- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.241
ahhh ya neden böyle yapıyor o doktor tamam gerçekçi olmak zorunda olabilir ama bunun anlatış şekli önemli hamilesin sonuçta neden stres ile geçirtiyor bu dönemlerinamhani doğunca
Canim benm suan ne durumdalar bilmiyorum ama haftalarında donmustuler karnim birz küçük daha çünkü büyümedi 2 haftadır doktora gidince size yazicam :) ben daha bise almadım eşimin görev bitmesini bekliyorum doktorum çok korkutuyor beni her gitmeme ayrı bir konuyla korku veriyor yaa Aralık ayı için de aynı şekilde beni çok korkuttu
ben şimdilik prima premium 3 paket 0 numara 30*3 90 adetselam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
Yetememe korkusu bnmde basladi iste emzirirken kucağıma alınca falan onları incitir miyim diyrValla canım benim hep aklımda hatta annelik güdüsü de gelmemiş acaba sever miyim diyorum kabullenir miyimtekme atıyolar seviniyorum tabii ama ne bileyim yetememe korkusu varr
Aminnn kuzummmalesef oluyor canım birde tecrübesiziz ne olcak nasıl olcak bilmiyorum bianda 2 çocuğa bakmak cidden zor olcak Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah
Aynen kuzum inan hani olsa hemen başka doktora geçerimahhh ya neden böyle yapıyor o doktor tamam gerçekçi olmak zorunda olabilir ama bunun anlatış şekli önemli hamilesin sonuçta neden stres ile geçirtiyor bu dönemleriçok sağlıklı bir şekilde bitireceksin inşallah sende sağlıkla gelsinler herşey olur yatak da dolapta :)
Ben Sleepy bio natural 1 numaradan 320 adet aldım. Aynısının 2 numarasından 136 adet aldım şimdilik. İkisi birbirine çok yakın geldi boyut olarak bilemedim tecrübede olmayınca sonra alırım diye 2 numarayı fazla almadım.selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
Tomiee tippee aldim emzik de biberon da.Kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Ayy bedavaya almışsınız ne güzelCanım ben sleepy natural aldım. 192 adet 1 numara, yine bi o kadar 2 numara bir de ıslak bez stoklamıştım ama şuan stoklamak için fazla pahalı ben sipariş fotomu atayım ucuza almıştım şuan fırladı
Senin yaşadıklarının aynısı bende de var kuzum üstüne iğne yapacak yerim kalmadı karnim büyüdükçe korkar oldum kola da geçemedim tek yapamıyorum diyeGünaydın canım ben iyiyim çok şükür. İyice ağırlaşmaya başladım yatakta dönmek kalkmak vs zorlaştı baya. Az da olsa hâlâ kaşınıyorum. Arada mide yanması oluyor. Bel ağrısı kötü. Ama çok şükür yinede Rabbim başka sıkıntılar vermesin bebişler sağlıklı olsun yeter ki. Sen nasılsın canım
Perinatolog bana magnezyum rahmi yumuşatır demişti kasilma önlüyor galiba kullanmadım bilmiyorum tabi ama bilgisi olanlar daha iyi aciklarlarCanım magnezyum kullanmıyorum, vermedi bana sordum hatta kullanmalı mıyım diye gerek yok dedi. Ama sorduğumda böyle olmuyordu tekrar bi sorayım o zaman. evet canım 3. doz öneriliyor ve dünyada da bizde de uygulanıyor uzun süredir. omicron varyantı yüzünden ise önceden 6 ay olan süre 3 aya indirildi yani 2. dozu olduktan 3 ay sonra uygulanabilirmiş. ama benim 6 ay dolmuştu
Emziği de biberonuda avent aldım canm benKızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Slepyy natural 1 ve 2 numara 2 numara daha fazla aldım. Daha da alamıyorum bilmediğim bez kafam karışık açıkçası. Fazlaca da ıslak mendil stokladım hepsi yeni doğan.selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
Biberon ikili avent almıştım baya uygundu fiyatı o zaman. Emzik de çok araştırdım damaksız kauçuklar moda olmuş ama yeni doğanda damaklı daha sağlıklı olduğu sonucuna vardım.chicco nun 2li 0 2 ay olan yenidoğandan aldımKızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Aynen canım iki üç ayda ne hale geldik. Bugün bi influcer paylaşmış ay sonu yine 2.ürün 1 tl olacakmış bekleyin diyorAyy bedavaya almışsınız ne güzel
oglumda hep avent kullandim. bunlar icn de oyle aldim ama emzik birer tane aldim tutmayabilirler baska markalar denemek zorunda kalabilirim. biberonda cam sağlıklidir yalnız aşırı pahali artik mecbur avent natural aldimKızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Islak mendil alacağım ben de canım şimdi alsam kuruma durumu olmaz değil mi doğum 3 aya olur inşallahSlepyy natural 1 ve 2 numara 2 numara daha fazla aldım. Daha da alamıyorum bilmediğim bez kafam karışık açıkçası. Fazlaca da ıslak mendil stokladım hepsi yeni doğan.
Ben de lansioh aldım yanlış yazmış olabilirim.. 2 li 100 tl yorumları da güzeldi bana da uyguna geldiEmziği de biberonuda avent aldım canm ben
bebekler emmezken göğsün akacak sutyenin islanacak. araya koyuyorsun sutyenin islanmiyor. ama kimisi kullanamamis bunlardan şans işi. yara olan memeucuna yapistigini soyleyenler var. kimisi de kalkan kullanip akan sutleri toplamaktan yana. ben gümüş kapak aldim yara olmasin nerem islanirsa islansinKızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorumsonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?