2022 ikiz annesi olacaklar

Bana sertleşme kasılma için haftada 1 kez verdi..fitilde kullanılorum
Yaa benim doktor biraz rahat sanırım. Karnım sertleşiyor diyorum normal diyor karnım bir yerde sivriliyor bazen diyorum normal diyor. Bir dahaki kontrolden sonra fitili de bırak dedi bana hatta. 10 gün sonra kontrolüm var bakalım.

Benim doktorumda 30.hagtaya girdik emek verdik bayramda bişey falan olmasın diye ciğer geliştiriciler mi vurdurdu.sertleşme ve kasılma içinde hagtada bir proluton diye biviğne vuruluyorum çok fayda etmesede erken doğumu engelliyor diyenler var

Bence faydası vardır.
Ne güzel senin doktorun temkinli. Benim doktor Ciğer geliştiriciden de hiç bahsetmedi.
Perinatologa gidiyorum ben pinpirikli olduğum için ama o da aksine rahat takılıyor bakam rahim ağzını ölçüyor sadece başka da öyle önerdiği bir şey yok. Hatta eşim dinlenmesi mi lazım hep filan diye soruyor o da yok hareket iyidir diyor ama hareketli bir gün geçirsem belim ağrımaya başlıyor 2 gün ağrı yaşıyorum. Sorsam ona da normal der bilemedim iyi mi kötü mü rahatlık

Kaç haftalıksın. Rahim ağzı ölçün nasıl

Yetiskin gibi gaz cikarma, mukuslu kaka vb gibi belirtiler de olabiliyor, annede alerji oykusu varsa muhtemelen bebek de alerjik olabiliyor. Bebege normal kan testinde IgE degeri ve Eos degerine bakiliyor ilk asamada. Ige yuksekse muhtemelen Ige tabanli besin alerjisi, eos yuksekse muhtemelen non-ige besin alerjisi dediler. Benimkiler birer birer almis alerjileri )
Keci sutunu pek iyi karsilamadilar, kusma ara ara artti. Mecburen cok kati diyete gectim, sadece sut vermeye dikkat ediyorum, zorda kaldikca mama 2 ogun ustuste mama asla vermiyorum.
Alerji paneli 3 yasa kadar yapmiyorlar ama israr ile yapan bir merkez varmis forumda bir arkadas yaptirip sonuc almis. Onu dusunuyorum kesin olmasa da sonucu gorelim istiyorum.

Bende dr sordum karnımda bir yerde toplanıyor bir anda kafası dedi

Allahın izniyle dua ile ilerlersin inşallah, ben şu an sadece günlük hafif yemekler yapıp bulaşık makineye atıp bütün gün Dinleniyorum. Doktorum ayakta kalma dedi rahim yumuşaması olursa gelirler dedi. 10 gün daha dayanırsan küveze girmesinler dedi inşallah öyle olur hepimizin vaktinde doğumlar olsun inşallah

Evet kafası gibi sepsert sivri oluyor aslında ben kasılmadır sanıyordum
Kasılma olsa cok rahatsiz ederdi özellikle bu bir haftadır uzandığım zaman kafası çıkıyor sen yine de yorma kendini hep uzan bacağını uzat ve yastık al bacağının altına ki kan akışın rahat etsin seni

kesinlikle dinlenmek çok önemli bayramın birinci günü çok oturdum ve ayakta kaldım 2 gündür bel ağrısı çekiyorum bugün geçti daha bundan sonra evden çıkmayacağım sanırım.
Senin az kalmış baya doktor gün verdi mi sana peki

Ben 34.haftaya kadar doğurmadıysam proluton sayesinde
Baya etkili bi iğne aksatmayın

İnşaallah canım güzel haberlerini alalım..sende iğne falan fitil kullandın mı..seninde ayakta kalınca karnın taş ğibioluyormuydi

Çok bel ağrısı çekersen parol iç zararsız bazen çok ağrım oldu mu içiyorum rahatlıyorum

Bu gün 1. Doz ciğer geliştirici vuruldum yarında 2. Doz vuruluyorum. Pazartesi konrtolum var muhtemelen doğum tarihi verecek kesin olarak

İnşaallah canım güzel haberlerini alalım..sende iğne falan fitil kullandın mı..seninde ayakta kalınca karnın taş ğibioluyormuydi
Ben en fazla 10 dakika ayakta kalabiliyorum çok ayakta kalırsam karnıma hemen ağrılar giriyor taş gibi oluyor hemen koltuğa geçiyorum korkudan ikizlerin doğumu şakaya gelmiyor cok dikkat etmemiz lazım.

Ben hiç fitil iğne kullanmadım çok şükür
Bu gün ciğer gelişitirici vuruldum tedbir amaçlı pazartesi doğuma karar verilir muhtemelen

12 saatsonra bi daha vuruldum ben 2 kerede bitti şükür yakıyor biraz

Hiç aklıma gelmedi ağrı kesici bundan sonra öyle yaparım Hadi hayırlısı bakalım inşallah planlı bir şekilde sağlıkla doğumun olur sonra da aynı şekilde biz sıradakiler planlı bir şekilde geliriz peşinden inşallah

Aminnn inşallah, hepimizin doğumu güzel geçsin
Paroldan başka ağrı kesici içme ama

bu arada uyurken karnın rahat etmiyorsa kramp giriyorsa hamile yastık desteği kullan mutlaka kuş gibi hafif uyursun önerdiklerimin hepsi rahat etti herkes rahat geçirsin diye edindiğim bilgileri paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…