- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 756 cıkması gerekirken 855 cıkmıs normal artış endişe etmeGünaydınlar bisey sorucam hanımlar. Ayın 12sinde kan verdim 89 çıktı 14unde 189 ve 18 inde 855 çıktı artış nasıl sizce ? Daha mi fazla olması lazım gibi geldi bana biraz tedirgin oldum acikcasi
Teşekkür ederim yarın doktora gidicem umarım gorebilirim KeseyiEn az 756 cıkması gerekirken 855 cıkmıs normal artış endişe etme
Ağrı desem değil bulantı değil yanma sanırımNe gibi. Bende doğru düzgün uyuyamıyorum ya
Bende tam öyleyim çok değişikYa bende de var. Tam bulantı gibi de değil, midem bi tuhaf tam anlatamıyorum, aç mıyım değil miyim o da belli değil. İştahsızlık var bide
kuzu sende durumlar ne bebiş nasıl keseyi gördünmü ?Bende salı tekrar gidicem canım hadi hayırlısıı
Gördüm kuzu gün keseyi çok şükür beta pazartesi 665 di dün akşam da 3885 olmuş çok şükürkuzu sende durumlar ne bebiş nasıl keseyi gördünmü ?
Bence iyi gibi duruyor kendini tedirgin etme bir sorun olsa doktor söylerdiGünaydınlar bisey sorucam hanımlar. Ayın 12sinde kan verdim 89 çıktı 14unde 189 ve 18 inde 855 çıktı artış nasıl sizce ? Daha mi fazla olması lazım gibi geldi bana biraz tedirgin oldum acikcasi
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBende pazar veya pazartesi günü gideceğim inşallah benimki geç döllenme sanırım
Amin inşallahHayırlı haberler alırsınız inşallah
Gayet normal şekilde artmış, tedirgin olacak bir durum yokGünaydınlar bisey sorucam hanımlar. Ayın 12sinde kan verdim 89 çıktı 14unde 189 ve 18 inde 855 çıktı artış nasıl sizce ? Daha mi fazla olması lazım gibi geldi bana biraz tedirgin oldum acikcasi
Kahvaltıdan sonra ben de garip bişeyler oluyor. Midem bulanmıyor ama böyle sanki dünyaları yemişim gibi bir his kötü hissediyorumYa bende de var. Tam bulantı gibi de değil, midem bi tuhaf tam anlatamıyorum, aç mıyım değil miyim o da belli değil. İştahsızlık var bide
Kahveye çok düşkündüm ben de günde bir fincan Türk kahvesi içiyorum sadece ondan da eski tadı alamıyorum gerçi ağzımın tadı tuzu yok..2-3 bardak çok açık çay içiyorum bir deyeni anne adayları her gün türk kahvesi ve filtre kahve içiyorum. bırakmalı mıyım? sigarayı bıraktım hemen ama günde iki kahve zararı olur mu bilmiyorum.
sizler kahve içiyor musunuz bu ilk dönemde?
Amin tek sağlıkla ilerlesin de razıyızAnladım canım zor dönemler Allah yardımcınız olsun
harikakuzu çok sevindimmm bende nasıl acaba pazartesi 670 diGördüm kuzu gün keseyi çok şükür beta pazartesi 665 di dün akşam da 3885 olmuş çok şükür
Gözün aydın canım katlanarak artsın değerin inşallahSelamlar, tüp bebek tedavisi sonucu 8. Gün sonucum 153 çıktı bugün 2. Testim var akşam yapıcaz çok heyecanlıyımm umarım iyi gelir bende bu gruba dahil olurummm