- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 103
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.221
Hamdolsun iyiyiz, bir sıkıntım henuz yok. Evden calistigim icin gunluk islerimi yapiyorum yavas yavas :)) Haftaya cuma 24.hafta idari iznim baslayacak 24-30.hafta arasi, sonrasi 30-37 "çalışır raporu", oyle gun sayiyorum, tekme sayiyorum vb.Kizlar günaydın bugün nasllsinz
Masallah ya çok güzeller canim güle güle güzel günlerde kullan ben hiç is yapamıyorum sadece yemeknyapip yatiyorum kasilmalardan dolayıHamdolsun iyiyiz, bir sıkıntım henuz yok. Evden calistigim icin gunluk islerimi yapiyorum yavas yavas :)) Haftaya cuma 24.hafta idari iznim baslayacak 24-30.hafta arasi, sonrasi 30-37 "çalışır raporu", oyle gun sayiyorum, tekme sayiyorum vb.
Bu hafta sonunda besikler kuruldu, silindi, tam yerlesmedi ama oylesine bi uyku setini attim icine biraz seyrediyorum. Cok cekmeceli olsun istemistim, gonlumdeki gibi oldu. Aldigim giysiler yikandi utulememi bekliyorlar. Bu hafta ya da 10 gune gardrop gelip kurulacak, silinecek yerlesecek vb vb.
Boyle boyle geciyor gunler...
günaydın canım bir süre göremedim seni merak etmiştim dün okudum iyisin şükür, ben iyiyim artık başladı yataktan zor kalkmalar tek taraflı yatınca uyuşmalarım oluyor kolum bacağım çalışmaya devam 30.haftayı bekliyorum rapor için dün genel müdürüm bir iki hafta daha dayan sonra evden devam et sen dedi ama ben işte daha rahatım evde oturup kalkmak daha zor :) öyle işte alışverişler devam kapı süsü yatak korucular nevresim falan sipariş ettim yatak ve dolapları bekliyoruz haftaya odaları boyanacak çok güzel hazırlıklar Allah'ım herkese nasip etsin inşallahKizlar günaydın bugün nasllsinz
Canm ben instegramdan bi sayfadan aldım pijama takımını istersen sende bak biKızlar aranızda tesettürlü olanlar varsa nasıl pijama ya da gecelik aldı. Valla düzgün ve uygun fiyatlı bişey bulamadım. Ayrıca lohusa pedi mi daha iyi olur depend külot mu? Sezeryan olacağı için ne giyilecek ne yapacağız tecrübeli olanlar bizi aydınlatsın lütfen.
namhani doğuncagünaydın canım bir süre göremedim seni merak etmiştim dün okudum iyisin şükür, ben iyiyim artık başladı yataktan zor kalkmalar tek taraflı yatınca uyuşmalarım oluyor kolum bacağım çalışmaya devam 30.haftayı bekliyorum rapor için dün genel müdürüm bir iki hafta daha dayan sonra evden devam et sen dedi ama ben işte daha rahatım evde oturup kalkmak daha zor :) öyle işte alışverişler devam kapı süsü yatak korucular nevresim falan sipariş ettim yatak ve dolapları bekliyoruz haftaya odaları boyanacak çok güzel hazırlıklar Allah'ım herkese nasip etsin inşallahsen nasılsın bebişler önden gidiyormuş okudum :)
Canim benm suan ne durumdalar bilmiyorum ama haftalarında donmustuler karnim birz küçük daha çünkü büyümedi 2 haftadır doktora gidince size yazicam :) ben daha bise almadım eşimin görev bitmesini bekliyorum doktorum çok korkutuyor beni her gitmeme ayrı bir konuyla korku veriyor yaa Aralık ayı için de aynı şekilde beni çok korkuttugünaydın canım bir süre göremedim seni merak etmiştim dün okudum iyisin şükür, ben iyiyim artık başladı yataktan zor kalkmalar tek taraflı yatınca uyuşmalarım oluyor kolum bacağım çalışmaya devam 30.haftayı bekliyorum rapor için dün genel müdürüm bir iki hafta daha dayan sonra evden devam et sen dedi ama ben işte daha rahatım evde oturup kalkmak daha zor :) öyle işte alışverişler devam kapı süsü yatak korucular nevresim falan sipariş ettim yatak ve dolapları bekliyoruz haftaya odaları boyanacak çok güzel hazırlıklar Allah'ım herkese nasip etsin inşallahsen nasılsın bebişler önden gidiyormuş okudum :)
Valla canım benim hep aklımda hatta annelik güdüsü de gelmemiş acaba sever miyim diyorum kabullenir miyimKizlar sizinde doğunca bakabilecek miyim sütüm yeter mi millet gelip ellerde tepkim ne olur gibi korkulariniz oluyor mu
yaa ne güzeller Rabbim sağlıkla kullandırmayı nasip etsin inşallahHamdolsun iyiyiz, bir sıkıntım henuz yok. Evden calistigim icin gunluk islerimi yapiyorum yavas yavas :)) Haftaya cuma 24.hafta idari iznim baslayacak 24-30.hafta arasi, sonrasi 30-37 "çalışır raporu", oyle gun sayiyorum, tekme sayiyorum vb.
