How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kac haftalik bebekler? Doğum sancisi öyle hafif dayanılmayacak bir adet sancısı gibi değil doğum sancısı çok çok farklı onu başka bir ağrı ile karıştırmak imkansız. Ama mutlaka ve mutlaka farklı olduğunu düşündüğün her durumda doktora görün saat kaç olursa olsun ihmal etme benim tavsiyem seninki sanki gaz sancısı gibi ama dediğim gibi imkan olduğu sürece ihmal etmemeye çalış
32 haftalık. Şu anda çok sert değil ama artarsa diye biraz korkuyorum aslında. Umarım gaz sancısıdır. Sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı var gibi. Perşembe kontrolüm vardı, eğer yarın sabaha kadar geçmezse yarın bir doktora giderim. Çok teşekkürler 🙏🏻

Bana doktor doğum sancısını anlamaman mümkün değil dedi bugün benimde ağrım oldu gaz veya üşütmüş olabilirsin dedi siz kaçıncı haftadasınız
Ayy inşallah öyledir gerçekten. 32 haftalık henüz. Bu ara işleri devretmeye çalışıyorum. Biraz fazla stresli geçiyor acaba o mu etkiledi diye biraz korktum. Umarım sizinki de benimki de yalancı sancı veya gaz sancısıdır da yarın iyi haberler veririz ☺️

Ayy inşallah öyledir gerçekten. 32 haftalık henüz. Bu ara işleri devretmeye çalışıyorum. Biraz fazla stresli geçiyor acaba o mu etkiledi diye biraz korktum. Umarım sizinki de benimki de yalancı sancı veya gaz sancısıdır da yarın iyi haberler veririz ☺️
Maşallah bu haftaya kadar çalışabilmişsiniz ben 29 da bıraktım inşallah yalancıdır canım bir nstye bağlansam iyi olcak sanki içim rahat edicek

Daha 30.haftadayım canım ama ilkksz bu kadar kastı çocuklar nstye girmeme gerek varmı sence canum
İkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo

İkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo
Bugün 2 saattw bir oldu sanırım normalde bu kadar sık olmuyordu yarında olursa danışır olmadı nst bakarım bu yalancı sancılar için ilaç kullanılıyor demi

Bugün 2 saattw bir oldu sanırım normalde bu kadar sık olmuyordu yarında olursa danışır olmadı nst bakarım bu yalancı sancılar için ilaç kullanılıyor demi
Benim nst de sancılarım 75-80 çıkıyor. Baya yüksek ama düzenli olmadığı için doktor önemsemiyor. Söyle anlatayım bebekler taş gibi oluyor gözle görülür bir şekilde karnım yamuluyor naparsam yapayım hareket etmiyorlar. Ateş basıyor yüzüme. Ve makatimda afedersiniz büyük tuvaletiniz cokmus gibi baskı oluyor. 1-2 dakika da eski haline geliyor. Bu durumda süresi önemliymiş. 15 dk düşene kadar bekleyebiliriz dedi doktor

Sanci sıklığına ve şiddetine bağlı ilaç kullanıp kullanılmayacağı dediğin gibi bugün takip et devam ederse mutlaka danış bence doktoruna

Benim nst de sancılarım 75-80 çıkıyor. Baya yüksek ama düzenli olmadığı için doktor önemsemiyor. Söyle anlatayım bebekler taş gibi oluyor gözle görülür bir şekilde karnım yamuluyor naparsam yapayım hareket etmiyorlar. Ateş basıyor yüzüme. Ve makatimda afedersiniz büyük tuvaletiniz cokmus gibi baskı oluyor. 1-2 dakika da eski haline geliyor. Bu durumda süresi önemliymiş. 15 dk düşene kadar bekleyebiliriz dedi doktor
Bu bahsettigin bende 3 dakikada bire düşmüştü

Benim şu an 1,5-2 saat arası. Ilaç kullanıyorum cumartesi kesecekler ilaçlari. 34+4 oluyorum. 3 günde ilaçsız dayansak diyorum sanırım 35 gibi doğarlar
İlac beni 35e kadar getirdi cok sukur en son gunler gunde 8 tane iciyodum ama buraya kadar karninda kaliyoruz dediler ve dogdular haftan cok guzel endisen olmasin canim allahin izniyle

Bana da bugün aynısını söyledi canım doktor 15 dkda bir olması önemliymiş 🤷🏻‍♀️ yalnız o kasılmadan farklı olarak bugün regl ağrısı gibi bir şey oldu benim de 2 saat arayla böyle bi 3-4 dk sürdü G grun ‘un dediği gibi ben doktoru aradım sordum doğum sancısı böyle bir şey mi diye doktor da bunun da doğum sancısı olabileceğini söyledi. Dikkatli olmakta fayda var bence. Tabi düzenli olmadığı için önemsemedik Yarın kontrol var zaten bakalım ne diyecek 🙏🏻☺️

Arkadaşlar merhaba, özellikle daha önce doğum yapmış arkadaşlar belki yardımcı olabilir. Benim bu akşam karnıma regl gibi ağrılar giriyor. Hani böyle sıcak su torbasını yapıp battaniye altına girme modundayım gibi. Çekilmeyecek ağrılar değil ama genel huzursuzluk hissi var. Gaz sancısı var gibi ama birşey yok. Bu doğum sancısı değildir diye umut ediyorum. Bu tarz durumlarla karşılaşan oldu mu?
Ben o turde bir agriyi 4 saat falan cektim, aci vb yoktu ve o gun aksam dogurdum. Dogum sancisi dogum eylemi fiilen baslayana kadar filmlerdeki gibi degil, aslinda sertlesmeli bir tur adet sancisi. Duzenli olmasi onemli, dogru bilgiyi ancak NST soyleyebilir.
Doktorum sunu tavsiye etmisti; su ic susuzluk sanci yapabilir, yatiyorsan pozisyon degistir, minik yuruyusler yap, ilik su ile kisa bir dus yap; eger bunlarla sanci gecmiyor ise hastaneye bir gel bakalim demisti...

Back