2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Deneyimli ve düzenli bi insansın canım. Bakalım bizimki biraz kendi kendine oyalanmalara başladı. Böyle güzel devam ederse ben de iş yapmak için uyumasını beklemem 🙂

Emme refleksinin yoğun olduğu dönemdeler. Benimki ellerini yiyor resmen. Emziğe başladık. Anne memesi dışında her şeye karşı olan doktorumuz bile iyi yapmışsınız dedi 🙂

Ben her seferinde dayanamayıp dur ya gazını da çıkarayım rahat yatsın diyorum, sonrası en az 1 saat tekrar uykuya döndürme çabası 🙂

Ben aldım canım, 0.3 tog aldım İzmir sıcak diye. Aslında 0.5 de olurmuş. Gündüzleri yatırıyorum onla, alışsın diye. Geceye de geçicem.
Bende alayım diyorum ama tog kaç olmalı bilmiyorum. Antepteyim geceler soğuk ama ev sıcak gece terliyor farkediyorum. Yattığımız oda pek sıcak

Büyüdü de ayakkabı giyiyor Allah'ım aklıma mukayyet ol 🥲🤲🏻
IMG_20230115_124506_283.jpg

Arkadaşlar merhaba bebeğinize hangi mamayi veriyorsunuz? Ben geceleri daha tok tutsun diye mama başladım Sma veriyorum ama farkettim ki mamadan sonra baya kusuyor. Mama kullanan arkadaşlar size de sormak istedim kusma sebebi neden olabilir acaba mamayi mi beğenmedi? Varsa başka mama önerileriniz onu da deneyeyim bu kutu bitmek üzere çünkü.

Arkadaşlar merhaba bebeğinize hangi mamayi veriyorsunuz? Ben geceleri daha tok tutsun diye mama başladım Sma veriyorum ama farkettim ki mamadan sonra baya kusuyor. Mama kullanan arkadaşlar size de sormak istedim kusma sebebi neden olabilir acaba mamayi mi beğenmedi? Varsa başka mama önerileriniz onu da deneyeyim bu kutu bitmek üzere çünkü.
Bebelac gold veriyorum ben geçen eşik gold olanını bulamamış normal bebelac almis
Evolvia verdim o gaz yapti

Benim ki pek sevmedi. E bebekte 2. Oyuncak %50 indirimdeydi alacaksan fırsatı kaçırma
Ben de var piyanolu olandan benim bebiş seviyor günde bir defa yarım saat kadar oyalıyor😍 yaa neden sevmedi acaba benim kız da akşamları huzursuz oluyor o zaman istemiyor mesela bırakmamızı

ayy bir saat once ilk asilarini olduk. birlikte agladik 😢
Eve geldim sut sagdim. Annem onu kalan mama sanip dokmus 🤦🏼‍♀️ suan bir de ona agliyorum 🥹
Kafa gitti bende iyice😂
Ben de aşı zamanları çok üzülüyorum dayanamıyorum. Bir de başına bir şey geleceği tehlikeli bir durumdaysa yüreğim sıkışıyor resmen. Ay o kötü olmuş ama üzülme bir şeyler ye yine sağarsın olan olmuş artık. Lohusa kafası devam ediyor çocuklar büyüse de bence. Durup durup ağlardım oğlumu büyütürken de ya da biz duygusalız bilmiyorum 🤷

Kızlar günaydın geceleri kızıma sagdığım sütlerden veriyorum biberonla karnı güzel doysun rahat uyusun diye ama bitiremiyor bazen ben de petek üstünde ya da benmari usulu ılıttığım için kalani döküyorum malesef, dun gece neredeyse hic içmedi biberon da yanımızda kaldı tekrar verilir mi sizce bozuluyor mudur boyle bekleyince kıyamıyorum sütlere ya
Verme oda ısısında 4 saat ağzını deydirmisse 1saat kadar dayanır kalmissa buzluğa koy banyosunda kullan süt banyosu yapsın cildine yarasın 👌🤌

Ben baştan beri Aptamil verdim hiç kusmadi şimdiye dek.tabi her bebek farklı reflusu olabilir çok geliyor olabilir gaz yapıyor olabilir.sen deneyerek ver mamaları.

Kızlar günaydın geceleri kızıma sagdığım sütlerden veriyorum biberonla karnı güzel doysun rahat uyusun diye ama bitiremiyor bazen ben de petek üstünde ya da benmari usulu ılıttığım için kalani döküyorum malesef, dun gece neredeyse hic içmedi biberon da yanımızda kaldı tekrar verilir mi sizce bozuluyor mudur boyle bekleyince kıyamıyorum sütlere ya
Ben bi kere mecburluktan vermiştim tadına baktım ekşime yoktu verdim valla

Deneyimli ve düzenli bi insansın canım. Bakalım bizimki biraz kendi kendine oyalanmalara başladı. Böyle güzel devam ederse ben de iş yapmak için uyumasını beklemem 🙂
2. Ay itibariyle her şey yavaş yavaş yoluna giriyor canım. Daha uzağı görüyorlar, algıları açılıyor ve durduğu yerde oyalamak daha kolay oluyor. Ben konuşuyorum genelde bazen çocuk şarkıları da açıyorum. Süpürge sesine zaten bayılıyor o da çok işime geliyor. Oyuncak da asıyorum bir süre oyalıyor onu. Seninki de oyalanır yakında daha fazla inşallah 🌸

Kızlar çocuklarınız gece kac saatte bir uyanıyor
Her iki saatte bir uyanıyor hiç uykumu alamiyorum
Benim kız gece boyunca bir kere uyanıyor canım o uyanmadikca uyandırmiyorum
Kızlar hangi oyun halısını öneriyorsunuz?
Dünden sonra herkese fisher price piyanolu oyun halısını öneririm 😂 yeşil ayaklisi 850 pembe ayaklisi 700 lira aklında bulunsun ☺️

Hanımlar mastit geçiren oldu mu? Memede bir kitle var ağrılı, emziriyorum ama geçmiyor. Dün ve önceki gün ayrıca kızarıklık ve ateş vardı, parol aldım geçti. Şimdi sadece kitle var bir tarafta. Emzirmek ile geçer mi yoksa doktora mı gitsem.

Dünden sonra herkese fisher price piyanolu oyun halısını öneririm 😂 yeşil ayaklisi 850 pembe ayaklisi 700 lira aklında bulunsun ☺️
Masallah darısı başıma ☺ ben de hiç uyandirmadim ama böyle bir düzeni oldu maalesef

verilmez canim. oda isinsinsa hic agzini degdirmemisse max. 4 saat. eger biraz emmis ve tukurugu karismissa max 1 saat icinde tuketilmeli.

atma sutleri, dondur. ilerde sabun yaparsin 🥰

Verme oda ısısında 4 saat ağzını deydirmisse 1saat kadar dayanır kalmissa buzluğa koy banyosunda kullan süt banyosu yapsın cildine yarasın 👌
Teşekkürler kızlar valla buzluğa da riske atıp koymayayım hic karışır falan ama sabunu nasıl oluyor bi araştırayım :)
Ben bi kere mecburluktan vermiştim tadına baktım ekşime yoktu verdim valla
Ya tadına mi baktin benim aklımdan da geçti genel olarak acaba tadı nasıldır diye ama tuhaf geldi hic denemedim normal süt gibi mi sütümüz 😂

Ona baktım ama ne sitesinde var ne de bana yakın mağazalarında kalmış :KK43:

X