- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
bazen hemen kabullenmiyor zamana yayarak soyluyorumSoothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen hemen kabullenmiyor zamana yayarak soyluyorumSoothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Maşallah
Yaz mutlaka merak ettimBen olcemiyorum durmuyo ayakları Çarşamba 2.ay kontrolünde doktor ölçecek bakalım
Bizim de oldu öyle bir günümüz hasta değildi aşırı huzursuzdu. Bizim yatağa yatırı vermiştim ben de yanına uzandım sakinleşti uyuya kaldı. Bazen kendi haline bırakmak lazımmış dedim. Yata bırakınca da önce ağladı sonra sakinleştiKızlar benim kızım iki gündür gündüz uyumuyor uyumadikca sinirlenip huysuzlaniyor
Hele dun bitirdi bizi öğleyin 1den gece 4e kadar sadece aralarda 10 dk falan uyudu
Başına böyle sey gelen var mı?
Varsa nasıl çözdünüz sorunu ?
Hastaydı antibiyotik kullandık hastalığı mi geçmedi acaba anlamadim
Ortodontisler falan öneriyormuş bunu ağız ve diş sağlığonı daha az etkiliyormuş. Medikal silikon kullanılmış. Daha derin araştırmadım henüz. Türkiye'de son yıllarda yaygınlaşmış. Spicelover daha iyi bilir belki yurtdışıjfa özellikle Amerika'da bunlar daha çok kullanılıuornuş. Yalnız benim bahsettiğim süper soothie 2 li 450 tl avent night air ler ne kadar oldu bilmiyorum da maks 2 lisi 200 olmuşturBunun d
Diğerlerinden farkı ne peki ? Çok da pahalı değilmiş 10 tl var arada.
Alıştıra alıştıra gitsem de anlamaz benimkilerbazen hemen kabullenmiyor zamana yayarak soyluyorum
hııı ay içimi rahatlattın çok teşekkür ederim bende bende 1.70 babası 1.80 kızım da bizim gibi uzun olacak o zaman. Normalse sorun yok. Bu d vitamini araştırırken raşitizm falan diyordu aşırı boy uzamasından falan bahsediyordu bugün sabahtandır kafama takıldı. %95 ise sorun yokcanim benim kiz 50.5 cm dogmustu , simdi 62 cm. iki ayda 11.5 cm uzamis . Boy uzamasi %95 imis. biraz daha uzasa olurmus yani
bizde baba ve dayi 1.80 uzeri, halasi da 1.70 civari.
Evet maalesef öyle benimki bana benziyor aslında sadece gözleri benzediği için bana çok benziyormuş gibi duruyor ama eşimin ailesi ısrarla ondan da bir şeye benzetmek için kendilerini zorluyorlarBen benzetemiyorum. Bi de millette şu var bebeği illaki birilerine benzetmeye çalışıyorlar
Düzelttim canımEvaante benim oğlanı yanlış yazmişlar benim doğumda sıkıntı çıkınca aceleye geldi herhalde. Yavrumun bi kolunu bile giydirmeden getirmişlerdi kendime gelmem için sonraki kontrolde boy kilo ölçülünce ortaya çıkmıştı buraya yazmayı unuttum. Şimdi de mevzusu geçince aklıma geldi. Zahmet olmazsa tabloda boyu 49 kiloyu 3170 yapar mısın?
57-58 gibi ölçtüm ayaklarını düzleştirmeye çalışarak en son anne sen napiyon dercesine viyakladi bıraktımYaz mutlaka merak ettim
resim ekledim, onlardan mi ?Ortodontisler falan öneriyormuş bunu ağız ve diş sağlığonı daha az etkiliyormuş. Medikal silikon kullanılmış. Daha derin araştırmadım henüz. Türkiye'de son yıllarda yaygınlaşmış. Spicelover daha iyi bilir belki yurtdışıjfa özellikle Amerika'da bunlar daha çok kullanılıuornuş. Yalnız benim bahsettiğim süper soothie 2 li 450 tl avent night air ler ne kadar oldu bilmiyorum da maks 2 lisi 200 olmuştur
Alıştıra alıştıra gitsem de anlamaz benimkiler
kilosu ben hep fazla diyordum , cok kilo aldi fln diyordum ama oda %97 cikti az daha alabilirmis yanihııı ay içimi rahatlattın çok teşekkür ederim bende bende 1.70 babası 1.80 kızım da bizim gibi uzun olacak o zaman. Normalse sorun yok. Bu d vitamini araştırırken raşitizm falan diyordu aşırı boy uzamasından falan bahsediyordu bugün sabahtandır kafama takıldı. %95 ise sorun yok
canim bizim hemsire soyle olctu, beyaz kagit varya yatakta , bas kismini kalemle cizdi, bacaginida duzeltw bildigi kadar duzeltip cizdi sonra bebegi kenara kaydirip o cizgileri olctu57-58 gibi ölçtüm ayaklarını düzleştirmeye çalışarak en son anne sen napiyon dercesine viyakladi bıraktım
Bizim doktor da şöyle bir aletle ölçtü geçen ay başını ben tuttum ayaklarini o tuttu okudu metal cetvelden. Yarın bir kağıt olayini deniyim bakayımresim ekledim, onlardan mi ?
