2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
yeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?
Benim tüp bebek, doktorum da oldukça rahat olmasına rağmen kahveyi yasakladı🚫Haftada bir içebilirsin ama hiç içmesen daha iyi dedi. Ben de filtre kahve aşığıyım ama kafein oranı epey yüksek türk kahvesine göre. Kafeinsiz filtre kahve aldım her gün onu içiyorum ☕

Amin canım bizde sağlıkla ilerleriz sağlıklı kolay bir hamilelik geçiririz inşaAllah. Benim ikinci hamileliğim çok zor geçti inşaAllah bu kolay geçer
İnşallah çok heyecanlı bir bekleyiş 😍 kalp atışını duydunuz mu

Maşallah erkenden görmüşsünüz pazar 3049 du değerim taa 21 marta randevu verdiler. Pazartesi herhalde 10-20 binlerde görürüm 😅
Bana salı tekrar gel dedi 😅 siainkiu hemen kalp atışları falan duyulacak ne güzel bende duyabilirmiyim acaba salı günü

Kızlar ya kafama takılan bi soru var, Özel hastanede doğum paketi aldık diyelim, yeni doğan yoğun bakımı gerek oldu mazallah onun ücretini paket mi karşılıyor nasıl oluyor acaba?

Kahvaltıdan sonra ben de garip bişeyler oluyor. Midem bulanmıyor ama böyle sanki dünyaları yemişim gibi bir his kötü hissediyorum
canım midem bana ait değil gibi sanki ,tam bulanmıyorda aslında,öğürme falan yok ama ne bileyim daha önce midem hiç böyle değildi

Bana salı tekrar gel dedi 😅 siainkiu hemen kalp atışları falan duyulacak ne güzel bende duyabilirmiyim acaba salı günü
Yaa embriyo transfer tarihine göre 5+5 oluyor kalp atışını olmaz daha sanırım. Bi de erken haftalarda zararlı diyorlar bekle derse de beklerm 🙈

Kızlarrr bu adet sancısı gibi ağrılar ne zaman kesilir ki ? Bazen öyle bi ağrı oluyor ki kıvranıyorum sanki adet olmuşum gibi :mad: genelde afedersiniz tuvaletten sonra şiddetli oluyor

Kahveye çok düşkündüm ben de günde bir fincan Türk kahvesi içiyorum sadece ondan da eski tadı alamıyorum gerçi ağzımın tadı tuzu yok..2-3 bardak çok açık çay içiyorum bir de
sigarayı bırakınca kahve istiyor canım ya da sürekli yemek hissi. ama şu dönemde kafeini en aza indirmek en iyisi. kafeinsiz kahvelerden bakmalı. en önemlisi ilk 3 aymış sağlıkla gelsinler

Benim tüp bebek, doktorum da oldukça rahat olmasına rağmen kahveyi yasakladı🚫Haftada bir içebilirsin ama hiç içmesen daha iyi dedi. Ben de filtre kahve aşığıyım ama kafein oranı epey yüksek türk kahvesine göre. Kafeinsiz filtre kahve aldım her gün onu içiyorum ☕
hangi marka aldınız? ben de öyle yapayım en azından bir fincan gönül rahatlığıyla içilir.

hangi marka aldınız? ben de öyle yapayım en azından bir fincan gönül rahatlığıyla içilir.
kafeinsiz kahve markası bana da lazım. Normalde her gün filtre kahve içiyordum ama artık çayı azalttım kahvede ağzıma sürmedim zararlıyımış

X