Ay Trendyolda da pembesi 1250 ymis şok oldum neden 550 TL fark olabilir ki yeşiline bak canım İstanbul'da çok AVM'de var arayıp teyit etmiştim ben bazen stoklar güncel olmuyorOna baktım ama ne sitesinde var ne de bana yakın mağazalarında kalmış
Benim ki sağınca geçiyordu, sabah uyandığımda da baya sertleşmiş biri mochiyle sağdım sonra emzirdim şimdi daha iyi. Bir iki saat gece geç emse hemen sertleşiyor, sık sık emmeye alıştı sanırım sütümde ona göre oluyor.Hanımlar mastit geçiren oldu mu? Memede bir kitle var ağrılı, emziriyorum ama geçmiyor. Dün ve önceki gün ayrıca kızarıklık ve ateş vardı, parol aldım geçti. Şimdi sadece kitle var bir tarafta. Emzirmek ile geçer mi yoksa doktora mı gitsem.
Sor kuzum, bildigim birsey ise seve seve cevaplarimSüt saklama, emzirme, sağım yapmayla alakalı artık hep sana sorucam
anomm yesinler o ayaklari
anlamiyorlar ilk basta ne oldugunu. bön bön bakip skiliyorlarÇok iyi inşallah benim ki de sever. Paketini falan hep açtık geri vermekte imkansızlaştı çöp olmasını da istemiyorum
Ben holle keci sutu veriyorum canim.Arkadaşlar merhaba bebeğinize hangi mamayi veriyorsunuz? Ben geceleri daha tok tutsun diye mama başladım Sma veriyorum ama farkettim ki mamadan sonra baya kusuyor. Mama kullanan arkadaşlar size de sormak istedim kusma sebebi neden olabilir acaba mamayi mi beğenmedi? Varsa başka mama önerileriniz onu da deneyeyim bu kutu bitmek üzere çünkü.
Ben kendim normalde alisigim doktordur hastanedir cocuklugumdan beri ama cocuguma birseyler yapilmasi gercekten cok farkli bir duyguymus.Ben de aşı zamanları çok üzülüyorum dayanamıyorum. Bir de başına bir şey geleceği tehlikeli bir durumdaysa yüreğim sıkışıyor resmen. Ay o kötü olmuş ama üzülme bir şeyler ye yine sağarsın olan olmuş artık. Lohusa kafası devam ediyor çocuklar büyüse de bence. Durup durup ağlardım oğlumu büyütürken de ya da biz duygusalız bilmiyorum
Sleepy bionatural kullanıyoruz canım ama koku olayı olmadı, kaka olursa beklerse o kokuyorKızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Hepsini mi karıştırıyorsun canınkuru dut mu demek istedin kuzu? kuru kayısı elma armut kuru üzüm karışık komposto yaptım akşam yemeğinde bende içiyorum
Bayıldım anneannenin lafınaKuru incir favorim bu konu da arkasından dut kurusu geliyor. Şu da var uyku da güzel süt yapıyor bi de gezmek. Anneannemin bir lafı var kulağımdan gitmez keçileri ve inekleri için dermiş yatarsam etlenirim gezersem sütlenirimdiye kendini eve kapatma diye kulağımı iyi çekti. Ben de habire geziyorum süt olsun diye
Evet veriyorum zehir değil sonuçtaEmziren anneler, bebeginize ek mama veriyormusunuz ? Kaynanam sagolsun alisverise giderken bebegimi emzirip birakmistim benden habersiz ogluma mama vermis
