- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.701
Canım sen uzun süredir zorlanıyorsun bence haftan güzel vicdan yapacak bir şey yok doktorun tamam derse doğur gitsinselam kizlar 36+0 oldum cok şükür. dün gece sirt bel agrisindan ağladım artik yatamiyorum. genitaldeki varisin agrisindan dolayı da oturamıyorum. doktora mesaj atip sezaryeni erkene cekmek istiyorum ama kıyamıyorum ortada kaldım
Tüm güzel dileklerine amin canımMerhaba guzel annelerim nasilsiniz umarim herkes iyidir pek girekiyorum sayfaya bebislere adepte olmaya calisiyorum onunla birlikte korona olmustum biliyorsunuz vucudumu toparlayamadim tam oksuruk basladi dinlenmede pek yok diye bilmiyorum baya kirgin vucudum bi dr gorunecegim bakalim ☺ bu arada dogum yapan guzel annelerim ins sizlerde tez zamanda evlatlariniza kavusup bu zorlu ama tatli telasa dusersiniz hemendogum yapacak annelerimde guzel haftalarda yapip bebislerini evlerine gotururler ins hepiniz aklimdasiniz ve hepinjze bolca dua ediyorum gene azcik bebisli duruma alistiktan sonra bol bol bu sayfadan daha gaz mama meme dertlerine gececegiz hep birlikte ins cunku
valla bende de oyle bisey olursa sasirmam çünkü bebeklerin suyu da oldukca iyiymis. muhtemeln cok ama endise etmeyeyim diye soylemiyor. persembe günü kesin konuscam. perşembe konuşsam cuma cumartesi pazartesi kaliyor zaten geriye o gunler alsa bebekler için cok bisey farketmez heralde. gecen gidisimde biraz soylemeye çalıştım 36da mi alsak diye cocuk doktorlari kuvoze alabiliyor bazen üzülüyorum sonra dediCanım sen uzun süredir zorlanıyorsun bence haftan güzel vicdan yapacak bir şey yok doktorun tamam derse doğur gitsinhayır bir de mesela ikizleri çok geç doğurunca allah korusun rahim o kadar genişliyor ki toparlanamıyor atoni olabiliyor. Kimdi hatırlayamadım burada birine öyle doktoru ısrar etti son haftalara kadar durdu sonra bebekler çıkmış kendi 2buçuk saat çıkamamış ameliyattan 2021 ikiz grubunda da vardı öyle. Belli ki çok zorlanıyorsun 2-3 aydır böyle şeyler diyorsun ve sen tecrübeli annesin yani daha önce de doğum yaptın. Karışmak istemem ben tabi ama kıyamıyorum sen böyle dedikçe benim heryerim ağrıyor sanki
Geçmiş olsun canımÇok sağolun kızlargeldiğimden beri 5 kere nidilat verdiler ağızdan. Gece 4 ve sabah 8 de iki kere daha verilecekmis. Son yapılan nstde sancılar durmuş göründü çok şükür galiba ilaçlar ise yarıyor. Ciğer geliştirici bir tane yapıldı diğeri ne zaman yapılır sormadım. PembeAnkaKusu kuzum cinarlidayiz şimdilik hemen doğum başlamaz diye düşünüyorum ondan burada duralım ters bi durum olursa tinaztepe galene ya da medicakal parka sevk edecegiz kuvoz durumuna gore dedi. Insallah biraz daha gerek kalmaz. Bugun 29+6lar yarin 30 olacaklar.
Allah yardımcımız olsun hepimizin Dr görüşüp bi tarih alirsiniz inş persembe günüselam kizlar 36+0 oldum cok şükür. dün gece sirt bel agrisindan ağladım artik yatamiyorum. genitaldeki varisin agrisindan dolayı da oturamıyorum. doktora mesaj atip sezaryeni erkene cekmek istiyorum ama kıyamıyorum ortada kaldım
Dr normal dediyse Takilma canım her hafta 250gr alacaklar diye bisey yok her bebeğin gelişimi farklı oluyor benimde persembe kontrolüm var bakalım benim minnaklar ne alemdeCanlar benim de kontrol vardı bebişlerin kilo alması yavaşlamış geçen ayda haftada 250 gr falan alıyorlardı şimdi 100 gr bile almıyolar normal mi acaba? 32. Hafta ve normalde bu haftalarda çok alırlar diyorlardı
Korkma canım doktorlar yan etkisi çok olan birseyi bile bile yapmazlar stres yapma arastirmaKizlar herkeze meraba benm biraz canim sıkkın yaa novalgine yaptılar gecen gün çok ateslenmistim dusuremediler ve antibiyotik ikisi de iğne şeklinde dr bise olmaz dedi ama ben baktım.novalgine doğum kusuru yapabilir diyor won 3 ayda
Baya korktum ya ne biliyim o anda zaten havale geçirmek üzereydim tepki veremedim deGeçmiş olsun canım
Ilaclar ise yaramış 36_37 haftaları görürsün inş
Allah yardımcımız olsun hepimizin Dr görüşüp bi tarih alirsiniz inş persembe günü
Haftanız çok iyi masallah bende 35li haftalarda Dr yalvarmaya baslarim herhalde 36.haftada dogurayim diye çok zorlanıyorum simdiden
Dr normal dediyse Takilma canım her hafta 250gr alacaklar diye bisey yok her bebeğin gelişimi farklı oluyor benimde persembe kontrolüm var bakalım benim minnaklar ne alemde
Korkma canım doktorlar yan etkisi çok olan birseyi bile bile yapmazlar stres yapma arastirma
