• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Cuma günü sezeryana girdim. Atoni geçirmişim. Her şeyi denemisler kanamam durmamış. Rahmimi aldilar. Kan değerlerim duzelmeyince ve hala kanama devam edince bi daha ameliyata alindim, yumurtaliklarimi filan da almislar.hala direnden kan geliyor. Trombosit kan takviyesi hala hastanedeyiz. Karnimda hareketsiz kum torbasıyla yatiyorum. Ciğerlerimde de anesteziden biriken balgami atmaya calisiyorum ama olmuyor.
Canim simdi gordum bunu. Cok cok gecmis olsun. En kısa zamanda toparlanacaksin inaniyorum. Bebeklerin sana güç verecek.

Benim annemde gelemedi kardeşim kaza geçirdi kayınvalidemde vefat etti. 2 hafta eşimle baktık bayağı yardımcı oldu. bugün eşim işe gitti ilk tek başıma baktığım gün ayrıca benim 5 yaşında oğlum var. O da bebeklerden zor açıkcası. Zor oluyor bayağı ama şuan için başka çarem yok. İnşallah sizin için herşey kolay olur.
Böyle duyunca mutlu oluyorum 😊 benimde başka çarem yok, şu an için yardımcı alamam maddi olarak bizi çok zorlar. Inşallah bebislerim uslu olurlar 😊

Cuma günü sezeryana girdim. Atoni geçirmişim. Her şeyi denemisler kanamam durmamış. Rahmimi aldilar. Kan değerlerim duzelmeyince ve hala kanama devam edince bi daha ameliyata alindim, yumurtaliklarimi filan da almislar.hala direnden kan geliyor. Trombosit kan takviyesi hala hastanedeyiz. Karnimda hareketsiz kum torbasıyla yatiyorum. Ciğerlerimde de anesteziden biriken balgami atmaya calisiyorum ama olmuyor.
Ah canım benim neler yaşamışsın, çok ama çok geçmiş olsun 🙏🏻 Allah seni çocuklarına bağışlamış bence. Acını içimde hissettim resmen Keşke elimizden bir şey gelse dua etmekten başka 🤲🏻 umarım bir an önce sağlığına kavuşursun 🙏🏻🙏🏻

Benim annem şu an kanser tedavisi görüyor k.validem de gelemeyecek. Ben kendim bakacağım 🙈 siz böyle söyleyince baya acaba diyorum umarım altından kalkabilirim 🤗 eşim ilk 3 hafta yanımızda olacak, sonra baş başa kalacağız kısmetse 😊
Allah kolaylık versin canım benim valla ben annemler gitmeye kalkarsa naparım diye karalar bağlıyorum bizde kalıyorlar şuan çok yakında oturmalarına rağmen özellikle kendi annem gitmesin istiyorum geceleri çok zor oluyor uykusuzluk. Benim eşim de 2 hafta izin aldı ama 4 kişi nöbetleşe durduk hep sanki bir şey olacak gibi korkuyor insan. Belki bir yardımcı bulursun en azından ev işlerini falan birilerinin yapması gerekiyor. Benim kız kusuyor bir de sürekli kıyafet yıkanıyor evde. E yemeğiydi temizliğiydi derken sürekli bir iş. İkiz çok zormuş böyle olacağını tahmin edememişim ben hep kendim bakarım bir süre sonra diye hayal kuruyordum 😬

Allah kolaylık versin canım benim valla ben annemler gitmeye kalkarsa naparım diye karalar bağlıyorum bizde kalıyorlar şuan çok yakında oturmalarına rağmen özellikle kendi annem gitmesin istiyorum geceleri çok zor oluyor uykusuzluk. Benim eşim de 2 hafta izin aldı ama 4 kişi nöbetleşe durduk hep sanki bir şey olacak gibi korkuyor insan. Belki bir yardımcı bulursun en azından ev işlerini falan birilerinin yapması gerekiyor. Benim kız kusuyor bir de sürekli kıyafet yıkanıyor evde. E yemeğiydi temizliğiydi derken sürekli bir iş. İkiz çok zormuş böyle olacağını tahmin edememişim ben hep kendim bakarım bir süre sonra diye hayal kuruyordum 😬
Doğum izinim çok kalmadığı için ücretsiz izine ayrılacağım kuzum. O yüzden düzenli yardımcı benim için çok zor maddi olarak zor olur. Hafta da 1 gelen abla var o devam eder sadece yine temizlik için. Inşallah allah sabrını verir de kolaylaştırır 😊 bende hic böyle hayal etmemiştim ozellikle annem hep yanımda olur diye düşünmüştüm. Ama nasip böyleymiş biz ne kadar plan yaparsak yapalım hayatın ne göstereceği belli olmuyor.

