2022 ikiz annesi olacaklar

Evet ben de her gun içerken bunu diyorum, millet kabiz oluyor ben ishal diye diye, vallabi artik tuvalete gitmekten biktim
Canm soramadım benm karnim sanki hic büyümüyor gibi size de öyle geldiği oluyor mu sanki hep aynı büyüklükte gibi

Günaydın canım doktorunun ne dediğini anlamadım... bebişlerin kaç gram benim de 15 gün kadar öndeler iyi mi kötü mü anlamadım

evet cok guzel sizin olabilir aslinda doktorun destegi de cok onemli ama benim ihtimalim yok ilki sezaryen ve bulundugum ilde ssvd destekleyecek bir doktor veya hastane yok

Geçmiş olsun canm inş bişey olmadan atlatırsın bu haftaları az kaldı Allhin izni ile içini ferah tut sen doktorun neden öyle diyoki korkutuyo seni stresde yapmaman lazım sonuçta

O bende de oluyor kuzum ya korkuyorum hatta bazen
Evet ya korkunç oluyor kuzum Hoşgeldin bu arada ben farkettim senin hesap pasif olmuştu bir şey oldu heralde dedim İyi olmana sevindim canım sana demiştim birsürü şey yiyorsun daha napıcaksın diye bebişlerin kilo alması çok normal avuç avuç ceviz yemişsin günde bir avuç ceviz bir muz yeterdi Gerçi benim de oğlan minnoş kalmış biraz ben hem o kadar yemiyorum hem de sol rahim damarlarında direnç var o da iyi değil işte herşeyin arasını bulmak lazım ortada buluşalım şeker yüklemesi yapıldı mı sana ya da yapılacak mı?

evet cok guzel sizin olabilir aslinda doktorun destegi de cok onemli ama benim ihtimalim yok ilki sezaryen ve bulundugum ilde ssvd destekleyecek bir doktor veya hastane yok
Sezeryan mı olmuştu canım ben onu bilemedim zaten sağlıklı olsunlar yeter ama işte böyle görünce çok hoşuma gitti inşallah aramızdan birilerine böyle güzel doğumlar nasip olur benim de ihtimalim yok hem bebişler baş geliş değil hem de rahim ağzım kısalmış inşallah senin gibi uzar tekrar

Günaydın canım doktorunun ne dediğini anlamadım... bebişlerin kaç gram benim de 15 gün kadar öndeler iyi mi kötü mü anlamadım
Benimde 2 hafta öndeydi hatta sevindim bende dedi ki bana bebekler iri olursa erken doğum riskin olur kendini frenle dedi hatta hemen sekerimi olctu snra 1 hafta snra hem idrar hem kanda tekrar baktı şekerim 80 çıktı açlık o yüzde yüklemeye gerek duymadı sende yoktur dedi ama beslenmemi kisitladi ben de sinirlendim hatta ben hamur işi yemiyorum börek çörek pasta falan kepekli ekmek yerim yada tam tahıllı kabiz olduğum için seker zaten yemem mantar yapiyor vajinamda hemen o yüzden de sinirlendim dedim yediğim ne var ki neyi kisitlayayim kaşar yeme dedi meyveyi azalt dedi bende 1 hafta oyle yaptim o hafta kilo almadılar geri kendi kilosuna döndüler suan ne durumda bilmiyorum daha kontrole gitmedim

Ama boyle de hemoroid oldum dogumdan sonra yine bi cerrahi islem sart olacak her turlusu zor
Aynen haklısın kuzum ama benmde memecik oldu orda doktora ne gittim ne sordum zaten fistul var anasını bölgemde o yüzden de hiç oralı olmamaya çaba gösteriyorum yoksa hemen beni de ameliyat edecekler ama doğumdan snra düzelen cokmus

Geçmiş olsun canm inş bişey olmadan atlatırsın bu haftaları az kaldı Allhin izni ile içini ferah tut sen doktorun neden öyle diyoki korkutuyo seni stresde yapmaman lazım sonuçta
Sorma yaa inan değiştirsem diyorum ama olduğum şehirde kısıtlı hani doktor falan o yüzden de başka dr kabul etmiyor o benm arkadaskm diyor botle kaldım onda

Benm bebekler birden kilonalinca hemen olctu orda bise cikmadi snra hem açlık idrar hem kan baktı onda da çıkmadı bende istemedim o da gerek yok zaten düşük dedi açlık 80 çıktı o şekilde yaptırmama kararı aldık kuzum iste simdi de ne durumdayım inan ki bilmiyorum :) hosbulduk

Nameless Warrior canim meraba nasılsın seninle biz aynı haftalardaydik seni uzun zamandır soramadım bebekler kac gram olmus sen nasılsın yanmalarin basladi mi miden de
Canım benim çok şükür iyiyiz ben hala yoğun tempo çalıştığım için takip ediyorum buraları ama yazamıyorum en son bir hafta önce şeker yüklemesinde görmüştük bebişleri birisi 810 diğeri 840 gr olmuşlardı. mide yanmalarım benim yaklaşık 10 haftadır var ama tamamen yediklerim ile alakalı olduğunu fark ettim mesela çikolata tatlı hiç iyi gelmiyor mideme tüketmiyorum. bazı gıdaları hayatımdan çıkarttım gibi o yüzden biraz daha rahatım. ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama rahim ağzında bir problem olmadığı için çok takılmamaya çalışıyorum. sen nasılsın bebişler nasıl ?

Çok şükür canım gözün aydın sıkıntılı birşey olmamasına çok sevindim sağlıkla zamanında gelsin bebişler inşallah

Benimki memeden de buyuk artik ya off offf, inşallah duzelir. Kadin dogumcum 5 gunluk fitil verdi ama gorunus olarak bi ise yaramadi sadece acı ve kasintiyi aldi ilac

selam kızlar...
nasılsınız bugün? ellerimde uyuşma, ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı benim. ayaklarımı tanıyamıyorum akşam işten eve gidince öyle bir şişme yani :) doktorum normal diyor, tansiyonumu da ölçtürüyorum hep normal çıkıyor. Bu arada 3. Doz biontech aşımı oldum dün gece. Sizi korkutmak istemem ama sağlam kaynaklardan edindiğim bilgilere göre omicron varyantı çok sağlam geliyor, bulaşıcılığı çok yüksek bu zamana kadarki hiç bir varyanta benzemiyor. Sağlık bakanlığı da 6 ay olan aşı aralığı süresini 3 aya indirdi dün akşam itibariyle. özellikle aşısız arkadaşlarım aşı yaptırmak ya da yaptırmamak sizin tercihiniz elbette ama lütfen kendinize çok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…