• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canım benim de aynı 35+1. Bebeklerden biri daha aşağıda o yüzden aşağı indi sanırım karnım diğer bebek de inmeye çalışıyor gibi ama karnımda yer yok gibi 🤷🏻‍♀️ bakalım 37 haftalık olsunlar istiyorum ben
Benim doktor da 36 37 istiyor canım hayırlısı artık ama sancılarım var yani bu ara gelirler diye tahmin ediyorum... kiloları kaç acaba onu merak ediyorum 2500 e 2700 dedi de ben pek inanmıyorum karnımda o kadar yük yok gibi 😅

Bende bugün 33+5 oldum kuzum. Cuma kontrolüm vardı. Iki tane 80lerde sancim cıktı. Zaten hissediyorum artık ben sancıyı anlıyorum. Şu an 2-3 saatte bir falan geliyor. Doktor 15 dakikada bire dusmedikce almaya gerek yok dedi zaten adalatta kullanıyorum. Bebeklerin ikiside 2500 kg olmuş önde gittikleri için haftaya cumartesi yani 34+4de ilaçlarımı keseceğiz ve bebisler bekleyeceğiz tabi sürpriz olmazsa. Seninde haftan çok iyi maşallah. Ben 35den sonra doktora alsak mı demeyi bile düşünüyorum 😂😂
Çok şükür canımm iyi gidiyoruz şimdilik bence. Sen de gelirsin bence benim haftalara kadar🙏🏻 Akşamları bende de sancı oluyor ama düzenli değil. Benim doktor daha tarih vermiyor sanırım 37yi görmek istiyor 🤷🏻‍♀️ Ben de dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama bakalım 🤔

Benim doktor da 36 37 istiyor canım hayırlısı artık ama sancılarım var yani bu ara gelirler diye tahmin ediyorum... kiloları kaç acaba onu merak ediyorum 2500 e 2700 dedi de ben pek inanmıyorum karnımda o kadar yük yok gibi 😅
Hayırlısı canım artık gelseler de çok sorun olmaz inşallah 🙏🏻 Ya o his bende de var ben o kadar ağırlık hissetmiyorum karnımda. Bana da en son biri 2250 diğeri 2150 dedi ama doğsalar kiloları daha az olur gibi geliyor bana.

Çok şükür canımm iyi gidiyoruz şimdilik bence. Sen de gelirsin bence benim haftalara kadar🙏🏻 Akşamları bende de sancı oluyor ama düzenli değil. Benim doktor daha tarih vermiyor sanırım 37yi görmek istiyor 🤷🏻‍♀️ Ben de dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama bakalım 🤔
Benim doktorumda eğer bir sorun çıkmazsa 37de alırım en son dedi. Ama nedense ben o kadar duramam gibi hissediyorum. Zaten biz naparsan yapalım onlar karar verecek şükür bu haftaları gördük. Hazırlıkların bitti mi kuzum

Yok canım benim karnımın altına böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasılıyor böyle... öyle olunca zaten nst de sancı çıkıyordu sertleşme bende 18. Haftada vardı bu daha değişik insan anlıyor zaten
Ben de artik ne ne demek anlayamıyorum. Karnimda akşamları şişkinlik oluyor mesela anlam veremiyorum da.

Benim doktorumda eğer bir sorun çıkmazsa 37de alırım en son dedi. Ama nedense ben o kadar duramam gibi hissediyorum. Zaten biz naparsan yapalım onlar karar verecek şükür bu haftaları gördük. Hazırlıkların bitti mi kuzum
Aynen öyle canım kararı bebekler verecek ☺️ Hemen hemen hepsini hazırladık biz annem yanımda kalıyor 1 aydır. Bir tek çikolata yaptırmadım daha bayatlar diye 🤪 Bu perşembe de büyük temizlik yapılacak evde ondan sonra tamamız 🙏🏻 Senin tamam mı her şey?