ah kuzum nelere dayanmissin ne kadar seyler gecmis basindan :( cok güçlüsün bir an once toparlanirsin dilerim. bebeklerinle bundan sonra mutlu huzurlu bir hayatin olsun insallah

Biri 2800lerde diğeri de 2090larda doğmuş, küveze vermemişler. Birileri besliyorlar. Ben kum torbalariyla yaşıyorum
Kiloları çok iyi maşşalah canım. Rabbim size bağışlasın inşallah. Çabucak iyileşirsin ve çocuklarına kavuşursun inşallah canım.

Böyle duyunca mutlu oluyorum 😊 benimde başka çarem yok, şu an için yardımcı alamam maddi olarak bizi çok zorlar. Inşallah bebislerim uslu olurlar 😊
Bende maddi olarak yardımcı alamıyorum maalesef çünkü seneye ücretsiz izin almayı düşünüyorum.En azından 1 yaşına kadar yanlarında olmak istiyorum inşallah. Bende böyle düşünmemiştim annem yanımda olur birlikte bakarız diye ummuştum ama rabbim benim farklı bir planım var dedi maalesef. Herşey nasip zor ama başka bir çare yok☹️

Biri 2800lerde diğeri de 2090larda doğmuş, küveze vermemişler. Birileri besliyorlar. Ben kum torbalariyla yaşıyorum
Canm cok gecmis olsun gozun aydin olsun kuzularin iyiymis ins sende bir an evvel iyi olursun kuzularina kavusursun. Neden öyle oldu gebeligin nasil geçti herhangi bir rahatsızlığın var mıydı? Dua edicem ins bir an evvel iyi olursun

Doğum izinim çok kalmadığı için ücretsiz izine ayrılacağım kuzum. O yüzden düzenli yardımcı benim için çok zor maddi olarak zor olur. Hafta da 1 gelen abla var o devam eder sadece yine temizlik için. Inşallah allah sabrını verir de kolaylaştırır 😊 bende hic böyle hayal etmemiştim ozellikle annem hep yanımda olur diye düşünmüştüm. Ama nasip böyleymiş biz ne kadar plan yaparsak yapalım hayatın ne göstereceği belli olmuyor.
Benzer şeyleri yaşıyoruz seninle. Allah yardımcımız olsun. kardeşimin ciddi bir sağlık sorunu oldu doğumumdan 3 gün sonra anladık ki en önemlisi sağlıkmış. Rabbim annene de şifa versin.

Benim annem şu an kanser tedavisi görüyor k.validem de gelemeyecek. Ben kendim bakacağım 🙈 siz böyle söyleyince baya acaba diyorum umarım altından kalkabilirim 🤗 eşim ilk 3 hafta yanımızda olacak, sonra baş başa kalacağız kısmetse 😊
bebişlerin uslu olur insallah canim. benim üç yavrum da gaz bombası çıktığı için ve emmeden kucak delisi olduklari icin tecrubem bu yönde ama melek gibi bebekler de var onlarla düzen cok daha erken kurulabilir. eninde sonunda 4. ayda biseyler yerine oturuyor zaten

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Bebeklerinde Allah analı babalı büyütsün
Benim annemde çalışıyor 3gun yanimda olacak
1haftada eşim izin kullanacak
Tek bakacagim kızkardeşim gelir hafta icide düşündükçe bende daralıyorum ama rabbim bi kolayligini verir inşallah diyorum
Kardesimle annem geldikçe yaprak sarıp dolaba attık 5 poset oldu köfte yapıp dolaba stok yapıyorum kalem böreği fln
6yasinda bi kızım var yemek sorunumuzda olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizimkilerin huzursuzlukları gece ve akşam olduğu için eşim oluyor Allahtan yanımda yoksa aynı anda ağlayınca insan çaresiz kalıyor gerçekten ikiz bebek büyütmek gerçekten zor.
evet maalesef benim bi de 3 yasinda oğlum var tuvalet yemek uyku bana bagimli ve ilgi istiyor yanimda bir kişi oluyor ama yine de zor.

