2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar Migrosun bu bezini kullanan var mı ?
IMG_20230112_205603.jpg

Ay evet özellikle ben çok kolay influence oluyorum linklere kaydırıp kaydırip biseyler alıyorum 🙈 2 aylık bebeğe kolluk aldım geçenlerde ☺️ ben aldım 100 lira zamlandi 😂
O da bişey mi biz kollukları 1 aydan bile küçüktüler aldık 440₺ ye 🤣
Kızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahat ☺️ çok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye 😍
Evet gönderdiler ama hepsine çanta dahil kocaman kocaman logo basmışlar🤦🏻‍♀️Hastane çıkışı, battaniye vs hepsi kaliteliydi de ama kullanabileceğim şeyler değil. Sadece kitapları aldım bi çantadan. Bir de yanlışlıkla fazladan bir tane daha gelmiş bana toplam 3 sırt çantası. Hepsini yeni doğum yapacak ihtiyaç sahiplerine verdim

Evaante Evaante sen mi sormuştun 2 ve 3 numara arasındaki farkı? İkisi de mevcut, kızım 2 oğlum 3 kullanıyor😁 5 kg üstüyse 3 daha mantıklı bizde hep çiş sızdırmaya başlamıştı

Eklentiler

• 29A906C7-BAC9-4CB9-9D58-42C1A0C79B17.jpeg
    29A906C7-BAC9-4CB9-9D58-42C1A0C79B17.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 76
Evaante Evaante sen mi sormuştun 2 ve 3 numara arasındaki farkı? İkisi de mevcut, kızım 2 oğlum 3 kullanıyor😁 5 kg üstüyse 3 daha mantıklı bizde hep çiş sızdırmaya başlamıştı
Ay süpersin tatlım içim rahatladı ☺️ o zaman 3 numaradan devam edeyim ben 2 ye bulaşmayayim ☺️ natural 3 ile çok farkı yokmuş yana da külot bezi koydum o da biraz enli diğerlerinden

Eklentiler

• IMG_20230112_213829.jpg
    IMG_20230112_213829.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahat ☺️ çok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye 😍
Ahahahah ne güzel. Bize de geldi bir çanta bir battaniye vardı sadece 🤪

Benim arkadaş kullanıyor öve öve bitirememişti. Hala arada sen de bir dene istersen diye laf arasında söyler. Ben de her çeşit bez kullandım buna sıra gelmedi henüz
Bende çok iyi yorumlar okumuştum..Sleppden sonra alalım bi diyorum memnun kalan çokmuş

Bu stokla kışı geçirir miyim kızlar 😂4 paket daha gelecek 😂 bu arada bez paketlerini ortadan kesip iki yana ayırarak organizer yapabilirsiniz Instagram'da gördüğüm faydalı bir bilgi ☺️

Eklentiler

• IMG_20230112_215117.jpg
    IMG_20230112_215117.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230112_215010_553.jpg
    IMG_20230112_215010_553.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 78
Benim arkadaş kullanıyor öve öve bitirememişti. Hala arada sen de bir dene istersen diye laf arasında söyler. Ben de her çeşit bez kullandım buna sıra gelmedi henüz
Ablam kullandı yeğenimde çok memnundu 6 aya kadar sleepy kullandı sonra buna geçti pişik falan yapmadı bayağı sevdi bezi bırakana kadar minies kullandılar ☺️ düşünülebilir ilerleyen dönemde. ☺️

Kızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Yavrum çok ağladı çok üzüldüm 😔 ateş çok oluyor mu bu aşılarda? Bir de ateşi kaç olursa ateş düşürücü vermeliyim?

Kızlar Migrosun bu bezini kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3190897
Arkadaşım kullanmıştı uygun ama güzel diyordu canım
Ben de goon önereyim sana fiyat performans ürünü tam 2,35 e falan geliyor tanesi kalıbı bi tık büyük biz 2 numara kullanıyoruz şimdi 3 e geçsem de olacak gibi kızım kaç kilo bilmiyorum ama yarın kontrol var öğrenenince yazarım🥰 değerlendirirsin

Arkadaşım kullanmıştı uygun ama güzel diyordu canım
Ben de goon önereyim sana fiyat performans ürünü tam 2,35 e falan geliyor tanesi kalıbı bi tık büyük biz 2 numara kullanıyoruz şimdi 3 e geçsem de olacak gibi kızım kaç kilo bilmiyorum ama yarın kontrol var öğrenenince yazarım🥰 değerlendirirsin
Tamam guzum çok sağol

Kızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Yavrum çok ağladı çok üzüldüm 😔 ateş çok oluyor mu bu aşılarda? Bir de ateşi kaç olursa ateş düşürücü vermeliyim?
Geçmiş olsun canım.Benimkide çok ağlamıştı hele bacaktan sıvıyı verirken nefesi kesildi ağlamaktan.. Bizde ateş olmamıştı,her saat başı ateş ölçmüştüm. 37 olursa ılık bezle sil demişti hemşire 38 olursa Calpol ver demişti

X