• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Valla canim benim ben meme veriyorum tekrar mememi istiyorlar bir kucuk emip birakip yatiriyorum tekrar istiyorlar ama bazende emdilermi iyi emiyorlat o yuzden ne yapmam gerekli bilemedim bende istedikce emziriyorum sonra 4 saatte bir mama veriyorum 45 cc falan ben gogsum yumusak geldiginden sagmiyorum sagsammi bilemedim 🤷🏻‍♀️
Yaaaa kavusmuşsun bebeklerine, Allah bir daha ayırmasın 🧿

gecmis olsun bu haftalardan sonra uzama pek de mümkün degil aslinda nihayetinde orasi acilmaya programli :KK43: ama belki de bu uzunluk sana 37ye kadar yetecek? benim 32. haftadan beri ölçülmuyor muhtemelen açıklık da var nişanim geldi zaten. 2 hafta daha dayanacagina inaniyorum yapabilirsin :KK200:
Nişan gelmesine rağmen hâlâ direniyorsun maşallah 😁 valla 36ya da girmişsin. 40i görürsen şaşırmam 😆 ama böyle 30u 32yi geçince fiziksel zorlanma ve acılarına rağmen, kritik kısmı geride bırakıp canlı doğum haftalarina geçince, zihinsel anlamda pozitif bir rahatlama oldu sende, korkuların azaldı, onun etkisiyle daha çok ilerledin bence.

Kizlar sonucum pozitif çıktı var mi olan ne önerirsiniz ne kullanayım çok çöktüm suan moral olarak inşallah bebeklerime bise olmaz
Moralin çökmez mi hiç ya, kim bilir ne haldesindir şimdi. Bunu da kontrol altına alabilirsen, bebikler şu haftandan sonra antikorlu doğarlar artık. Karantina süresi de kisaldi, haftaya hemen bebekleri görmeye ultrasona gisersin rahatlarsın. Öksürürken filan karnını kasmamaya çalış. Çok bitki çayı içmemen gerektiğini biliyorsun zaten, limonu da kontrollü tüket. Covid geçirenler ekstra bir şey yapmadan atlattilar. Çok şükür covid yüzünden de burda kötü haber hiç almadık. Sen de yavaş yavaş kendini toparlarsin. Şu ateşin yükseldiği hastalığın zirve günlerini geçirsen yeter.

Nişan gelmesine rağmen hâlâ direniyorsun maşallah 😁 valla 36ya da girmişsin. 40i görürsen şaşırmam 😆 ama böyle 30u 32yi geçince fiziksel zorlanma ve acılarına rağmen, kritik kısmı geride bırakıp canlı doğum haftalarina geçince, zihinsel anlamda pozitif bir rahatlama oldu sende, korkuların azaldı, onun etkisiyle daha çok ilerledin bence.
ya evet bende esas rahatlama ciger gelistirici igneden sonra oldu sanirim 33. hafta 34e de yakin ya 7 gun daha dayanirim dedim 34u de devirince oh. bir de vajinal progestani bıraktım proluton igneyi biraktim sanki asagilarda biraz rahatladı veya yumusadi mi acaba tam anlayamıyorum. kasilmam da oldukca az. 33. haftada oyle bir kasiliyordum ki 5-6 dkda bir doguma gidecektim nerdeyse. yine Rabbim bilir bebekler büyük olsa da biseyler cikip kuvoze girebilir nasip bunlar. sonu saglikli olsun da dogdugu hafta vrya cekilen dertler hep unutulur. kalici bisey olmasin yeter ki.
suanda artık dogum olsa kurtulsam diye bakmaya basladim bir yandan vicdan yapıyorum insan hic boyle düşünür mu daha cok küçükler diye. ama o kadar eziyet icerisindeyim ki...
senin kacinci haftan 9 aya girceksin belki de hala daha takvim yapmamışsin

bu arada bugun epey sirt ve karin agrisi cektim. oturma pozisyonunda da altta sizlama var. doktorum emin olamadığın gunlerde kan sulandirici igneyi yapma dedigi icin bugun yapmadım sanci gelirse veya su gelirse diye tetikte bekledim ama henuz yok. bebeklerin hareketi canimi cok yakiyor. saga ya da sola da yatamiyorum artık. duz zaten mumkun degil cigerlerim agzimdan cikacak gibi oluyor nasik uyuyacağım 12 gun bilmiyoruum

