2022 ikiz annesi olacaklar

Ah bu soylediklerini bende kendime söylüyorum geçecek diyorum hepsi bitecek diyorum ama an geliyor yalnizliktan çaresizlikten o kadar yiliyorum ki bunlarin hic birini dusunmeye gucum kalmiyor. Umarim bir an önce düzelirler
Çok teşekkürler, size de geçmiş olsun. Bexsero bizi mahvetmişti 2.doz icin korkuyorum.
Canm çok sevindim maşallah size ya çok sukur
Cok sagol kuzum

pankekk ben tecrübelerimi paylaşayım. Lokal anestezi ile yaptırdık. Yanımıza geldiğinde gayet iyiydi,1 saat kadar sonra getirdiler...dolu mama istemişlerdi baya bitmişti. Ağladığında mama vermişler içerde. Biz 3 gün pansumana hiç dokunmadık. Sünnet sonrası bikaç saat hastanede kaldıktan sonra eve gittik. Belli saat aralıklarıyla calpol verdik. İlk gün ara ara ağrısı oldu,ağladı..ama öyle avaz avaz değil,calpol işe yarıyor muhtemelen. 2.gün çok daha iyiydi. Geceleri de sıkıntı çıkarmadı. 3. Gün hastaneye gittik pansumanı çıkardılar. Ve gazlı bez ve fucarindi sanırım o kremle nasıl pansuman yapacağımızı gösterdiler. Her alt değişmede 2-3 gün o pansumanı yaptık. Kanamasını istemiyorlar,bizim ara ara kanamalar oldu fakat çok şükür iyileşti. İyi ki yaptırmışız diyoruz. Doktorun dediği sünnet için en iyi zamanlar. İnşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın kızlar.

Cok tsk ederim canm bilgiler için bende sorarım ona göre bardak olayını

Sagol canm size de geçmiş olsun ins bizde kolay atlatırız

Kızlar ben bebekleri kreş ve gündüz bakımevine başlatacağım. Ailelerden fayda yok. Bakıcı bulamadım bakıcı fiyatlarına güç yetiremem. Bebek başı 1800 istediler bunlar. Sahibini tanıyorum biraz. Vicdanlı bir kadın. Kuzularımdan ayrılmak çok zor olacak ama işe başlamam gerekiyor. Psikolojik olarak hiç iyi değilim ben iyi olmazsam onlarda iyi olmayacak. Sadece beni unuturlar diye korkuyorum öğretmene falan alışırlar diye korkuyorum. Hiç iyi bir anne değilim biliyorum ama evde tek başıma olmak benim ciddi psikolojimi bozdu alışık değilim hep çalışmışım. Yanlış mı yapıyorum

Şimdi geldik, kendi çocukluk doktoruma götürdüğüm için görüşüne sonsuz güveniyorum o yüzden rahatladım biraz da olsa.
Geçiş dönemi olabilir şu an bir şeyine bakmaya gerek yok eğer ki bu durum devam ederse haftaya gelirsin o zaman bir şeylere bakarız dedi. Uyurken vermeye çalış dedi ama bizimkine uyurken mümkün değil içiremezsin. Bugün sabırla deneyeceğim. Umarım geçer bu sıkıntımız

Isıtmadan kastım bizimkilerin huyu kurusun mama en ufak bi soğuma gibi bir şey olursa asla normalde de içmiyorlar şimdilik bir durum değil açıkçası, hemen ısıtıcıya koyup normal beslenme süresinde içtikleri kadar veriyorum saatlerce tutup ısıtmıyorum baktım içmiyorlar direkt çöp.
Zorlarken de benim sinirlerim o kadar bozuluyor ki anlatamam oturup çocuk gibi ağlayasım geliyor.

