- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaş kullanıyor öve öve bitirememişti. Hala arada sen de bir dene istersen diye laf arasında söyler. Ben de her çeşit bez kullandım buna sıra gelmedi henüzKızlar Migrosun bu bezini kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3190897
O da bişey mi biz kollukları 1 aydan bile küçüktüler aldık 440₺ yeAy evet özellikle ben çok kolay influence oluyorum linklere kaydırıp kaydırip biseyler alıyorum 2 aylık bebeğe kolluk aldım geçenlerde ben aldım 100 lira zamlandi
Evet gönderdiler ama hepsine çanta dahil kocaman kocaman logo basmışlarHastane çıkışı, battaniye vs hepsi kaliteliydi de ama kullanabileceğim şeyler değil. Sadece kitapları aldım bi çantadan. Bir de yanlışlıkla fazladan bir tane daha gelmiş bana toplam 3 sırt çantası. Hepsini yeni doğum yapacak ihtiyaç sahiplerine verdimKızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahat çok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye
Ay süpersin tatlım içim rahatladı o zaman 3 numaradan devam edeyim ben 2 ye bulaşmayayim natural 3 ile çok farkı yokmuş yana da külot bezi koydum o da biraz enli diğerlerindenEvaante sen mi sormuştun 2 ve 3 numara arasındaki farkı? İkisi de mevcut, kızım 2 oğlum 3 kullanıyor 5 kg üstüyse 3 daha mantıklı bizde hep çiş sızdırmaya başlamıştı
Ahahahah ne güzel. Bize de geldi bir çanta bir battaniye vardı sadeceKızlar yaşadığınız ilçenin belediyesinden hediye seti gönderildi mi? Bugün getirdiler bana çok ince düşünülmüş anne için patik rezene çayı falan koymuşlar. Bir de sırt çantasınin içine basmışlar belediye logosunu bazı belediyeler gibi dışına yapmamışlar normal zamanda kullanılır çok rahat çok mutlu oldum ya penye örtü ağız mendili biberon emzik emzik tutacağı diş kaşıyıcı şampuan . Kapı süsü bile yaptirmislar Aylis Ada diye
Bende çok iyi yorumlar okumuştum..Sleppden sonra alalım bi diyorum memnun kalan çokmuşBenim arkadaş kullanıyor öve öve bitirememişti. Hala arada sen de bir dene istersen diye laf arasında söyler. Ben de her çeşit bez kullandım buna sıra gelmedi henüz
İyi bir göz hastanesine götür canım sadece gözle alakalı olan bı bakışla teşhis nedirValla birtek ışık tuttu teşhis koydu çok ilginç
Yok canım bizim belediye yardıma muhtaçlara gönderiyoruz dedilerAhahahah ne güzel. Bize de geldi bir çanta bir battaniye vardı sadece
Ablam kullandı yeğenimde çok memnundu 6 aya kadar sleepy kullandı sonra buna geçti pişik falan yapmadı bayağı sevdi bezi bırakana kadar minies kullandılar düşünülebilir ilerleyen dönemde.Benim arkadaş kullanıyor öve öve bitirememişti. Hala arada sen de bir dene istersen diye laf arasında söyler. Ben de her çeşit bez kullandım buna sıra gelmedi henüz
Arkadaşım kullanmıştı uygun ama güzel diyordu canımKızlar Migrosun bu bezini kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3190897
Şifa olsun kıyamam ağrı yapıyormuş nasıl ağlamıştır bizim de haftaya şimdiden üzülüyorumKızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Yavrum çok ağladı çok üzüldüm ateş çok oluyor mu bu aşılarda? Bir de ateşi kaç olursa ateş düşürücü vermeliyim?
Tamam guzum çok sağolArkadaşım kullanmıştı uygun ama güzel diyordu canım
Ben de goon önereyim sana fiyat performans ürünü tam 2,35 e falan geliyor tanesi kalıbı bi tık büyük biz 2 numara kullanıyoruz şimdi 3 e geçsem de olacak gibi kızım kaç kilo bilmiyorum ama yarın kontrol var öğrenenince yazarım değerlendirirsin
Geçmiş olsun canım.Benimkide çok ağlamıştı hele bacaktan sıvıyı verirken nefesi kesildi ağlamaktan.. Bizde ateş olmamıştı,her saat başı ateş ölçmüştüm. 37 olursa ılık bezle sil demişti hemşire 38 olursa Calpol ver demiştiKızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Yavrum çok ağladı çok üzüldüm ateş çok oluyor mu bu aşılarda? Bir de ateşi kaç olursa ateş düşürücü vermeliyim?
Benim de alasım var elimdeki bitsin deBende çok iyi yorumlar okumuştum..Sleppden sonra alalım bi diyorum memnun kalan çokmuş
İnşallah minnoşlarımız hafif atlatırlar bu aşılarıŞifa olsun kıyamam ağrı yapıyormuş nasıl ağlamıştır bizim de haftaya şimdiden üzülüyorum
Ateş olmaz inşallah hepsinde olmuyormuş