- Konu Sahibi Inquisitive
- #8.901
Bende cok korkuyorum nasıl geçer ki acabaBenim de öyle kuzum süt kalıntısı dediler ama yara olmasından korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok korkuyorum nasıl geçer ki acabaBenim de öyle kuzum süt kalıntısı dediler ama yara olmasından korkuyorum
Aynen ama çıkarınca kanayacak gibi kabuklu gibi bisebende de var iki kez çıkardım o kalintilari yine oldu. dogumdan once tekrae cikarmayi düşünüyorum belki sütün çıkışını engeller diye korktum baya tikac gibi cunku
Benim sarımsı canım ve çatlak çatlak bilmiyorum ki hiçç ne yapılırrBende cok korkuyorum nasıl geçer ki acaba
Sicak su masajı çok iyi diyorlar canm bebek emerken açılır inşallah da biseye gerek kalmaz yaa doğum hamilelik derken şimdi de süt çıktıBilmiyorum ki kuzum onuda iyi diyorlar demi artik deneyecegim herseyi pompadan sagiyirum gelmiyor gogsum sertlesti durdu ins sorun olmadan atlatirim bilgi icin sagol canim
Anneme sormaya çekiniyorum da hiç konusmam bu tür şeyleri onla zaten doğumumda nasıl olucak bilmiyorum ne yapacak annemBenim sarımsı canım ve çatlak çatlak bilmiyorum ki hiçç ne yapılırr
Insallah öyledir canm ama sanki yara tarzı kalın kabuk gibiDustayken hafifce soyarak cikartabilirsin, yara olmaz, memeyi sagmadigin/sikmadigin muddetce dokunmanda da sorun yok, bende de var insallah sut habercisidir )
Ben üstüne krem sürüyorum göğüs ucu kremi hiç bir gelisme yokBenim sarımsı canım ve çatlak çatlak bilmiyorum ki hiçç ne yapılırr
Bnm bu hafta olağan üstü şekilde karnim resmen acıya acıya ellerim aciyor resmen elektrik verir gibi çatlak çatlak oldum birden 1 hafta içindeBenim sarımsı canım ve çatlak çatlak bilmiyorum ki hiçç ne yapılırr
Canim benim icini ferah tut inan ki cok normal kilo alimlari doktorunu pazartesi de dinle bakalim ne dicek yine meme verme derse sahsi fikrim farkli bir doktora mutlaka danisNe bileyim kuzum ya esimde bende carsambadan beri tuhafiz yani suan mama veriyorum bakiyorum da cidden cok yiyemiyorlarmis (hesap yaptim 24 saatte alimlarinin hesabi 3 saatte ne kadar mama ictiler diye toplam 350 veya 370 cc ) zaten yani o yemeye bence o kilo alimi normalde ama dur bakalim dedik hele sozde dalinda uzman pazartesi onun yaptiklarinda birsey degisecekmi diye ama cidden zorlama yaparsa degisecegiz bizde ins gercekten her isin ehlisini karsimiza cikarsin ins ne diyeyim
Canim surekliyatiyorum ama bel agrim rahimde agrim var. Internetten baktığımda bel agrisina erken dogum belirtisi diyor. Cok korkuyorum.Canım normalde birşeyim yoktu gece kanama oldu doktoru arayıp acile gittik yatış verdi. Bu haftada kanama normal değil dedi. Kasılmalarım sancılarım vardı ama ilk gittiğimizde sık değildi. Cuma gece yattım cumartesi akşam sancılar sıklaştı ve şiddetlendi. Doktor hemen ameliyata almazsak normal doğum başlar dedi çok küçük oldukları için buda bir riskti. Doğum oldu işte. Bir anda oldu yani öncesinde bir problemim yoktu aslında. Olacağı varmış. Görürsün canım inşallah korkma Allah'ın izniyle daha fazlasını da görürsün inşallah. Yat sürekli kendini hiç yorma kalsın bütün işler boşver
Valla kuzum ikiz gebelik çok farklı kimsede böyle bi şey görmedim çevremdeeeBnm bu hafta olağan üstü şekilde karnim resmen acıya acıya ellerim aciyor resmen elektrik verir gibi çatlak çatlak oldum birden 1 hafta içinde
Ayva çekirdeği deneyeyim ben de canımmmBen üstüne krem sürüyorum göğüs ucu kremi hiç bir gelisme yok
Dene kuzum ise yararsa bnde yapayımAyva çekirdeği deneyeyim ben de canımmm
Tamam canımmmm... ayy artık hıçkırıklarını da hissediyorum çok güzel değil miDene kuzum ise yararsa bnde yapayım
banyodan sonra yumusamis oluyo dikkatli çıkarınca kanamadiAynen ama çıkarınca kanayacak gibi kabuklu gibi bise
olabilir de olmayabilir de zaten birkac gun sonra ultrasonda görünür hsle gelecekMerhaba arkadaşlar siz deneyimli arkadaşlar dan yorum bekliyorum
27 ocakta 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı
10.gun HCG 55 geldi
12.gun96
15.gun 456
sizce ikiz gebelik mi degilmi?
HCG değerine göre yorum yapmak doğrumu onu da bilmiyorum o yüzden size soruyorum
Şuanda kiloları iyi ama doğduktan sonra kilo kaybımız oldu.toparlandik ama şimdide bende bir endişe kaldı bakamiyormuyum Açmı canımı yandı ben anlayamıyorum gibi sürekli kendimi sorguluyorum.Bu yüzden kim nasil yapıyor diye öğrenmek istedim.bebeklerin kilosu iyiyse uyandirmayin bence uzun uyumaya alissinlar. aylik kilo alimi nasil 1 kgi buluyor mu?
bebeklerin 40i cikinca uyandirmayin diyor doktorlar. benim oglumu uyandirmaya hic gerek kalmamisti zaten sürekli ağladığı için. eğer kilolari yaşıtları gibiyse kilo alimlari aylik 1000 gram oluyorsa dokunmayin onlar gayet yeterli besleniyor demektir. hic içime sinmiyor diyorsaniz rüya öğünü diye bisey var bebegi kucagina alip tam uyandırmadan besliyorsunuz oldugu kadar sonra yine yerine yatırıyorsunuz. ama bunu ben 5-6 aylikken yapmaya başlamıştım kendim uykuya gececegim zaman cocugu bi daha besliyordum ki ben uyuyunca hemen uyanmasin biraz daha geç uyansin ben uykumu alayim diye. bebisler biraz büyüyünce neden böyle sık uyaniyorlar daha az uyansinlar diye çare arayacaksinizŞuanda kiloları iyi ama doğduktan sonra kilo kaybımız oldu.toparlandik ama şimdide bende bir endişe kaldı bakamiyormuyum Açmı canımı yandı ben anlayamıyorum gibi sürekli kendimi sorguluyorum.Bu yüzden kim nasil yapıyor diye öğrenmek istedim.
Ben ilk korkmuştum heranlari çok muhteşem canm bnm dogsalar bir de sağlıkla zamanında çok daha iyi olurTamam canımmmm... ayy artık hıçkırıklarını da hissediyorum çok güzel değil mi
Deniyim bende canim zaten banyo ayda 2 kere yapabiliyorumbanyodan sonra yumusamis oluyo dikkatli çıkarınca kanamadi