• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar bende diyet yaptığım icin artı 1 kilo aldim
Kilolu hamile kaldigim icin iyi gibi son haftalarda almam inş suan 90 kiloyum
İnsulin ignesine başlamadan önce 92.5
Sonra 89 kiloya düştüm şimdi 90 oldum Dr bebekler kilo aliyor senin vermen sıkıntı değil dedi
Ben de onu merak ediyordum canım bu ara 1 kilo vermişim hatta şaşkınım göbiş büyüyor ama

Ben de onu merak ediyordum canım bu ara 1 kilo vermişim hatta şaşkınım göbiş büyüyor ama
Yüzüm çöktü burnum kaldi ortada😅eşim dalga geçiyor burnun büyüyor diye
Ödem fln yok yüzüğüm parmagimda dönüyo
Hamile kalmadan önceki sutyenlerimi kullanabilyorum sadece karnim ve popo var🤦‍♀️

Aynen canm çok zor uyku konusunda zorlanıyorum baya gece çok mizildiyor bnmkiler zaten sürekli emzirmek için kalkıyoruz gündüz vakit bulursam uyuyorum hemn😊Bnde vericem bugün bakalım inş beğenirler
Bende buldugum ilk firsatta uyumaya calisiyorm ama zorlayici geciyor cidden yarin dr randevumuzda var bakalim ins kilo almislardir sorun yoktur sanki gaz sancilarida basladi ne yapacagim bilemedim sende sorun varmi benimkilerde minnak dogdular cok zor herseyi 😅 ins severler mamayi guzel guzel yerlerde buyurler hemen 🤲🏻🤭😁

Günaydın kizceler
Ellerim çok fena durumda sali doktora gidince de sorayim artık koluma kadar agri atıyor parmaklarim uyusuk durumda bazen elimdekileri bi anda atıyorum kiriyorum hissizligim fazla olmaya basladi. Sizlerde olan varmi var ise neler yaptınız? Yemek yerken bile kaşığı uzun sure tutamiyrm. Int e baktm bol su tuketin diyo ben zaten 3 yada 4litre en az iciyrm daha ne yapmak lazim bilmiyrm
canım benim kardeşimin eşinde olmuştu bileklik vermişti doktor özellikle yatarken kullanıyordu iyi geliyordu.Doğumdan sonra anında geçti :) doktoruna sor yönlendirir seni.

Düşersin tabi kuzum sen az almıştın 🤗 kilolu hamile kalıp 1-2 kilo alan arkadaşlar da diyet yapmış gibi olacak süper bence 🥰
15 kilo aldım kuzum çok da az değil şeker çıkmasa 30 rahat alırdımm dikkat etmenin avantajları işte.. bugün kontrol var umarım bebişler de almıştır geçen biri az almıştı ilk kez böyle fark gördüm

Gunaydin, sabah sabah uzanirken bir anda burnum kanadi, tansiyon duzgun neyse ki... Butun omrumde 2-3kere kanamamistir 🤷‍♀️
Gebelik=her gune bir macera
Normal bence canım benimm de bi kaç kere kanadı... ben de dünden beridir uyuyamadım üstümde çok değişik bi hal var ağrım sancım yok ama ağlıyorum resmen artık çok kötü hissediyorum neren ağrıyor deseler bi şeyim de yok:(

Düşersin tabi kuzum sen az almıştın 🤗 kilolu hamile kalıp 1-2 kilo alan arkadaşlar da diyet yapmış gibi olacak süper bence 🥰
Off ne guzel olur; su ana kadar 3 kg aldim, bebisler zaten toplam 3 kg su an.. gebelik sonuna kadar 2 daha alsam bebeklerle birlikte 🤲... Dogumda en az ödem, plesenta ve amniyon sivisi ve kan kaybi kadar kilo vermis olurum...
Azicik normal halime yaklasirim ben de tup bebek tedavisi kilolarimdan kurtulup...

