Not: yazdıktan sonra farkettim kızlar, ne yazmışım ama kusura bakmayın, çok doluyum
Kızlar bakamadım kaç gündür, cevaplar birikmiş, yazan herkese tek tek teşekkür ederim. Alıntı yapmıştım ama sayfa silmiş onları, tek tek bakamıyorum da, yanlış anlamayın, bikaç yorumu okurken içim acıdı, ağladım. Samimi olduğum için yazmak istedim bunu kusura bakmayın. Tekrar geçmişe bakarsam yeniden okuyup üzülürüm diye bakmıyorum. Belki de cevap yazarken üzüleceğimi bildiğim için bikaç gündür siteye girmeye cesaret edemedim. Yorumlar belki bu yğzden silindi. Bilemiyorum. Üzülmem sizlik değil, bazı şeyleri sizden de okumak üzdü beni. Eşim yardım eder, bebeği pışpışlayarak
oyalar, yemek yerim o arada. Oynar bebeğimizle. Bebekle ilgilenirken bişey istersem yapar. Beşiği sallar. Ama çok uzun süreli değil, kısa süreli yarım saat falan. Olsun ben ona da razıyım. Bazı geceler o da baktı, hakkını yiyemem. Eve bişey alınacaksa alır. Ama eşimle bu günlerde aramız kötü. Düşündüm, lohusalığımda kaç gündüz kaç gece tek başıma kaldım ben. Annemi kovdu evden. Tek kaldım. Kendi annesi hastayım diye gelmedi( yalan, ortalık karıltırma peşinde, iftira attı bana). O gecelerde su içmek için bile fırsatım olmadı. Bebeğim ağlardı, ben ameliyatlıyım, acemiyim, bebeğimle bende ağlardım. Hala çok ağrılarım oluyor, belki de o günlerde dinlenemediğim için. Eşim bazen yanımda yatardı bazen yatmazdı. Güçlü olacam ayağına, yanımda yatmadığı zaman yardım da istemedim. Ama çok zoruma gitti. Bakıyorum da, hayatımın en zor günleriydi, yardıma en muhtaç olduğum zamanlardı, tuvalete bile gitmek zordu ve tek başımaydım. Kahvaltıyı 3 te yaptığım oldu, ve neredeyse aç yattığım oldu. Geçti mi geçti ama nasıl geçti bana sorun. Günlerdir doğru düzgün konuşmuyoruz artık eşimle. birikti bişeyler ve patladım artık. Kendini haklı görmesinden, her gün azar işitmekten, tartışmaktan yoruldum, sürekli olarak yine neyi şikayet edecek diye gerilmekten yoruldum. Annemi ailemi şikayet edecek diye strese girmekten sıkıldım. Annen niye böyle yapıyor ne demek istiyor demesinden sıkıldım. Sürekli olarak beni dinlemiyorsun, kasıtlı yapıyorsun, ben yalancı mıyım demesinden sıkıldım. Sürekli savunma durumundayım. son kavgada, başım ağrıyor detayları anlamıyorum dedi, bende o sırada boş bulundum gün içinde yaptığımı anlattım. Kendi de anlatmıştı öncesinde. Ne bileyim çıktı ağzımdan, bağırdı bana, sen beni dinlemiyor musun diye. En sonunda patladım. Boşanaşım dedim, eşyalarımı toplamaya başladım. Boşanmayı koz olarak mı kullanıyorsun diye ona da kızdı. Boşanamk istiyor musun diyorum, hayır ama sen istiyorsun diyor. Bende istemiyorum diyorum. Hamileyken eski sevgilisi olduğunu tahmin ettiğim kadına mesajlarını görmüştüm. Kadın evli, çocuklu. Hamileyim diye ses etmedim o zaman, bebwğime bişey olur diye korktum. O gün o bana kızınca bende ona söyledim o mesajları gördüğümü. İlk başta sana kızgındım dedi. Ama o mesajlar farklı yıllarda da varmış, bende dedim kaç kere farklı zamanlarda mesaj atmışsın ne umuyordun da mesaj attın dedim, devamı gelse ne yapacaktın dedim. Bana kızgınlığı bahane etme dedim. Haksız mıyım ama, hadi diyelim o gün kızgındın ondan öncede mesaj atmış. Her sinirlendiğinde o kadına mesaj atması normal mi ? İnanın yeni birisi olsa, internette veya başka bir yerde ilk kez tanıştığı biri olsa koymazdı bu kadar. Yıllar evvelden kalmış, evli bsrklı biri ile yazıştığını görünce delirtti beni. Üstelik( kendisi demedi anası dedi, anası da hamile gelinine niye anlatırsa bunu o da muamma), benden önce ilişkileri varken bile kadın evliymiş ama eşim bunu sonradan öğrenmiş. Düşünün yani kadın evliyken benimki ile yazışıyor, aradan yıllar geçiyor benimki yine bu kadına mesaj atıyor. Savunulacak nesi var bunun. Eşyalarımı topladım gidecektim ama bir süre daha kalmaya karar verdim. Aklımda bşşeyler var. Günler geçti eşim kişisi hala konuşmuyor çok fazla, soğuk davranıyor bana. Kendini mi hala haklı görüyor( masum olduğunu düşünüyor ve ona güvenmediğim için mi kızgın) yoksa kendini suçlu mu gördüğü için konuşmuyor bilmiyorum. Onun bana kızma sebebi de ben onu dinlemiyormuşum, itiraz ediyormuşum. Herhangi bir konuda bu böyleymiş. Ama ben o kadından bahsedince, or..u diye o kadından bahsedince hiç birşey demiyor. Durup durup başka şeyler söylüyor. Bide o günlerde ilaç alınacaktı. İlk gün ilacı aldı geldi ama katkılı, içime sinmedi. Dedim bunu bebeğe kullanmayalım. Ocean d3 var ya onu kullanalım dedim, internetten resmini gönderdim ama yanlış göndermişim. Buldu geldi ay dedim yanlış olmuş, doğrusu bu . Kasıtlı mı yaoıyorsun diye ona da kızmıştı. Dedim çocukla ikgşkenmekten kafa mı kaldı. Bide dediğim gibi sürekli azar, gerginliği falan şnanın çok yoruldum ben artık. Dikkatim dağılıyor hata yapıyorum. Dedim bu sebeple hatam var kasıt yok. Kasıtlıymış yaptıklarım. O gün kavaga edince böyle diyor bana. Ama o kadına attığı mesajlar için bişey demiyor. Ben ne diyorum sen ne diyorsun aynı şey mi diye bağırdım. Şimdi siz söyleyin hangisi daha önemli daha büyük suç.