- 15 Temmuz 2021
- 522
- 510
- 23
- 36
- Konu Sahibi Inquisitive
- #6.081
hayırlı olsun bebişlerin isimleri canım, sağlıkla gelsin oğluşlar :)Canim 2 erkek Allah nasip ederse yahya aybars
Talha baybars düşünüyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bebişlerin isimleri canım, sağlıkla gelsin oğluşlar :)Canim 2 erkek Allah nasip ederse yahya aybars
Talha baybars düşünüyorum:)
Canım organik markalar var zaten kitikate mesela ya da andywawa nın organik hastane çıkışları var ben de öyle aldım. İlle dokunman gerekmez ki dokunsan da organik olduğunu anlaman zor yine açıklamasına bakacaksın açıklamalarda yazıyor. Sen zaten şuan hareket edemiyorsun evdesin vaktin de var aç bak çok ciddiyim. Ben hastane çıkışları için gezdim gezdim boşuna az çeşit vardı heryerde sonra internetten andywawanınkilerden aldım hem de gezdiğim yerlerde daha pahalıydı. Hadi ille onlara dokunucam diyorsan en azından biberondur falan internetten alabilirsin belli zaten onların markaları. Senin için diyorum canım hem durumun kritik hem de pandemi artmış diyorlarIste ben dokunup almak istiyorum canim organik kumas olsun ustuyirum beşik dolap görerek almak istiyorum ama tabi durum ne gösterecek bilmiyorum yazarım mutlaka
İnşallahh canım öyle olsun da hatırlat bana hatta kız söylen sen de ne başımızı şişirdin be kardeşim al bak gördün mü dersinöyle söyleme canım inşallah güzel olacak her şey, biliyorum şuan çok zor ama pozitife odaklanmak lazım. ya beklediğin gibi olmazsa? senin bebişler annelerine güzel bir sürpriz yapıp 36-37'ye kadar güzelce kilo alıp dururlarsa sana bu günleri hatırlatırım
Zamana yaydım ben öyle böyle bitti çok şükür canımBende bir gideyim alir çıkarım heralde kuzum ya İnternete pek guvenemedim
Aynen valla biz de karar verdik tek kısa ne eski ne çok yeni isimler anlamlarına dikkat ettim daha çok, uyuma falan hiç bakmadım biri kız biri erkek zaten uysa ne olur dedim kız için babasının oğlan için benim dediğimde karar kıldık demokrasi kazandıhayırlı olsun isimleriniz canım, ben de tek ve kısa isim istiyorum sanırım emin olduğum tek şey bu
özelden yazayım ifşa olmak istemem simdi :)hayırlı olsun isimleriniz canım, ben de tek ve kısa isim istiyorum sanırım emin olduğum tek şey bu
Ayneeen bak hatirliyorsun kuzum, esim de cok sinirlendi sen zaten cok kotuydun alsaydi boyle olmazdi diye diye bi hal oldu. Su an baya iyiyim ama agri kesici de veriyorlar baya rahatlattiÇok geçmiş olsun rahmini yoğurdularsa atoni olmuştur muhtemelen rahim fazla genişleyip kasılamadığı için kan kaybı oluyor atlatmışsın çok şükür Tüpleri alıp yumurtalıkları bırakıyorlar mı? Keşke doktorun bu kadar bekletmeseydi seni dün de içine doğmuş gibi söylemiştin alsanız mı diye dimi canım
Aminnn canhayırlı olsun bebişlerin isimleri canım, sağlıkla gelsin oğluşlar :)
Hamlisin kuzum bakayım biraz o zamanCanım organik markalar var zaten kitikate mesela ya da andywawa nın organik hastane çıkışları var ben de öyle aldım. İlle dokunman gerekmez ki dokunsan da organik olduğunu anlaman zor yine açıklamasına bakacaksın açıklamalarda yazıyor. Sen zaten şuan hareket edemiyorsun evdesin vaktin de var aç bak çok ciddiyim. Ben hastane çıkışları için gezdim gezdim boşuna az çeşit vardı heryerde sonra internetten andywawanınkilerden aldım hem de gezdiğim yerlerde daha pahalıydı. Hadi ille onlara dokunucam diyorsan en azından biberondur falan internetten alabilirsin belli zaten onların markaları. Senin için diyorum canım hem durumun kritik hem de pandemi artmış diyorlar
İnşallahh canım öyle olsun da hatırlat bana hatta kız söylen sen de ne başımızı şişirdin be kardeşim al bak gördün mü dersin
Bende kızlara katılıyorum canım bence internetten al. Çünkü sen zaten çok hareketsiz kaldın birden hareket olursa allah korusun bisey olur diye korkarım ben. Normalde harekete alisik olsa vucudun neyse. Bir de aşında yok. Covid çok fena. Ben 3 doz asılı olmama rağmen çok korkuyorum artık gitmiyorum.Kizlar herseyi yeni alacağız malum esim yoktu önümüzdeki hafta gelecek Allah nasip.ederse görevden listem hazır ama esim ben secemem anlayamam.diyor zibini pijamasi vs.. Ben de mecburen gidicem avm ye 2 saat falan anca alir çıkarız sizce riskli mi doktorum 10 dk dan fazla ayakta durma dedi ama bebelerin eşyalarının da artık alınması lazım malum tekerlekli sandalye ayarliycaklar avm.den onla baksam sizce nasıl siz nasıl yaptınız? Agriniz oldu mu
