How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 ikiz annesi olacaklar

Valla yasamayana tuhaf gelebilir alınmasını istemek ama ağrılara dayanmakta kolay değil. Benim doktorumda 37 deyince içinden allahım artik doğsalar daha mi iyi olur diyorum. Senin haftan iyice güzel 36 gibi alır belki doktor
Aynen canım valla bir de korkuyorum bi şey olacak diye varis kan pıhtılaşması yapıyormuş falan fistan...12 gün önce sancım oldu doğum sancısı 12 gündür yokk bazen olsun mu diyorum 🤢

Yok yok ne fena lohusa bunalımları var biz yine iyiyiz merak etme 🥰 iki ay bebeğinin suratına bakmayan emzirmeyen mi dersin intihar etmeye kalkan mı dersin hem de tek bebekle allah korusun hepimiz sağlam durucaz inşallah 🤲🏻 Bebişler iyiler büyüyorlar teyzesi bugün aşıya götürücez ilk defa bakalım biraz stresliyim ateş falan olmaz inşallah 😬😬😬
Rabbim korusun ins o boyutlara falan gelmeyiz 😅 ama hepimiz sapasaglam duracagiz ve bizdw bebisleri buyuttuk diyecegiz 💪🥰 oyyy yerim ben onlari buyumusler bile 2. Asilariydi demi ? Ben vir aylik asilarini yaptim pek cikmaz dedi dr ama vardi atesleri ama cok degil ustlerini cok ortmedikce iniyordu ilaca gerek kalmadan atlatmistik ins sende hayirlisiyla iyle atlatirsin olabildigince olc ateslerini kuzum benim sorunsuz gecer ins 🤲🏻🤗

Valla yasamayana tuhaf gelebilir alınmasını istemek ama ağrılara dayanmakta kolay değil. Benim doktorumda 37 deyince içinden allahım artik doğsalar daha mi iyi olur diyorum. Senin haftan iyice güzel 36 gibi alır belki doktor
Aynen canım valla bir de korkuyorum bi şey olacak diye varis kan pıhtılaşması yapıyormuş falan fistan...12 gün önce sancım oldu doğum sancısı 12 gündür yokk bazen olsun mu diyorum
Kiloları kaç canım benim fazla yani o da kanama yapıyormuş mesela geç olması bazen iyi değil

Aynen canım valla bir de korkuyorum bi şey olacak diye varis kan pıhtılaşması yapıyormuş falan fistan...12 gün önce sancım oldu doğum sancısı 12 gündür yokk bazen olsun mu diyorum

Kiloları kaç canım benim fazla yani o da kanama yapıyormuş mesela geç olması bazen iyi değil
Ben onun için pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum kuzucum. Benimkilerin kilosu 33.haftada 2500du doktor da çok diyor ve korkuyorum gerçekten. Seninkiler kaç?

Kızlar karnımın alt bölgesi ağrıyor ya 🥺 dr yazdım rahim büyümesinden diyor sizinde öyle miydi

Şuan iyiyim canım çok şükür su içmeye özen gösteriyorum sabah çocuklar vajinama doğru vuruyordu korkuttular beni 🤦‍♀️Kontrol haftaya cumartesi inşallah bir sıkıntı yoktur
Ohh çok sevindim, umarım bir daha olup korkutmaz. Vakitlice doğumlarımız olsun 🙏🏻

Selam kızlar şu haftaya kadar iyiydim bir şekilde idare ettim her şeye.... ama yaklaşık iki haftadır çok kötüyüm.... doğum sancılarım başladı doktor neyseki durdurdu her şeye katlandım ama son bi kaç gündür bacağım felaket şekilde ağrıyor ağrıdan yürüyemiyorum ağlıyorum artık kalp damar cerrahına gittim bi hafta önce ultrason falan filan sadece varis çorabı verdi ben günden güne kötüleştim yarınn randevum var doktoruma bebekleri almasını isteyecem normalde dayanıklı bir insanım ama bu acı beni mahvediyor gücüm resmen tükendi :KK43:
Ben de aslında çok iyiydim. Cuma gününden beri birden düştüğümü hissediyorum. Varis oluşumu var mı yoksa sadece ağrı mı? Benim özellikle sol bacağım ve ayağım, sağ bacak ve ayağa göre çok şiş (asimetrik şişlik). Kendi doktorum normal diyor pek önemsemedi, geçen hafta başka doktora gittim doppler çektirmemi istedi bir de varis çorabı verdi. Dopplerde yer yoktu ben de çektirmedim, çorapları aldım bugün giydim. Daha birşey söylemek için erken ama sanki yine şişme olmasına rağmen ağrı bir tık azaldı gibi. İsterseniz bir deneyin diyeceğim ama çok da az kalmış, zaten nefes almakta güçlük çekerken bu çoraplar da yorabilir sizi.

