- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Ben benzetemiyorum. Bi de millette şu var bebeği illaki birilerine benzetmeye çalışıyorlarO zaman benzemiyordur bebeğin boşuna sinirlenirmiş bozuyorlar
Vicdan ölmüşYa o güzellik merkezine aliyolar cadalozlari insanları kandırsin diye.Benim gittiğim merkezde kadın senet imzalamis bir kaç ay sonra kazada eşini kaybetmiş memleketine donecekmis senetimi iptal edin hizmet de alamayacağım diyo ağlıyor kabul etmediler iptal edemeyiz ödemek zorundasınız dediler o gün bıraktım gitmeyi zaten
Canim sende kendine vesvese yapma ailede var diye illa senin bebisinde de olacak diye bisey yok. Ha olsa ne olacak ki canımızdan can onlar bizimKızlar benim vesvesem oldu galiba. İnternette de gayet normal yazıyor. Ailede olunca insan ister istemez korkuyor. Sizin de içinize olur olmadık bir şey sokmayayim.
Canım internette ayda 1.5,2.5 cm uzar diyor ilk aylarda benim kız 53 cm doğdu ilk ay kontrolünde 54.5 ölçtü doktor. Birinden biri yanlış ölçmüş olabilir miKızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Normal uzaması canım zaten uzun olacak çocuklar 50 cm üzeri doğuyor eşin sen uzunsunuz muhtemelenKızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Ben ölçtüm tam 59.6 cm falan. İnternetten ben de baktım il 3 ay için 8 cm 2. 3 ay için de 8 cm uyuşur diyor. Zaten hamile iken de benim bebeğim boy olarak uzundu. Hafta içi aile hekimine götürüp soracağımCanım internette ayda 1.5,2.5 cm uzar diyor ilk aylarda benim kız 53 cm doğdu ilk ay kontrolünde 54.5 ölçtü doktor. Birinden biri yanlış ölçmüş olabilir mi
Canim benim oglanda 3 aylik olacak 62 cm felan olcmustu ebe en son 2 aylikken. 3 aylik kiyafetler ortalama 60 cm den basliyo bende ordan dusundum demekki normal dedim kendi kendime yada bizim bebeler sirik gibi olacakKızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Benim boyum uzun ailem de hep Uzun benim rahmetli babaannem dedemden uzunmuşNormal uzaması canım zaten uzun olacak çocuklar 50 cm üzeri doğuyor eşin sen uzunsunuz muhtemelen
Kızım 49 cm doğdu bugün ölçtüler 56 cm olmuş benim boy 1.60 mesela kızım bana benziyor ama boyu posu baba tarafına benzesin isterdim onlar kalıplı
hiç dikkat etmemiştim inşallah öyledir. Erkekte uzun boy iyi de kız da ne bilim benim kadar olsa yeter fazlası olmasın. Babaannem çok uzun boyluydu rahmetli.Canim benim oglanda 3 aylik olacak 62 cm felan olcmustu ebe en son 2 aylikken. 3 aylik kiyafetler ortalama 60 cm den basliyo bende ordan dusundum demekki normal dedim kendi kendime yada bizim bebeler sirik gibi olacak
Sen olctuysen doğrudur yavrum maşallah yavruma de ötesini düşünmeBen ölçtüm tam 59.6 cm falan. İnternetten ben de baktım il 3 ay için 8 cm 2. 3 ay için de 8 cm uyuşur diyor. Zaten hamile iken de benim bebeğim boy olarak uzundu. Hafta içi aile hekimine götürüp soracağım
Bizim kız 40 Cm doğdu 3. Ayı su an 57 cmCanım internette ayda 1.5,2.5 cm uzar diyor ilk aylarda benim kız 53 cm doğdu ilk ay kontrolünde 54.5 ölçtü doktor. Birinden biri yanlış ölçmüş olabilir mi
Sıkıntı olmasın da varsın uzun olsun maşallahSen olctuysen doğrudur yavrum maşallah yavruma de ötesini düşünme
MaşallahBizim kız 40 Cm doğdu 3. Ayı su an 57 cm
Ben olcemiyorum durmuyo ayaklarıSıkıntı olmasın da varsın uzun olsun maşallahyavruma
Evet canım haklısın. Eşim de aynısını söylüyor. İşte analıkCanim sende kendine vesvese yapma ailede var diye illa senin bebisinde de olacak diye bisey yok. Ha olsa ne olacak ki canımızdan can onlar bizimicini ferah tut kotuyu çağırma
canim benim kiz 50.5 cm dogmustu , simdi 62 cm. iki ayda 11.5 cm uzamis . Boy uzamasi %95 imis. biraz daha uzasa olurmus yaniKızlar bebeklerimizin boyu nasıl benim bebeğimin boyu çok uzuyor gibi geliyor 51cm doğmuştu şimdi 60 cm sanırım. 2 ay da bu 9 cm çok değil mi
Soothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.Doktorum emzik kullanmamı tavsiye etmedi ama ben dayanamıyorum artık sürekli memede
ben anneme cok karismiyorum ya, zira bizim kizi son iki haftadir annem uyutabiliyorsorgulamiyorum bende ne yaptigini yoksa butun gece ayaktayiz
ama bazi konularda update gerekiyorornegin tutturdu mavi legen gibi birsey olsun cocuk daha rahat yikanir fln. kadina 4moms in kuvetini bebegndiremedm neyse actim youtube dan bebek kuvetlerini gosterdim , birini sectik aldik. simdi diyor , ay bu ne guzelmis , bizim zamanimiz da yokdu boyle seyler
MaşallahBenim boyum uzun ailem de hep Uzun benim rahmetli babaannem dedemden uzunmuş186 babaannem 180 de dedemmiş. Bu arada babaannem dedemi kaçırmış 2 tane tabanca ile gezerdi
Hemen bakıyorumSoothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Maşallah
Diğerlerinden farkı ne peki ? Çok da pahalı değilmiş 10 tl var arada.Soothie lere bakmanızı tavsiye ederim. Ben elimde olduğı için kullanmaya devam edicem aventi.
en azından kabullenmiş
Maşallah