- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.861
omrum2004 nasıl oldunuz? Kanamalarınız bitti mi? Allahım herkese tez zamanda sağlık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her iki gebelikte de doguma giderken ozluyordum...Bizler için hedefler hiç bitmiyor galiba 34 olunca da 36 diyoruz. Böyle böyle hep hedeflerle geçiyor. Buradaki cogu kişi hamileliğimi hiç özlemeyeceğim diyordu, bebekleri ile boğuşan annelere sormak lazım acaba hamilelik günlerini özlüyorlar mı :)
Bende hiç özlemicem bu daha la la'sı daha lo lo'su var nasıl özlensin kiBizler için hedefler hiç bitmiyor galiba 34 olunca da 36 diyoruz. Böyle böyle hep hedeflerle geçiyor. Buradaki cogu kişi hamileliğimi hiç özlemeyeceğim diyordu, bebekleri ile boğuşan annelere sormak lazım acaba hamilelik günlerini özlüyorlar mı :)
Hayirli uğurlu olsun. Hos gelmis bebisler. Cok sukur ki kanama durdurulmuş. Ikizlerde atoni gercekten yuksek bir risk. Benim doktorum da 36. Haftayi geçirmeden almak lazim demistiMerhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
Çok şükür canım benim kavuştun bebişlerine maşşallah kuzulara sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun analı babalı büyüsünler inşallahh Sana da çok geçmiş olsun kuzum atoni ikiz gebelikte ileri haftalarda çok sık oluyor anladığım kadarıyla çok duydum. Şükür ki bir şey olmadan atlatmışsın Nerede yaptın doğumu medicalde mi yapsam diyordun hangisine karar verdin?Merhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
Canm masallahnsize rabbim anali babali büyütsün insallah cok sevindim şükür sagliklisinizMerhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
Tebrikler, çok sevindim bebişlerinizin sağlıkla gelmiş olmasına Sizin için üzüldüm, bununla geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuzMerhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
Cok gecmis olsun canim. Neden enfeksiyon bu kadar yuksrlmis? Bir açıklama yaptılar mi?Kızlar doktorum aradi kanda enfeksiyon yani crp 137 çıkmış hastaneye yatısım yapildi serumla antibiyotik tedavisine baslandi 24saat hastanede olacagim
Gecmis olsun canm stres yaoma gözetim altında olmak iyi olmusKızlar doktorum aradi kanda enfeksiyon yani crp 137 çıkmış hastaneye yatısım yapildi serumla antibiyotik tedavisine baslandi 24saat hastanede olacagim
Sagol canim İdrar yolu enfeksiyonu geçmedi ilaclarlaCok gecmis olsun canim. Neden enfeksiyon bu kadar yuksrlmis? Bir açıklama yaptılar mi?
Canim hastanede geçirirler endiselenmw hic. Geçmeden de gondermezler zaten.Sagol canim İdrar yolu enfeksiyonu geçmedi ilaclarla
Oyyy kuzum çok sevindimMasallah kuzucuklaraMerhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
hayir canim özlemiyorum ben hamilelikte engelli idim yürüme yatma yeme tuvalet her seyde bir engel vardi 8 ay evden cikmadim gibi bisey ve agrilarla geçti. bir daha da istemiyorumBizler için hedefler hiç bitmiyor galiba 34 olunca da 36 diyoruz. Böyle böyle hep hedeflerle geçiyor. Buradaki cogu kişi hamileliğimi hiç özlemeyeceğim diyordu, bebekleri ile boğuşan annelere sormak lazım acaba hamilelik günlerini özlüyorlar mı :)
Çok şükür ben iyiyim ilk bir kaç gün dışında ağrılarım çok değildi ama uyuşukluk hissi değişik ona alışamadım kanama devam ediyor çok yoğun olmamakla birlikte bugün 26. Gün doğum yapalı sanırım 40 gün sürecek.bebisler de iyiler kilo aldırma derdindeyim hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum özellikle küçük doğana hemde mama veriyorum çok yorucu bir süreç Allah herkese güç kuvvet versin sağlık versin siz ne alemde siniz kaç haftalık oldu bebisleromrum2004 nasıl oldunuz? Kanamalarınız bitti mi? Allahım herkese tez zamanda sağlık versin
Beni biraz zorluyorlar valla içimden bir kaç kere şimdi hamile olsam içimde olsalardı keşke diye geçirdim yalan yok en azından rahat uyuyordumBizler için hedefler hiç bitmiyor galiba 34 olunca da 36 diyoruz. Böyle böyle hep hedeflerle geçiyor. Buradaki cogu kişi hamileliğimi hiç özlemeyeceğim diyordu, bebekleri ile boğuşan annelere sormak lazım acaba hamilelik günlerini özlüyorlar mı :)
Çok geçmiş olsun canım, atoni benim de en korktuğun şeydi neyse ki atlattın sağlıkla yavruları kucağına aldın Kuzulara da Maşallah kiloları çok iyiMerhaba kızlar biz dogumdan çıktık. Doğumum biraz zor geçti. Doğumda atoniye girmisim çok fazla kanamam oldu. Çok şükür ki rahmim alınmadan durdurdular. Ama çok korktum. Bebekler yanimda biri 3 kilo diğeri 3100 doğdu. Ameliyathanede ten tene temas yaptılar orada emmeye başladı. Şimdi de çok şükür emiyorlar. Tabi sütüm çok az mama da veriyoruz. Aptamilin prematüre mamasını istediler bulmak çok zor benim tavsiyem mutlaka alın sizde çantanıza. Bizden haberler şimdilik bu kadar
Once "Aptamil prematil", sonrasinda normal mamaya gecmeden once gecis mamasi "aptamil pdf" kullaniliyor. Mama yerine anne sutu aliyor ise 3000gr'a kadar anne sutune eoprotin ekleniyor.Hayirli uğurlu olsun. Hos gelmis bebisler. Cok sukur ki kanama durdurulmuş. Ikizlerde atoni gercekten yuksek bir risk. Benim doktorum da 36. Haftayi geçirmeden almak lazim demisti
Bebiskolarin kilosu masallah cok iyi canim. Deneyimli annelerden öğrendiğim kadarıyla sut zamanla çoğalıyor.
Ben de şimdi aptamilin prematüre mamasını alip yanimd tutayım diye dusundum. Hatta dogum çantama atayim dedim de, internetten baktığımda 2 tane farklı turu var. Hangisi isteniyor resmini gönderir misin? Birinin fiyati 600 digerler 900 tl cunku.