Aa nerede satılıyor face de canım link atar mısınBende emziririm disarda diye ortu almistim kendimesatayim bari facebooktan ise yaradigi yok
Biz bikaç kere çıktık ama bir daha gider miyim bilmiyorum, çok ağlıyor. Nisana kadar hastane ve ev ziyareti hariç çıkmam sanırımBen hala dışarı çıkmaya çekiniyorum kızlar. Dışarda cıngar çıkarıyor benim kız. Her yerde emzirmek de çok zor ve biberon ve emzik asla tutmuyor. Ama çok bunaldım evde. Hava da buz gibi ve inanılmaz bir salgın var
Evet probiyotik kullanıyoruz canım, kızarıklık döküntü ciddi manada olmadı arada oluyor nemlendirici losyon sürüyorum, eğer göğüslerim çok dolmadıysa çok tazyikli gelmiyor. Bunlar önemli mi ? alerji olabilir diye.düşünmüştüm. Bikaç gündür normal bakalım.Probiyotik kullanıyo musun biogaia gibi ya da vücudunda kızarıklıklar döküntüler var mı ve sütun tazyikli mu bunlar hep bağımsız bir neden
Sleepy bionatural kullanıyoruz canım ama koku olayı olmadı, kaka olursa beklerse o kokuyor
Hepsini mi karıştırıyorsun canın
Bayıldım anneannenin lafına
Evet veriyorum zehir değil sonuçta
Aa nerede satılıyor face de canım link atar mısın
Biz bikaç kere çıktık ama bir daha gider miyim bilmiyorum, çok ağlıyor. Nisana kadar hastane ve ev ziyareti hariç çıkmam sanırım
Evet probiyotik kullanıyoruz canım, kızarıklık döküntü ciddi manada olmadı arada oluyor nemlendirici losyon sürüyorum, eğer göğüslerim çok dolmadıysa çok tazyikli gelmiyor. Bunlar önemli mi ? alerji olabilir diye.düşünmüştüm. Bikaç gündür normal bakalım.
Bakayım canım ona, diğer sitelerde inanılmaz fiyat farkı oluyorAy Trendyolda da pembesi 1250 ymis şok oldum neden 550 TL fark olabilir ki yeşiline bak canım İstanbul'da çok AVM'de var arayıp teyit etmiştim ben bazen stoklar güncel olmuyor
Ben de emzirme örtüsü kullanıyorum çok işime yarıyor. Dün mesela kahvaltıya gittik kızım her zamanki gibi arabadan indiğimiz gibi uyandı ve ağlamaya başladı mecbur meme verdim. Bu örtünün altında memesini emdi ben de kahvaltımı yaptımSleepy bionatural kullanıyoruz canım ama koku olayı olmadı, kaka olursa beklerse o kokuyor
Hepsini mi karıştırıyorsun canın
Bayıldım anneannenin lafına
Evet veriyorum zehir değil sonuçta
Aa nerede satılıyor face de canım link atar mısın
Biz bikaç kere çıktık ama bir daha gider miyim bilmiyorum, çok ağlıyor. Nisana kadar hastane ve ev ziyareti hariç çıkmam sanırım
Evet probiyotik kullanıyoruz canım, kızarıklık döküntü ciddi manada olmadı arada oluyor nemlendirici losyon sürüyorum, eğer göğüslerim çok dolmadıysa çok tazyikli gelmiyor. Bunlar önemli mi ? alerji olabilir diye.düşünmüştüm. Bikaç gündür normal bakalım.
