlarınAh ki ne ah... Mahvetti bizi bu deprem. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Sevindim canım sizinkilerin iyi olmasına. Keşke herkes iyi olsa. Sevinmeye utanıyor insan.
cok zor cok..Sağolun çok şükür iyiler eski lojman binası olmasına rağmen yıkılmadı ama her yer yıkılmış. Kıyametten farksız. Adanaya ölüm yolculuğu yapıp vardılar ama psikolojiler altüst. Allah kalanlara yardım etsin. Elimizden geleni kalanlar yapacak bir şekilde
insallah hayattadirlarDeprem bölgesinde olanlar ve tüm herkese geçmiş olsun
Umarım herkes iyidir
Allah yardımcımız olsun elimizden gelen bir şey yok kahroluyoruz
İnsan kanatlanip uçmak istiyor
Çaresizlik çok zor
Arkadaşım enkaz altında kaldı ulasamiyiruz 1 bucuk yasinda bebeği var haber yok
Ben adıyamandayım bebeğim 3 aylık arabada yaşıyoruz evimiz yıkıldı yok gidebileceğimiz bir ev yok kızımın burnu tıkandı nasıl açabilirim elimde hiçbir şey yok su var sadece nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum günlerdir nasıl açabilirim
canim telefon adres bilgisi ver hemen twotter da paylasalimBen adıyamandayım bebeğim 3 aylık arabada yaşıyoruz evimiz yıkıldı yok gidebileceğimiz bir ev yok kızımın burnu tıkandı nasıl açabilirim elimde hiçbir şey yok su var sadece nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum günlerdir nasıl açabilirim
bak benim numaram +1 778 319 95 03 Kanada hatti , whatsapp dan yazisabilirizBen adıyamandayım bebeğim 3 aylık arabada yaşıyoruz evimiz yıkıldı yok gidebileceğimiz bir ev yok kızımın burnu tıkandı nasıl açabilirim elimde hiçbir şey yok su var sadece nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum günlerdir nasıl açabilirim
elif canim twitter da sordum , yeni mahalle cem evi acikmis yemek dagitimi varmis. insallah yakinsizinizdir orayaBen adıyamandayım bebeğim 3 aylık arabada yaşıyoruz evimiz yıkıldı yok gidebileceğimiz bir ev yok kızımın burnu tıkandı nasıl açabilirim elimde hiçbir şey yok su var sadece nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum günlerdir nasıl açabilirim
Canım allah yardımcınız olsun. Benim kardeşim annemde o felaketten zor kurtuldu. Belki işine yarar bu iletişim numaralarıBen adıyamandayım bebeğim 3 aylık arabada yaşıyoruz evimiz yıkıldı yok gidebileceğimiz bir ev yok kızımın burnu tıkandı nasıl açabilirim elimde hiçbir şey yok su var sadece nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyuyamıyorum günlerdir nasıl açabilirim
Çok geçmiş olsun cankm, iyiler değil miMaviNAZLI iskenderundaydı. Umarım o bölgede olan herkes iyidir. Benim kardeşim annem adıyamandaydı. Heryer yıkılmış allahım inanamıyorum iki gündür eşim ilgileniyor bebekle. İyi olanlar da elimizden geldiğimce çocuk kıyafetleri vs yardımları yapalım
Hala haber yokk mu canımDeprem bölgesinde olanlar ve tüm herkese geçmiş olsun
Umarım herkes iyidir
Allah yardımcımız olsun elimizden gelen bir şey yok kahroluyoruz
İnsan kanatlanip uçmak istiyor
Çaresizlik çok zor
Arkadaşım enkaz altında kaldı ulasamiyiruz 1 bucuk yasinda bebeği var haber yok