2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ya kafama takılan bi soru var, Özel hastanede doğum paketi aldık diyelim, yeni doğan yoğun bakımı gerek oldu mazallah onun ücretini paket mi karşılıyor nasıl oluyor acaba?
Canım yoğun bakım ücretsiz oluyor benim oğlumda sezeryan sonrası iki gün kaldı çok sıkıntılı bir şey değildi şükür ama ücret ödemedik

yeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?
Benim doktorum ilk üç ay yasakladı cay ve kahveyi çok istersen ıhlamur içebilirsin sadece içmesen daha iyi tabi dedi

Kızlarrr bu adet sancısı gibi ağrılar ne zaman kesilir ki ? Bazen öyle bi ağrı oluyor ki kıvranıyorum sanki adet olmuşum gibi genelde afedersiniz tuvaletten sonra şiddetli oluyor
Bende de var ya, ilk üç ay olabilirmiş inşallah bizimki o kadar sürmez.

Merhabalar bikaç gündür yoktum nasılsınız var mı kese gören kalp atışı duyan

Merhabaaaa,
Kafeinsiz kahveye geçtim ben de. Kahvecilerden çekirdekten çektirin ama. kimyasalsız temiz.
dün ilk defa kan verdim 1700 çıktı. aile hekiminde kan verdim, hastane ve doktor daha seçemediğimiz için. Göztepe Medical park kadın doğum hakkında fikri olan var mı?

İnşallah çok heyecanlı bir bekleyiş kalp atışını duydunuz mu
Randevum salı günü canım gittiğimde duyarım inşaAllah. Her hamilelik ayrı bir heyecan ama bu bebeğimiz bize sürpriz oldu çok heyecanlıyız iki oğlum var belki buda kız olur heyecanım kat kat artar

Randevum salı günü canım gittiğimde duyarım inşaAllah. Her hamilelik ayrı bir heyecan ama bu bebeğimiz bize sürpriz oldu çok heyecanlıyız iki oğlum var belki buda kız olur heyecanım kat kat artar
Hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin

bebişim naptın ? nasıl gidiyo? bulantın falan var mı?
canım bulantı yok ama halsizlik uykusuzluk sindirim problemi arada kasıklarda hafif sancılar bir de mide de ekşime gibi birşey var bakalım tatlım pazartesi kontrol var inşallah sağlıcakla keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız çok sabırsızlanıyorum :)))

Ayyy hadi bakalım. Bende diğer hafta Cuma gitcem randevu aldım

Bana da hem kahve hem çay içeceksen ıhlamur dedi oda dozunda hamilelik sürecinde beni tek zorlasak durum bence bu
Eşimde kafeinsiz falan asla anlamaz oda uğraştık içme diyor

Merhabalar kizlaar bende katilabilir miyim araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…