- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Benziyor ama aşırıda değil. Ağız yapısı falan benziyor.Peki eşin kaynanana benziyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benziyor ama aşırıda değil. Ağız yapısı falan benziyor.Peki eşin kaynanana benziyor mu
Canımsın rabbim hep güldürsünSenin yazdıklarını okumak iyi geliyor kız, moralim düzeliyor , gülüyorum aklıma geldikçe
Ay benim kaynana da izmir'de güzelim şehirden soğudum. İyi demişsin senden kopya alıp benfe dünyaya bir tane yeter dicem çünkü öyleİzmir’e gittiğimizde eşimin sülalesi ziyaretlere falan geldi gelen diyor ki selmaya benziyor (kaynanam) hepsine benzemiyor dedim. Eşimle çiftleştim kaynanamla değil dedim. Kaynanam da kahkaha atarak gülüyor tövbe. Eşimde diyor ki huyu benzemesin valla dedim ki bir aile ye bir selma yeter ikinciyi kaldıramam dedim kimse de benzetmesin çünkü çocuğum babasına benziyor.
Kızzz ben de geçen yıl geldim çorluya bir tane güzellik merkeziyle anlaştım uygun fiyattı. Demesinler mi bana bacak dediğimiz yarım bacak tamam dedim farkı veriyim ödediğim fiyatın yarısını istediler verdim 3. Seansa gideceğim de hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de benim gidesim yok. Ne zaman gitsem bir şey satıyorlar bana istemiyorum diyorum zorla ikna ediyorlar.Yaa ben lazere gittim üniversitede güzellik salonu ile kavga ettim seanslara son iki seansa gitmedim etki etmiyor boşuna zarar görüyorum diye yarım kaldı. Evlendikten sonra başlıyim dedim hamile kalınca kıllar yeniden çıkabilir dediler pcoslu olunca bitme garantisi veremiyorlar. Çocuk doğurup gideyim dedim bakalım gidecez inşallah bir gün şimdilik kuaföre gidiyorum
Kaynana terörüne dur diyinAy benim kaynana da izmir'de güzelim şehirden soğudum. İyi demişsin senden kopya alıp benfe dünyaya bir tane yeter dicem çünkü öyle
Eveet özellikle bacağa yapılan aşılar baya acıttı orada bir nefesi gitti kızımın daAhh benim kızımın da nefesi kesildi ağlarken
Uykusu geldiğinde ve yorgun olduklarında yapıyorlar sağa sola hızlı hızlı oynatmayı.
Ailede yok. Bize de çift bez falan önermedi doktor hadi inşallah darısı bize diyelimİçini ferah tut canım ailede yoksa kendiliğinden geçiyor ben çift bez bile yapmadım mesela
İki dozun ilki 3. ay ikincisi 5. ayda dedi doktor canım
valla alışmayınca alismiyor bu bebeler bizim ki prematüre doğdu ama ellerini bağlayınca ne yapıp edip eli dışarı çıkarıyordu eee bide 10 gün hastanede sadece bez ile yatmaya alıştığından kıyafet bile huylandiriyordu emzikte aslında hiç verme taraftarı değildim bir gün bime gelmiş 2li dedim alayım zor zamanda lazım olur neyse denemek içinde verdim ağzına hemen tuttu şap şap emdi sonra bi reddetmeye başladı emzigi dedim galiba dokusunu sevmiyor gittim avent aldım şimdi dediğin gibi canı isterse emiyor istemezse diliyle itip öğürüyorAynı dert bende de var 1.ayını doldurduğunda verdim emziği ama alışmadı canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor. Kundak için de durmuyor elleri ile açıyor nasıl olacak bilmiyorum
