2022 ikiz annesi olacaklar

Canım sen uzun süredir zorlanıyorsun bence haftan güzel vicdan yapacak bir şey yok doktorun tamam derse doğur gitsin hayır bir de mesela ikizleri çok geç doğurunca allah korusun rahim o kadar genişliyor ki toparlanamıyor atoni olabiliyor. Kimdi hatırlayamadım burada birine öyle doktoru ısrar etti son haftalara kadar durdu sonra bebekler çıkmış kendi 2buçuk saat çıkamamış ameliyattan 2021 ikiz grubunda da vardı öyle. Belli ki çok zorlanıyorsun 2-3 aydır böyle şeyler diyorsun ve sen tecrübeli annesin yani daha önce de doğum yaptın. Karışmak istemem ben tabi ama kıyamıyorum sen böyle dedikçe benim heryerim ağrıyor sanki

Tüm güzel dileklerine amin canım

valla bende de oyle bisey olursa sasirmam çünkü bebeklerin suyu da oldukca iyiymis. muhtemeln cok ama endise etmeyeyim diye soylemiyor. persembe günü kesin konuscam. perşembe konuşsam cuma cumartesi pazartesi kaliyor zaten geriye o gunler alsa bebekler için cok bisey farketmez heralde. gecen gidisimde biraz soylemeye çalıştım 36da mi alsak diye cocuk doktorlari kuvoze alabiliyor bazen üzülüyorum sonra dedi

Geçmiş olsun canım
Ilaclar ise yaramış 36_37 haftaları görürsün inş
Allah yardımcımız olsun hepimizin Dr görüşüp bi tarih alirsiniz inş persembe günü
Haftanız çok iyi masallah bende 35li haftalarda Dr yalvarmaya baslarim herhalde 36.haftada dogurayim diye çok zorlanıyorum simdiden
Dr normal dediyse Takilma canım her hafta 250gr alacaklar diye bisey yok her bebeğin gelişimi farklı oluyor benimde persembe kontrolüm var bakalım benim minnaklar ne alemde
Korkma canım doktorlar yan etkisi çok olan birseyi bile bile yapmazlar stres yapma arastirma

Baya korktum ya ne biliyim o anda zaten havale geçirmek üzereydim tepki veremedim de

Bugun öksürük ve burun tıkanıklığı disinda biraz daha iyiyim kizlar inanılmaz bir salgı var bebeklerinizi korumaya çalışın lütfen misafir falan kabul etmeyin doktor bile kabul etmiyor suan beni 2 3 gün bebeklerin hareketleri baya azalmıştır bugun şükür biraz daha iyi ama korkum hat safhada da karantina yarı bitiyor doktora gidip bebeklerimi görmek ve iyi olduklarını bilmek bana çöl iyi bir ağrı kesici gibi olacak doğum için 3 mart diyen doktor gecen gün 22 şubat dedi ama hersey daha belli değil ve ben dolap aldık yerlestiremedim virüs lüyüz suan diye ne yardımcı olan biri var ne bise resmen ortada kaldım bana dua edin lütfen

Dolap vb. takilmayin, siz iyi olun bebekler iyi olsun oncelik o. Dogunca giydirecek birkac kat kiyafet bir de yatacak yerleri varsa kalani yavas yavas hallolur.

pinkbuyu fark etmis olmalari bile iyi, moralinizi yuksek tutun, sakin olun ellerinden gelen herseyi yapacaklar, siz yatin ve kabiz olmayin. Doktorunuz serklaj yapar, pessar takar vb. en dogrusunu yapacak teslim olun. Ilk 3-4 hafta kritik, sonra her gecen hafta cok cok iyi olacak.

C Cerenace cocuklar yaramazlik yapmis, sukur acilma yok, sanci durmus, tedbiren igne de yapilmis. Insallah sakin sakin dururlar
Dualarim sizlerle

Kizceler benimde sabah yatisim olacak
Şeker yüksek seyrediyor insulin i yatış yaptırarak başlıyorlarmis. Daha hazirliklarimi bile tamamlayamadım dua edin bir kaç güne cikayim inş

10 gune kadar normal kaka yapmamalari kuzum. Dur bakalim daha yolun cooook basi ama inan geciyor hepsi geciyor kocaman oluyolar danismak istedigin bise varsa hic cekinme

Inşallah kuzum birazcık daha dayanabilsek
Çok teşekkür ederim, inşallah sizler yasamazsınız bunlari

Doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz ultrason fotoğraflarına benziyor mu merak ettim Benimkiler hiç benzemiyorda

Doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz ultrason fotoğraflarına benziyor mu merak ettim Benimkiler hiç benzemiyorda
Benziyor gibi ama son zamanlar hep kızın suratının önünde ayakları vardı ve kordonlar toplanmıştı oğlan da sırtıma doğru bakıyordu tam göremedik benimkiler asıl birbirlerine hiç benzemiyor ikisi de ortaya karışık olacak gibi ne tam ben ne tam babaları daha çok değişir tabi yeğenimin doğduğu haliyle şuanki halinin alakası yok bebeklerin 6 aylık halleri çok tatlı oluyor ya çok merak ediyorum nasıl olacaklar

Kızım genel olarak uyuyor ben gittiğimde. Oğlum tam bir şapsik Uyuma şekli, hapşırması, gerilmesi, saçının hemen yağlanması herşeyi aynı babası. hemşire yukarı yatırıyor kıvrıla kıvrıla kuvözde en aşağı geliyor. Bide örneğin sol ayağındaki damar yolu hortumunu eliyle tutup sağ ayağıyla sol ayağını ittiriyormuş çıkarmaya çalışıyormuş. Yavrum benim canı acıyor belki ondan yapıyor. Ağzındaki beslenme hortumunu tutup çekmeye çalışıyor. Çok tatlılar ya maşallah. Bütün bebekler çok güzel Allahım hepsine sağlık versin inşallah

Kizceler benimde sabah yatisim olacak
Şeker yüksek seyrediyor insulin i yatış yaptırarak başlıyorlarmis. Daha hazirliklarimi bile tamamlayamadım dua edin bir kaç güne cikayim inş
İnsülinden korkma canım ben de kullanıyorum bir sıkıntı olmadı, inşallah senin de şekerin çabucak düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…