Evet canım valla daha yeni söyledin içine doğmuş çok şükür atlattın eşin de endişe etmiştir ne zordur beklemek o kadar uzun kalınca kıyamam çok geçmiş olsun şimdi bebişlerinin tadını çıkar sütün de gelmeye başlamış yarına kadar artar zaten biliyorsun en önemli şey su ve sıvı tüketmekmişAyneeen bak hatirliyorsun kuzum, esim de cok sinirlendi sen zaten cok kotuydun alsaydi boyle olmazdi diye diye bi hal oldu. Su an baya iyiyim ama agri kesici de veriyorlar baya rahatlatti
Bende senin gibiydim o kadar düşündüm ki anlatamam iki erkek olunca çok daha zor oldu. En son Ateş ve Demir'e karar verdik. Insallah anneleri degisitirmez fikrinikızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi ya? bu zamana kadar onlar için vereceğim en büyük ve önemli karar buymuş gibi geliyor, sonuçta tüm hayatları boyunca o ismi taşıyacaklar. o kadar çok düşünüyorum ki bu konuyu rüyalarıma giriyor. hatta dün gece rüyamda kızımı gördüm ona soruyordum senin ismin ne olsun diye? sonra seçenekleri sıralıyorum. bir tanesine tepki veriyor gözlerini açıp gülümsüyor :)
Aynısını düşündüm vallaözelden yazayım ifşa olmak istemem simdi :)
İnşallah gelecek o günler Ben de bol bol söylenicem sana bak böle böyle diyordun ne oldu diyeİnşallahh canım öyle olsun da hatırlat bana hatta kız söylen sen de ne başımızı şişirdin be kardeşim al bak gördün mü dersin
Oh ne güzel olmuş. İnşallah ben de bu kararsızlıkla en doğru kararı verebilirimAynen valla biz de karar verdik tek kısa ne eski ne çok yeni isimler anlamlarına dikkat ettim daha çok, uyuma falan hiç bakmadım biri kız biri erkek zaten uysa ne olur dedim kız için babasının oğlan için benim dediğimde karar kıldık demokrasi kazandı
Sağlıkla gelsin ateş ve demir Bir arkadaşım doğum sırasında tam karar verebilmiş inşallah ben de öyle olmamBende senin gibiydim o kadar düşündüm ki anlatamam iki erkek olunca çok daha zor oldu. En son Ateş ve Demir'e karar verdik. Insallah anneleri degisitirmez fikrini
Ay bi de ambulansta oksijen seviyem 80 cikti hemen takviye yaptilar. Bebekler artik o kadar bastirmis ki organlarima.Evet canım valla daha yeni söyledin içine doğmuş çok şükür atlattın eşin de endişe etmiştir ne zordur beklemek o kadar uzun kalınca kıyamam çok geçmiş olsun şimdi bebişlerinin tadını çıkar sütün de gelmeye başlamış yarına kadar artar zaten biliyorsun en önemli şey su ve sıvı tüketmekmiş
İnşallah gelecek o günler Ben de bol bol söylenicem sana bak böle böyle diyordun ne oldu diye
Ben de çok kararsızım normalde hala bazen şu mu olsaydı acaba diyorum ama eşim de tam tersi çok kararlıdır o tutuyor beni yoksa kırk kere değiştirmiştim bir de artık bebeler adlarını biliyor sesleniyorum vuruyorlar teyzesiOh ne güzel olmuş. İnşallah ben de bu kararsızlıkla en doğru kararı verebilirim
Ben de gözümle görmeden alamam bir şey diyordum ama gezmek riskliydi yani mecburen internet yorumlari, onceden doguran arkadaşların fikirleri filan derken internete razi oldum. Çoğu şeyi online ebebekten aldim. Bebek arabasindan zibinina kadar her şeyi online aldım ve gelene razı oldum. Annemgil de magazaya giderek zibin corap vs onlar da bir seyler aldilar. Avmde sandalyeyle gezeceksen iyi ama yine de oturmak da rahatsiz etmiyor mu seni? Benim otururken bile gerginlik ağrı oluyor, oturmaya dayanamazdim şahsenKizlar herseyi yeni alacağız malum esim yoktu önümüzdeki hafta gelecek Allah nasip.ederse görevden listem hazır ama esim ben secemem anlayamam.diyor zibini pijamasi vs.. Ben de mecburen gidicem avm ye 2 saat falan anca alir çıkarız sizce riskli mi doktorum 10 dk dan fazla ayakta durma dedi ama bebelerin eşyalarının da artık alınması lazım malum tekerlekli sandalye ayarliycaklar avm.den onla baksam sizce nasıl siz nasıl yaptınız? Agriniz oldu mu
Ay onu da söyledin bak doya doya nefes alayım diye tüm işaretler varmış demek ki canımAy bi de ambulansta oksijen seviyem 80 cikti hemen takviye yaptilar. Bebekler artik o kadar bastirmis ki organlarima.