Ayyy ne güzel bir atasözüymüş bayıldım hemen her yerde yaplaşcam özellikle aile grubunda kızzz Serla kitabın adı lütfenBunu da buraya bırakıp gidiyorum ekim annelerinde 4 5 ay önce bu sözü görmüştüm. Kitaba yeni başladım çok erken oldu
Bebeğinizin ilk yılında sizi neler beklerAyyy ne güzel bir atasözüymüş bayıldım hemen her yerde yaplaşcam özellikle aile grubunda kızzz Serla kitabın adı lütfen
Öncelikle araştırıp gerekirse doktorunuza bi danışın ama ortodontistlerin önerdiği emzikler var soothie diye geçiyor. Biraz daha pahalı. Ben avent ultra air aldım her ay dolunca değişiyor zaten. 3. Aya girince avent ultra soft verdim. Pek memnun değil halinden. Bunların kullanım süresi 4. Ayın sonunda dolunca soothie vermeyi planlıyorum.Bende kıza emzik alıcam avent ultra air mı bibs mi alayım kızlar. Wee baby demedim kauçuk denedim silikon kiraz uçlu damaklı hepsini denedim tutmuyor son şans bu ikisi kaldı sizce tutar mı boşuna mı alıyorum
O zaman benzemiyordur bebeğin boşuna sinirlenirmiş bozuyorlarBenziyor ama aşırıda değil. Ağız yapısı falan benziyor.
Ağzı küçükse bibs aldığında öğürüyorlar kusacakmış gibi bugü wee aldım bitek bu modelini tuttuBende kıza emzik alıcam avent ultra air mı bibs mi alayım kızlar. Wee baby demedim kauçuk denedim silikon kiraz uçlu damaklı hepsini denedim tutmuyor son şans bu ikisi kaldı sizce tutar mı boşuna mı alıyorum
Doktorum emzik kullanmamı tavsiye etmedi ama ben dayanamıyorum artık sürekli memedeÖncelikle araştırıp gerekirse doktorunuza bi danışın ama ortodontistlerin önerdiği emzikler var soothie diye geçiyor. Biraz daha pahalı. Ben avent ultra air aldım her ay dolunca değişiyor zaten. 3. Aya girince avent ultra soft verdim. Pek memnun değil halinden. Bunların kullanım süresi 4. Ayın sonunda dolunca soothie vermeyi planlıyorum.
Bundan var damaklı değil mi bu ? Ama tutmuyor bunu daAğzı küçükse bibs aldığında öğürüyorlar kusacakmış gibi bugü wee aldım bitek bu modelini tuttu
ben anneme cok karismiyorum ya, zira bizim kizi son iki haftadir annem uyutabiliyor sorgulamiyorum bende ne yaptiginiyoksa butun gece ayaktayizBunu da buraya bırakıp gidiyorum ekim annelerinde 4 5 ay önce bu sözü görmüştüm. Kitaba yeni başladım çok erken oldu
Ya o güzellik merkezine aliyolar cadalozlari insanları kandırsin diye. Benim gittiğim merkezde kadın senet imzalamis bir kaç ay sonra kazada eşini kaybetmiş memleketine donecekmis senetimi iptal edin hizmet de alamayacağım diyo ağlıyor kabul etmediler iptal edemeyiz ödemek zorundasınız dediler o gün bıraktım gitmeyi zatenKızzz ben de geçen yıl geldim çorluya bir tane güzellik merkeziyle anlaştım uygun fiyattı. Demesinler mi bana bacak dediğimiz yarım bacak tamam dedim farkı veriyim ödediğim fiyatın yarısını istediler verdim 3. Seansa gideceğim de hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de benim gidesim yok. Ne zaman gitsem bir şey satıyorlar bana istemiyorum diyorum zorla ikna ediyorlar.
Avent kullanıyoruz çok güzelBende kıza emzik alıcam avent ultra air mı bibs mi alayım kızlar. Wee baby demedim kauçuk denedim silikon kiraz uçlu damaklı hepsini denedim tutmuyor son şans bu ikisi kaldı sizce tutar mı boşuna mı alıyorum