2022 ikiz annesi olacaklar

Mustele ile birlikte bunu da kullaniyormusunuz
Bu bio oil catlak olusumu icin degil olusan catlagi gidermek icin, gebelik sonrasi kullanilir diye biliyorum. Mesajiniza cevaben resmini paylastigim urun dogrusu. Mustela maternite bio oil...

Eklentiler

• Screenshot_20220204-104646_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220204-104646_Samsung Internet.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 35
beni de ekler misiniz ? 01 eylül görülüyor 34 yasındayım tüp bebekle gebe kaldım ve ikiz oldukları için çok endişeliyim
istanbul avrupa yakasında önereceğiniz doktor var mı ayrıca peritolog mu bakmalı şimdiden teşekkür ederim

Kızlar ya nefsime yenik düştüm hamurisi yedim üzerine yoğurt yemiştim şekerim cikmasin diye 1saatlik olcumde 189 cikti😑vicdan azabı çekiyorum bebeklerime bunu nasıl yaptım diye bisey olur mu bi kereden tövbe bi daha agzima sürmem :KK42::KK42:
1 kereden bisey olmaz canim surekli olarak yuksek seviyelerde seyrederse sıkıntılı. simdi görmüş oldun yogurt da yesen engel olmuyormus cikmasina

Valla canım tüm gün emzirmekle geçiyor :)) memede uyuyup uyanıp emiyorlar bir saat 🤷‍♀️ sağıp vermek daha kolay tabi ama işte memeyi bırakmasınlar valla işimiz zor. Tek işimiz emzirmek degilki bir sürü iş var. Meme boşalınca korkuyorum ben de gidip humana içiyorum:)
Aynen canim benim bide benim kuvozde kaldilar ya mamaya aliskanliklarinda var biberonda hemen cekiyorlar bende korkuyorum o yuzden ama ins sut azalmadan onlardan vazgecmeden soyle bir iki ay versek diyorum ins olur hayirlisiyla canim 🤲🏻🤗

1 kereden bisey olmaz canim surekli olarak yuksek seviyelerde seyrederse sıkıntılı. simdi görmüş oldun yogurt da yesen engel olmuyormus cikmasina
Yok canim sürekli yüksek çıkmıyor
Gorumcem tabak yapmış kapidan verdi gitti kizim için yesin diye bende yedim dayanamadim bi daha asla yemem

Canım kızlar size bisey soracağım bugün sürekli yüzümü vücudumu ateş basıyor. Anlık oluyor hatta bu sürede çarpıntım da oluyor. Tansiyonum yüksek değil hormonal bisey mi anlamadım. Siz hiç yaşadınız mi böyle bir durum?

Canım kızlar size bisey soracağım bugün sürekli yüzümü vücudumu ateş basıyor. Anlık oluyor hatta bu sürede çarpıntım da oluyor. Tansiyonum yüksek değil hormonal bisey mi anlamadım. Siz hiç yaşadınız mi böyle bir durum?
Bu hafta ben de aynen boyleydim, bir de sanki suya batiyor gibi boynum terliyordu, dedigin gibi seker, tansiyon, oksijenlenme iyiydi, nabiz yuksekti.
Dun aksam itibariyle bitti, hic olmamis gibi kesildi. Bak bugun unuttum doktora sormayi

beni de ekler misiniz ? 01 eylül görülüyor 34 yasındayım tüp bebekle gebe kaldım ve ikiz oldukları için çok endişeliyim
istanbul avrupa yakasında önereceğiniz doktor var mı ayrıca peritolog mu bakmalı şimdiden teşekkür ederim
Hayirli olsun, endiselenmeyin, hep birlikte yolculuktayiz 🥰 Ilk gebelik mi, tablo icin soruyorum.
Dikoryonik diamniyotik ise ve riskli bir durum yok ise illa ki perinatolog mecburi degil, 12 ve 21.haftada ikili test yerine yapilan goruntuleme ve detayli usg kontrollerinizi genelde perinatologlar yapiyorlar.
Riskli/ yonetilmesi ek uzmanlik gereken durumda ise jinekologunuz uygun uzmanla esgudumle calismayi tercih edecektir. Bu duruma gore kardiyolog, endokrinolog, diyetisyen ya da perinatolog olabiliyor

Bu hafta ben de aynen boyleydim, bir de sanki suya batiyor gibi boynum terliyordu, dedigin gibi seker, tansiyon, oksijenlenme iyiydi, nabiz yuksekti.
Dun aksam itibariyle bitti, hic olmamis gibi kesildi. Bak bugun unuttum doktora sormayi
Aynı şekilde boynum ve sac diplerim terliyor anlam veremedim. Umarım geçer benimde tedirgin etti beni.

Herkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım dün sabah 7.30 da suyum geldi hastaneye gittik burada 34. Haftanın altını kabul etmedikleri için ankaraya sevk ettiler. Saat 10. Da ciğer geliştirici yaptılar. Buraya gelincede zaöanla sancım 150 yi geçti açılmam da 6 7 cm olunca akşam 7.30 da sezaryana aldılar. Doğdular çok küçükler küvezdeler. Süt sağmaya çalışıyorum hervün 1 de görebiliyormuşuz merakla görmeyi bekliyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah siz zamanımda doğum yapar kucağınıza alırsınız.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Tez vakitte kavuşursun inşallah merak etme. Görebilmen güzel. Sen süt sağıp heyecanla onları görmeyi bekle. Allah'ın izniyle onlara iyi bakarlar sütünlede büyüyecekler ve kavuşacaksınız.

Merhaba kızlar. Tekli Elektrikli pompayla süt sağıyorum ama göğüs ucum değil de göğsümün tamamı acıyor sanki artık. Birde üç saatte bir sağınca iyice canım acıyor. Gündüzleri bir sürü şey yiyorum içiyorum süt olsun diye. Geceleri sütüm güzel geliyor ama gündüzleri daha az geliyor bunun sebebi ne acaba🤔

Ateş basması şekerden olabilir canim
Benimde carpintim oluyor Dr sordum kalp fazla çalıştığı için bebeklere kan pompalarken carpinti olabilir dedi bide progestan hapida yapıyormuş
Kan tahlilini yeni yaptırmıştır hafif düşüklük vardı 2hafta sonra tekrar yaptircam sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyorum arada

Ateş basması şekerden olabilir canim
Benimde carpintim oluyor Dr sordum kalp fazla çalıştığı için bebeklere kan pompalarken carpinti olabilir dedi bide progestan hapida yapıyormuş
Kan tahlilini yeni yaptırmıştır hafif düşüklük vardı 2hafta sonra tekrar yaptircam sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyorum arada
Şekerim normal gidiyordu aslında ama doktor hapı gunde 3 kereye çıkarmıştı ondan olabilir mi acaba. Evet benimde kalbim çarpıyor ve o sırada sıcaklık basıyor yüzüme vücuduma.

Biz bu hafta birsey kesfettik deneye yanila; sabah-aksam magnorm kullaniyordum (suda eriyen magnezyum). Aksam ne zaman icsem sekerimi cikartiyordu sanki, sabah aclik sekerim abuk sabuk degerlerde olup beni uzuyordu, almasam elim ayagim kasiliyordu vb... 2 gece almadim terlemem oyle kesildi, arkadaslar hakli olabilir belki sekerle ilgilidir 🤷‍♀️
Bugun dr.a seker olcumumu anlattim (terlemeyi soylemeyi unuttum ama), o formun icinde seker/tatlandirici oldugu icin sekerimi etkilemis olabilecegini soyledi, ilaci agza dokulen sekersiz sachet ile degistirdi. Bu hafta bir deneyeyim bakalim gene terleme olacak mi?

Biz bu hafta birsey kesfettik deneye yanila; sabah-aksam magnorm kullaniyordum (suda eriyen magnezyum). Aksam ne zaman icsem sekerimi cikartiyordu sanki, sabah aclik sekerim abuk sabuk degerlerde olup beni uzuyordu, almasam elim ayagim kasiliyordu vb... 2 gece almadim terlemem oyle kesildi, arkadaslar hakli olabilir belki sekerle ilgilidir 🤷‍♀️
Bugun dr.a seker olcumumu anlattim (terlemeyi soylemeyi unuttum ama), o formun icinde seker/tatlandirici oldugu icin sekerimi etkilemis olabilecegini soyledi, ilaci agza dokulen sekersiz sachet ile degistirdi. Bu hafta bir deneyeyim bakalim gene terleme olacak mi?
Ben vicium kullanıyorum bi bakacağım şimdi içeriğine. Şekerle alakalı da olabilir evet bu aralar bende biraz kaçırıyor olabilirim ama kan değerim normal yakalayamadım orada. Bende mesaj attım doktoruma akşamüstü cevap verince eğer mantıklı bir açıklama yaparsa yazarım buraya

Kızlar ya nefsime yenik düştüm hamurisi yedim üzerine yoğurt yemiştim şekerim cikmasin diye 1saatlik olcumde 189 cikti😑vicdan azabı çekiyorum bebeklerime bunu nasıl yaptım diye bisey olur mu bi kereden tövbe bi daha agzima sürmem :KK42::KK42:
Bi şey olmaz canım ben de arada kaçamak yapıyorum valla... mesela hamur işi istese canım tam buğday unuyla yapıyorum bazen kek yapıyorım şekeri çok az tutuyorum falan öyle yapınca aşırı yüksek çıkmıyor

magnezyumun suda eriyen formlarindaki tatlandiricilar seker yukseltiyor evet. bana o kadar tatli geliyordu ki tadi kullanamadim hapla degistirdim. magnimore plus kullandim

Back