2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Çok geçmiş olsun canım, rahatsızlığın var mıydı yoksa konryolde mi fark edildi? Sarklajını yaptır mutlaka yapanlar çok zâten allahın izniyle kucağına alıyorlar sende çok dikkatli olmalısın ayakta kalma sakın

Canim hic bir rahatsızlığım yoktu bugun detayli ultrason icin recep hocaya gittim ve recep hoca muayene de farketti. Serklaj islemi icin beni baska bir doktora yonlendirdi. Evde dinleniyorum.
Sanirim serklaj yapılsa bile kesin çözüm olmayabiliyormus. Cok korkuyorum.

Detaylıya gidilmeseydi fark edilmeyecek miydi? allah korusun ya, hayır sarklaj olman çok iyi başka topikte arkadaşım var 12. Haftasında sarklaj oldu doktorlar dışardan bebeklerin ayaklarını görmüştü resmen çok şükür sarklaj oldu 10 gün filan hastanede kaldı toparlandı şimdi evinde dinleniyor. Biz umutsuzduk ondan allah ol diyince oluyor sende kötüye yorma sarklaj çözüm olmasaydı yapmazlardı zaten ikizlerin %60 sarklaj meydana geliyor maalesef

Aynen canim farkedilmeywcekti. Cunku onxeki muayenede hic bir sorun yoktu. Zaten gebelik takibi yapan doktor da detaylidan 1 ay sonra gel demisti. Bir sorun varsa detaylida görülür demisti.
Sanki yüreğime bir sey oturdu. Insallah bu sorunu da sağ salim atlatırım. Bebeklere bir sey olmZ.

Aynen canim farkedilmeywcekti. Cunku onxeki muayenede hic bir sorun yoktu. Zaten gebelik takibi yapan doktor da detaylidan 1 ay sonra gel demisti. Bir sorun varsa detaylida görülür demisti.
Sanki yüreğime bir sey oturdu. Insallah bu sorunu da sag salim atlatırım. Bebekler de saglikla doğarlar.

Sen gönlünü rahat tut inancın allaha olsun güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi

Bebeğin annesine sarılmış zaten sende ona tutun sımsıkı

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah inşallah iyi olacaksın

insallah sancin kesilir de 37lere kadar guzelce evinde beklersin canim. Allah büyük acilmanin olmamasi da cok iyi erken farkedilmesi de. sirt agrin girip cikan tarzda miydi yoksa devamli miydi? karinda hissedilmemesi cok ilginç geliyor bana. sanci olunca karnim sekilden sekile giriyor çünkü

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah inşallah iyi olacaksın
Çok teşekkür ederim, inşallah
Inşallah canım girip çıkan bi ağrıydı daha doğrusu başladı 10 dakika sürdü kesildi sonra tekrar oldu ben midem vuruyor sandım. Masaj falan yaptık durduk. Karnım da en ufak bir ağrı bile olmadi ilginç bir şekilde

Kizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Canım senin gibi rahim ağzı kısalıp da haftalarca bekleyenler oldu, serklaj işini iyi araştır derim ben. Hatta passer diye bir yöntem daha var daha iyi diye biliyorum. Tabi hangisi senin için iyi olacaksa o olur umarım

Dualarımız seninle canım İnşallah biraz daha beklerler.

Kaç gün yetiyor acaba canımmm.. fiyatı uygunn sanki
günü değişir canim günde bir kere mama verirsen bir ay gider belki ama her öğün mama olursa sık sık almak gerekicek. 3 sene önce aylik 600 tl mamaya veriyordum sütüm kesilmişti. simdi hem mamalar pahali hem x2 olcak. bebegim büyüklüğü küçüklüğü de tükettiği miktarı degistiriyor

simdi ne durumdasin kesildi mi sancılar? serumun yaninda nidilat tarzi hap verdiler mi?

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer de ileri haftalara kadar dayanırsınız nidicard falan bir ilaç başladılar mı sancılar için? Hangi hastanedesiniz? Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…