Bu hafta sonunda besikler kuruldu, silindi, tam yerlesmedi ama oylesine bi uyku setini attim icine biraz seyrediyorum. Cok cekmeceli olsun istemistim, gonlumdeki gibi oldu. Aldigim giysiler yikandi utulememi bekliyorlar. Bu hafta ya da 10 gune gardrop gelip kurulacak, silinecek yerlesecek vb vb.
malesef oluyor canım birde tecrübesiziz ne olcak nasıl olcak bilmiyorum bianda 2 çocuğa bakmak cidden zor olcak Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallahKizlar sizinde doğunca bakabilecek miyim sütüm yeter mi millet gelip ellerde tepkim ne olur gibi korkulariniz oluyor mu
güle güle kullansinlar insallahHamdolsun iyiyiz, bir sıkıntım henuz yok. Evden calistigim icin gunluk islerimi yapiyorum yavas yavas :)) Haftaya cuma 24.hafta idari iznim baslayacak 24-30.hafta arasi, sonrasi 30-37 "çalışır raporu", oyle gun sayiyorum, tekme sayiyorum vb.
Canım ben sleepy natural aldım. 192 adet 1 numara, yine bi o kadar 2 numara bir de ıslak bez stoklamıştım ama şuan stoklamak için fazla pahalı ben sipariş fotomu atayım ucuza almıştım şuan fırladıselam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
ben de bio natural aldim bugun ama gardrops ve dolap uygulamalarindan aldim 80 kuris civarlarina geldi tanesi. evet cok pahali daha indirime de girmez benceCanım ben sleepy natural aldım. 192 adet 1 numara, yine bi o kadar 2 numara bir de ıslak bez stoklamıştım ama şuan stoklamak için fazla pahalı ben sipariş fotomu atayım ucuza almıştım şuan fırladı
Canım tesettürlü değilim ama instada madrebebek ve lohusaavm de tesettüre uygun pijama takımları var. Lohusaavmden ben taç almıştım geldi güvenilir, sitesi de var. Üstelik uygun gayetKızlar aranızda tesettürlü olanlar varsa nasıl pijama ya da gecelik aldı. Valla düzgün ve uygun fiyatlı bişey bulamadım. Ayrıca lohusa pedi mi daha iyi olur depend külot mu? Sezeryan olacağı için ne giyilecek ne yapacağız tecrübeli olanlar bizi aydınlatsın lütfen.
Orası da doğru gerçi. Ben bunlar bittikten sonra baby turco ve ya minies i denicem arkadaşlarımdan memnun kalanlar var çünkü yakında uçacak hepsiben de bio natural aldim bugun ama gardrops ve dolap uygulamalarindan aldim 80 kuris civarlarina geldi tanesi. evet cok pahali daha indirime de girmez bence
1 numara Prima Aqua Pure 140lik aylik paketselam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
primaya korkumdan hic bakmadim bi bakayim1 numara Prima Aqua Pure 140lik aylik paket
2 numara 2 tane prima premium care (60x2:120adet)
3 numara 3 tane Sleepy Natural (34×3:102adet)
İlk stok bu sekilde, bi bu kadar daha 2 ve 3 gerekir bence :))
Fiyati fenadir, ben taaaaa black friday indiriminde almistim aqua pure'u, digerleri de e-bebek ve prima kampanyasi karmasi....primaya korkumdan hic bakmadim bi bakayim3 numara da almayı düşünüyorum evet. ben de suanda
sleepy bio natural 1 numara 384 adet
sleepy bio natural 2 numara 238 adet
3 numarayı da ya bio natural ya natural alirim bir de 0 numara almak istiyorum birer paket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?