2022 ikiz annesi olacaklar

Canım inşallah eşinden güzel haberleri alırsınız doğumunda su gibi gelip geçsin burayada güzel haberlerini yazmak nasip olsun

Ah canım benim tüm sevdiklerine acil şifalar diliyorum İnşallah bebişlerin doğumuyla evinize, huzur sağlık ve mutluluk gelsin
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, inşallah

Sicak suyla uzun sure dus almak hamilelikte riskli degil mi? Gecen gün biraz fazla dusta kaldim.. gobegim yumuşamis rahatlamistim. Sonrasinda internette riskli diye okumuştum. Ama ozellikle doktora bu durumu sormamistim

Kizlar 28. Haftadayim ve 2 gunde bir ishal oluyorum. Sanirim kullandığım ilaclar etkiliyor. Kabiz olmam da yasak. magnezyum kalsini vermisti doktorum. Gunde yarim ölcek iciyorum ama inanilmaz gaz sancisi ve agri yapiyor. Simdi bir gün icip bir gün içmiyorum. Sizler bu dönemde kabızlığı engellemek için ek olarak bir seyler yapiyor musunuz? Bu ilaci bırakmak istiyorum ben.

Bende yarın 28+0 oluyorum 29. Haftama giricem benimde göbeğim aşağıda duruyor bence çok normal iki tane taşıyoruz ağırlığı var, kaynamış su kadar olmasada sıcak suyla duş alıyorum çok şükür zararını görmedim bence çok uzun kalmadıkça önemseme

Allahim şifa versin inş babalarını bebislerine bağışlasın, size bağışlasın güzel haberlerle bitisin bu sureciniz.guclu olun dualarim sizinle.allahim annenize de şifa versin

Canım benim acil şifalar diliyorum eşine inşallah güzel haberler alırsınız Dualarımız sizinle… Yavrularına da kavuşuyormuşsun gönlünü ferah tutmaya çalış herşey güzel olacak inşallah

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah eşine. Doğumunda inşallah çok güzel geçsin. Bebeklerini sağlıklıca kucağına al inşallah. Dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.

Allahım hayırlısıyla eşinize ve annenize sağlık versin İnşallah bu zor günler geçip gidecek, Allahım yüzünüzü güldürecek. Hayırlısıyla yarın sabah da yavrucaklarınızın kokusu size güç verecek Dualarımız sizinle

Allahim şifa versin inş babalarını bebislerine bağışlasın, size bağışlasın güzel haberlerle bitisin bu sureciniz.guclu olun dualarim sizinle.allahim annenize de şifa versin

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah eşine. Doğumunda inşallah çok güzel geçsin. Bebeklerini sağlıklıca kucağına al inşallah. Dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim , inşallah güzel olacak herşey ❤

Rabbim annenize ve eşinize şifa versin eşinizin hastalığı bi şüphe olur sadece sonuclari iyi cikar inş
Yarın dogumunuzda iyi geçer saglicakla bebislerinizi kucaginiza alırsınız ailenizle birlikte upuzun seneleriniz olur ins
Benim babamda kanser tedavisi görüyor Rabbim bütün hastalara şifa versin
33.haftam bugün bitti benimde karnim asagida bebeklerden birisi sol göğüs kafesimin altinda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum gece yarım saatte bi kalkıyorum agriyor
Enfeksiyon ayrı bir dert ayaklarim şişti yarın kontrolüm var Dr ne diyecek bakalım

Çok teşekkür ederim, rabbim babaciginiza da tez zamanda şifa versin inşallah

Darlandum nasıl oldunuz? Sağlığınız daha iyidir umarım yoğun bakımdan çıkabildiniz mi?

C Cerenace doğum oldu mu? Umarım bebişler de siz de iyisinizdir İnşallah eşiniz de en kısa sürede size katılacak

Canım kontrolün nasıldı senin kontrollerinin süresi daha kısa sanırım doktor bizi 2 haftada 1 çağırıyor benimde kasılmalarım oluyor doktor birşeyde demiyor bakalım

Sicak suyla uzun sure dus almak hamilelikte riskli degil mi? Gecen gün biraz fazla dusta kaldim.. gobegim yumuşamis rahatlamistim. Sonrasinda internette riskli diye okumuştum. Ama ozellikle doktora bu durumu sormamistim
Riskli canım bende almıyorum sadece almak istiyorum yorulmuş hissediyorum kendimi 34 ü görsem bir rahatlıcam Allahın izniyle

Canım kontrolün nasıldı senin kontrollerinin süresi daha kısa sanırım doktor bizi 2 haftada 1 çağırıyor benimde kasılmalarım oluyor doktor birşeyde demiyor bakalım
Bebekler iyi nst sanci çıkmadı
Bebeklerden birisi sol göğüs kafesimin altindaymis kafasi o yüzden ağriyormuş diyafram baskı yaptığı içinde sürekli hickiriyorum gün 24saat ise benim 18saatini hickiriyorum dıyebilirım çok sinir bozucu oluyor

Benimde kasilmalarim oluyor enfeksiyon için yıne kan idrar tahlili verdim arada titreme üşüme oluyor sonuç çıkınca arayacak Dr ona göre antibiyotik tedavisi basliyacak
Benim sancilardan ve enfeksiyondan haftada 2 cagirmaya başladı 2.ayimdan itibaren haftalik oldu hep muaynelerim kanamalar vs oldugu için

Riskli canım bende almıyorum sadece almak istiyorum yorulmuş hissediyorum kendimi 34 ü görsem bir rahatlıcam Allahın izniyle
Ben öyle dayanilmayacak bi sıcaklıkta bi banyo yapmıyorum ama ılikta değil doktorum banyo ile ilgili bisey demedi kaç haftalik oldun sen 33+1gunluk olduk biz

Beni hiç nsteyede sokmadı ben bikere acilde girdim ondada sancı çıkmadı enfeksiyon bendede vardı bol su içmeye çalışıyorum bakalım sıra bizlere geliyor canım pek birşey kalmadı küvezsiz atlatırız inşallah

Ben öyle dayanilmayacak bi sıcaklıkta bi banyo yapmıyorum ama ılikta değil doktorum banyo ile ilgili bisey demedi kaç haftalik oldun sen 33+1gunluk olduk biz
yaa ben hep okumuş görmüştüm sıck su sakıncalı diye ordan takıldı aklıma bende bugün 31+6 dayım her hafta dahada zorlayacak sanırım

Bizler için hedefler hiç bitmiyor galiba 34 olunca da 36 diyoruz. Böyle böyle hep hedeflerle geçiyor. Buradaki cogu kişi hamileliğimi hiç özlemeyeceğim diyordu, bebekleri ile boğuşan annelere sormak lazım acaba hamilelik günlerini özlüyorlar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…