- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne güzelHerkese merhaba arkadaşlar 16+2 olduk çok şükür Bugün kontrolum vardı herşey çok güzel rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum olacak inşallah
Maşşallah kuzum sağlıkla kavuş bebişlerine inşallahHerkese merhaba arkadaşlar 16+2 olduk çok şükür Bugün kontrolum vardı herşey çok güzel rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum olacak inşallah
Canım günaydınMaşallah canımsağlıkla gelsinler inşallah ne güzel heycanlar bunlar darısı bizlere inşallaj
Ne güzel haber sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHerkese merhaba arkadaşlar 16+2 olduk çok şükür Bugün kontrolum vardı herşey çok güzel rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum olacak inşallah
Günaydın canım şimdi geldikCanım günaydınsenin bugündü değil mi randevun? Saat kaçta? İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Çok sevindim balım çok şükür hep güzel devam etsin inşallahGünaydın canım şimdi geldik
Şükür iyiler ikisi de. Küçük yine bir üzdü de bizi 6+4 çıktı 4 günde 1 gün büyüyerek. Doktorum yine normal çok takılma milimetrik ölçüm bunlar ölçtüğüm açıyla bile değişir dedi. Şimdi tekrar bakim farklı bir gün çıkar dedi. Bir yandan da işte şekillerini falan inceliyor. Önemli olan kese şekli, bebeğin şekli, konumları, kalp atışları dedi. Onlar yolunda hep rahatla dedi. Kalp atışı daha netti gerçekten daha hızlıydı. Tabi bana ne mümkün gözlerim doldu ağladim ağlicam
Anlaşıldı tamam dedi gülerek
ikisini de büyütüp daha fazla inceleyerek falan tekrar ölçüm aldı. Büyük 7+3 ve küçük 7+0 çıktı bu seferben de rahat bir nefes aldım böylece
Çok teşekkürler kuzum amin inşallahÇok sevindim balım çok şükür hep güzel devam etsin inşallah3 gün hiçbir şey merak etme Şekilleri de düzgünmüş ne güzel maşşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin, sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba benimde Allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak 7+2 yim. Bugün kalp atışlarını duyduk şükür. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerMerhaba benimde Allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak 7+2 yim. Bugün kalp atışlarını duyduk şükür. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Aaa ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin brn de bi kız bir erkek istiyorum ama önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.. bulantıların hala devam ediypr mu pekiHerkese merhaba arkadaşlar 16+2 olduk çok şükür Bugün kontrolum vardı herşey çok güzel rabbim nasip ederse bir kızım bir oğlum olacak inşallah
Hayırlı olsun canm sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba benimde Allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak 7+2 yim. Bugün kalp atışlarını duyduk şükür. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Amin canm rabbim gönlüne göre versin inşallah prilam diye bir ilaç var hergün 2 adet alıyorum Bulantim kusmam yok çok şükür 13 haftaya kadar içtiğim halde oluyordu sonra düzeldi bırakmaya cesaret edemiyorum şuan Bulantim olur diye seninkiler kaç haftalık oldularAaa ne güzel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin brn de bi kız bir erkek istiyorum ama önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.. bulantıların hala devam ediypr mu peki
10 oldu canım ben de prilam gece yatmadan 2 tane alıyorum çok hafif oluyor bulantılarım ama aşırı iştahsızlık var hiçbir şeyi isteyerek severek yemiyorum ki ben yemek yemeyi seven bir insanımAmin canm rabbim gönlüne göre versin inşallah prilam diye bir ilaç var hergün 2 adet alıyorum Bulantim kusmam yok çok şükür 13 haftaya kadar içtiğim halde oluyordu sonra düzeldi bırakmaya cesaret edemiyorum şuan Bulantim olur diye seninkiler kaç haftalık oldular
Kuzum benim ilk hamileliğim tecrübem yok ama kesinlikle katılıyorum bence çoğul gebelik başka etrafimda hamile çok gördüm ama ben hala kusmaktan yiyip içememekten yoruldum şu bile icemiyorum kimsede anlamıyor zorla diyip duruyorlar zorluyorum sonra ne varsa çıkıyor hala şu bile düzgün içemiyorum umudum artık geçmesi hayirlisiyla tabikideBi prilam da ben yazdirayim aile hekimine, kusmaktan midemde birsey tutamiyorum.. son 2-3 gundur dayanilmaz hale geldi, bir yandan progesteron almak zorundayiz, aldikca bulanti daha da aziyor tabi..
Ama ikize gebe olmayan ben hamile kaldim demesinmis :)) hakikaten, tecrubeli anneyim sorunlar daha az olur dedim ama beklemedigim yerden yumruk yemis gibiyim)
Elma, leblebi, limonlu su, salatalik, kizarmis ekmek, haslanmis patates vs.banamisin demiyor. Birazdan yagsiz misir patlatacagim belki o care olur, alternatiflere acigim
Bn sabah 6 gibi alıyorum ilacı bnde sizin gibiydim iştahsızlık çok vardı 5 kilo verdim ama şuan düzeldim herşeyi yiyebiliyorum iştahım çok güzel açıldı hatta 2 kilo aldım sizinde düzelir ileri zamnlarda10 oldu canım ben de prilam gece yatmadan 2 tane alıyorum çok hafif oluyor bulantılarım ama aşırı iştahsızlık var hiçbir şeyi isteyerek severek yemiyorum ki ben yemek yemeyi seven bir insanımzorla yiyorum resmen
Bende aynı durumdayım senin gibi acaba ikinci bebeğin kalp atışı ne zaman duyulduİnsallah seninki sağlıklıdır aynı gidiyordur. Benim normal oldu kendiliğinden. İnşallah benimkide canlanır ikize kendimi çok hazırlamıştm çok üzüldüm rabbim inşallah nasip eder ikisinide kucağıma almayı
6 haftalıktı duyuldular 8 haftadan sonra küçülmeye geçtiBende aynı durumdayım senin gibi acaba ikinci bebeğin kalp atışı ne zaman duyuldu