2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ah ki ne ah... Mahvetti bizi bu deprem. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Sevindim canım sizinkilerin iyi olmasına. Keşke herkes iyi olsa. Sevinmeye utanıyor insan.

Ah ki ne ah... Mahvetti bizi bu deprem. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Sevindim canım sizinkilerin iyi olmasına. Keşke herkes iyi olsa. Sevinmeye utanıyor insan.
Ben de öyle bugün rahatladım biraz bu duyguya bile utanıyorum. Sütüm azaldı ağzıma birşey atmak bile utandırıyor. Allah yardımcısı olsun orda kalanların

cok zor cok..
insallah hayattadirlar dayanma gucu versin rabbim

herkesin eli kolu bagli kaldi..

Çok üzücü gerçekten Rabbim hepsinin yardımcısı olsun, ağlamaktan baş ağrım dinmedi gece boyunca bir yandan da sütüm kesilecek diye korkuyorum bakamıyorum Allah ölenlere rahmet eylesin yaralılara şifa versin inşallah

Deprem bolgesinde olan, akrabasi sevdikleri olan arkadaslar, tum dualarim sizinle. Kac gundur evimizde sicakta uyumaya utanir olduk insanlar o halde iken. Yardim paketleri yapiyoruz aglaya aglaya. Allah yardimciniz olsun.

Çok çok çok geçmiş olsun, hemen paylaşılanlara bakıyorum, yemek vs için telefon numaraları vermişler.

Buraya koyuyorum:

Barınma için de araştıralım hemen.

Eklentiler

• C719B88D-ADB6-49E1-8AD0-885A9F7EA284.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 50
canim telefon adres bilgisi ver hemen twotter da paylasalim

bak benim numaram +1 778 319 95 03 Kanada hatti , whatsapp dan yazisabiliriz

Edinebildigim her bilgiyi paylasicam

Eklentiler

• IMG_20230207_092608.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 42
elif canim twitter da sordum , yeni mahalle cem evi acikmis yemek dagitimi varmis. insallah yakinsizinizdir oraya

Eklentiler

• D66ECB48-9AF4-4DA1-B0BB-C535A93C0A8B.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 43
  • DA0D2D7B-9B85-4EA4-B4CA-7A8B8B323CFE.png
    227,9 KB · Görüntüleme: 44
Uzun zamandır girip bakamıyordum buraya. Her şey üst üste geldi. Eşim Kahramanmaraşlı ve ailesi orada. Akrabalarından ölenler var ve hâlâ enkaz altındalar. Beraber büyüdüğü kuzeni eşi ve 3 yaş ile 6 aylık bebekleri ile birlikte enkaz altında can verdiler. İkinci depremde diğer bina da üstlerine çökünce 5 kişilik gelen ekip bırakmış enkazı. Çok üzgünüm, endişeliyim. Dün eşim de gitti oraya ailesini toparlamak bir yere yerleştirmek ve cenazeleri gömmek için. Doğru dürüst iletişim bile kuramıyoruz. Artçılar devam ediyor. Yardım gitmemiş çadırları bile yokmuş. Ve orada şu an 3 tane bebek ve 2 çocuk var sadece bizim ailede. Çok şaşkınım. Tamam göndereceğiz diyorlar aradığım yerler ama ulaşmıyor bir türlü ne olacak böyle bilmiyorum

Canım allah yardımcınız olsun. Benim kardeşim annemde o felaketten zor kurtuldu. Belki işine yarar bu iletişim numaraları

Eklentiler

• DEC28CC2-8716-46A2-9ACC-3128D04ED255.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 31
Çok geçmiş olsun cankm, iyiler değil mi

MaviNAZLI ses ver lütfen

Hala haber yokk mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…