- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
- #6.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi öyle riskli bir durum varsa yapmazlar zaten allah korusun. Bütün şartlar oluşacak da anca öyle benimki hiç normal doğumdan bahsetmedi bileBenim iki tane ikiz normal doğum yapan tanıdığım var 10 13 sene önce bu doğumlar. Birinci çıktıktan sonra ikinci çıkana kadar kakasını yemiş. Biri allah korusun öldü doğumda.Süre olarak korkutucu geliyor bana yani ikinciye sıra gelene kadar zaman geçiyor sanırım.Doktorum da önermiyorum dedi. Hayırlısı canım yaa .
Gözünüz aydın. MaşallahKizlar ben dogurdum 37+5te ani gelen sanciyla hemen ambulans geldi ve doguma alindim, bebislerim iyi biri 2400 dogdu biri 2700 dogdu yanımdalar. Sütüm damla damla geliyor ama emziriyorum tabii mama da veriyoruz hemen ardina. Bebekleri 10dkda vermisler esime ama benim 2.5 saat sürmüş cikmam
Doktor ne derse o. Nette de okuyorum genelde önerilmiyor. HayırlısıTabi öyle riskli bir durum varsa yapmazlar zaten allah korusun. Bütün şartlar oluşacak da anca öyle benimki hiç normal doğumdan bahsetmedi bile
Kilo almış halin mi 60 kiloydu nasıl zayıf değilsiiiinnnnDahiliyiye yönlendirdi canım benim önceden şeker ölçümü yapılmış bu gebelik şekeriymiş doktor öyle çok korkutmadı büyük ihtimalle düzelir dedi diyetle... 60 kilo 165 boy canım zayıf değildim :) ama kim olsa çıkardı hamurişi tatlılar neler yemiyordum ki
Biri normal gelip diğeri gelmeyebiliyomuş apar topar sezaryene geçiliyor öyle olunca o yüzden de önerilmiyor. Biliyorum ben de ama doğuran da çok var valla hayırlısı aynenDoktor ne derse o. Nette de okuyorum genelde önerilmiyor. Hayırlısı
Yok canım hamile kaldığım kilo şu an 75 imKilo almış halin mi 60 kiloydu nasıl zayıf değilsiiiinnnn
Evet öyle de oluyormuş. Mecbura kalınmadığı sürece ben tercih etmem canım.Biri normal gelip diğeri gelmeyebiliyomuş apar topar sezaryene geçiliyor öyle olunca o yüzden de önerilmiyor. Biliyorum ben de ama doğuran da çok var valla hayırlısı aynen
Şeker genelde genetik evet olabilir kuzum. Çaresi insulin ignesi kuzum. Inşallah diyet ile çözülebilir gerek kalmaz. Doktorunla görüşebildin mi sonucu ?Çözümü ne kuzum bende önceden yoktu aslında şeker çok kilolu bi insan da değildim ama çıkınca çıkıyor demek... anne babamda var şeker genetik mi acaba
Rahmimi yogurdular bir süre, sonra da tuplerimi aldılar hidrosalpinks var diye, uzamis da uzamisBenim oğlum gününden bir hafta geç geldi.4 kiloyu geçikti ve rahim açılmıyordu öğleden akşam 7ye kadar 5 6 saat suni sancı yedim. Berbattı doğumumda çok zor oldu. Sonrasında bir hafta her gün ağladım sezeryan bin kat iyidir. Hele ikiz bebekte delilik. Senin doğumhaneden çıkman neden öyle uzun sürmüş
Aaa aynıymışız resmen ben de iki yıldır bebek istiyorum bir de düşüğüm olunca kilo almıştım 1.64üm 59 kilo civarı hamile kaldım ama bulantım olmamasına rağmen önce kilo verdim sonra 20den sonra almaya başladım 72 kiloyum şuan. Çok da fark yokmuş gebelikte çıkıyor bazen canım. Ben de hamurişi seviyorum valla annem de güzel yapar bebişler kilo alır diye yedim bol kaşarlı ama bende işe yaramadıYok canım hamile kaldığım kilo şu an 75 im