Gunaydin, sabah sabah uzanirken bir anda burnum kanadi, tansiyon duzgun neyse ki... Butun omrumde 2-3kere kanamamistir 🤷‍♀️
Gebelik=her gune bir macera
Benim de kanamıştı kuzum içerde pıhtı olmuş uyurken hatta uyandım bir hapşurdum üstüm başım kan olmuştu. Ecopirin içiyordum bir de muhtemelen ondan oldu 🤦🏼‍♀️
15 kilo aldım kuzum çok da az değil şeker çıkmasa 30 rahat alırdımm dikkat etmenin avantajları işte.. bugün kontrol var umarım bebişler de almıştır geçen biri az almıştı ilk kez böyle fark gördüm
Ben de 15 almıştım kuzum işte senin haftan da daha ileri olcağı için daha fazla verirsin çok değil bence aldığın kilo 🤗💙
Off ne guzel olur; su ana kadar 3 kg aldim, bebisler zaten toplam 3 kg su an.. gebelik sonuna kadar 2 daha alsam bebeklerle birlikte 🤲... Dogumda en az ödem, plesenta ve amniyon sivisi ve kan kaybi kadar kilo vermis olurum...
Azicik normal halime yaklasirim ben de tup bebek tedavisi kilolarimdan kurtulup...
Ay evet sen baya baya diyet yapmış gibi olacaksın kuzum süpersin valla maşşallah gidecek o tedavi kiloları 🤗🧿 ben de 2 senedir bebiş istiyorum düşük de olunca 7-8 kilo almıştım inşallah onları da eritirim ☺️

Kızlar bende diyet yaptığım icin artı 1 kilo aldim
Kilolu hamile kaldigim icin iyi gibi son haftalarda almam inş suan 90 kiloyum
İnsulin ignesine başlamadan önce 92.5
Sonra 89 kiloya düştüm şimdi 90 oldum Dr bebekler kilo aliyor senin vermen sıkıntı değil dedi
Canm bizin hem haftamiz yakin hem kilomuz bende kilolu hamile kaldim 175 boyum 82 kilo ile suan 95 oldum önceleri de insulin direncim vardi ilac kullaniyordum gebelikte ilac kesildu şeker çıktı tabi bakalim geçen hafta ölçüm yaptim yarın sonucları dr a götürucem belki insulin baslatir hast de yatis yaptırarark başlatıyormus ins gerek kalmamıştır dikkat ediyrm ama.iste bazen canin da isteyebiliyor hamilesin sonuçta ins vaktinde sağlıklı dogumlar yapalim canm

Bende buldugum ilk firsatta uyumaya calisiyorm ama zorlayici geciyor cidden yarin dr randevumuzda var bakalim ins kilo almislardir sorun yoktur sanki gaz sancilarida basladi ne yapacagim bilemedim sende sorun varmi benimkilerde minnak dogdular cok zor herseyi 😅 ins severler mamayi guzel guzel yerlerde buyurler hemen 🤲🏻🤭😁
Bnde öyle canm gündüz uyudukları zamn uyumaya çalışyorum hemen yoksa gece gözlerim gidiyo kendiliginden😄 Almışlardır bnce annesi bn daha tarttirmadim ama belli oluyor yüzleri bacakları dolgunlasti. Benmkilerin gazlarını memeden sonra çıkarıyorum allahtan o sıkıntımız yok bundan sonra olurmu bilmem 3 hafta sonra falan basliyor diye okumuştum biryerde doğrumu bilmiyorum. Benmkilere hipp i denedim sevdiler inşallah güzel kilo aldırır.😄

İnternette neden fiyatlar uçuk bu mama için hiç anlamıyorum. Biz de bir eczaneye soralim bakam
burdaki eczanelerde yoktu ecza deposuna sordum orda da yoktu sonra onceden gonderdikleri eczanelere sordular ve bana şu eczanede var bitmemis gidip ordan alin dediler oyle bulduk

Kizlar 21 hafta 2 gunluk oldum. Doktor bu hafta içinde serklaj yapilmasi lazim dedi yoksa bebeklere yazik olur dedi. Cok moralim bozuk. 200 mg gunde 3 tane progestan vajinadan kullaniyorum.
Kizlar konuyla ilgili bilgisi olan var mi? Rahim ağzı 21.5 mm ölçüldü. Serklaj yapilacak. Serklaja ragmen erken dogum olur mu?

Back