• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim su an protein kacagim yok ama prot.kacagi preeklampsiye isaret ediyor; tansiyon yukselmesi, bas agrisi, bulanik gorme ve ayakta elde ciddi odem yapar. Onceki gebeligimde preeklamsi baslangicim olmustu. Risk olusursa bekletmez dogum planlarlar diye biliyorum naçizane
Evet büyük ihtimalle planlar doktor ama Allah'tan baş ağrısı bulanık görme ödem gibi şikayetler yok bir süre daha götürür umarım bu durum ilerlemeden 🙏

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu canim benim o attigin videodaki gibi anneme masaj yaptirdim kendime ya bastirinca canim acayip acidi sende de oyle olmusmuydu bu tikanmis mi demek hani hafif sizim vardir biliyordum ama o masajla sanki boyle daha da artti sizim bide sagmadan once sicak su torbasi gezdirdim sonra masaj soguk buz koydum sagdim sagarkende tekrat masaj sagim bittikten sonra sicak masaj soguk koydum cok mu yaptim ne yaptim bilemedim sen nasil yapmistin hani dun hic gelmedi bugun o masajla 30 cc anca geldi acilirmi nasil bilemedim sana sorayim dedim
Evet kuzum acıyor biraz söylemiştim zor oluyor kendi kendine yapmak iyi olmuş yardım alman tıkanmış demek ki yavaş yavaş açılır 3 saatte bir en geç sağman lazım çok durunca tıkanıyor. Böyle o bölgede kızarıklık sıcaklık sende ateş sıtma falan olacak kadar kötüleşirsen hastaneye gitmen gerekebilir. Genelde bu sıcak soğuk uygulamalar ve masajla açılıyormuş ablama da 3 kere olmuş hep kendi açmış. Dün hiç gelmeyip bugün gelmeye başladıysa açılıyor demek ki devam et yapmaya canım benim çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bu arada lahana da deneyebilirsin cidden lahana yapraklarını yıkayıp buzluğa koyup sağım yaptıktan sonra rahatlasın diye sütyeninin içine koyup 20 dakika bekletebilirsin faydalı oluyor o da. Sağım öncesinde sıcak sonrasında soğuk uygulanıyor ama ona dikkat et sağım öncesinde soğuk yaparsan olmaz sıcak yapacaksın ki kanallar genleşip süt rahat geçecek. İnşallah açılır iyice kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar göğüs ucundaki o beyazlıklar süt kanalları bence de benim de vardı doğumdan sonra sağarken açıldı onlar. Tabi sıcak banyo yapınca daha rahat süt geliyor ya onlar gidiyor o yüzden sanırım. Siz yine de doğumdan önce çok oynamayın ama göğüslerle oynamak doğumu tetikliyormuş doğumdan sonra gidecek nasılsa hem şimdi onları çıkarsanız da tekrar oluşur ucunda kuruyor sonuçta.

Sicak su masajı çok iyi diyorlar canm bebek emerken açılır inşallah da biseye gerek kalmaz yaa doğum hamilelik derken şimdi de süt çıktı 💁‍♀️
Malasef kuzum bebekler cok kucuk oldugundan dr memede cok durmasin dedi onlar suan birsey yapamiyor soguk sucak kompleksi yapoyorum daha acilmadi acilir ins umut ediyorum
Hepsi zor surec kuzum cidden ama sanirim hepsi zamanla tatliga donusecek ins 🤲🏻🤗

Canim benim icini ferah tut inan ki cok normal kilo alimlari doktorunu pazartesi de dinle bakalim ne dicek yine meme verme derse sahsi fikrim farkli bir doktora mutlaka danis
Artik oyle yapacagim canim benim pazartesi durumuna gore cunku bes dakka tutmak gogsumu bosaltmiyor suan pompada bosaltmiyor ama agri olmaya basladi bakalim ins gecip duzelecek umut ediyorum 🤗