Canım her şeyimiz ne kadar aynı bizim. 170 cm boy, 75 kiloyum şuan. hamile kaldığımda 65 kiloydum. dün benim de 100'lük şeker yükleme sonucum çıktı maalesef yüksek. doktorum endokrinolojiye yönlendirdiYok canım hamile kaldığım kilo şu an 75 im
Çok geçmiş olsun rahmini yoğurdularsa atoni olmuştur muhtemelen rahim fazla genişleyip kasılamadığı için kan kaybı oluyor atlatmışsın çok şükür Tüpleri alıp yumurtalıkları bırakıyorlar mı? Keşke doktorun bu kadar bekletmeseydi seni dün de içine doğmuş gibi söylemiştin alsanız mı diye dimi canımRahmimi yogurdular bir süre, sonra da tuplerimi aldılar hidrosalpinks var diye, uzamis da uzamis
Çok geçmiş olsun canım sen de inşallah diyetle çözersin boyuna göre kilon iyi aslında çok mu yüksek çıktıCanım her şeyimiz ne kadar aynı bizim. 170 cm boy, 75 kiloyum şuan. hamile kaldığımda 65 kiloydum. dün benim de 100'lük şeker yükleme sonucum çıktı maalesef yüksek. doktorum endokrinolojiye yönlendirdi
evet kuzum ben gebeliğin başından bu yana sadece 10 kilo aldım bide bebekler haftalarıyla hep uyumlu gidiyordu ama çıktı işte. bana önce 50'lik yapıldı yüksek çıkınca 100'lük yükleme yapıldı. 100'lük yüklemede totalde 4 kere kan aldılar saat başı. açlık şekeri normal çıktı ama yüklemeden sonraki 1. saat 237, 2. saat 160 çıktı, 3. saat normale dönmüştü. endokrinologla birlikte karar vereceklermiş tedaviye bakalım umarım diyetle çözülür.Çok geçmiş olsun canım sen de inşallah diyetle çözersin boyuna göre kilon iyi aslında çok mu yüksek çıktı
İnşallah canım 100lüğün hedef değerlerini bilmiyorum ama genelde diyetle çözüyorlar ben kendimi çok hazırlamıştım çıkacak diye çıkmadı iki gün öncesinde de waffle yemiştim halbuki birdaha diyet olur yiyemem diye ne tuhaf bir şey kimde çıkacağı hiç belli olmuyorevet kuzum ben gebeliğin başından bu yana sadece 10 kilo aldım bide bebekler haftalarıyla hep uyumlu gidiyordu ama çıktı işte. bana önce 50'lik yapıldı yüksek çıkınca 100'lük yükleme yapıldı. 100'lük yüklemede totalde 4 kere kan aldılar saat başı. açlık şekeri normal çıktı ama yüklemeden sonraki 1. saat 237, 2. saat 160 çıktı, 3. saat normale dönmüştü. endokrinologla birlikte karar vereceklermiş tedaviye bakalım umarım diyetle çözülür.
ilk lokmayi aldiktan 2 saat sonra ölçtüm ve sadece bir kez olctum bi daha baktirmadi bana. 81 e 101 cikti. bir de hamile. kaldigim kilo 48 şuan 61imToklugu nasil olcuyorsunuz, hemen yemek sonrasi mi, 1-2 saat sonra mi? Ben de kendim olcecegim bu hafta itibariyle.
Bir de haftada 2-3 gun yeterli mi dedi dr.unuz, benimki oyle dedi de...
Masallah canm.bnm 37 38 lerin darısı bize inşallah sende sağlıkla güzellikle büyüt bebeklerini ❤ ciğer geliştirici vurulmuş muydun vurulduysan kaçıncı haftqdaGözünüz aydın. Maşallah
Benm kayinvalidem tek yumurta ikizlerini sağlık ocağında normal doğurmuşDoktor ne derse o. Nette de okuyorum genelde önerilmiyor. Hayırlısı
237 çıkanın hedef değeri 180 ve altı olmalıymış canım. insülin direnci+ polikistik over+ ikiz bebek bunların hepsi gebelik şekerini artıran faktörlermiş. kilom yok ama diğer hepsi var bende :)İnşallah canım 100lüğün hedef değerlerini bilmiyorum ama genelde diyetle çözüyorlar ben kendimi çok hazırlamıştım çıkacak diye çıkmadı iki gün öncesinde de waffle yemiştim halbuki birdaha diyet olur yiyemem diye ne tuhaf bir şey kimde çıkacağı hiç belli olmuyor