Insallah bise olmaz sahiden de hamileligimi ozlemiycem yaniCanım bir kereden bi şey olmaz reçetelerde en en kötü ihtimal yazar içini ferah tut
Evet kuzum zaten başka dr a gitmedim kendi doktorum yapti reçeteyi ama yine de korktumiyi düşün iyi olsun canim kadin doğum doktoru mu bisey olmaz dedi? onlar cok tecrubeli olmaz diyorsa olmaz insallah moralini yuksek tut bizim bebeklerin hemen hemen tüm organlari olusmus ve gelismis
Dolap vb. takilmayin, siz iyi olun bebekler iyi olsun oncelik o. Dogunca giydirecek birkac kat kiyafet bir de yatacak yerleri varsa kalani yavas yavas hallolur.Bugun öksürük ve burun tıkanıklığı disinda biraz daha iyiyim kizlar inanılmaz bir salgı var bebeklerinizi korumaya çalışın lütfen misafir falan kabul etmeyindoktor bile kabul etmiyor suan beni 2 3 gün bebeklerin hareketleri baya azalmıştır bugun şükür biraz daha iyi ama korkum hat safhada da karantina yarı bitiyor doktora gidip bebeklerimi görmek ve iyi olduklarını bilmek bana çöl iyi bir ağrı kesici gibi olacak doğum için 3 mart diyen doktor gecen gün 22 şubat dedi ama hersey daha belli değil ve ben dolap aldık yerlestiremedim virüs lüyüz suan diye ne yardımcı olan biri var ne bise resmen ortada kaldım bana dua edin lütfen
Allah yardimcin olsun hemen kontrol altina alirlar insallahKizceler benimde sabah yatisim olacak
Şeker yüksek seyrediyor insulin i yatış yaptırarak başlıyorlarmis. Daha hazirliklarimi bile tamamlayamadım dua edin bir kaç güne cikayim inş
Ins canmAllah yardimcin olsun hemen kontrol altina alirlar insallah
10 gune kadar normal kaka yapmamalari kuzum. Dur bakalim daha yolun cooook basi ama inan geciyor hepsi geciyor kocaman oluyolarKuzum benden daha tecrubelisin ikiz annesi olmak valla uyku yok dinlenmek yokbide hala anne karinda hissediyorlar emerken cok yoruluyorlar o yuzden bes dakka emip yataga birakiyorum tekrar meme gunde iki kez mama veŕiyorum 60 cc onu icince uyuma sureleri arrtiyor tabi dr randevudunu yarina erteledik iki gundur kakaya cikmiyorlar zorluyor onlari agliyorlar bakalik dr ne onerir bu arada uyuma sureleri ne zaman artacak diye gozlerinin icine bakiyorum suan 18 gunluker ama normalde 36+3 sanirim daha cooook buyuyecekler
Inşallah kuzum birazcık daha dayanabilsekGeçmiş olsun canım
Ilaclar ise yaramış 36_37 haftaları görürsün inş
Allah yardımcımız olsun hepimizin Dr görüşüp bi tarih alirsiniz inş persembe günü
Haftanız çok iyi masallah bende 35li haftalarda Dr yalvarmaya baslarim herhalde 36.haftada dogurayim diye çok zorlanıyorum simdiden
Dr normal dediyse Takilma canım her hafta 250gr alacaklar diye bisey yok her bebeğin gelişimi farklı oluyor benimde persembe kontrolüm var bakalım benim minnaklar ne alemde
Korkma canım doktorlar yan etkisi çok olan birseyi bile bile yapmazlar stres yapma arastirma
Çok teşekkür ederim, inşallah sizler yasamazsınız bunlariDolap vb. takilmayin, siz iyi olun bebekler iyi olsun oncelik o. Dogunca giydirecek birkac kat kiyafet bir de yatacak yerleri varsa kalani yavas yavas hallolur.
pinkbuyu fark etmis olmalari bile iyi, moralinizi yuksek tutun, sakin olun ellerinden gelen herseyi yapacaklar, siz yatin ve kabiz olmayin. Doktorunuz serklaj yapar, pessar takar vb. en dogrusunu yapacak teslim olun. Ilk 3-4 hafta kritik, sonra her gecen hafta cok cok iyi olacak.
C Cerenace cocuklar yaramazlik yapmis, sukur acilma yok, sanci durmus, tedbiren igne de yapilmis. Insallah sakin sakin dururlar
Dualarim sizlerle❤
Benziyor gibi ama son zamanlar hep kızın suratının önünde ayakları vardı ve kordonlar toplanmıştı oğlan da sırtıma doğru bakıyordu tam göremedikDoğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz ultrason fotoğraflarına benziyor mu merak ettimBenimkiler hiç benzemiyorda
Benmkilerde benzemiyor canmDoğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz ultrason fotoğraflarına benziyor mu merak ettimBenimkiler hiç benzemiyorda
İnsülinden korkma canım ben de kullanıyorum bir sıkıntı olmadı, inşallah senin de şekerin çabucak düzene girerKizceler benimde sabah yatisim olacak
Şeker yüksek seyrediyor insulin i yatış yaptırarak başlıyorlarmis. Daha hazirliklarimi bile tamamlayamadım dua edin bir kaç güne cikayim inş
Sağol canım ins bakalim sabah gidicem çantamı hazirladm lohusa pijamami simdi giymek nasipmişİnsülinden korkma canım ben de kullanıyorum bir sıkıntı olmadı, inşallah senin de şekerin çabucak düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?