2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kimisi 7-8 Haftada falan duyuluyormus herkeste farkli oluyor ama doktorlar belirli bir standarta gore takip ediyor bizi iste bakalim bende cok merak ediyorum umarim duyariz😘❤sizide tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi
Aminn ALLAH razı olsun hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi 💙

Merhaba Kızlar, bugün keseyi gördüm henüz 4 haftalık, ince uzun görünümü var doktorum normal dedi 10 gün sonra kalp atışı için gidicem, kesesi böyle olan var mı ya da bilgisi olan?

Eklentiler

• IMG_20220318_153659.jpg
    IMG_20220318_153659.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 65
2 günlük mesajları okuya okuya geliyorum bende folbiol ile başladım imom a geçirdi özeldeki doktorum

Evaante Evaante

Bende omega olanı istedim doktordan bunun içeriği daha iyi dedim iyi gelecek olsa onu önerirdim dimi dedi🙄
Gebelikte A vitamini fazla alınırsa Allah korusun anomali veya riskli doğum olabiliyormuş bende anemiden tutun birçok vitamin eksikliği olmasına rağmen ŞUAN ona gerek yok dedi. Yumurta peynir hibi biçok şeyde a vitamini var zaten dedi. O yüzden primo tavsiye etti
İmom omegayi öneren çok sayıda doktor var siz öyle söyleyince bir emin olamadım 🙈 konuşayım doktorumla

Merhaba Kızlar, bugün keseyi gördüm henüz 4 haftalık, ince uzun görünümü var doktorum normal dedi 10 gün sonra kalp atışı için gidicem, kesesi böyle olan var mı ya da bilgisi olan?
Benimde o şekildeydi 4 haftalıkta canım içini ferah tut dünde kalp atışını duydum şükür

Ben hem sigara hemde Türk kahvesi içiyorum
Ben de istiyorum ama kendimle savaştığım yetmiyor gibi bide gardiyanım var 😒
İmom omegayi öneren çok sayıda doktor var siz öyle söyleyince bir emin olamadım 🙈 konuşayım doktorumla
O da öneriyor zaten ama ilk aylarda değil 🤭10 11. Haftalarda falan diyor. Şuan depolarından (ki bomboş😂)kullanır dedi demir depom boşmuş primpda da demir var zaten.

Ben de istiyorum ama kendimle savaştığım yetmiyor gibi bide gardiyanım var 😒

O da öneriyor zaten ama ilk aylarda değil 🤭10 11. Haftalarda falan diyor. Şuan depolarından (ki bomboş😂)kullanır dedi demir depom boşmuş primpda da demir var zaten.
O gardiyan eşin mi oluyor 😂

Malesef 😒 kaçamak yapcam yoksa 🤭 bu gece rüyamda pofur pofur sigara içtim o raddeye geldim artık🥴

Hemde nasıl. Bide stres yasak diyorlar. Sigara yasak diye içemiyorken nasıl stres yapmasın insan😒
BEN İÇMİYORUM KIZLAR ÖĞRENİNCE BIRAKTIM. İNANIN ZOR DEĞİL. BU BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA İÇMEK İSTEDİĞİNİZDE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN. ONA ZARAR GELECEĞİ KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLSA BİLE ÇOK KORKUNÇ. BU KONUDA BAŞARAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSENİZ DESTEK ALABİLİRSİNİZ. NACİZANE TAVSİYEMDİR. SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLERİM.

BEN İÇMİYORUM KIZLAR ÖĞRENİNCE BIRAKTIM. İNANIN ZOR DEĞİL. BU BANA DÜŞMEZ BELKİ AMA İÇMEK İSTEDİĞİNİZDE BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN. ONA ZARAR GELECEĞİ KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLSA BİLE ÇOK KORKUNÇ. BU KONUDA BAŞARAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSENİZ DESTEK ALABİLİRSİNİZ. NACİZANE TAVSİYEMDİR. SAĞLIKLI GEBELİKLER DİLERİM.
Bende içmiyorum problem orda🙄 içme dürtüme engel olamıyorum rüyalarımda içiyorum artık🥴

X