- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.681
Canim benim hic korkma , ilaclarla sanci kesilir , yarinda taburcu olursun. Ciger gelistirici bi iki gun zorlar seni. Onu da idare edersin de, bu psikoloji kotu oluyo, en ufak bi agrida sancim mi var endisesi basliyorKızlar dün sırt ağrım başladı normal diye düşünüp önemsemedim. Geçmeyince bugün doktoruma geldim. Düzenli ve şiddetli sanci cıktı. Acilmam yok. Hastaneye yatırdılar. Sanci için ilaç veriliyor. Ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin daha çok minikler
Daha once sorun yoktu canim. Yeni olusmus sorun.Daha önce söylememiş miydi canım yapılacağını
Canim rahim ağzı cok kisalmis 21. Hafta da 21 mm olmus. 30 mm de hunilesme görüldü. Zaten doktor da baska bir doktora yonlendirdi.Canım senin gibi rahim ağzı kısalıp da haftalarca bekleyenler oldu, serklaj işini iyi araştır derim ben. Hatta passer diye bir yöntem daha var daha iyi diye biliyorum. Tabi hangisi senin için iyi olacaksa o olur umarım
simdi ne durumdasin kesildi mi sancılar? serumun yaninda nidilat tarzi hap verdiler mi?
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer de ileri haftalara kadar dayanırsınıznidicard falan bir ilaç başladılar mı sancılar için? Hangi hastanedesiniz? Dualarımız seninle
Çok sağolun kızlarCanim benim hic korkma , ilaclarla sanci kesilir , yarinda taburcu olursun. Ciger gelistirici bi iki gun zorlar seni. Onu da idare edersin de, bu psikoloji kotu oluyo, en ufak bi agrida sancim mi var endisesi basliyorama inaniyorum 34 ler 37 ler uzak degil Allahin izniyle, dualarim seninle cnm
Kuzum nidilat işe yarar bence ben onlar sayesinde 1 ay idare ettim sancılara çok etkili merak etme inşallah çıkacaksın hastanedenÇok sağolun kızlargeldiğimden beri 5 kere nidilat verdiler ağızdan. Gece 4 ve sabah 8 de iki kere daha verilecekmis. Son yapılan nstde sancılar durmuş göründü çok şükür galiba ilaçlar ise yarıyor. Ciğer geliştirici bir tane yapıldı diğeri ne zaman yapılır sormadım. PembeAnkaKusu kuzum cinarlidayiz şimdilik hemen doğum başlamaz diye düşünüyorum ondan burada duralım ters bi durum olursa tinaztepe galene ya da medicakal parka sevk edecegiz kuvoz durumuna gore dedi. Insallah biraz daha gerek kalmaz. Bugun 29+6lar yarin 30 olacaklar.
Cok gecmis olsun , onemli olan erken farkedilmesi. Gereken önlem alinacakmis uzulmeyin. Allah hepimizin yardimcisi olsunCanim rahim ağzı cok kisalmis 21. Hafta da 21 mm olmus. 30 mm de hunilesme görüldü. Zaten doktor da baska bir doktora yonlendirdi.
Bugun progesterona başlattılar.
Selam canım sırt bel ağrısı için mutlaka doktorunla konuş bence belki de sancıdan oluyordur.selam kizlar 36+0 oldum cok şükür. dün gece sirt bel agrisindan ağladım artik yatamiyorum. genitaldeki varisin agrisindan dolayı da oturamıyorum. doktora mesaj atip sezaryeni erkene cekmek istiyorum ama kıyamıyorum ortada kaldım
36 cok iyi bi hafta cnm masallahselam kizlar 36+0 oldum cok şükür. dün gece sirt bel agrisindan ağladım artik yatamiyorum. genitaldeki varisin agrisindan dolayı da oturamıyorum. doktora mesaj atip sezaryeni erkene cekmek istiyorum ama kıyamıyorum ortada kaldım
doktorum bebekler gelince alacak zaten yani onlem alacagi bisey yokSelam canım sırt bel ağrısı için mutlaka doktorunla konuş bence belki de sancıdan oluyordur.
vicdan yapıyorum persembe kontrolum var en azından oraya kadar sabretmeye caliscam36 cok iyi bi hafta cnm masallah. Hersey yolundaysa doktorda tmm derse , neden olmasin.
benim doktorum her ultrasona başlamadan önce artik az kilo alacaklar diyor. ama benim bir tanesi iyi gidiyo biri az aliyo hatta hic almıyodur belki de. 2100 civarinda kaldi öyleCanlar benim de kontrol vardı bebişlerin kilo alması yavaşlamış geçen ayda haftada 250 gr falan alıyorlardı şimdi 100 gr bile almıyolar normal mi acaba? 32. Hafta ve normalde bu haftalarda çok alırlar diyorlardı
iyi düşün iyi olsun canim kadin doğum doktoru mu bisey olmaz dedi? onlar cok tecrubeli olmaz diyorsa olmaz insallah moralini yuksek tut bizim bebeklerin hemen hemen tüm organlari olusmus ve gelismisKizlar herkeze meraba benm biraz canim sıkkın yaa novalgine yaptılar gecen gün çok ateslenmistim dusuremediler ve antibiyotik ikisi de iğne şeklinde dr bise olmaz dedi ama ben baktım.novalgine doğum kusuru yapabilir diyor won 3 ayda
Kuzum benden daha tecrubelisin ikiz annesi olmak valla uyku yok dinlenmek yok
Bende gece mama veriyorum azcik uyuyorlar hemen bende uyuyorum gunduz daha cok meme veriyorum benim bebisler agizlari cabuk yorulup birakiyor memeyi tekrar aliyor baya dinlene dinlene yiyorlar seninde oylemi ? Kac dakka emip kac dakka sonra uyuanip emiyorlar canim ? Dr erteledik yarina bakalim ins almis derler bende gaz cikariyorum ama kaka yapamiyorlar iki gundur onun zorlugu var bilemedim bende ☺ mamayi sevmelerini sevindim canim yesinler de kilo alsinlar ins buyusunler kocaman olsunlar insBnde öyle canm gündüz uyudukları zamn uyumaya çalışyorum hemen yoksa gece gözlerim gidiyo kendiligindenAlmışlardır bnce annesi bn daha tarttirmadim ama belli oluyor yüzleri bacakları dolgunlasti. Benmkilerin gazlarını memeden sonra çıkarıyorum allahtan o sıkıntımız yok bundan sonra olurmu bilmem 3 hafta sonra falan basliyor diye okumuştum biryerde doğrumu bilmiyorum. Benmkilere hipp i denedim sevdiler inşallah güzel kilo aldırır.
Anladım canım zor bir karar allah yardımcın olsun, zaten girip çıkan bir sancı olsa sen anlarsın tecrübelisindoktorum bebekler gelince alacak zaten yani onlem alacagi bisey yokgirip cikan bir agri da degildi ordaki kaslar dinlenemedigi icin agriyor bence. perşembe kontrol var bakalim sabretmeye calisiyorum. suyum gelse ya da gercek doğum agrisi baslasa icim rahatlayacak benden çıkmış olacak iş böyle kendim karar verip aldirma isine cesaret edemiyorum bir türlü
Canım bir kereden bi şey olmaz reçetelerde en en kötü ihtimal yazar içini ferah tutKizlar herkeze meraba benm biraz canim sıkkın yaa novalgine yaptılar gecen gün çok ateslenmistim dusuremediler ve antibiyotik ikisi de iğne şeklinde dr bise olmaz dedi ama ben baktım.novalgine doğum kusuru yapabilir diyor won 3 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?