2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benim kız emziği bırakıp ellerini yutacak derecesinde emiyor emzik veriyorum almıyor eline saldırıyor. Arada ağzından löökps ses çıkarıyor sanırım dilini emiyor normal mi bu durum yaaOyun halısı aldım bende durmadı ya sevmedi galiba

Serla ben ultra air’den hemen sonra yine Philips’in soothie’sini de aldım, ama tutamadı onu çok sevdi aslında ama ağzında desteksiz durmuyor bi türlü

Maşallah Dışarda ağlar durmaz diye korkuyorum dışarı çıkmaya ben. Elinizle göğsünüzü desteklemeden tutuyor mu?

Kuzum oyun halısına alıştı şaka gibi hiç umudum yoktu kanepenin üzerine koydum orda oynamaya başladı. Yerde sevmiyor zamanla ona da aşılacağını düşünüyorum
Ben de piyanolu oyun halısı siparişi verdim bugün. Oğlumun ki piyanosuzdu ve yırtıldı o bile çok kullanışlıydı ve çok zaman geçirdik içinde. Bundan da çok umutluyum o yüzden, sever bence ya ben olsam çok severdim.

Maşallah Dışarda ağlar durmaz diye korkuyorum dışarı çıkmaya ben. Elinizle göğsünüzü desteklemeden tutuyor mu?
Biz de dün ilk defa bebek arabası ile çıktık. Kahvaltı sırasında meme emdi sonra biraz dolaştık mağazalara bakalım dedik ve ağlamaya başladı. O sırada insanın eli ayağına dolaşıyor gerçekten. Mama verdim sonra biraz daha dolaştık. Gene ağlamaya başlayınca döndük artık. Bizim kız temas ve meme seviyor o yüzden işim zor oluyor baya. Evde bile yatağında yatmaz kucakta uyur
Benim meme küçük baya desteklememe gerek kalmıyor tutuyor

Hele bir de ayaklanıp düşmeye, bir yerlerini vurmaya, dışarıda tehlikeli şeyler yaptığında arabalara, denize, yürüyen merdivene gitmek camdan sarkmak gibi şeyler yaptığında gör. Yüreğim sıkışıyor resmen o tarz bir durumda

Hatta bir keresinde eşim oğlumu 8 aylıkken yürüyen merdivenin koluna oturtmuştu tutuyordu tabii ama yüreğim sıkıştı onu oradan almasını istedim eşim tutuyorum falan dedi ama aldı tabii yine de. Yukarımızdan inen amca da oğlum onda anne yüreği var sen ben anlayamayız dedi.
Gerçekten anne olmadan önce bana saçma gelen takmadığım şeyleri takıyor, hissetmediğim şeyleri hissediyorum annelik çok değişik bir şey delilik resmen

Anne yanı beşiğimiz var ancak yatakta daha rahat olduğunu fark ettik. 6 aydan sonra beşiğe koymayı düşünüyoruz tabi öyküyü buna ikna edebilirsek
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama alt komşum da eşiyle yatakları ayırmıştı bebeğiyle uyuyordu bazen eşi bebekle uyuyordu kendi çocuğun odasında uyuyordu. çocuk 2 buçuk yaşında hala aynı duzendeler senin bebiş ikna olur inşallah
Bana yakın hiç bir mağazada yok anlamadım karaborsa olmuş sanırım
Bir haftasonu eşin çıksın yola yaka falan değiştirmesi gerekebilir

bitmez kuzum. Duzenli emiyorsa emildigi kadar uretiyor artik goguslerin. Emdiginde direk taze sutu aliyor, beklemis sutu degil Idirarin rengi acik ise icilen su miktari yeterliymis dedi ebe Tulin hanim
onlari simdiden dusunmek istemiyorum
arkadasim kizina sirt cantasi takiyordu , ipi vardi tutuyordu yururken. ilk basta sacma geliyor ama oylesine yola kosuyor ki insan yetisemiyor. simdi cok daha iyi anliyorum.

Ana yuregi farkliymis gercekten. Anne olmadan da anlasilmiyormus

İlk başta Sma kullandım optipro yu sonra gaz yapmasın diye yorumlara bakıp comfort olanını aldım ama hiç yaramadı daha da gaz problemi oldu yedikten sonra sürekli ağlıyordu gazdan. Hipp kullanıyorum şuan ikinci kutuyu aldım bundan gerçekten memnun kaldım gaz problemi yaşamadık

Kızlar emzirdiğinizde özellikle geceleri kaç saat uyuyor bebeğiniz. Ben emziriyorum doyuyor almıyor artık ystırıyorum ama max 1.5 saate tekrar uyanıyor. Sabaha kadar böyle devam ediyor sonunda süt de kalmıyor tamam mama gibi beklemiyorum ama doyurmuyor mu diye düşünmeye başladım

Canım öyle düşünme benim kızda deneyimledim mama versem de 2 saatte bir uyanıyor bünyesi bu demek kan şekeri tam düzenlenmemiş ya da bilmiyorum
Ben de isterdim 4-5 saat uyumayı gece

Hiç belli olmuyor bazen 1 saat bazen 6 saat uyuyor ya acıkıyorlar ya da kendilerini yalnız hissediyorlar . Bazen de ten teması için emmek istiyorlar . Doymasa ağlar durmaz bence

Merhabalar, anneler bi sorum daha var. Benim kız 2 aylık. Biz internetten beşik aldık babycom ahşap bilirsiniz belki onunla birlikte sert sünger yatak geldi. Suan onu kullanıyorum ama çocuğuma ortapedik yatak almadım diye üzülüyorum. Sizce üzülmekte haklımiyim? Araştırdım sert yataklar kullanılması gerekiyomus askında bebeklere. Almam gerekiyor mu yoksa sert sünger yatakta yatsın mı ? Siz nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…