gecmis olsun bu haftalardan sonra uzama pek de mümkün degil aslinda nihayetinde orasi acilmaya programli :KK43: ama belki de bu uzunluk sana 37ye kadar yetecek? benim 32. haftadan beri ölçülmuyor muhtemelen açıklık da var nişanim geldi zaten. 2 hafta daha dayanacagina inaniyorum yapabilirsin :KK200:
Toplamda 5 gün yattım zaten 1 mm bile uzamadı açıklık toparladı biraz o kadar doktorumda artık yapacak ekstra birşey kalmadı takip edip bekleyeceğiz ama her an herşey olabilir bundan sonra bir sıkıntı olursa alırız dedi. Bende artık herşeye hazırladım kendimi olacağın önüne geçemeyiz ne yazık ki ne zaman istiyorlarsa buyursun gelsinler 🙈 Bu arada sende günü almışsın çok şükür inşallah o zamana kadar bir aksilik olmazda sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına 🙏🏻🙏🏻

bu arada bugun epey sirt ve karin agrisi cektim. oturma pozisyonunda da altta sizlama var. doktorum emin olamadığın gunlerde kan sulandirici igneyi yapma dedigi icin bugun yapmadım sanci gelirse veya su gelirse diye tetikte bekledim ama henuz yok. bebeklerin hareketi canimi cok yakiyor. saga ya da sola da yatamiyorum artık. duz zaten mumkun degil cigerlerim agzimdan cikacak gibi oluyor nasik uyuyacağım 12 gun bilmiyoruum
Canım senin haftan baya ilerledi çok normal ama sayılı gün çabuk geçer sık biraz daha dişini. Valla tek hamileliği bilmiyorum hiç ama ikiz olduğu için mi böyle bu hamilelik işi hiç sarmadı beni hamileliğini özleyenler nasıl bir hamilelik geçirdiler acaba 🙈 böyle son ayına kadar gezen tozan hatta spor falan yapan hamileleri gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam 😬

Toplamda 5 gün yattım zaten 1 mm bile uzamadı açıklık toparladı biraz o kadar doktorumda artık yapacak ekstra birşey kalmadı takip edip bekleyeceğiz ama her an herşey olabilir bundan sonra bir sıkıntı olursa alırız dedi. Bende artık herşeye hazırladım kendimi olacağın önüne geçemeyiz ne yazık ki ne zaman istiyorlarsa buyursun gelsinler 🙈 Bu arada sende günü almışsın çok şükür inşallah o zamana kadar bir aksilik olmazda sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına 🙏🏻🙏🏻
benim doktorum da oyle söylüyor canim yapacak bisey yok gelmek isterlerse alcaz. 12 günüm kaldi benim ama suan yatamiyorum bile biraz olsun duzelmezsem yalvarmaya baslicam doktora alin diye

Canım senin haftan baya ilerledi çok normal ama sayılı gün çabuk geçer sık biraz daha dişini. Valla tek hamileliği bilmiyorum hiç ama ikiz olduğu için mi böyle bu hamilelik işi hiç sarmadı beni hamileliğini özleyenler nasıl bir hamilelik geçirdiler acaba 🙈 böyle son ayına kadar gezen tozan hatta spor falan yapan hamileleri gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam 😬
tek hamilelik ozel bir durum yoksa kesinlikle daha kolay. ben yürüyüş yapıyordum son haftam dahil. ayrica 4 kat merdiven cikiyordum her gün. elbet şikayetlerim oluyordu ne zor hamilelik diyordum ama daha zorunu gordum simdi. epey mizmizmisim meger 😁

tek hamilelik ozel bir durum yoksa kesinlikle daha kolay. ben yürüyüş yapıyordum son haftam dahil. ayrica 4 kat merdiven cikiyordum her gün. elbet şikayetlerim oluyordu ne zor hamilelik diyordum ama daha zorunu gordum simdi. epey mizmizmisim meger 😁
İnsan başına daha kötüsü gelmeyince bilmiyor işte neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah 😬😬

sürekli yatarsan olacaksin bence asagiya baski gelmemesi çok önemli
İnşallah bakalım pazartesi kontrolüm var ne diyecek doktorum eşime diyorum acaba giderken çantalarıda arabaya atsak mı ne olur ne olmaz çünkü ikidir kontrole diye gidip hastaneden çıkamıyorum 🤣🤣 şaka bir yana sağlıkla gelsinlerde artık ne zaman gelmek isterlerse 🙏🏻🙏🏻

Bir damlasi sifa aman ha kuzum buyuk nimet mama 2.planda olsun
Dogru diyorsun canim benim simdilik meme vermeye calisiyorum bakalim haftaya bir dr buldum kilo durumu falan ne diyecek ins sifa oluyordur yavrularima 🤲🏻 rabbim hepimizin evlatlarini saglikla hayirlisiyla buyumesini nasip etein ins 🤲🏻🥰💚

Eklentiler

• Screenshot_20220204-104646_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220204-104646_Samsung Internet.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 41
Back