2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bana da hem kahve hem çay içeceksen ıhlamur dedi oda dozunda hamilelik sürecinde beni tek zorlasak durum bence bu
Eşimde kafeinsiz falan asla anlamaz oda uğraştık içme diyor
Benimki kendisi sipariş etmiş bana. Kendi de rahat rahat kahvesini içsin diye Yoksa sana kokar diye gönül rahatlığıyla içemiyorum diyo

Ya ben su bile içemeyecek durumdayım mide harap durumda sizlerde durum nasıl kızlar bir ben miyim bukadar bulantı ağrı ve yanma yaşayan

Benimki kendisi sipariş etmiş bana. Kendi de rahat rahat kahvesini içsin diye Yoksa sana kokar diye gönül rahatlığıyla içemiyorum diyo
Ah ne güzel valla benim eşimde sever ama evden attı oturup ağlayacam sinirden ayda 1 içerdim niye atıyorsun

Ya ben su bile içemeyecek durumdayım mide harap durumda sizlerde durum nasıl kızlar bir ben miyim bukadar bulantı ağrı ve yanma yaşayan
Sorma canım ben de fenayım ya bu bulantı hissi beni mahvetti yediklerim boğazımda durduruyor sanki uyku bi yandan bastırıyor yatınca midem calkalaniyor otururken uyumuşum az önce düşün 5+4teyim boyle erken başlar mi ya

yeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?
Ben hem sigara hemde Türk kahvesi içiyorum

Bat ne zaman belirtilerin varmı
29 mart bat. Kasıklarımda geçmeyen sızı var. Sağda yumurta var büyümüş bugun yarım değerlendir demişti doktor zaten akıntı ağrı takvim hepsi aynı tarihleri gösteriyordu değerlendirdim. Sağ tarafta hep Bi his var. Düşük olan bebişde de aynısını yaşamıştım ve hamile olduğumu öğrendim şimdi de aynı belirtiler var. Fazla ümitlendim o yüzden

Hosbulduum
Son adetim: 11.02.2022
Kese: 16.03.2022
Haftaya çarşamba insallah kalp atisini duymaya gidicem
Tahmini dogum tarihi 18.11.2022 diye hatırlıyorum ❤
Keseyi gördüğünde hcg kaçtı

Hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır da senide eklerim listeyee

Benim de erkenden başladı oğlumda da böyleydi hep mideme vuruyor benim de maalesef off hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum inşallah en kısa sürede biter

Maşallah :)) bende dün keseyi gördüm salı tekrar gel dedi acaba o gün kalp atışlarıda duyulur mu
Kimisi 7-8 Haftada falan duyuluyormus herkeste farkli oluyor ama doktorlar belirli bir standarta gore takip ediyor bizi iste bakalim bende cok merak ediyorum umarim duyariz❤sizide tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi

Yok şükür şuan değişti folik asidim Imom bakalım bundan sonrası inşallah güzelmolucakn
2 günlük mesajları okuya okuya geliyorum bende folbiol ile başladım imom a geçirdi özeldeki doktorum
Gangisini kullanıyosun kuzu omega mı primo mu
Evaante

Bende omega olanı istedim doktordan bunun içeriği daha iyi dedim iyi gelecek olsa onu önerirdim dimi dedi
Gebelikte A vitamini fazla alınırsa Allah korusun anomali veya riskli doğum olabiliyormuş bende anemiden tutun birçok vitamin eksikliği olmasına rağmen ŞUAN ona gerek yok dedi. Yumurta peynir hibi biçok şeyde a vitamini var zaten dedi. O yüzden primo tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…