2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım e bebekten mi aldın ? Ne kadardı internet sitesinde stokta yok gözüküyor

Canım e bebekten mi aldın ? Ne kadardı internet sitesinde stokta yok gözüküyor
Canım hangi mağazada var diye bir sekme var oradan bulunduğun ili sec stok görünüyor gidip alabiliyorsun mağazadan burda 1 mağazada 1 tane kalmış hemen gidip aldım pembesi 700 lira bu arada haberin olsun

Çok sevindim izlemesi de pek keyifli oluyordur

Güle güle iyi günlerde kullansın prenses

İlk olarak aynasını ayarladım ben o çok dikkatni çekti sonra tuşlara basmaya başladı ayaklarıyla
Ben de aynasını ayarladım ama bakmadı bile. Ayaklarıyla piyanoya vurup ses çıkarınca susuyor gibi oluyor sonra tekrar bir çığlık sesi yükseliyor. Oyuncaklarını mı sevmedi anladım

Yatarak emziren anneler bebeğiniz uyuyunca gazını çıkarmak için kaldırıyor musunuz? Ben yatarak emzirince uyuyor sonra gaz için kaldırıyorum uyanıyor
Ben kaldırmıyorum canım. Amacım zaten uyutmak olduğu için bir daha uyanmasın diyorum

Kızlar günaydın geceleri kızıma sagdığım sütlerden veriyorum biberonla karnı güzel doysun rahat uyusun diye ama bitiremiyor bazen ben de petek üstünde ya da benmari usulu ılıttığım için kalani döküyorum malesef, dun gece neredeyse hic içmedi biberon da yanımızda kaldı tekrar verilir mi sizce bozuluyor mudur boyle bekleyince kıyamıyorum sütlere ya

Ya kızlar bizde arkadaşımızın verdiği oyun halısı var ama piyanolu değil ve aynası yok kızım karnı toksa falan 5 10 dakka oyalanıyor ama uzun süre kalmıyor. Napsam piyanolu olandan mı alsam? Alırsam elimdekini ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar çocuklarınız gece kac saatte bir uyanıyor
Her iki saatte bir uyanıyor hiç uykumu alamiyorum

verilmez canim. oda isinsinsa hic agzini degdirmemisse max. 4 saat. eger biraz emmis ve tukurugu karismissa max 1 saat icinde tuketilmeli.

atma sutleri, dondur. ilerde sabun yaparsin

Deneyimli ve düzenli bi insansın canım. Bakalım bizimki biraz kendi kendine oyalanmalara başladı. Böyle güzel devam ederse ben de iş yapmak için uyumasını beklemem

Emme refleksinin yoğun olduğu dönemdeler. Benimki ellerini yiyor resmen. Emziğe başladık. Anne memesi dışında her şeye karşı olan doktorumuz bile iyi yapmışsınız dedi

Yatarak emziren anneler bebeğiniz uyuyunca gazını çıkarmak için kaldırıyor musunuz? Ben yatarak emzirince uyuyor sonra gaz için kaldırıyorum uyanıyor

Ben her seferinde dayanamayıp dur ya gazını da çıkarayım rahat yatsın diyorum, sonrası en az 1 saat tekrar uykuya döndürme çabası

Kızlar owlinin uyku gurusunu alanınız var mı ?

Ben aldım canım, 0.3 tog aldım İzmir sıcak diye. Aslında 0.5 de olurmuş. Gündüzleri yatırıyorum onla, alışsın diye. Geceye de geçicem.

Memnun kaldığınız ana kucağı önerir misiniz? Bana arkadaşım vermişti içine çok gömülüyor ve ileri geri sallıyor ne zaman koysam kusuyor başka almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…