• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim annem şu an kanser tedavisi görüyor k.validem de gelemeyecek. Ben kendim bakacağım 🙈 siz böyle söyleyince baya acaba diyorum umarım altından kalkabilirim 🤗 eşim ilk 3 hafta yanımızda olacak, sonra baş başa kalacağız kısmetse 😊
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu zor günler geride kalır annen de şifa bulur bir an önce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İlk bebek gerçekten zor oluyor lohusalik psikolojisiyle kızım çok uyusa çok kussa soluğu hastanede aliyordum kızım hasta diye...
Bide yenidoganlarda göz kapağı fazla gelismediginden gözlerini kaydırarak yarı açık uyuyordu sürekli sicriyordu annemler herkes normal diyordu
Cocuk nörolojisine götürdüm 40gunluk bebegime egg çekildi sonuç herşey temiz cikti ağır bi lohusalik depresyonu gecirmisim sürekli ona bişey olacak diye besigin yanindan ayrilamiyordum bunlarda tecrübeli olacağım azda olsa
Ah ne kadar zor, ben normalde de panik biriyim umarım lohusalık ile daha da artmaz bu 🙏🏻

Mesajının yarısında anne madem rahatsızsın gidebilirsin de diyecektim zaten son cümlede yollayacağını söylemişsin inan seni en çok yoran o olmuş lohusa halinle senin psikilojini iyice bozmuşlar... merak etme bebeklerin iyi olacak sen güçlü bir annesin ikiz bebeklere tek başına bakan bir sürü anne var inan baksam yapabiliyorum tek bakarım ben de her şey güzel olacak...
Yardımcımız var şükür eve gidince hemen onu ise baslaticam ben kendimi de geçtim esim çok kötü oldu adama bise diyemez hale geldim annem sürekli büyük saymadımsoyle iyi böyle hoş diyip duruyor

Biri 2800lerde diğeri de 2090larda doğmuş, küveze vermemişler. Birileri besliyorlar. Ben kum torbalariyla yaşıyorum
Canm benm cok gecmis olsun benimde kanamam durmamış dr bir igne yapmış bana da o da emboli riski yaratmış bende 1 haftadir bende hastanedeyim kan sulandirici kullanıyorum suan bende geciyor yqvas yavaş etkiler ama inan ceken bilir baya baya agri acı oluyor

Yardımcımız var şükür eve gidince hemen onu ise baslaticam ben kendimi de geçtim esim çok kötü oldu adama bise diyemez hale geldim annem sürekli büyük saymadımsoyle iyi böyle hoş diyip duruyor
Çok şükür canım... valla yollaman lazım bu durumda... annelerimiz başımızın tacı ama lohusa halinle yazık hepimiz burda sana üzüldük... sen onun dediklerine tamam de geç güzel düşün hepp

Cuma günü sezeryana girdim. Atoni geçirmişim. Her şeyi denemisler kanamam durmamış. Rahmimi aldilar. Kan değerlerim duzelmeyince ve hala kanama devam edince bi daha ameliyata alindim, yumurtaliklarimi filan da almislar.hala direnden kan geliyor. Trombosit kan takviyesi hala hastanedeyiz. Karnimda hareketsiz kum torbasıyla yatiyorum. Ciğerlerimde de anesteziden biriken balgami atmaya calisiyorum ama olmuyor.
Çok geçmiş olsun, zor bir süreç olmuş sizin için. Umarım gelmiş geçmiş olur, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz 🙏🏻 İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuştuktan sonra yavrularınızı keyifle, sağlıkla, huzurla büyütürsünüz 🍀

Doğum izinim çok kalmadığı için ücretsiz izine ayrılacağım kuzum. O yüzden düzenli yardımcı benim için çok zor maddi olarak zor olur. Hafta da 1 gelen abla var o devam eder sadece yine temizlik için. Inşallah allah sabrını verir de kolaylaştırır 😊 bende hic böyle hayal etmemiştim ozellikle annem hep yanımda olur diye düşünmüştüm. Ama nasip böyleymiş biz ne kadar plan yaparsak yapalım hayatın ne göstereceği belli olmuyor.
Evet canım inşallah çok kolay olur senin için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙🤗

Cuma günü sezeryana girdim. Atoni geçirmişim. Her şeyi denemisler kanamam durmamış. Rahmimi aldilar. Kan değerlerim duzelmeyince ve hala kanama devam edince bi daha ameliyata alindim, yumurtaliklarimi filan da almislar.hala direnden kan geliyor. Trombosit kan takviyesi hala hastanedeyiz. Karnimda hareketsiz kum torbasıyla yatiyorum. Ciğerlerimde de anesteziden biriken balgami atmaya calisiyorum ama olmuyor.
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeklerin sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ayrıca çok geçmiş olsun bununla gelip geçmiş olsun. Dualarım seninle en kısa sürede toparlayıp bebeklerin ile güzel günlerin tadını çıkarırsın umarım 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, özellikle daha önce doğum yapmış arkadaşlar belki yardımcı olabilir. Benim bu akşam karnıma regl gibi ağrılar giriyor. Hani böyle sıcak su torbasını yapıp battaniye altına girme modundayım gibi. Çekilmeyecek ağrılar değil ama genel huzursuzluk hissi var. Gaz sancısı var gibi ama birşey yok. Bu doğum sancısı değildir diye umut ediyorum. Bu tarz durumlarla karşılaşan oldu mu?

