- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.661
Çok geçmiş olsun canım, rahatsızlığın var mıydı yoksa konryolde mi fark edildi? Sarklajını yaptır mutlaka yapanlar çok zâten allahın izniyle kucağına alıyorlar sende çok dikkatli olmalısın ayakta kalma sakınKizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Canim hic bir rahatsızlığım yoktu bugun detayli ultrason icin recep hocaya gittim ve recep hoca muayene de farketti. Serklaj islemi icin beni baska bir doktora yonlendirdi. Evde dinleniyorum.Çok geçmiş olsun canım, rahatsızlığın var mıydı yoksa konryolde mi fark edildi? Sarklajını yaptır mutlaka yapanlar çok zâten allahın izniyle kucağına alıyorlar sende çok dikkatli olmalısın ayakta kalma sakın
Detaylıya gidilmeseydi fark edilmeyecek miydi?Canim hic bir rahatsızlığım yoktu bugun detayli ultrason icin recep hocaya gittim ve recep hoca muayene de farketti. Serklaj islemi icin beni baska bir doktora yonlendirdi. Evde dinleniyorum.
Sanirim serklaj yapılsa bile kesin çözüm olmayabiliyormus. Cok korkuyorum.
Aynen canim farkedilmeywcekti. Cunku onxeki muayenede hic bir sorun yoktu. Zaten gebelik takibi yapan doktor da detaylidan 1 ay sonra gel demisti. Bir sorun varsa detaylida görülür demisti.Detaylıya gidilmeseydi fark edilmeyecek miydi?allah korusun ya, hayır sarklaj olman çok iyi başka topikte arkadaşım var 12. Haftasında sarklaj oldu doktorlar dışardan bebeklerin ayaklarını görmüştü resmen çok şükür sarklaj oldu 10 gün filan hastanede kaldı toparlandı şimdi evinde dinleniyor. Biz umutsuzduk ondan allah ol diyince oluyor sende kötüye yorma sarklaj çözüm olmasaydı yapmazlardı zaten ikizlerin %60 sarklaj meydana geliyor maalesef
Aynen canim farkedilmeywcekti. Cunku onxeki muayenede hic bir sorun yoktu. Zaten gebelik takibi yapan doktor da detaylidan 1 ay sonra gel demisti. Bir sorun varsa detaylida görülür demisti.Detaylıya gidilmeseydi fark edilmeyecek miydi?allah korusun ya, hayır sarklaj olman çok iyi başka topikte arkadaşım var 12. Haftasında sarklaj oldu doktorlar dışardan bebeklerin ayaklarını görmüştü resmen çok şükür sarklaj oldu 10 gün filan hastanede kaldı toparlandı şimdi evinde dinleniyor. Biz umutsuzduk ondan allah ol diyince oluyor sende kötüye yorma sarklaj çözüm olmasaydı yapmazlardı zaten ikizlerin %60 sarklaj meydana geliyor maalesef
Sen gönlünü rahat tut inancın allaha olsun güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma biziAynen canim farkedilmeywcekti. Cunku onxeki muayenede hic bir sorun yoktu. Zaten gebelik takibi yapan doktor da detaylidan 1 ay sonra gel demisti. Bir sorun varsa detaylida görülür demisti.
Sanki yüreğime bir sey oturdu. Insallah bu sorunu da sag salim atlatırım. Bebekler de saglikla doğarlar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar dün sırt ağrım başladı normal diye düşünüp önemsemedim. Geçmeyince bugün doktoruma geldim. Düzenli ve şiddetli sanci cıktı. Acilmam yok. Hastaneye yatırdılar. Sanci için ilaç veriliyor. Ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin daha çok minikler
Cok tesekkur ederim. Umarim sonu güzel olur her şeyin. Hepimiz için en hayırlısı olur.Sen gönlünü rahat tut inancın allaha olsun güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi
Bebeğin annesine sarılmış zaten sende ona tutun sımsıkı
Aminnn aminnn inşallahCok tesekkur ederim. Umarim sonu güzel olur her şeyin. Hepimiz için en hayırlısı olur.
insallah sancin kesilir de 37lere kadar guzelce evinde beklersin canim. Allah büyük acilmanin olmamasi da cok iyi erken farkedilmesi de. sirt agrin girip cikan tarzda miydi yoksa devamli miydi? karinda hissedilmemesi cok ilginç geliyor bana. sanci olunca karnim sekilden sekile giriyor çünküKızlar dün sırt ağrım başladı normal diye düşünüp önemsemedim. Geçmeyince bugün doktoruma geldim. Düzenli ve şiddetli sanci cıktı. Acilmam yok. Hastaneye yatırdılar. Sanci için ilaç veriliyor. Ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin daha çok minikler
Çok teşekkür ederim, inşallahRabbim yar ve yardımcın olsun inşallahinşallah iyi olacaksın
Inşallah canıminsallah sancin kesilir de 37lere kadar guzelce evinde beklersin canim. Allah büyük acilmanin olmamasi da cok iyi erken farkedilmesi de. sirt agrin girip cikan tarzda miydi yoksa devamli miydi? karinda hissedilmemesi cok ilginç geliyor bana. sanci olunca karnim sekilden sekile giriyor çünkü
Canım senin gibi rahim ağzı kısalıp da haftalarca bekleyenler oldu, serklaj işini iyi araştır derim ben. Hatta passer diye bir yöntem daha var daha iyi diye biliyorum. Tabi hangisi senin için iyi olacaksa o olur umarımKizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Dualarımız seninle canımKızlar dün sırt ağrım başladı normal diye düşünüp önemsemedim. Geçmeyince bugün doktoruma geldim. Düzenli ve şiddetli sanci cıktı. Acilmam yok. Hastaneye yatırdılar. Sanci için ilaç veriliyor. Ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin daha çok minikler
Daha önce söylememiş miydi canım yapılacağınıKizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Kaç gün yetiyor acaba canımmm.. fiyatı uygunn sankiaptamil prematil mamayi eczaneden 126 tlye aldim kizlar haberiniz olsun.
günü değişir canim günde bir kere mama verirsen bir ay gider belki ama her öğün mama olursa sık sık almak gerekicek. 3 sene önce aylik 600 tl mamaya veriyordum sütüm kesilmişti. simdi hem mamalar pahali hem x2 olcak. bebegim büyüklüğü küçüklüğü de tükettiği miktarı degistiriyorKaç gün yetiyor acaba canımmm.. fiyatı uygunn sanki
simdi ne durumdasin kesildi mi sancılar? serumun yaninda nidilat tarzi hap verdiler mi?Çok teşekkür ederim, inşallah
Inşallah canımgirip çıkan bi ağrıydı daha doğrusu başladı 10 dakika sürdü kesildi sonra tekrar oldu ben midem vuruyor sandım. Masaj falan yaptık durduk. Karnım da en ufak bir ağrı bile olmadi ilginç bir şekilde
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer de ileri haftalara kadar dayanırsınızKızlar dün sırt ağrım başladı normal diye düşünüp önemsemedim. Geçmeyince bugün doktoruma geldim. Düzenli ve şiddetli sanci cıktı. Acilmam yok. Hastaneye yatırdılar. Sanci için ilaç veriliyor. Ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin daha çok minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?