- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.201
Benim göbeğim füze gibi valla:) iç karın geniştir derler ya senin öyledir belkiCanm soramadım benm karnim sanki hic büyümüyor gibi size de öyle geldiği oluyor mu sanki hep aynı büyüklükte gibi
Benim doktorum aynı gün bile olabilirsin diyorduBende aşı yaptirmak istiyorum ama 10 gun once tetanoz asisi oldum. Covidi yaptirabilir miyim bilgisi olan var mi kizlar
Benim ellerim çok uyuşuyordu sinir sıkışmalı ödem yapacak birşey yok diye doktora bile söylemedim. Sonra söyledim magnezyum verdi tamamen geçti benim magnezyumla.Kasılmalar oluyordu onlar da azaldıselam kızlar...
nasılsınız bugün? ellerimde uyuşma, ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı benim. ayaklarımı tanıyamıyorum akşam işten eve gidince öyle bir şişme yani :) doktorum normal diyor, tansiyonumu da ölçtürüyorum hep normal çıkıyor. Bu arada 3. Doz biontech aşımı oldum dün gece. Sizi korkutmak istemem ama sağlam kaynaklardan edindiğim bilgilere göre omicron varyantı çok sağlam geliyor, bulaşıcılığı çok yüksek bu zamana kadarki hiç bir varyanta benzemiyor. Sağlık bakanlığı da 6 ay olan aşı aralığı süresini 3 aya indirdi dün akşam itibariyle. özellikle aşısız arkadaşlarım aşı yaptırmak ya da yaptırmamak sizin tercihiniz elbette ama lütfen kendinize çok dikkat edin.
Amiiiinayyy bende izledim bu videoyu ve çok duygulanndım. allahım bizede göstersin böyle doğumlar
Yok yani bnm büyümüyor gibi kuzumBenim göbeğim füze gibi valla:) iç karın geniştir derler ya senin öyledir belki
Canım magnezyum kullanmıyorum, vermedi bana sordum hatta kullanmalı mıyım diye gerek yok dedi. Ama sorduğumda böyle olmuyordu tekrar bi sorayım o zaman. evet canım 3. doz öneriliyor ve dünyada da bizde de uygulanıyor uzun süredir. omicron varyantı yüzünden ise önceden 6 ay olan süre 3 aya indirildi yani 2. dozu olduktan 3 ay sonra uygulanabilirmiş. ama benim 6 ay dolmuştuCanım ödemler uyuşmalar kramplar benim de senin haftalarında başladı magnezyum verdi doktorum biraz daha az oluyor ama hala oluyor özellikle gece ellerimde oluyor ve ters bir şey yaptığımda sağ ayak bileğimde sinirlerim sıkışıyor gibi normalmiş böyle şeylerMagnezyum kullanıyor musun?
Ben 2 doz biontech oldum ama 3 mü olmam lazım? En son 20.haftada olmuştum 3 ay olmadı daha gerçi
Ne bileyim canım yaa doktor da bir şey demedi suyum normal.. ben işte 13 kilo aldım 23+2 bebekler 760 gram olunca acaba mı dedim şekerden korkuyorum yoksa ben zaten bebişler için kilo yapıcı şeyler yiyorumNiye kötü olsun. Çok saçma. Benim de bir buçuk hafta öndeler . Şu ara 2 kilo oldular muhtemelen. Hele bu haftalarda daha da kilo alsınlar diye daha da dikat ediyorum beslenmeme. Eğer şeker çıkmazsa bir sorun yoktur. Şeker yüksek olunca da bebek kilosu yüksek oluyormuş. Ve seker olunca bebeklerin suyu da fazla çıkıyor. Böyle bir şey yoksa bebeklerin önde olması zarar değil avantaj. Sonuçta be zaman doğacakları belli değil.
