2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hanımlar merhaba oğlumu 58 günlükken sünnet yaptırdım, gün ve gün büyümesine tanıklık etmek çok güzel..☺ Lakin bebek bezi sorunsalımız oluştu.Sleepy bionaturel bebek bezi kullanıyordum bebeğim sünnet olduktan sonra özellikle geceleri her zaman sızdırma yapmaya başladı. Elimde ecologic de vardı fakat ikisi arasında zaten hiç bir fark yokmuş.. Dokuları aynı. O da sızıntı yaptı. Elimde 2 paket açılmamıs bez kalmasına rağmen sleepyi bıraktım. Goon premium softa geçtim. Gerçekten dokusu çok güzel yumuşacık ve sızdırma yapmıyor. ❤ Sizlerde durumlar nasıl? Erkek anneleri sünnet sonrası böyle bir sorun yaşadınız mı?

Ona baktım ama ne sitesinde var ne de bana yakın mağazalarında kalmış
Ay Trendyolda da pembesi 1250 ymis şok oldum neden 550 TL fark olabilir ki yeşiline bak canım İstanbul'da çok AVM'de var arayıp teyit etmiştim ben bazen stoklar güncel olmuyor

Benim ki sağınca geçiyordu, sabah uyandığımda da baya sertleşmiş biri mochiyle sağdım sonra emzirdim şimdi daha iyi. Bir iki saat gece geç emse hemen sertleşiyor, sık sık emmeye alıştı sanırım sütümde ona göre oluyor.

Süt saklama, emzirme, sağım yapmayla alakalı artık hep sana sorucam
Sor kuzum, bildigim birsey ise seve seve cevaplarim
Büyüdü de ayakkabı giyiyor Allah'ım aklıma mukayyet ol
Eki Görüntüle 3191813
anomm yesinler o ayaklari
Çok iyi inşallah benim ki de sever. Paketini falan hep açtık geri vermekte imkansızlaştı çöp olmasını da istemiyorum
anlamiyorlar ilk basta ne oldugunu. bön bön bakip skiliyorlar
biraz boyle yanina uzanir gibi dur , oyuncaklari salla, dugmelere bas. ben hatta ilk basta yan koyuyordum ki dugmelerin isiklarini gorsun diye. sonrada ayaklari dugmelere gelicek sekilde yatirdik.

Birde tummy time yapiyorsan onune ayna koy , kendine bakmaya da alissin. daha sonra halinin aynasini da sever

Ben eylul annelerinde gormustum 4.-5. aylarda da zaten kullanimi devam ediyor. Simdi olmazsa bile ilerde dikkatini cekicektir.

Ben holle keci sutu veriyorum canim.
Bizim kiz cok yediginde kusuyor. Ne kadar veriyorsun ? mesela bizim mamanin arkadasin da 110-120 ml diyor ama 60 ml veriyoruz gece . Normalde de once 60 ml veriyoruz eger hala ac ise bir 60 ml daha veriyoruz.
Ben kendim normalde alisigim doktordur hastanedir cocuklugumdan beri ama cocuguma birseyler yapilmasi gercekten cok farkli bir duyguymus.

Ilk anneligin de getirdigi tecrubesizlikte var tabi
Lohusa valla tır misali carpiyormus insani, cok iyi anladim

Kızlar içinizde prima kullanan varsa, idrarda ağır bir koku oluyor, bunu deneyimleyeniniz var mı? Değiştireyim diyorum, diğer bezlerde bunu yaşıyor musunuz?
Sleepy bionatural kullanıyoruz canım ama koku olayı olmadı, kaka olursa beklerse o kokuyor

kuru dut mu demek istedin kuzu? kuru kayısı elma armut kuru üzüm karışık komposto yaptım akşam yemeğinde bende içiyorum
Hepsini mi karıştırıyorsun canın

Bayıldım anneannenin lafına

Emziren anneler, bebeginize ek mama veriyormusunuz ? Kaynanam sagolsun alisverise giderken bebegimi emzirip birakmistim benden habersiz ogluma mama vermis
Evet veriyorum zehir değil sonuçta

Bende emziririm disarda diye ortu almistim kendime satayim bari facebooktan ise yaradigi yok
Aa nerede satılıyor face de canım link atar mısın

Biz bikaç kere çıktık ama bir daha gider miyim bilmiyorum, çok ağlıyor. Nisana kadar hastane ve ev ziyareti hariç çıkmam sanırım

Probiyotik kullanıyo musun biogaia gibi ya da vücudunda kızarıklıklar döküntüler var mı ve sütun tazyikli mu bunlar hep bağımsız bir neden
Evet probiyotik kullanıyoruz canım, kızarıklık döküntü ciddi manada olmadı arada oluyor nemlendirici losyon sürüyorum, eğer göğüslerim çok dolmadıysa çok tazyikli gelmiyor. Bunlar önemli mi ? alerji olabilir diye.düşünmüştüm. Bikaç gündür normal bakalım.

bunun tarzinda canim .