Cumartesi annem iş çıkışı öğle geldi camlarımi ve iç kapilari sildi
Bu haftada kardeşim gelecek mutfak dolabını silecek ic dış
Martin son haftasida dip köşe temizlik yapacaklar

Bugün kontrolum vardı yine çok şükür kalp atışı normaldi bugun Dr carsamba tekrar çağırdı o günde normal olursa haftalik kontrollere devam ederiz dedi
Bi sıkıntı olmadığı sürece 36_37 haftadan önce sezeryana almayiz seni dedi buda nisanın 2haftasi veya 3haftasi sezeryan olurum gibime geliyor rahim uzunluğu sabit çok şükür

Bende maddi olarak yardımcı alamıyorum maalesef çünkü seneye ücretsiz izin almayı düşünüyorum.En azından 1 yaşına kadar yanlarında olmak istiyorum inşallah. Bende böyle düşünmemiştim annem yanımda olur birlikte bakarız diye ummuştum ama rabbim benim farklı bir planım var dedi maalesef. Herşey nasip zor ama başka bir çare yok☹️

Benzer şeyleri yaşıyoruz seninle. Allah yardımcımız olsun. kardeşimin ciddi bir sağlık sorunu oldu doğumumdan 3 gün sonra anladık ki en önemlisi sağlıkmış. Rabbim annene de şifa versin.
Evet ne kadar benzermiş yaşadıklarımız. Gerçekten en önemli şey sağlık onlar iyi olsunlar sağlıklarına kavuşsunlar ben bir şekilde gelirim üstesinden napayım. Çok geçmiş olsun kardeşinize inşallah o da bir an önce iyileşir ❤ zaten bakacak kimsen yoksa ikizlere ücretsiz izinden başka seçenek yok tek bakıcı iki bebeğe bakmayı kabul etmiyor. Etseler bile ben öğretmenim maaşımdan çok para istiyorlar. Kreşe versem 3 aylık bebeği nasıl vereyim imkansız. Mecbur kullanacağım yani. Inşallah bebeklerimiz bizlere yardımcı olurlar 😊

bebişlerin uslu olur insallah canim. benim üç yavrum da gaz bombası çıktığı için ve emmeden kucak delisi olduklari icin tecrubem bu yönde ama melek gibi bebekler de var onlarla düzen cok daha erken kurulabilir. eninde sonunda 4. ayda biseyler yerine oturuyor zaten
Sana da allah sabır versin hep duyuyorum kolik bebek çok zor diye. En azından bu zamanlar geçici biliyorsun oğlundan 😊

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Bebeklerinde Allah analı babalı büyütsün

Benim annemde çalışıyor 3gun yanimda olacak
1haftada eşim izin kullanacak
Tek bakacagim kızkardeşim gelir hafta icide düşündükçe bende daralıyorum ama rabbim bi kolayligini verir inşallah diyorum
Kardesimle annem geldikçe yaprak sarıp dolaba attık 5 poset oldu köfte yapıp dolaba stok yapıyorum kalem böreği fln
6yasinda bi kızım var yemek sorunumuzda olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun
Önceden bebek bakmış olmanız artı en azından. Benim ilk bebeklerim. Daha önce öyle bebekleri sadece uzaktan gördüm diyebilirim 😂 sürekli kitap okuyorum, video izliyorum tabi ki pratikte aynı olmayacak biliyorum ama başka da aklıma bisey gelmiyor 😊

Önceden bebek bakmış olmanız artı en azından. Benim ilk bebeklerim. Daha önce öyle bebekleri sadece uzaktan gördüm diyebilirim 😂 sürekli kitap okuyorum, video izliyorum tabi ki pratikte aynı olmayacak biliyorum ama başka da aklıma bisey gelmiyor 😊
İlk bebek gerçekten zor oluyor lohusalik psikolojisiyle kızım çok uyusa çok kussa soluğu hastanede aliyordum kızım hasta diye...
Bide yenidoganlarda göz kapağı fazla gelismediginden gözlerini kaydırarak yarı açık uyuyordu sürekli sicriyordu annemler herkes normal diyordu
Cocuk nörolojisine götürdüm 40gunluk bebegime egg çekildi sonuç herşey temiz cikti ağır bi lohusalik depresyonu gecirmisim sürekli ona bişey olacak diye besigin yanindan ayrilamiyordum bunlarda tecrübeli olacağım azda olsa

Back