Sabah kaça kadar uyuyorBenim kız gece boyunca bir kere uyanıyor canım o uyanmadikca uyandırmiyorum
Dünden sonra herkese fisher price piyanolu oyun halısını öneririmyeşil ayaklisi 850 pembe ayaklisi 700 lira aklında bulunsun
Bende e bebekten 700 tl ye aldım. Mağazaya gidip bakman en mantıklısı yarına kadar 2. Oyuncakta %50 de indirim var ben ilk adım arabasını da aldımBakayım canım ona, diğer sitelerde inanılmaz fiyat farkı oluyor
Gece 12 1 gibi uyuyor 6-7 gibi uyanıp emiyor sonra 10-11 e kadar devam canım gündüz 3 saati geçirmeden emziriyorum 3 saati geçerse uyandiriyorumSabah kaça kadar uyuyor
Benimkinin sağı solu belli olmuyor bazen bayılmışcasına uyuyor ben uyandırıyorum emziriyorum. Bazen de uyanıyor ve uyumak istemiyor. Eşim salona taşındıGece 12 1 gibi uyuyor 6-7 gibi uyanıp emiyor sonra 10-11 e kadar devam canım gündüz 3 saati geçirmeden emziriyorum 3 saati geçerse uyandiriyorum
Ayırdınız mi odaları eşinle , bizimki çok şükür daha pes etmedi gece uyumayinca o devralıyor onda da iki dakikada uyuyor zaten babacı kızımBenimkinin sağı solu belli olmuyor bazen bayılmışcasına uyuyor ben uyandırıyorum emziriyorum. Bazen de uyanıyor ve uyumak istemiyor. Eşim salona taşındıağlayana kadar gelmiyor
Çok direndik aslında ama 6 aya kadar yanımızda yatırmaya karar verdik. Uyku konusunda eşime güvenemiyoruzAyırdınız mi odaları eşinle , bizimki çok şükür daha pes etmedi gece uyumayinca o devralıyor onda da iki dakikada uyuyor zaten babacı kızım
Biz de anne yani park yatakta yatırıyoruz bebişi 1 yaşına kadar odaları ayırmam muhtemelen endişelenirimÇok direndik aslında ama 6 aya kadar yanımızda yatırmaya karar verdik. Uyku konusunda eşime güvenemiyoruz
Anne yanı beşiğimiz var ancak yatakta daha rahat olduğunu fark ettik. 6 aydan sonra beşiğe koymayı düşünüyoruz tabi öyküyü buna ikna edebilirsekBiz de anne yani park yatakta yatırıyoruz bebişi 1 yaşına kadar odaları ayırmam muhtemelen endişelenirim
Yazdığımda benimkiler düzelmişti büyük anaokulundan getirdi bebeğe sattı ordan bana en son babaya sonra terk etti evi Allah bi daha yasatmasınAy sağol canım ben de seviniyorum bir düzen oturttuğumasen neler yapıyorsun senin çocuklar nasıl? Benim büyük iyileşti de küçüğün öksürüğü kaldı onu geçirmeye çalışıyorum. seninkiler de hastaydı yanlış hatırlamıyorsam
Bende alayım diyorum ama tog kaç olmalı bilmiyorum. Antepteyim geceler soğuk ama ev sıcak gece terliyor farkediyorum. Yattığımız oda pek sıcak
Kızlar hm indiriminden bana 6-9 ay mont kalmıştı kollarını kıvırıp giydirdim valla içimde kalmıştı
Hanımlar mastit geçiren oldu mu? Memede bir kitle var ağrılı, emziriyorum ama geçmiyor. Dün ve önceki gün ayrıca kızarıklık ve ateş vardı, parol aldım geçti. Şimdi sadece kitle var bir tarafta. Emzirmek ile geçer mi yoksa doktora mı gitsem.
Hanımlar merhaba oğlumu 58 günlükken sünnet yaptırdım, gün ve gün büyümesine tanıklık etmek çok güzel..☺ Lakin bebek bezi sorunsalımız oluştu.Sleepy bionaturel bebek bezi kullanıyordum bebeğim sünnet olduktan sonra özellikle geceleri her zaman sızdırma yapmaya başladı. Elimde ecologic de vardı fakat ikisi arasında zaten hiç bir fark yokmuş.. Dokuları aynı. O da sızıntı yaptı. Elimde 2 paket açılmamıs bez kalmasına rağmen sleepyi bıraktım. Goon premium softa geçtim. Gerçekten dokusu çok güzel yumuşacık ve sızdırma yapmıyor. ❤ Sizlerde durumlar nasıl? Erkek anneleri sünnet sonrası böyle bir sorun yaşadınız mı?