- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.161
Evet ben de her gun içerken bunu diyorum, millet kabiz oluyor ben ishal diye diye, vallabi artik tuvalete gitmekten biktim
Canm soramadım benm karnim sanki hic büyümüyor gibi size de öyle geldiği oluyor mu sanki hep aynı büyüklükte gibiMide yanmasından ölücem sabahtan beribebekler aç kalmasın diye zorladım da kendimi yedim yani daha da beter oldum bu gece uyku yok. Bu arada ben artık dışarı çıkamayacak duruma gelmişim evde anlamıyorum ama gülle gibiyim. 34 36 haftalardaki arkadaşlar siz de böyle misiniz ? Ben bir ay sonra kendimi düşünemiyorum bile . Evde sere serpe duruyorum anlamıyorum ama dışarı yalnızca doktora giderim bundan sonra.
Günaydın canım doktorunun ne dediğini anlamadım... bebişlerin kaç gram benim de 15 gün kadar öndeler iyi mi kötü mü anlamadımCanim arkadaşlarım uzun aradan sonra herkeze günaydın:) başımdan gecenleri sizlerle paylasmak istedim gecen haftalarda kaşar peynirini biraz fazla yedim ama cok değil hani gunde en fazla 3 4 dilim falan avuç avuç ceviz yedim ben zayıfım bebekler kilo alsınlar diye doktora gittim böyle giderse erken doldurursun ağırlıkları hatalarından önde dedi çok korkuttu beni diyet yaptirdi eğer bebeğiniz kilo alsın isterseniz
Gunde 2 muz
Bol ceviz badem fındık kabak çekirdeği
Kaşar peynir ( ama sağlıksız diyenler de oluyor)
Soda
Süt bol bol
Vee su
Bu arada size 1 de sorum var sut bende hem kabızlık hemde gaz yaptığı için kakaolu kido aldim önerir misiniz boyle içen var mi hazır sut şeklinde ve gunde kac tane içeyim
evet cok guzelKuzuuum normal doğum ihtimali çok düşük ama geçen gün takip ettiğim bi doktor paylaştı izle bak hayali bile çok güzel değil miii iki kolunda bebeklerin ve yürüyerek doğumhaneden çıkıyorsunkeşkeee Pozisyonlarının baş geliş olması o minnoş ihtimali arttırıyor ne bileyim çok güzel
Watch this reel by ebevildanyildirim on Instagram
Ama boyle de hemoroid oldum dogumdan sonra yine bi cerrahi islem sart olacakAslında kabızlık erken doğuma bile sebep oluyormus kuzum ikinmaktan isal olmak 3vet iyi değil ama inan bana kabiz olmak daha zor
Geçmiş olsun canm inş bişey olmadan atlatırsın bu haftaları az kaldı Allhin izni ile içini ferah tut sen doktorun neden öyle diyoki korkutuyo seni stresde yapmaman lazım sonuçtaİhlal yemişim.can :) yoksa sizi hep takipteyim 26 olduk inşallah şükür iyiyim yani yattığım zaman iyiyim ayağa kalkinca karnim çok kasiliyor ve adım atamıyorum hemen yatiyorum bise yapacaksan hep oturarak ama otururken çok yarım.saat falan hani oturursam bel agrim da başlıyor doktor çok korkuttu Aralık ayı sana çok riskli dikkat edeceksin dedi o yüzden bende hep yatmaya calisiyorum ama mecburen tabiki yemek yapmaya kalkıyorum
Biz hep bakinca bize oyle geliyor ama haftada bir komşum yemek pasta vs getiriyor her seferinde oha diyor karnimaCanm soramadım benm karnim sanki hic büyümüyor gibi size de öyle geldiği oluyor mu sanki hep aynı büyüklükte gibi
Evet ya korkunç oluyor kuzumO bende de oluyor kuzum ya korkuyorum hatta bazen
Sezeryan mı olmuştu canım ben onu bilemedim zaten sağlıklı olsunlar yeter ama işte böyle görünce çok hoşuma gitti inşallah aramızdan birilerine böyle güzel doğumlar nasip olurevet cok guzelsizin olabilir aslinda doktorun destegi de cok onemli ama benim ihtimalim yok ilki sezaryen ve bulundugum ilde ssvd destekleyecek bir doktor veya hastane yok
