• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kuvözdeler canım. 4 hafta olacak tam yarın. 3 hafta daha kalacak doktorun dediğine göre. İyi olsalar bile 37 tamamlansın istiyor. Bebekler iyi çok şükür. Kuvözden korkma canım emin ol orda çok iyi bakılıyorlar. İnsan yanında olsun istiyor elbette ama iyi olacaklarını bildiğin için ayrılığada katlanıyorsun
İnşallah iyi olsunlar da benimde erken doğum riskim var o yüzden merak ettim 37 . Haftaya kadar da çok uzun. Muş ya beklemek çok zor

İnşallah iyi olsunlar da benimde erken doğum riskim var o yüzden merak ettim 37 . Haftaya kadar da çok uzun. Muş ya beklemek çok zor
Zor ama sonunda kavuşacağız Allah'ın izniyle o yüzden sabrediliyor. Yeter ki iyi olsunlar. Risk ikiz olunca malesef hep var ama 30 dan sonrasında korkma canım doğsalar bile anne sütü aldıktan sonra çabuk toparlıyorlar inan. Benimkiler çok miniktiler şimdi gözüme büyümüş geliyorlar.

Kızlar az önce sağım yaptım sağ göğsüm kanadı 😭 ya o kadar krem sürüyorum niye böyle oldu anlamadım. Şimdi her defasında kanayacak mı yoksa çok korkuyorum artık pompa fobim oldu gerçekten
Kuzum cekme durumunu cok mu yapiyorsun acaba ben lansinoh marka orta cekme ve hiz ayari iki yapiyorum mesala cok olmasin diye sen nasil yapiyorsun bide gogus uclarin sutyenine degmesin gogus kalkani aldin mi bir rahatlatir bence seni ins

Kuzum cekme durumunu cok mu yapiyorsun acaba ben lansinoh marka orta cekme ve hiz ayari iki yapiyorum mesala cok olmasin diye sen nasil yapiyorsun bide gogus uclarin sutyenine degmesin gogus kalkani aldin mi bir rahatlatir bence seni ins
Bende yüksek hızda yapmıyorum canım herzamanki gibi yaptım. Kalkan kullanmıyorum sütyen de kullanmıyorum evde olunca zaten

Kızlar selam dün kontrolüm vardı benim de doktor doğum öncesi tahlilleri yapalım dedi sonuçlarda idrarda protein kaçağı çıkmış az miktarda doğumun habercisi bu dedi doktorum yanlış hatırlamıyorsam grupta birinde vardı bu durum nasıl ilerlemişti süreci bilgi verebilir mi acaba arkadaşım ☺️
Benim su an protein kacagim yok ama prot.kacagi preeklampsiye isaret ediyor; tansiyon yukselmesi, bas agrisi, bulanik gorme ve ayakta elde ciddi odem yapar. Onceki gebeligimde preeklamsi baslangicim olmustu. Risk olusursa bekletmez dogum planlarlar diye biliyorum naçizane

Zor ama sonunda kavuşacağız Allah'ın izniyle o yüzden sabrediliyor. Yeter ki iyi olsunlar. Risk ikiz olunca malesef hep var ama 30 dan sonrasında korkma canım doğsalar bile anne sütü aldıktan sonra çabuk toparlıyorlar inan. Benimkiler çok miniktiler şimdi gözüme büyümüş geliyorlar.
Benim ikiz değil ama riskli yine de inşallaj sağlıklı olsunlar da sabrederiz aynen en kısa Zamanda bebeklerinle eve gidersin cnm inşallah

Merhaba canim, ben 22. Haftada serklaj oldum. Muhtemelen erken dogum olacak inşallah 30 u görürüm diyorum. Senin erken dogum sebebin neydi, bu surecte neler onerebilirsin canim bana.
Canım normalde birşeyim yoktu gece kanama oldu doktoru arayıp acile gittik yatış verdi. Bu haftada kanama normal değil dedi. Kasılmalarım sancılarım vardı ama ilk gittiğimizde sık değildi. Cuma gece yattım cumartesi akşam sancılar sıklaştı ve şiddetlendi. Doktor hemen ameliyata almazsak normal doğum başlar dedi çok küçük oldukları için buda bir riskti. Doğum oldu işte. Bir anda oldu yani öncesinde bir problemim yoktu aslında. Olacağı varmış. Görürsün canım inşallah korkma Allah'ın izniyle daha fazlasını da görürsün inşallah. Yat sürekli kendini hiç yorma kalsın bütün işler boşver

