2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar günaydın ben kızımı emzirdikten sonra ne kadar sırtına pıt pıt vursam da gazını çıkaramıyorum bir kaç gündür böyleyiz. Bazen kendi kendine gaz çıkarıyor bazen yatağından kucağıma alınca gaz çıkarıyor. Korkuyorum da gazı çıkmadan yatirinca kusar diye ama kusmuyor çok şükür nasıl çıkacak bu gaz

Canım her zaman gaz olacak diye bi şey yok ki. Biraz sırtını sıvazla bazen benim koz öyle de çıkarıyor gaz

Amin hepimizin bebişlerine şifa olsun ya evet beni de konusturuyorlar hep ne alakaysa insanın aklı kalıyor. Ay benim kiz da öyle son iki üç banyosu rahat gecmisti yine başa sarmayiz inşallah
İnşallah canım bizimkinin her doktora gidsinde huyu değişiyor

Ses çıkıyor mu emzikten bende de ultra air0-6 ay var ama canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor.
Sesi yok Nadire’nde olsa dili ile itiyor. Zorla emzik vermişsem ögürüyor. Sürekli emmek istemiyor. Uyku öncesi emmeyi çok seviyor. Ben emziriyorum sonra emzik veriyorum o zaman çok severek kullanıyor. Uyuyunca atıyor

Aklına öyle şeyler getirme canim bebisler daha zar zor tutuyor kafalarını elbette ssllanacak
Her bebek aynı değildir. Doğum anları bile bebeklerin fiziksel özelliklerini etkiliyor. Normal Doğum normal zor doğum sezeryan sezeryan zor Doğum pramatüre pramatüre zor doğum hepsi de başka başka ve bebeklerin süreçleri farklı ilerleye biliyoru. Kafasını tutamıyor olması onun şu an hasta olduğu anlamına gelmiyor. Ama içinde şüphe varsa bi doktora danış seni yönlendirecektir

%100 tıbbi sınıf silikondan üretilen tek parçalı tasarım​

Tamamen esnek tıbbi sınıf silikondan üretilen Soothie dayanıklı, tek parçalı bir tasarıma sahiptir. Uzman ekibimiz tarafından 0-6 ay arası yeni doğmuş bebeğiniz için özel olarak hazırlanmıştır

Avrupa genelinde hastaneler tarafından dağıtılmaktadır*​

Philips Avent Soothie serisi tüm Avrupa'daki hastanelerde dağıtılmaktadır. Yeni doğmuş bebekleri rahatlatmak için doktorların ve hemşirelerin güvenle kullandığı bir üründür.

Ortodontik emzik​

Soothie, bebeğinizin doğal ağız gelişimini destekler. Simetrik şekilli ortodontik emziği bebeğinizin damak, diş ve diş etlerine zarar vermez.

Kuzum çok şükür benin kızımda bir sorun görünmüyor kafasını doğduğundan beri tutabiliyor dediğin gibi baska bebiste bu gelişim daha geç gerçekleşebilir arkadaş kafasını sallıyor diye otizm olabilr mi demiş de ben de çok küçük olduklari için kafayı tutmaya çalışan bebisler de sallayabiliyor normaldir diye rahatlatmaya çalıştım, kötüyü cagirmama taraftariyim ne kadar olumsuz düşünürsek başımıza geliyor bir şekilde tabiki anne daha iyi gözlemler doktora danışmak da gerekir biz ne desek boş

Günaydın kızlar.
Bir gününüz nasıl geçiyor bebişle gece uyuyana kadar?
benim kiz gece 11-12 gbi yatiyor. sabah 9 a kadar genelde gece sadece yemek icin uyaniyor. besleyip altini degistirip uyutmaya devam ediyoruz.

9 da bir gaz sancisi basliyor. gazi ve kaka yapmasi bir saati geciyor.

Rahatlamaya ulasinca 11 gbi besliyoruz. uykusu varsa uyutuyoruz. Uykusu yoksa , piyanolu oyun halisina aliyorum. 20-30 dk orada oynayincs yoruluyor zaten.

Mamayi verip uyutuyoruz. bir saat kadar uyuyor.

2 gibi uyanmis oluyor. Besleniyor. banyo gunuyse banyo yaptiriyoruz yada hava guzelse banyo oncesi disariya yuruyuse gidiyoruz. Yuruyus suresi genelde 20-30 dk . eve gelince zaten yikayip yatiriyoruz.

aksam ustu uyandigin da esim gelmis oluyor zaten. evin icinde gezdiriyor , konusuyor , zaman geciriyorlsr birlikte. Biraz da bizimle televizyon izliyor sonra tekrar 1-2 saatlik kisa uyku yapiyor.

uyaninca beslendi vs oyun halisina alip , oynatip yoruyoruz. sonra gece uykusuna gidiyor :)

Ben dizime oturtup elimle çenesinin altından tutarak sırtına vurup sivazliyorum çok kısa sürede çıkarıyor bazen çıkarmadığı oluyor o zamanda bir kısmını kusuyor

Ben dizime oturtup elimle çenesinin altından tutarak sırtına vurup sivazliyorum çok kısa sürede çıkarıyor bazen çıkarmadığı oluyor o zamanda bir kısmını kusuyor
O yöntemi de deniyorum dakikalarca yok ama emerken cok cok ses geliyor hava tutmamasi imkansız mutlaka gazı olur ama cikartmiyo

Evet canim benim bebegimde basini arkaya atiyo yatir beni diye hem mizirdaniyo hem basini arkaya atiyo yatagina yatirinca susuyo hemen.
Benimkide yatırma diye bacaklarını dümdüz edip kaldır beni diyor
Kızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Bebeğim 50 cm doğdu ilk ay kontrolünde 55 cm ikinci ayda59.5cm normal heralde.suanda 2.5 aylık 6-9ay tulumlar kısa şort şekline geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…