bize hastanede bundan verdiler ama bizim kiz cok almadi malesef, keske alsa
kilosu ben hep fazla diyordum , cok kilo aldi fln diyordum ama oda %97 cikti az daha alabilirmis yani
canim bizim hemsire soyle olctu, beyaz kagit varya yatakta , bas kismini kalemle cizdi, bacaginida duzeltw bildigi kadar duzeltip cizdi sonra bebegi kenara kaydirip o cizgileri olctu
Dun ben de dedim artık bırakalım ağlasın belki de ağlamak istiyordur ne bileyim çaresiz kaldımBizim de oldu öyle bir günümüz hasta değildi aşırı huzursuzdu. Bizim yatağa yatırı vermiştim ben de yanına uzandım sakinleşti uyuya kaldı. Bazen kendi haline bırakmak lazımmış dedim. Yata bırakınca da önce ağladı sonra sakinleşti
Bence normal ya her bebek bir olamaz ki sonuçta birinin ki yavaş yavaş uzar uzun olur birinin ki birden hızlı uzar ama kısa olur kişiden kişiye değişirMaşallah normal o zaman.
T cetvelinden halliceBizim doktor da şöyle bir aletle ölçtü geçen ay başını ben tuttum ayaklarini o tuttu okudu metal cetvelden. Yarın bir kağıt olayini deniyim bakayım
Edit: görseli yüklemeyi unutmuşum Spicelover
Benim boyum uzun ailem de hep Uzun benim rahmetli babaannem dedemden uzunmuş 186 babaannem 180 de dedemmiş. Bu arada babaannem dedemi kaçırmış 2 tane tabanca ile gezerdi
Soothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Maşallah
Hemen bakıyorum
Benim bebeğime ağır geldi emerken sürekli ağzından çıktı. Biz air ultra soft night kullanıyor çok hafif ve kullanışlı .Yaa ne güzel hikayeler var sende
Ben emziğe yeni başlattım. Philips avent air ultra soft. Ama soothie alıcam, tek parça olduğundan gece için daha güvenli geldi bana.
Hep öyleler bunlar çocuğu her gören aynı sen diyor özellikle geçen sayfalarda da geçtiği üzere burun eşim geçenlerde görüntülü konuşıyor amcasıyla sana benziyor diyorlar ten rengi hariç benzeyen bir şey göster desem gösteremezlerEvet maalesef öyle benimki bana benziyor aslında sadece gözleri benzediği için bana çok benziyormuş gibi duruyor ama eşimin ailesi ısrarla ondan da bir şeye benzetmek için kendilerini zorluyorlar
TeşekkürlerDüzelttim canım
Evet bunlardan. Ayıcıklı yapmıllar düzelterek. Tek fark o.resim ekledim, onlardan mi ?
bize hastanede bundan verdiler ama bizim kiz cok almadi malesef, keske alsa
kilosu ben hep fazla diyordum , cok kilo aldi fln diyordum ama oda %97 cikti az daha alabilirmis yani
canim bizim hemsire soyle olctu, beyaz kagit varya yatakta , bas kismini kalemle cizdi, bacaginida duzeltw bildigi kadar duzeltip cizdi sonra bebegi kenara kaydirip o cizgileri olctu
Ben güven açısından değil ağız sağlığı açısından ona geçmeyi planlıyorum.Yaa ne güzel hikayeler var sende
Ben emziğe yeni başlattım. Philips avent air ultra soft. Ama soothie alıcam, tek parça olduğundan gece için daha güvenli geldi bana.
Ses çıkıyor mu emzikten bende de ultra air0-6 ay var ama canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor.Avent kullanıyoruz çok güzel