2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Vicdan ölmüş

Kızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi

Kızlar benim vesvesem oldu galiba. İnternette de gayet normal yazıyor. Ailede olunca insan ister istemez korkuyor. Sizin de içinize olur olmadık bir şey sokmayayim.
Canim sende kendine vesvese yapma ailede var diye illa senin bebisinde de olacak diye bisey yok. Ha olsa ne olacak ki canımızdan can onlar bizim icini ferah tut kotuyu çağırma

Kızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Canım internette ayda 1.5,2.5 cm uzar diyor ilk aylarda benim kız 53 cm doğdu ilk ay kontrolünde 54.5 ölçtü doktor. Birinden biri yanlış ölçmüş olabilir mi

Normal uzaması canım zaten uzun olacak çocuklar 50 cm üzeri doğuyor eşin sen uzunsunuz muhtemelen
Kızım 49 cm doğdu bugün ölçtüler 56 cm olmuş benim boy 1.60 mesela kızım bana benziyor ama boyu posu baba tarafına benzesin isterdim onlar kalıplı

Canım internette ayda 1.5,2.5 cm uzar diyor ilk aylarda benim kız 53 cm doğdu ilk ay kontrolünde 54.5 ölçtü doktor. Birinden biri yanlış ölçmüş olabilir mi
Ben ölçtüm tam 59.6 cm falan. İnternetten ben de baktım il 3 ay için 8 cm 2. 3 ay için de 8 cm uyuşur diyor. Zaten hamile iken de benim bebeğim boy olarak uzundu. Hafta içi aile hekimine götürüp soracağım

Canim benim oglanda 3 aylik olacak 62 cm felan olcmustu ebe en son 2 aylikken. 3 aylik kiyafetler ortalama 60 cm den basliyo bende ordan dusundum demekki normal dedim kendi kendime yada bizim bebeler sirik gibi olacak

Benim boyum uzun ailem de hep Uzun benim rahmetli babaannem dedemden uzunmuş 186 babaannem 180 de dedemmiş. Bu arada babaannem dedemi kaçırmış 2 tane tabanca ile gezerdi

Canim benim oglanda 3 aylik olacak 62 cm felan olcmustu ebe en son 2 aylikken. 3 aylik kiyafetler ortalama 60 cm den basliyo bende ordan dusundum demekki normal dedim kendi kendime yada bizim bebeler sirik gibi olacak
hiç dikkat etmemiştim inşallah öyledir. Erkekte uzun boy iyi de kız da ne bilim benim kadar olsa yeter fazlası olmasın. Babaannem çok uzun boyluydu rahmetli.

Ben ölçtüm tam 59.6 cm falan. İnternetten ben de baktım il 3 ay için 8 cm 2. 3 ay için de 8 cm uyuşur diyor. Zaten hamile iken de benim bebeğim boy olarak uzundu. Hafta içi aile hekimine götürüp soracağım
Sen olctuysen doğrudur yavrum maşallah yavruma de ötesini düşünme

canim benim kiz 50.5 cm dogmustu , simdi 62 cm. iki ayda 11.5 cm uzamis . Boy uzamasi %95 imis. biraz daha uzasa olurmus yani
bizde baba ve dayi 1.80 uzeri, halasi da 1.70 civari.

Doktorum emzik kullanmamı tavsiye etmedi ama ben dayanamıyorum artık sürekli memede
Soothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Benim boyum uzun ailem de hep Uzun benim rahmetli babaannem dedemden uzunmuş 186 babaannem 180 de dedemmiş. Bu arada babaannem dedemi kaçırmış 2 tane tabanca ile gezerdi
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…