Ay inşallah canım ya benim Küçüğü de bıraksın tekrarı gelmesin sonraYazdığımda benimkiler düzelmişti büyük anaokulundan getirdi bebeğe sattı ordan bana en son babaya sonra terk etti evi Allah bi daha yasatmasıncok zor oluyo valla hepimiz için
Sor kuzum, bildigim birsey ise seve seve cevaplarim
MaşallahBen de emzirme örtüsü kullanıyorum çok işime yarıyor. Dün mesela kahvaltıya gittik kızım her zamanki gibi arabadan indiğimiz gibi uyandı ve ağlamaya başladı mecbur meme verdim. Bu örtünün altında memesini emdi ben de kahvaltımı yaptım
Ben de piyanolu oyun halısı siparişi verdim bugün. Oğlumun ki piyanosuzdu ve yırtıldı o bile çok kullanışlıydı ve çok zaman geçirdik içinde. Bundan da çok umutluyum o yüzden, sever bence ya ben olsam çok severdim.Kuzum oyun halısına alıştışaka gibi hiç umudum yoktu kanepenin üzerine koydum orda oynamaya başladı. Yerde sevmiyor zamanla ona da aşılacağını düşünüyorum
Bana yakın hiç bir mağazada yok anlamadım karaborsa olmuş sanırımBende e bebekten 700 tl ye aldım. Mağazaya gidip bakman en mantıklısı yarına kadar 2. Oyuncakta %50 de indirim var ben ilk adım arabasını da aldım
Biz de dün ilk defa bebek arabası ile çıktık. Kahvaltı sırasında meme emdi sonra biraz dolaştık mağazalara bakalım dedik ve ağlamaya başladı. O sırada insanın eli ayağına dolaşıyor gerçekten. Mama verdim sonra biraz daha dolaştık. Gene ağlamaya başlayınca döndük artık. Bizim kız temas ve meme seviyor o yüzden işim zor oluyor baya. Evde bile yatağında yatmaz kucakta uyurMaşallahDışarda ağlar durmaz diye korkuyorum dışarı çıkmaya ben. Elinizle göğsünüzü desteklemeden tutuyor mu?
Hele bir de ayaklanıp düşmeye, bir yerlerini vurmaya, dışarıda tehlikeli şeyler yaptığında arabalara, denize, yürüyen merdivene gitmek camdan sarkmak gibi şeyler yaptığında gör. Yüreğim sıkışıyor resmen o tarz bir durumdaSor kuzum, bildigim birsey ise seve seve cevaplarim
anomm yesinler o ayaklari
anlamiyorlar ilk basta ne oldugunu. bön bön bakip skiliyorlar
biraz boyle yanina uzanir gibi dur , oyuncaklari salla, dugmelere bas. ben hatta ilk basta yan koyuyordum ki dugmelerin isiklarini gorsun diye. sonrada ayaklari dugmelere gelicek sekilde yatirdik.
Birde tummy time yapiyorsan onune ayna koy , kendine bakmaya da alissin. daha sonra halinin aynasini da sever
Ben eylul annelerinde gormustum 4.-5. aylarda da zaten kullanimi devam ediyor. Simdi olmazsa bile ilerde dikkatini cekicektir.
Ben holle keci sutu veriyorum canim.
Bizim kiz cok yediginde kusuyor. Ne kadar veriyorsun ? mesela bizim mamanin arkadasin da 110-120 ml diyor ama 60 ml veriyoruz gece . Normalde de once 60 ml veriyoruz eger hala ac ise bir 60 ml daha veriyoruz.
Ben kendim normalde alisigim doktordur hastanedir cocuklugumdan beri ama cocuguma birseyler yapilmasi gercekten cok farkli bir duyguymus.
