Aynen benim annemde cok anac biri ama ben birde birlikte hatirlari olsun diye de cok sey yapmiyorum. Cunku Turkiye ye dondukten sonra kim bilir bir daha ne zaman gorecekler. Esimin de ailesi torunlarini goremeden vefat etti. O da hep , birak ilgilensinler istedikleri kadar bak benimkiler bir gun bile goremediler diyip uzuluyor baya.
biz Kanada da oldugumuz icin gidin , sonra gene gelirsiniz de diyemiyoruz
maddi olarak cok iyi durumda degiliz , nisan ayina kadar saglik sigirtalari odendi ozamana kadar burdalar ama sonrasi tamamen benim is durumuma bagli.
Bir de hamileligim zaten cok stresliydi , 9 ay zor gecti. Simdi birinin daha ilgilenmesi kizimla beni cok rahatlatiyor. Yalan yok yani. kendimi hem bedensel hem psikolojik olarak dinlendirmeme yardimci oluyor.
5.-6. hafta arasi safratasi teshisimi bir hafta koyamadilar her gun hemen hemen acildeydim. O hafta memeyi birakti artik. Cunku biz acilde surunurken, haliyle evde biberonla beslendi surekli.
Ama benim icin daha iyi oldu ya. Emzirmek cok zormus. Boyle stresli olacagimi asla tahmin etmiyordum. Her emzirme zamani geldiginde stress oluyordum , zaten asiri terleyen bir insanim, su gibi oluyordum artik. Bel agrisida cok oluyordu. Simdi daha rahatim. o en basda ki stresim vs gitti. sagip veriyorum yettigi kadarini. ustunu mama ile tamamliyoruz.
Bizde durumlar bu sekilde :)