Ohh çok sevindim, umarım bir daha olup korkutmaz. Vakitlice doğumlarımız olsun
Ben de aslında çok iyiydim. Cuma gününden beri birden düştüğümü hissediyorum. Varis oluşumu var mı yoksa sadece ağrı mı? Benim özellikle sol bacağım ve ayağım, sağ bacak ve ayağa göre çok şiş (asimetrik şişlik). Kendi doktorum normal diyor pek önemsemedi, geçen hafta başka doktora gittim doppler çektirmemi istedi bir de varis çorabı verdi. Dopplerde yer yoktu ben de çektirmedim, çorapları aldım bugün giydim. Daha birşey söylemek için erken ama sanki yine şişme olmasına rağmen ağrı bir tık azaldı gibi. İsterseniz bir deneyin diyeceğim ama çok da az kalmış, zaten nefes almakta güçlük çekerken bu çoraplar da yorabilir sizi.
Vücudumda göğüslerimden aşağıda ağrımayan yeri yok artık (bazen göğüslerim bile ağrıyor
). Şurada 3-4 güne kadar hiçbir zorluğum yoktu ama artık heryerimde ayrı bir ağrı var. Gerçi ben çok kilo aldım. Neredeyse 15kg
zayıf başlayınca kilo alımı çok oluyormuş ister istemez doktorun dediğine göre.
Bazen çekiniyoruz, doktorlarımıza sormuyoruz ama sorun içiniz rahat etsin. Panik yapmayın ya da kendinize sıkıntı oluşturmayın ama doktorunuza da durumu danışım derim.