Ilk anneligin de getirdigi tecrubesizlikte var tabi
Lohusa valla tır misali carpiyormus insani, cok iyi anladim
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama alt komşum da eşiyle yatakları ayırmıştı bebeğiyle uyuyordu bazen eşi bebekle uyuyordu kendi çocuğun odasında uyuyordu. çocuk 2 buçuk yaşında hala aynı duzendelerAnne yanı beşiğimiz var ancak yatakta daha rahat olduğunu fark ettik. 6 aydan sonra beşiğe koymayı düşünüyoruz tabi öyküyü buna ikna edebilirsek
Bir haftasonu eşin çıksın yola yaka falan değiştirmesi gerekebilirBana yakın hiç bir mağazada yok anlamadım karaborsa olmuş sanırım
bitmez kuzum. Duzenli emiyorsa emildigi kadar uretiyor artik goguslerin. Emdiginde direk taze sutu aliyor, beklemis sutu degilBen ilk zamanlar çok sağım yapıyordum da kuzum bu diyetten sonra artık gerek kalmadı. Eskisi kadar şişip kitleleşmiyor. Korkuyorum bitecek sütüm diye. Bari bol su içeyim diyorum, onu da unutuyorum. 1,5 litre anca içiyorumdur.
onlari simdiden dusunmek istemiyorumHele bir de ayaklanıp düşmeye, bir yerlerini vurmaya, dışarıda tehlikeli şeyler yaptığında arabalara, denize, yürüyen merdivene gitmek camdan sarkmak gibi şeyler yaptığında gör. Yüreğim sıkışıyor resmen o tarz bir durumda
Hatta bir keresinde eşim oğlumu 8 aylıkken yürüyen merdivenin koluna oturtmuştu tutuyordu tabii ama yüreğim sıkıştı onu oradan almasını istedim eşim tutuyorum falan dedi ama aldı tabii yine de. Yukarımızdan inen amca da oğlum onda anne yüreği var sen ben anlayamayız dedi.
Gerçekten anne olmadan önce bana saçma gelen takmadığım şeyleri takıyor, hissetmediğim şeyleri hissediyorum annelik çok değişik bir şey delilik resmen
Evet sleepy de koku olmuyor ama ben bezin dokusunu sevemedim. Üstüne bir de sızdırma olunca bıraktım..Ben prima kullanıyordum canım, bir kez sızma oldu. Ama idrarda hep koku yapıyordu prima. Ben o yüzden sleepy’ye geçtim. Prima çok hoşuma gidiyordu halbuki.
İlk başta Sma kullandım optipro yu sonra gaz yapmasın diye yorumlara bakıp comfort olanını aldım ama hiç yaramadı daha da gaz problemi oldu yedikten sonra sürekli ağlıyordu gazdan. Hipp kullanıyorum şuan ikinci kutuyu aldım bundan gerçekten memnun kaldım gaz problemi yaşamadıkArkadaşlar merhaba bebeğinize hangi mamayi veriyorsunuz? Ben geceleri daha tok tutsun diye mama başladım Sma veriyorum ama farkettim ki mamadan sonra baya kusuyor. Mama kullanan arkadaşlar size de sormak istedim kusma sebebi neden olabilir acaba mamayi mi beğenmedi? Varsa başka mama önerileriniz onu da deneyeyim bu kutu bitmek üzere çünkü.
Canım öyle düşünme benim kızda deneyimledim mama versem de 2 saatte bir uyanıyor bünyesi bu demek kan şekeri tam düzenlenmemiş ya da bilmiyorumKızlar emzirdiğinizde özellikle geceleri kaç saat uyuyor bebeğiniz. Ben emziriyorum doyuyor almıyor artık ystırıyorum ama max 1.5 saate tekrar uyanıyor. Sabaha kadar böyle devam ediyor sonunda süt de kalmıyor tamam mama gibi beklemiyorum ama doyurmuyor mu diye düşünmeye başladım
Hiç belli olmuyor bazen 1 saat bazen 6 saat uyuyor ya acıkıyorlar ya da kendilerini yalnız hissediyorlar . Bazen de ten teması için emmek istiyorlar . Doymasa ağlar durmaz benceKızlar emzirdiğinizde özellikle geceleri kaç saat uyuyor bebeğiniz. Ben emziriyorum doyuyor almıyor artık ystırıyorum ama max 1.5 saate tekrar uyanıyor. Sabaha kadar böyle devam ediyor sonunda süt de kalmıyor tamam mama gibi beklemiyorum ama doyurmuyor mu diye düşünmeye başladım
Canım bir sürü piyanolu oyun halısı var üzülme. Trendyoldan yorumlara bakabilirsinEvaante fisher price bitmiş, ben çok geç fark ettim, muadili var ama. Fark var mıdır çok??
Canım bir sürü piyanolu oyun halısı var üzülme. Trendyoldan yorumlara bakabilirsin