Ay resmen çember oluşturup birbirimize sarılıp ağlasak küçük bir havuz oluştururuz gibi.
Dün mamayı değiştirin onu da içmezse kanında ya da idrarında enfeksiyon vardır yazıyordu bi yerde değiştirdim ve hüsran. Öyle panik oldum ki ben bile her çocuk farklı derken birden kardeşi içiyor da bu niye içmiyor diye sinir harbi yaşadım o panikle. Ama doktorumuz şu an bi geçiş dönemi olabilir haftaya kadar içmezse o zaman yine gel o zaman bakalım dedi. Bugün sakin kalmaya çalışacağım belki benim tavrımda etkiliyordur. Karmakarışık bir hal resmen umarım hepimiz rahatlarız.

refluden olabilir mi benim kizlardn biri içmiyordu thickenerla mamayi koyulastirinca daha düzgün icmeye basladi hala zayif hala istahsiz ama ilk bastaki gibi degil cok şükür. koyulastirivi koymadan verince tikaniyor yine icmeyi reddediyor

Ikiz annesi olmak cok zormus gecen yolda bi teyze bizi durdurup cocuklari sevdi, benimde ikizlerim vardi ve onlardan sonra bi daha cocuk dogurmaya tovbe ettim dedi :)

kac saat birakacaksin? kuzum azcik daha sabretsen maddi durumunu sen biliyorsun da calismadan yanina yarim gun yardimci da alamaz misin. oglumu 2 yasinda baslattim ben o kreste daha küçük bebekler de vardi ama en küçüğü 8 aylik gördüm ogretmen hep kucağında tutuyordu cok ilgileniyordu onunla. ama haftanın 5 gunu sabahtan aksama değildi.

Ben kizimi 12 haftalik baslatmak zorunda kaldim,korkma unutmazlar hicbirsey olmaz. Bazen mecburiyetler oluyor, hersey bizim icin. Kendini suclama, akil sagligin da cok onemli. Sevdigim bir yazar "Allah size o evladi, o evlada sizi ana diye yollamis. O halde birbiriniz icin "en iyi" olan sizsiniz" diyordu. Yorgun olabilirsiniz ama cok iyi bir annesiniz, kimseyle kiyaslamayin kendinizi. Hem annelik bile vahiyle gelmiyor, pişerek oluyor.
Eskisinden daha iyi bir anne oldugumu hissediyorum, gun gun daha da iyi oluyorum biliyorum. Yorulunca, kendime kuvozdeyken, her doguran bebegini alip mutlu mutlu evine giderken sen elinde giydiremedigin giysilerle onlar icin aglarken daha mi iyiydi diye soruyorum, kablosuz nefes almalarina, akciger kanamasi gecirmemrlerine, emzirebilmeye sukrediyorum. Her sey guzel olacak

Iyi bir anne olup olmamak ile alakası olduğunu sanmıyorum. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıyorsun. Sacmalama lütfen çalışmak zorunda olmak seni neden kötü anne yapsın? Sistemde hata var zaten doğum izinleri şaka gibi. Bakıcılar en az 6bin istiyor ikiz bebeğe. Annesi babası bakamayacak olan ölsün diyorlar resmen. Fiyatı gayet iyimis sen hangi sehirdeydin? Bizim burada onlarında fiyatları çok yüksek

Kızlardan birinde nötropeni olduğu için sürekli kan tahlili veriyoruz. Diğeri de ateşli idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinden o da düzenli kontrol altında. Çok çok şükür enfeksiyon yok. Bizimkilerin huyu böyle herhalde, valla anlamadım, kaç aydır denemediğim şey kalmadı. İnşallah sizinki çabuk geçer.

Sabah 8 den akşam 6 ya kadar bakıyorlarmış. Ama ben işe geç gidip erken çıkmayı düşünüyorum müdürle falan konuşacağım bakalım

Ruhen çökmüş gibiyim sanki. Sürekli yüzlerine bakıp ağlıyorum evin içinde sürekli özür diliyorum onlardan. Bu günler bitecek biliyorum herşey çok güzel olacak ama şimdi anlatamıyorum kendime. Lohusada değilim ama sanki lohusa depresyonuna girmişim

Ne yaptınız son durum nedir? Benim de oğlum memeyi az içip mamayi da az içip ikisini de reddetmeye başladı. Reflüsü de yok. Tatildeyken bir anda böyle bir şey başladı birkaç gündür var sadece... Burdaki ilçede tek hastane de çok kalabalık oluyor. Çocuğu kontrole de götürmeye korkuyorum virüs yayıldı diye....

Diyarbakırdayım canım ama buralı değilim iş icabı buradayız. O yüzden bu şehirde kimsemiz yok. Onlardan nasıl ayrılacağımı bilmiyorum çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…