Canım e bebekten mi aldın ? Ne kadardı internet sitesinde stokta yok gözüküyorHepimizin bebeği sanırım aynı şeyi yapıyor ben her elini ağzına götürüp sapirdattiginda emziriyordum yatirdiktan 10-15 dk sonra yine sapirdatiyordu. Doymuyor mu diye düşünüp yeniden emziriyordumgaliba ellerini kesfediyorlar.
Ay fisher price piyanolu oyun halısını aldım kızlar sizden Allah razı olsunEflatun1Kelebek Ozlem949 öğrendi basmayı ayaklarıyla patır patır tuşlara vuruyo bir de şarkı söylüyor agu ağu ddiye oturup kızımızın konserini dinliyoruz evde
Canım hangi mağazada var diye bir sekme var oradan bulunduğun ili sec stok görünüyor gidip alabiliyorsun mağazadan burda 1 mağazada 1 tane kalmış hemen gidip aldımCanım e bebekten mi aldın ? Ne kadardı internet sitesinde stokta yok gözüküyor
Çok sevindim izlemesi de pek keyifli oluyordurHepimizin bebeği sanırım aynı şeyi yapıyor ben her elini ağzına götürüp sapirdattiginda emziriyordum yatirdiktan 10-15 dk sonra yine sapirdatiyordu. Doymuyor mu diye düşünüp yeniden emziriyordumgaliba ellerini kesfediyorlar.
Ay fisher price piyanolu oyun halısını aldım kızlar sizden Allah razı olsunEflatun1Kelebek Ozlem949 öğrendi basmayı ayaklarıyla patır patır tuşlara vuruyo bir de şarkı söylüyor agu ağu ddiye oturup kızımızın konserini dinliyoruz evde
Allah'ım sanki kızım büyümüş de konserine gitmişiz gibi gururla izliyoruzÇok sevindim izlemesi de pek keyifli oluyordur
Evet bence de normal topikteki annelerin geneli benzer şeyler yazdılar onların söylemlerinden anladığım normal olduğu. Bir an evham yaptım işte48 doğdu şu an 63 3 aylık olmasına 1 hafta var doktor bir şey demedi maşallah dedi normal demek ki
Benim ki sevmediAllah'ım sanki kızım büyümüş de konserine gitmişiz gibi gururla izliyoruz
Günlerimiz yakınmış birbirine çok iyi o zaman normal gelişim sürecinde ilerliyorMerhaba benim bebeğimde 51 cm doğdu suan tam 67 günlük 3 gün önce 60 cm ölçtüler boyunu normal dediler
Güle güle iyi günlerde kullansın prensesHepimizin bebeği sanırım aynı şeyi yapıyor ben her elini ağzına götürüp sapirdattiginda emziriyordum yatirdiktan 10-15 dk sonra yine sapirdatiyordu. Doymuyor mu diye düşünüp yeniden emziriyordumgaliba ellerini kesfediyorlar.
İlk olarak aynasını ayarladım ben o çok dikkatni çekti sonra tuşlara basmaya başladı ayaklarıylaBenim ki sevmedihalıya koyunca çığlık çığlığa. Mutfakta yanında duracağım diyor. Ama bugün yemek masasının üzerine kuracağım halıyı bakalım ne yapacak
benim kiz iki haftadir baya zaman geciriyor halida ya. Ayna da kendi kendine konusuyorİlk olarak aynasını ayarladım ben o çok dikkatni çekti sonra tuşlara basmaya başladı ayaklarıyla
Ben de aynasını ayarladım ama bakmadı bile. Ayaklarıyla piyanoya vurup ses çıkarınca susuyor gibi oluyor sonra tekrar bir çığlık sesi yükseliyor. Oyuncaklarını mı sevmedi anladımİlk olarak aynasını ayarladım ben o çok dikkatni çekti sonra tuşlara basmaya başladı ayaklarıyla
sever sever zaman lazim kuzum.Ben de aynasını ayarladım ama bakmadı bile. Ayaklarıyla piyanoya vurup ses çıkarınca susuyor gibi oluyor sonra tekrar bir çığlık sesi yükseliyor. Oyuncaklarını mı sevmedi anladım