Bebislerle hayata adepte olmaya calisiyorum 🤪 kizim sanirim kolik bebek sen daha iyi bilirsin bu durumlari bide disari cikamiyor diye surekli bir bagiris halinde kendimi cok yorgun hissediyorum surekli kuzum yani bilmiyorum cok sukur allahim iki evlat verdi bana tekde bakmiyorum ama surekli kucak surekli bi dongu degisim giremiyorum sayfayada ve sanirim evde durmaya bu kadar aliskin degilim 😅 sordugun icin sagol canim benim ama genede bebislerim iyi kontrolleri var surekli herhalde azcik gulucukler ve uyku surelero artarsa daha guzel olacak sanirim 🤭🥰 sen nasilsin iyimisin senin nasil gidiyor canim benim 🤗💚
Kuzum İnan ki hepsi geçecek bu günlerin vay be ne günlerdi diye hatırlayacaksın bu dediğimi hiç unutma bana geçecek dediklerinde daha çok var diye düşünüyordum ama inan ki Zaman çok hızlı o yüzden her anın tadını çıkarmaya çalış bol bol öp sev kokla🤗
Kolik çok zor Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa zamanda geçer hiç bitmeyecekmiş sürekli ağlayacaklar mış gibi geliyor sana şu an anlıyorum seni ama tekrar söylüyorum geçecek🙏
Lohusalık çok zor bir süreç içinden ağlamak geliyorsa hiç tutma ağla bebeklere sinirlendiğinde olacak kendine sinirlendiğinde olacak bunlar çok çok normal sen de robot değilsin bir insansın bunu her zaman kendine söyle anne de olsan sen bir insansın asla aynı olamaz duyguların düşüncelerin her zaman.
Uzun uzun yazıyorum ki yaşadıklarının çok normal olduğunu bil seninle aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan olduğunu bil diye bunları düşünmek çünkü insanı rahatlatıyor ve şu çok önemli çocukların çok şükür sağlıklı yanındalar inan ki tüm huysuzlukları ağlamalar geçtiği zaman onların güzel yüzleri sana yetecek ki zaten her türlü zorluğa rağmen onların bir gülüşleri yetiyor.
Çok şükür ben de iyiyim bebeklerde iyi teyzesi yaramazlıklar başladı bol bol 🙈

Canım hem gözün aydın hemçok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar evinize geçersiniz 🙏🙏

Arkadaşlar merhaba, özellikle daha önce doğum yapmış arkadaşlar belki yardımcı olabilir. Benim bu akşam karnıma regl gibi ağrılar giriyor. Hani böyle sıcak su torbasını yapıp battaniye altına girme modundayım gibi. Çekilmeyecek ağrılar değil ama genel huzursuzluk hissi var. Gaz sancısı var gibi ama birşey yok. Bu doğum sancısı değildir diye umut ediyorum. Bu tarz durumlarla karşılaşan oldu mu?
Kac haftalik bebekler? Doğum sancisi öyle hafif dayanılmayacak bir adet sancısı gibi değil doğum sancısı çok çok farklı onu başka bir ağrı ile karıştırmak imkansız. Ama mutlaka ve mutlaka farklı olduğunu düşündüğün her durumda doktora görün saat kaç olursa olsun ihmal etme benim tavsiyem seninki sanki gaz sancısı gibi ama dediğim gibi imkan olduğu sürece ihmal etmemeye çalış

Ben belki de kilo almadigim icin zor gelmedi her iki hamileligimi de cok sevdim, dogrusu 4.cocuga fikren hazirim bile :)) bedenim ne der bilemem 🤪
Ayyy ciddimisin maşallah sana ben 30.haftadayım ama gümbür gümbür burdayım diyor bebeler şimdiden yordular beni 🤦‍♀️Birde karnım kasılıyor yalancı sancımı oluyor bu

Kac haftalik bebekler? Doğum sancisi öyle hafif dayanılmayacak bir adet sancısı gibi değil doğum sancısı çok çok farklı onu başka bir ağrı ile karıştırmak imkansız. Ama mutlaka ve mutlaka farklı olduğunu düşündüğün her durumda doktora görün saat kaç olursa olsun ihmal etme benim tavsiyem seninki sanki gaz sancısı gibi ama dediğim gibi imkan olduğu sürece ihmal etmemeye çalış
Canım benimde karnım kasılıyor taş gibi oluyor bebekler ittiriyor gibi bunlar yalancı kasılmamı

Bana doktor doğum sancısını anlamaman mümkün değil dedi bugün benimde ağrım oldu gaz veya üşütmüş olabilirsin dedi siz kaçıncı haftadasınız

Back