Benimde 2 hafta öndeydi hatta sevindim bende dedi ki bana bebekler iri olursa erken doğum riskin olur kendini frenle dedi hatta hemen sekerimi olctu snra 1 hafta snra hem idrar hem kanda tekrar baktı şekerim 80 çıktı açlık o yüzde yüklemeye gerek duymadı sende yoktur dedi ama beslenmemi kisitladi ben de sinirlendim hatta ben hamur işi yemiyorum börek çörek pasta falan kepekli ekmek yerim yada tam tahıllı kabiz olduğum için seker zaten yemem mantar yapiyor vajinamda hemen o yüzden de sinirlendim dedim yediğim ne var ki neyi kisitlayayim kaşar yeme dedi meyveyi azalt dedi bende 1 hafta oyle yaptim o hafta kilo almadılar geri kendi kilosuna döndüler suan ne durumda bilmiyorum daha kontrole gitmedimGünaydın canım doktorunun ne dediğini anlamadım... bebişlerin kaç gram benim de 15 gün kadar öndeler iyi mi kötü mü anlamadım
Aynen haklısın kuzum ama benmde memecik oldu orda doktora ne gittim ne sordum zaten fistul var anasını bölgemde o yüzden de hiç oralı olmamaya çaba gösteriyorum yoksa hemen beni de ameliyat edecekler ama doğumdan snra düzelen cokmusAma boyle de hemoroid oldum dogumdan sonra yine bi cerrahi islem sart olacakher turlusu zor
Sorma yaa inan değiştirsem diyorum ama olduğum şehirde kısıtlı hani doktor falan o yüzden de başka dr kabul etmiyor o benm arkadaskm diyor botle kaldım ondaGeçmiş olsun canm inş bişey olmadan atlatırsın bu haftaları az kaldı Allhin izni ile içini ferah tut sen doktorun neden öyle diyoki korkutuyo seni stresde yapmaman lazım sonuçta
Ay dikkat et bebeğim.nazar etmesinBiz hep bakinca bize oyle geliyor ama haftada bir komşum yemek pasta vs getiriyor her seferinde oha diyor karnima
Benm bebekler birden kilonalinca hemen olctu orda bise cikmadi snra hem açlık idrar hem kan baktı onda da çıkmadı bende istemedim o da gerek yok zaten düşük dedi açlık 80 çıktı o şekilde yaptırmama kararı aldık kuzum iste simdi de ne durumdayım inan ki bilmiyorum :) hosbuldukEvet ya korkunç oluyor kuzumHoşgeldin bu arada ben farkettim senin hesap pasif olmuştu bir şey oldu heralde dedim İyi olmana sevindim canım sana demiştim birsürü şey yiyorsun daha napıcaksın diye bebişlerin kilo alması çok normal avuç avuç ceviz yemişsin günde bir avuç ceviz bir muz yeterdi Gerçi benim de oğlan minnoş kalmış biraz ben hem o kadar yemiyorum hem de sol rahim damarlarında direnç var o da iyi değil işte herşeyin arasını bulmak lazım ortada buluşalım şeker yüklemesi yapıldı mı sana ya da yapılacak mı?
Canım benim çok şükür iyiyiz ben hala yoğun tempo çalıştığım için takip ediyorum buraları ama yazamıyorumNameless Warrior canim meraba nasılsın seninle biz aynı haftalardaydik seni uzun zamandır soramadım bebekler kac gram olmus sen nasılsın yanmalarin basladi mi miden de
Çok şükür canım gözün aydın sıkıntılı birşey olmamasına çok sevindim sağlıkla zamanında gelsin bebişler inşallahselam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Çok teşekkür ederimPia baby markaya bakabilirsin canim cicek sepetindenbenimkiler ordandi memnun kaldim ben
Benimki memeden de buyuk artik ya off offf, inşallah duzelir. Kadin dogumcum 5 gunluk fitil verdi ama gorunus olarak bi ise yaramadi sadece acı ve kasintiyi aldi ilacAynen haklısın kuzum ama benmde memecik oldu orda doktora ne gittim ne sordum zaten fistul var anasını bölgemde o yüzden de hiç oralı olmamaya çaba gösteriyorum yoksa hemen beni de ameliyat edecekler ama doğumdan snra düzelen cokmus
Allah kem gozlerden korusunAy dikkat et bebeğim.nazar etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?