Ben kaldırmıyorum canım. Amacım zaten uyutmak olduğu için bir daha uyanmasın diyorumYatarak emziren anneler bebeğiniz uyuyunca gazını çıkarmak için kaldırıyor musunuz? Ben yatarak emzirince uyuyor sonra gaz için kaldırıyorum uyanıyor
verilmez canim. oda isinsinsa hic agzini degdirmemisse max. 4 saat. eger biraz emmis ve tukurugu karismissa max 1 saat icinde tuketilmeli.Kızlar günaydın geceleri kızıma sagdığım sütlerden veriyorum biberonla karnı güzel doysun rahat uyusun diye ama bitiremiyor bazen ben de petek üstünde ya da benmari usulu ılıttığım için kalani döküyorum malesef, dun gece neredeyse hic içmedi biberon da yanımızda kaldı tekrar verilir mi sizce bozuluyor mudur boyle bekleyince kıyamıyorum sütlere ya
Yok canım ya valla yazınca kalabalık görünüyor yoksa hepsi hep yaptığımız şeyler. Mecbur yemek yeniyor bulaşık, tezgah, Ocak vs hallediliyor. Lavaboyu da hemen Domestosluyorum ve yerlerini, aynayı falan siliyorum çok bir şey değil. Toz alıp süpürmekte her gün yapmaya çalışıyorum çünkü 2 gün yapmadım diyelim 3. Gün her yer toz içinde kalmış oluyor hele mutfak her öğün bizim kadar yerler de yemek yiyor Aren sağolsun o yüzden en fazla arada 1 gün ara veriyorum genelde yapmaya çalışıyorum. Akşam yatmadan ve sabahleyin ortalığı toplamak da evi ferah gösteriyor ve temiz uyuyup temiz uyanmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve iyi hissettiriyor beni. Öteki türlü dağınık olunca benim bir şey yapasım gelmiyor ve tembel modda takılıyorum tüm gün. Oyuncaklar dışında her şeyi yerinde tutuyorum ki enerjik hissedeyim. Bunlar hep kaba günlük temizlik. İnce ve büyük temizliği eşim evde olmadan bir başıma yapamam zaten. Yemek de genelde pratik ve buzluğa attığım şeyleri yapıyorum. Ya da en kötü makarna çorba, uğraştıcı yapmıyorum çoğunlukla, bir de birazcık fazla yapıyorum ki ertesi gün öğlene tekrar yemek yapmak zorunda kalmayayım. Hemen ısıtıyorum onu yiyoruz oğlumla. Bunlar zaten bizim Aren'le normal rutinimizdi sadece Alin'i kattık o yüzden alışık olduğum için zorlanmıyorumdur muhtemelen. Aren ilk doğduğunda düzen kurmam benim de epey zamanımı almıştı ama Alin'de tecrübeli veya alışık olduğumdan sanırım 1 ay falan sürdü bu rutini kurmam. Fakat dediğim gibi aksaklıklar oluyor ve saati saatine yapamıyorum ama takmıyorum o kadarını. Sen de kurmuşsun rutinini zaten kendinceben sadece alin'in uyumasını beklemiyorum onu ana kucağı ya da pusete koyup da yapıyorum çoğu zaman. Sadece uyurken yapmak istesem hiç birini yapamazdım muhtemelen
İyi akşamlar hanımlar bebeğim iki aylık 2 gündür ellerinsurekli ağzında emiyo sap şup. Bilinçli elini ağzına götürmüyor tesadüfen yakalarsa bırakmıyo. Acaba doymuyomiki diyorum da sütüm de var yani yutkunma sesleri geliyo. Sizinde öyle mi ? Doymuyo mu yoksa ellerini mi keşfediyo anlayamadım
Yatarak emziren anneler bebeğiniz uyuyunca gazını çıkarmak için kaldırıyor musunuz? Ben yatarak emzirince uyuyor sonra gaz için kaldırıyorum uyanıyor
Kızlar owlinin uyku gurusunu alanınız var mı ?
verilmez canim. oda isinsinsa hic agzini degdirmemisse max. 4 saat. eger biraz emmis ve tukurugu karismissa max 1 saat icinde tuketilmeli.
atma sutleri, dondur. ilerde sabun yaparsin