Aynen öyle canım kararı bebekler verecek ☺️ Hemen hemen hepsini hazırladık biz annem yanımda kalıyor 1 aydır. Bir tek çikolata yaptırmadım daha bayatlar diye 🤪 Bu perşembe de büyük temizlik yapılacak evde ondan sonra tamamız 🙏🏻 Senin tamam mı her şey?
Benimde hediyelik ve çikolatam kaldi😂 dün ve bugün 2 gün şirket geldi dip köşe bucak dolap içi temizlik yapıldı şükür bitti hersey. Nasil rahatladim anlatamam ev temizlenince sanki ruhum temizlendi huzur buldum 😂bir de emzirme sütyeni bulamadım güzel ben böyle biraz toparlasın da istiyordum. Sen aldın mı 🤗

Benimde hediyelik ve çikolatam kaldi😂 dün ve bugün 2 gün şirket geldi dip köşe bucak dolap içi temizlik yapıldı şükür bitti hersey. Nasil rahatladim anlatamam ev temizlenince sanki ruhum temizlendi huzur buldum 😂bir de emzirme sütyeni bulamadım güzel ben böyle biraz toparlasın da istiyordum. Sen aldın mı 🤗
Oh ne güzel mis gibi olmuştur her yer 🤩 bana da iki kadın aynı gün gelecek inşallah bir günde bitirirler bakalım 🤔 ben bi tane pentiden almıştım ama eh işte pek toparlamıyor ☹️

Oh ne güzel mis gibi olmuştur her yer 🤩 bana da iki kadın aynı gün gelecek inşallah bir günde bitirirler bakalım 🤔 ben bi tane pentiden almıştım ama eh işte pek toparlamıyor ☹️
Bitirirler merak etme onlar zaten alışık oluyorlar, o zaman sende rahatlayacaksın 😂 bende pentiden aldım bir tane Ama evde anca takılır dediğin gibi

Siz hangi temizlik şirketinden çağırdınız? Ben de İstanbuldayım ben de dip köşe temizlik için birilerini çağırmak istiyorum ama nerden bulabilirim bilmiyorum.

Siz hangi temizlik şirketinden çağırdınız? Ben de İstanbuldayım ben de dip köşe temizlik için birilerini çağırmak istiyorum ama nerden bulabilirim bilmiyorum.
Ben izmirdeyim kuzucum❣ ama gelmeden iyi anlaş şirket ile sonra yok şunu yapmam bunu yapmam demesinler. Şirketleri arayıp söylersen fiyat veriyorlar.

Kaçıncı haftadasın canım enfeksiyon olabilir benim bi ara ondan öyleydi
Canim 3 hafta antibiyotik kullandim. En son carsamba gunu biraktim. Birakali bir kac gun oldu henuz. Enfeksiyon olsa anlasiliyor mu peki?
Bu hafta crp idrar ve kan testi yaptıracağım. Varsa bu bu testler de çıkar degil mi?
Bir de gündüzleri bir sey olmuyor. Sadece akşamları karnimda sertlik oluyor. 26. Haftadayim ben.

Canim 3 hafta antibiyotik kullandim. En son carsamba gunu biraktim. Birakali bir kac gun oldu henuz. Enfeksiyon olsa anlasiliyor mu peki?
Bu hafta crp idrar ve kan testi yaptıracağım. Varsa bu bu testler de çıkar degil mi?
Bir de gündüzleri bir sey olmuyor. Sadece akşamları karnimda sertlik oluyor. 26. Haftadayim ben.
Bende ayakta çok kalınca oluyor canım ama bende enfeksiyonda var sanırım cumartesi kültür testi verdim bakalım ne çıkcak

bebege göre değişir kuzum ilk cocugumu bakmak daha zordu o da gazli ve kolikti bunlar uyuyor arada cok şükür. saglikli olsunlar gerisi hallolur
yaa Allah yardımcımız olsun canım ben korkuyorum bakalım yapabilcekmiyim acaba diye yetebilcekmiyim sevebilcekmiyim bakabilcekmiyim hep kafamda soru işareti 😒

Ben de bu hafta vericem. Sadece aksam mi oluyor sizde de? Baska bir belirtisi var mi enfeksiyonun? Ben de her hangi baska belirti de yok.
Benim sarı akıntım ve kaşıntım vardı bariz enfeksiyon olduğu belliydi yani 🤦‍♀️Sürekli su içmeye çalışıyorum bakalım

Benim sarı akıntım ve kaşıntım vardı bariz enfeksiyon olduğu belliydi yani 🤦‍♀️Sürekli su içmeye çalışıyorum bakalım
Aynen canim bol bol su ic. Su cok faydali hem karin basincini da azaltıyor. Ben de cok su içmeye calisiyorum.
Bu hafta ben de tahlillerimi yaptirayim sonucu paylaşırım sizlerle de

Back