Ay Trendyolda da pembesi 1250 ymis şok oldum neden 550 TL fark olabilir ki yeşiline bak canım İstanbul'da çok AVM'de var arayıp teyit etmiştim ben bazen stoklar güncel olmuyor
Bakayım canım ona, diğer sitelerde inanılmaz fiyat farkı oluyor

Ben de emzirme örtüsü kullanıyorum çok işime yarıyor. Dün mesela kahvaltıya gittik kızım her zamanki gibi arabadan indiğimiz gibi uyandı ve ağlamaya başladı mecbur meme verdim. Bu örtünün altında memesini emdi ben de kahvaltımı yaptım

Benim kız gece boyunca bir kere uyanıyor canım o uyanmadikca uyandırmiyorum

Dünden sonra herkese fisher price piyanolu oyun halısını öneririm yeşil ayaklisi 850 pembe ayaklisi 700 lira aklında bulunsun
Sabah kaça kadar uyuyor

Gece 12 1 gibi uyuyor 6-7 gibi uyanıp emiyor sonra 10-11 e kadar devam canım gündüz 3 saati geçirmeden emziriyorum 3 saati geçerse uyandiriyorum
Benimkinin sağı solu belli olmuyor bazen bayılmışcasına uyuyor ben uyandırıyorum emziriyorum. Bazen de uyanıyor ve uyumak istemiyor. Eşim salona taşındı ağlayana kadar gelmiyor

Benimkinin sağı solu belli olmuyor bazen bayılmışcasına uyuyor ben uyandırıyorum emziriyorum. Bazen de uyanıyor ve uyumak istemiyor. Eşim salona taşındı ağlayana kadar gelmiyor
Ayırdınız mi odaları eşinle , bizimki çok şükür daha pes etmedi gece uyumayinca o devralıyor onda da iki dakikada uyuyor zaten babacı kızım

Ayırdınız mi odaları eşinle , bizimki çok şükür daha pes etmedi gece uyumayinca o devralıyor onda da iki dakikada uyuyor zaten babacı kızım
Çok direndik aslında ama 6 aya kadar yanımızda yatırmaya karar verdik. Uyku konusunda eşime güvenemiyoruz

Biz de anne yani park yatakta yatırıyoruz bebişi 1 yaşına kadar odaları ayırmam muhtemelen endişelenirim
Anne yanı beşiğimiz var ancak yatakta daha rahat olduğunu fark ettik. 6 aydan sonra beşiğe koymayı düşünüyoruz tabi öyküyü buna ikna edebilirsek

Yazdığımda benimkiler düzelmişti büyük anaokulundan getirdi bebeğe sattı ordan bana en son babaya sonra terk etti evi Allah bi daha yasatmasın cok zor oluyo valla hepimiz için

Bende alayım diyorum ama tog kaç olmalı bilmiyorum. Antepteyim geceler soğuk ama ev sıcak gece terliyor farkediyorum. Yattığımız oda pek sıcak

Sıcaklıklara göre tog değerleri var canım. Owli’nin sitesinde de tablo olarak var. 0.3 kış için yetersiz bence, ayak kısımlarına örtü koyuyorum yine de.

Kızlar hm indiriminden bana 6-9 ay mont kalmıştı kollarını kıvırıp giydirdim valla içimde kalmıştı

Oyyy pamuk musun sen yaa! Ponçik kız

Ateş kızarıklık vs geçmişse, sadece kitle kalmışsa sıcak havlu veya lansinoh’un göğüs için sıcak kompresleri var, onları koyup makine ile sağım yapabilirsin sık sık. Eğer bebişin de atağının olduğu bi haftadaysa ve sürekli sık sık emmek istiyorsa o da boşaltır bi güzel.

Bende ilk haftalar çok sık olurdu. Sık sık sağım yaparak boşaltmıştım. Birinde de bebeğim sabaha kadar uyanıp uyanıp emmek istemişti, sabahına tüm kitleler geçmiş, memeler yumuşamıştı. Ama bende ateş ve kızarıklık olmadı hiç. O yüzden yine de takipte kal, geçmezse bi görün doktora, için rahat etsin.

Ben prima kullanıyordum canım, bir kez sızma oldu. Ama idrarda hep koku yapıyordu prima. Ben o yüzden sleepy’ye geçtim. Prima çok hoşuma gidiyordu halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…