Kizlar göğüs uçlarımda beyaz şeyler var bnm sizde de var mı hani donmuş sut gibi ama soyunca sanki kanayacak gibi

@PembeAnkaKusu canim benim o attigin videodaki gibi anneme masaj yaptirdim kendime ya bastirinca canim acayip acidi sende de oyle olmusmuydu bu tikanmis mi demek hani hafif sizim vardir biliyordum ama o masajla sanki boyle daha da artti sizim bide sagmadan once sicak su torbasi gezdirdim sonra masaj soguk buz koydum sagdim sagarkende tekrat masaj sagim bittikten sonra sicak masaj soguk koydum cok mu yaptim ne yaptim bilemedim sen nasil yapmistin hani dun hic gelmedi bugun o masajla 30 cc anca geldi acilirmi nasil bilemedim sana sorayim dedim
Lahana mi sarsan acaba canm

Arkadaşlar merhaba.Benim Ocak doğumlu ikizlerim var.cok şükür 1 aylık olduk.Butun yazılanları okuyamadigim için sorumu gören ikiz anneleri yakını bilgisi olan yazarsa sevinirim.1.ayda bebekleri besleme duzeniniz nasıl ?mama anne sütü ne şekilde yapıyorsunuz.Ben emziriyorum.ardindan mama veriyorum.Dogduklarindan beri yaklaşık 2 2 buçuk saat ara ile besledik.Simdi yeni bir doktora gidiyoruz o bebekleri uyurken uyandırmadan onlar uyanınca besleyin dedi ama çocuk uyanmiyor 4 saat uyursa bu çok degilmi?inanin kafam çok karmaşık.Surekli doğrumu yapıyorum hatalimiyim düşüncesi bir yandan uykusuzluk.Artik doktordan geçtim yaşadıklarımı yaşayan birilerinin fikirlerine ihtiyacım var.biliyorum yalnız değilim.Yin3de kaygılarımı yenemiyorum.

Arkadaşlar merhaba.Benim Ocak doğumlu ikizlerim var.cok şükür 1 aylık olduk.Butun yazılanları okuyamadigim için sorumu gören ikiz anneleri yakını bilgisi olan yazarsa sevinirim.1.ayda bebekleri besleme duzeniniz nasıl ?mama anne sütü ne şekilde yapıyorsunuz.Ben emziriyorum.ardindan mama veriyorum.Dogduklarindan beri yaklaşık 2 2 buçuk saat ara ile besledik.Simdi yeni bir doktora gidiyoruz o bebekleri uyurken uyandırmadan onlar uyanınca besleyin dedi ama çocuk uyanmiyor 4 saat uyursa bu çok degilmi?inanin kafam çok karmaşık.Surekli doğrumu yapıyorum hatalimiyim düşüncesi bir yandan uykusuzluk.Artik doktordan geçtim yaşadıklarımı yaşayan birilerinin fikirlerine ihtiyacım var.biliyorum yalnız değilim.Yin3de kaygılarımı yenemiyorum.
bebeklerin kilosu iyiyse uyandirmayin bence uzun uyumaya alissinlar. aylik kilo alimi nasil 1 kgi buluyor mu?

Kizlar göğüs uçlarımda beyaz şeyler var bnm sizde de var mı hani donmuş sut gibi ama soyunca sanki kanayacak gibi
bende de var iki kez çıkardım o kalintilari yine oldu. dogumdan once tekrae cikarmayi düşünüyorum belki sütün çıkışını engeller diye korktum baya tikac gibi cunku

Bende yüksek hızda yapmıyorum canım herzamanki gibi yaptım. Kalkan kullanmıyorum sütyen de kullanmıyorum evde olunca zaten
Anladim kuzum benim o zaman gogsun baya yorulmus ya canim en iyisini yapiyorsun birsey giymeyerek o kanamaya krem birsey varmidir bilemedim ins cok kotu olmadan duzelir ins canim 🤲🏻🥰

Merhaba arkadaşlar siz deneyimli arkadaşlar dan yorum bekliyorum
27 ocakta 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı
10.gun HCG 55 geldi
12.gun96
15.gun 456

sizce ikiz gebelik mi degilmi?
HCG değerine göre yorum yapmak doğrumu onu da bilmiyorum o yüzden size soruyorum

Back