• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Maatt Maatt ve Azmet5255 Azmet5255 kizlar bebislerinizi nasil besliyorsunuz acaba ? Ben meme veriyorum ama mamada fakat her memeden sonra yapmiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum her memeden sonra verirsem acaba meme yemeyi birakilarmi bilemedim cunku ?
Canm ben tek meme verince doymuyorlar arkasından mama veriyorum daha çok güçlü olmadıkları için yoruluyorlar çok ememiyolar kalan sütü sağıp birdahaki oğüne veriyroum.Ben 3 gündür emziriyorum her emzirmede biraz boğuşuyoruz😄Ama çok şükür ben galip geliyorum 😄

Her memeden sonra vermiyorum canim meme yemeye alissinlar diye amq gecelerii cok zor oluyor surekli bir aglama meme istegi o yuzden mama veriyorum fakat yetiyormu yoksa yedikce mideleri buyuyup daha cok isterlermi bilmiyorum dr bakiyorum bi tane fikir versin diye ama baya baya zormus ikiz uyku nedir unuttum valla 😅🤭
Welcome to ikiz analık 😂 bir sure sonra verdigin mamayi tamamen bitirecekler o zaman bir olcek ya da yarim olcek artir oyle oyle duzen olusur ve sen zaten anlarsin kac cc iceceklerini bile bilmeye baslarsin 🤗

Maatt Maatt ve Azmet5255 Azmet5255 kizlar bebislerinizi nasil besliyorsunuz acaba ? Ben meme veriyorum ama mamada fakat her memeden sonra yapmiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum her memeden sonra verirsem acaba meme yemeyi birakilarmi bilemedim cunku ?
Bilmediğim için tecrübeli annelere bir sorum olacak. Emzirme desteği ile mi veriyorsunuz mamayı yoksa direk biberon ile mi? Emzirme desteği ile verince sanki kendi memeden emdiğini sandığı için uzmanların görüşü memeyi bırakmadıkları. Yoksa ona rağme bırakma riski mi var?

Bilmediğim için tecrübeli annelere bir sorum olacak. Emzirme desteği ile mi veriyorsunuz mamayı yoksa direk biberon ile mi? Emzirme desteği ile verince sanki kendi memeden emdiğini sandığı için uzmanların görüşü memeyi bırakmadıkları. Yoksa ona rağme bırakma riski mi var?
ilk cocugumda hastanede kaşıkla vermeyi ogutlediler bize ama annem beceremedi ben de sezaryenli yatiyordum zaten o yüzden biberon dayadı hemen oglum memeyi tutmadi. anne memesinden güzel süt akışı olmadan biberon verilince meme reddi oluyor. edsnin de incelikleri varmış o da bir uzman destegi olmadan yapilinca istenilen sonucu vermiyormus. yine benimle ayni ayds doğum yapan bir arkadasim eds ile birkaç ay ugrasti ama basarili olamadi.

ben simdilik kaşık biberon aldim önce onunla verecegim sonrasinda yine sütüm cok az gelirse oglumdaki gibi, emzirme danismanina baslayacagim. kasik biberon da ilk günler anca kullanilir küçük ve ugrastirici. emzirme danismani eds derse materyallerim var yaparım hemen ama onun temizligi korkutmuyor degil

Mavikus_ Mavikus_ icinize dogdu demek ki igne diyordunuz bir suredir... eger sanci yok ise enfeksiyon degerinizi kontrol ederek biraz ilacla bekletmeyi secebilirler bu arada igneniz yapilir. Yok dogum baslamissa gerekirse solunuma destek olacaklar hepinizin hakkinda en hayirli olani bulun insallah.
Ama sakin korkmayin bakin haftaniz guzel, arkanizda kandil gunu size dua eden bir suru gebe arkadasiniz var, rabbim kolaylastirsin cumlemizinkini 🤲

Mama vermiyorum canım sadece meme ve bazen hızlı doYmalarını istediğim zaman kendi sağdığım sütümü veriyorum. Sadece emzirmek tüm gün aralıksız sürüyor çünkü.

Kendi sütümü biberonla da veriyorum emziriyorum da biberona rağmen memeyi bırakmadılar. Mama hiç vermedim

Sütüm öyle ikisine yetecek kadar yok galiba canm mutlaka mama takviye ederim. Memeyi tutturdum çok şükür ama yinede emmek istemiyorlar zorla az emiyorlar hemen arkasından biberonla süt veriyorum senin bebeklerin emmeleri nasıl Canm
Iyi yapıyorsun hastanede hemşire de eğer mama vereceksen senin yaptığın gibi yap demişti. Ikisi de emiyor. Arada sağıyorum birini emzirirken diğerine biberonla veriyorum. Bir de gece bir defa biberonla veriyorum sütümü daha tok uyusunlar diye.sonra yine 2 saatte bir emziriyorum. Biberona rağmen memeyi bırakmıyorlar çok şükür

Iyi yapıyorsun hastanede hemşire de eğer mama vereceksen senin yaptığın gibi yap demişti. Ikisi de emiyor. Arada sağıyorum birini emzirirken diğerine biberonla veriyorum. Bir de gece bir defa biberonla veriyorum sütümü daha tok uyusunlar diye.sonra yine 2 saatte bir emziriyorum. Biberona rağmen memeyi bırakmıyorlar çok şükür
Hangi biberon kuzum benim lansioh anne memesine yakınmış ucu o yüzden onu almıştım

Kizlar bugun gece 38.4 ateşle acilde sabahladık baya kotuydum sabah dr bana bir antibiyotik iğne bir de novalgin vurdu ateşim anca düştü parol falan fayda etmedi cnku covid testi vermemiştim onu verdim ama onun sonucu çıkmadan kanımda enfeksiyon olduğu çıktı dr bence ateşi bu yapiyor dedi yarın sabah covid sonucu çıkınca ilaç düzenlemesi yapacaklar bu arada oksapara devam ama eğer covid negatif se artık coraspin keselim doğumun yakın dedi nst de 3 kere sanci çıkmış ama öksürüyorum çok ondan da olabilirmiş kafam 1 milyon oldu ciğer geliştirici olucam ama bu hafta içinde

Kizlar bugun gece 38.4 ateşle acilde sabahladık baya kotuydum sabah dr bana bir antibiyotik iğne bir de novalgin vurdu ateşim anca düştü parol falan fayda etmedi cnku covid testi vermemiştim onu verdim ama onun sonucu çıkmadan kanımda enfeksiyon olduğu çıktı dr bence ateşi bu yapiyor dedi yarın sabah covid sonucu çıkınca ilaç düzenlemesi yapacaklar bu arada oksapara devam ama eğer covid negatif se artık coraspin keselim doğumun yakın dedi nst de 3 kere sanci çıkmış ama öksürüyorum çok ondan da olabilirmiş kafam 1 milyon oldu ciğer geliştirici olucam ama bu hafta içinde
Canım çok geçmiş olsun valla çok zor psikolojik olarak da ama üzme kendini bak ben korona da geçirdim tam doğum üstü ama hiçbir şey olmadı çok şükür inşallah değilsindir tabi ama.. O kadar ilaçtan da endişe etme ben de koronayken antibiyotik içtim. Zarar olmadı canım bir-kac güne iyileşirsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun ilaçların etkisiyle birkaç güne toparlarsın inşallah hiç takma kafanada üzme kendini 🙏🏻🙏🏻

Back