Kızlar karnımın alt bölgesi ağrıyor ya 🥺 dr yazdım rahim büyümesinden diyor sizinde öyle miydi
Vücudumda göğüslerimden aşağıda ağrımayan yeri yok artık (bazen göğüslerim bile ağrıyor 🙈). Şurada 3-4 güne kadar hiçbir zorluğum yoktu ama artık heryerimde ayrı bir ağrı var. Gerçi ben çok kilo aldım. Neredeyse 15kg 😔 zayıf başlayınca kilo alımı çok oluyormuş ister istemez doktorun dediğine göre.

Bazen çekiniyoruz, doktorlarımıza sormuyoruz ama sorun içiniz rahat etsin. Panik yapmayın ya da kendinize sıkıntı oluşturmayın ama doktorunuza da durumu danışım derim.

Ohh çok sevindim, umarım bir daha olup korkutmaz. Vakitlice doğumlarımız olsun 🙏🏻

Ben de aslında çok iyiydim. Cuma gününden beri birden düştüğümü hissediyorum. Varis oluşumu var mı yoksa sadece ağrı mı? Benim özellikle sol bacağım ve ayağım, sağ bacak ve ayağa göre çok şiş (asimetrik şişlik). Kendi doktorum normal diyor pek önemsemedi, geçen hafta başka doktora gittim doppler çektirmemi istedi bir de varis çorabı verdi. Dopplerde yer yoktu ben de çektirmedim, çorapları aldım bugün giydim. Daha birşey söylemek için erken ama sanki yine şişme olmasına rağmen ağrı bir tık azaldı gibi. İsterseniz bir deneyin diyeceğim ama çok da az kalmış, zaten nefes almakta güçlük çekerken bu çoraplar da yorabilir sizi.

Vücudumda göğüslerimden aşağıda ağrımayan yeri yok artık (bazen göğüslerim bile ağrıyor 🙈). Şurada 3-4 güne kadar hiçbir zorluğum yoktu ama artık heryerimde ayrı bir ağrı var. Gerçi ben çok kilo aldım. Neredeyse 15kg 😔 zayıf başlayınca kilo alımı çok oluyormuş ister istemez doktorun dediğine göre.

Bazen çekiniyoruz, doktorlarımıza sormuyoruz ama sorun içiniz rahat etsin. Panik yapmayın ya da kendinize sıkıntı oluşturmayın ama doktorunuza da durumu danışım derim.
Canım ben de dopller çektirdim varis demedi ödemmiş sözde. Çorap da kullanıyorum ama yok yani acı had safhada :(

Hanımlar merhaba yaklaşık 1 aydır ağız içi pamukçuktan kurtulamadım covıd geçirdikten sonra oluştu geçmek bilmedi ilaçlar karbonatlı sular elma sirkeleri vs vs

Benzer durum yaşayan arkadaş varmı ya aranızda 28. Haftadayım ağız içim baya acıyor resmen 🤦🏼‍♀️

Sanırım her ağrıya alışmak zorundayız 🙁 Dr yazdım sordum rahmin büyüyor zorlarsa parol iç demiş. Bende içmek istemiyorum. Bebişler iyi olsun da ağrıyı çekerim 🤭 bildiğim tek şey eski halimden eser yok şimdi 😂 allah kolaylık versin bedenimize 🤲

O regl ağrısı bir iki gündür nedense sabah kalkınca ozellikle bende de olmaya başladı bir de bel ağrım başladı o baya zorluyor gerçekten. Umarım güzel geçer kontrolün, hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤
Canım o regl ağrısı rahmin kendini doğuma hazırlaması sanırım ☺️ Kontrolüm çok iyi geçti nstler iyiydi düzenli bir sancı da çıkmadı 🙏🏻 Benim bebeklerin ikisi de 2400 civarı olmuş bu hafta biraz az kilo almışlar gibi geldi bana ama doktor kilo alımları son haftalarda yavaşlar demişti zaten. Pazartesiye kadar bir hareketlilik olmazsa gün verecekmiş artık bakalım heyecan yaptım 🥰

İdrar yaparken ağrım oluyordu doktor manurol saşe al dedi dün gece içtim inşallah geçer. Sanirim enfeksiyon dan şüphelendi 🤷‍♀️
Evet kuzum çünkü alt karin ağrısı genelde ondan oluyor geçmezse test yaptır. Bir de en az 3 litre su içmeye gayret et.
Canım o regl ağrısı rahmin kendini doğuma hazırlaması sanırım ☺️ Kontrolüm çok iyi geçti nstler iyiydi düzenli bir sancı da çıkmadı 🙏🏻 Benim bebeklerin ikisi de 2400 civarı olmuş bu hafta biraz az kilo almışlar gibi geldi bana ama doktor kilo alımları son haftalarda yavaşlar demişti zaten. Pazartesiye kadar bir hareketlilik olmazsa gün verecekmiş artık bakalım heyecan yaptım 🥰
Oh hadi maşallah çok sevindim ,cok şükür 🙏🏻 gun icin tahmini bisey soyledi mi peki 37de alırız falan diye ?

Bizim haftamız aynıydı canım benim de yarın alabilir sancıdan değil bacaklarım çok kötü :( hakkımızda hayırlısı

Back