Ben de şekerden korktum aynı senin gibi şeker çıkmayınca rahatladım aynen devam :)Ne bileyim canım yaa doktor da bir şey demedi suyum normal.. ben işte 13 kilo aldım 23+2 bebekler 760 gram olunca acaba mı dedim şekerden korkuyorum yoksa ben zaten bebişler için kilo yapıcı şeyler yiyorum
Kendin zayıfsan bilemedim şimdiYok yani bnm büyümüyor gibi kuzum
canım arada 2 hafta süre olsa iyi olur diye biliyorum ama en sağlıklı bilgiyi doktorun verir bence. ben de tetanoz aşısını olmadım biontech daha önemli diye doktorum önce covid aşısını ol dedi.Bende aşı yaptirmak istiyorum ama 10 gun once tetanoz asisi oldum. Covidi yaptirabilir miyim bilgisi olan var mi kizlar
canım ben de soracağım doktora. parmaklarımı bükerken bile zorlanıyorum vallaBenim ellerim çok uyuşuyordu sinir sıkışmalı ödem yapacak birşey yok diye doktora bile söylemedim. Sonra söyledim magnezyum verdi tamamen geçti benim magnezyumla.Kasılmalar oluyordu onlar da azaldı
Bu ara bırakmışım zaten yediğim şeyleri canım şeker ölçümünden sonra tam gaz devam valla sonuçta bizim bebişler 40 haftaya gitmiyor ne kadar alırlarsa kilo bizim için kar.. :)Ben de şekerden korktum aynı senin gibi şeker çıkmayınca rahatladım aynen devam :)
Benim de öyleydi hatta sabah uyanıyordum elim hiç yokmuş gibi o kadar bir uyuşma .Magnezyumla anında geçti benim.canım ben de soracağım doktora. parmaklarımı bükerken bile zorlanıyorum valla
Kesinlikle :) şeker yükleme haftası biraz dikkat ettim.Çıkmadı şimdi de zaten midem rahatsız oluyor tatlı şeyler yiyince ben protein kalsiyum ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bol su :)Bu ara bırakmışım zaten yediğim şeyleri canım şeker ölçümünden sonra tam gaz devam valla sonuçta bizim bebişler 40 haftaya gitmiyor ne kadar alırlarsa kilo bizim için kar.. :)
Anladım canım bidaha sor istersen sen bilirsin tabiCanım magnezyum kullanmıyorum, vermedi bana sordum hatta kullanmalı mıyım diye gerek yok dedi. Ama sorduğumda böyle olmuyordu tekrar bi sorayım o zaman. evet canım 3. doz öneriliyor ve dünyada da bizde de uygulanıyor uzun süredir. omicron varyantı yüzünden ise önceden 6 ay olan süre 3 aya indirildi yani 2. dozu olduktan 3 ay sonra uygulanabilirmiş. ama benim 6 ay dolmuştu
Kendin zayıfsan bilemedim şimdi
Kuzum bende senin gibi düşünüyorum aynen haklısın ama bu dr bana çok kilolu olurlarsa erken doğum riskin olacak dedi yediklerimi yarıya indirtti inan ki kafam corba oldu kim ne diyor ne oluyor anlayamaz hale geldimNiye kötü olsun. Çok saçma. Benim de bir buçuk hafta öndeler . Şu ara 2 kilo oldular muhtemelen. Hele bu haftalarda daha da kilo alsınlar diye daha da dikat ediyorum beslenmeme. Eğer şeker çıkmazsa bir sorun yoktur. Şeker yüksek olunca da bebek kilosu yüksek oluyormuş. Ve seker olunca bebeklerin suyu da fazla çıkıyor. Böyle bir şey yoksa bebeklerin önde olması zarar değil avantaj. Sonuçta be zaman doğacakları belli değil.
Merhaba, Tek kesede tek yolk varsa ikiz degildir, onu gorene kadar beklenmeli. doktorunuz gec dollenme oldugunu kastetmis sanirim. 3-4 kat hcg artisi salt hcg degerinden daha anlamli, 5.haftada 5355 cok yuksek bir deger sayilmaz. Hakkinizda hayirlisi olsunkızlar merhaba beta hcg nin ikiz gebelikle alası varmı 4+5 hamileyim adet tarihine göre değil kücük dedi kan degerim 5355 cıktı kese boyutuda 9.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?