Evet kuzum acıyor biraz söylemiştim zor oluyor kendi kendine yapmak iyi olmuş yardım alman tıkanmış demek ki yavaş yavaş açılır 3 saatte bir en geç sağman lazım çok durunca tıkanıyor. Böyle o bölgede kızarıklık sıcaklık sende ateş sıtma falan olacak kadar kötüleşirsen hastaneye gitmen gerekebilir. Genelde bu sıcak soğuk uygulamalar ve masajla açılıyormuş ablama da 3 kere olmuş hep kendi açmış. Dün hiç gelmeyip bugün gelmeye başladıysa açılıyor demek ki devam et yapmaya canım benim çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bu arada lahana da deneyebilirsin cidden lahana yapraklarını yıkayıp buzluğa koyup sağım yaptıktan sonra rahatlasın diye sütyeninin içine koyup 20 dakika bekletebilirsin faydalı oluyor o da. Sağım öncesinde sıcak sonrasında soğuk uygulanıyor ama ona dikkat et sağım öncesinde soğuk yaparsan olmaz sıcak yapacaksın ki kanallar genleşip süt rahat geçecek. İnşallah açılır iyice kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Baya aciyor canim esimde yapti aksam resmen aglayasim geldi yani nasil birden boyle oldu anlayamadim gerci uxuldugunden 3 saatte bir sagma yapmadim tetikledi galiba ins hem masaj hem sagimla duzelirde o dediklerin olup hastanelik durum olmaz 🤲🏻 artik lahanayida deneyecegim hayirlisyla ne yapayim ama ben sagimdan once soguk konmayacak bilmiyorum iyiki dedin buna dikkat edeyim sagol canim benim yaaaa 🥰💚

Baya aciyor canim esimde yapti aksam resmen aglayasim geldi yani nasil birden boyle oldu anlayamadim gerci uxuldugunden 3 saatte bir sagma yapmadim tetikledi galiba ins hem masaj hem sagimla duzelirde o dediklerin olup hastanelik durum olmaz 🤲🏻 artik lahanayida deneyecegim hayirlisyla ne yapayim ama ben sagimdan once soguk konmayacak bilmiyorum iyiki dedin buna dikkat edeyim sagol canim benim yaaaa 🥰💚
O acıyı çok iyi anlıyorum hiç açılmayacak sanmıştım çok moralim bozulmuştu ne demek kuzum rica ederim yeter ki açılsın bana da haber ver 🙏🏻💙 evet üzüntü ve sağım yapmamak tetiklemiştir benim de bir anda olmuştu ve gece uyanamamışım o yüzden oldu muhtemelen tecrübe de olmayınca iyice sertleşene kadar anlamadım 🤦🏼‍♀️

Malasef kuzum bebekler cok kucuk oldugundan dr memede cok durmasin dedi onlar suan birsey yapamiyor soguk sucak kompleksi yapoyorum daha acilmadi acilir ins umut ediyorum
Hepsi zor surec kuzum cidden ama sanirim hepsi zamanla tatliga donusecek ins 🤲🏻🤗
Insallah kuzum o halde sen sicak kompres ve hemen arkasından sagma makineni şok devreye o da ise yarayabilr acilir

Ayva cekirdegi de dene canm o da iyi diyorlar

Canim surekliyatiyorum ama bel agrim rahimde agrim var. Internetten baktığımda bel agrisina erken dogum belirtisi diyor. Cok korkuyorum.
İnternet her zaman doğruyu söylemiyor malesef en kötüsünü söylüyor. Doktorunun ne dediği daha önemli. Bel ağrısı yatmaktan da olabilir. Sonuçta bi ağırlıkla sürekli yatmak ağrı yapabilir. Korkma dinlen dua et Allah'ın izniyle bir şey olmaz

O acıyı çok iyi anlıyorum hiç açılmayacak sanmıştım çok moralim bozulmuştu ne demek kuzum rica ederim yeter ki açılsın bana da haber ver 🙏🏻💙 evet üzüntü ve sağım yapmamak tetiklemiştir benim de bir anda olmuştu ve gece uyanamamışım o yüzden oldu muhtemelen tecrübe de olmayınca iyice sertleşene kadar anlamadım 🤦🏼‍♀️
Aynen tecrube yok en ufak sitreste vucudu ne kadar etkiliyor insaj bilmiyor bakalim ins benim o agiran sertlesen yerler gecer canim haber veririm elbette guzel haberlerle 🤲🏻🤗

Back