2022 ikiz annesi olacaklar

ahhh ya neden böyle yapıyor o doktor tamam gerçekçi olmak zorunda olabilir ama bunun anlatış şekli önemli hamilesin sonuçta neden stres ile geçirtiyor bu dönemleri çok sağlıklı bir şekilde bitireceksin inşallah sende sağlıkla gelsinler herşey olur yatak da dolapta :)

selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
ben şimdilik prima premium 3 paket 0 numara 30*3 90 adet
3 paket de 1 numara aldım 70*3 210 adet aldım
bu ay 2 numara da alacağım ama geçen kuzenim Goo.n diye bir bezden bahsetti denedim gayet iyi 2 aylık falan olduktan sonra dene en azından gündüz kullanırsın malum iki bebek var senin yetiştirmek zor olur dedi mantıklı geldi denerim dedim. fikri olan varmı bilmiyorum ben ilk kez duydum markayı.

Aynen kuzum inan hani olsa hemen başka doktora geçerim

selam kizlar bez stoklayanlar ne aldiniz kac adet aldiniz
Ben Sleepy bio natural 1 numaradan 320 adet aldım. Aynısının 2 numarasından 136 adet aldım şimdilik. İkisi birbirine çok yakın geldi boyut olarak bilemedim tecrübede olmayınca sonra alırım diye 2 numarayı fazla almadım.

Kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış

Senin yaşadıklarının aynısı bende de var kuzum üstüne iğne yapacak yerim kalmadı karnim büyüdükçe korkar oldum kola da geçemedim tek yapamıyorum diye

Perinatolog bana magnezyum rahmi yumuşatır demişti kasilma önlüyor galiba kullanmadım bilmiyorum tabi ama bilgisi olanlar daha iyi aciklarlar

Kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız anne memesine benzeyenler oluyormuş birde reflü engelleyen gaz engelleyenlwe varmış
Biberon ikili avent almıştım baya uygundu fiyatı o zaman. Emzik de çok araştırdım damaksız kauçuklar moda olmuş ama yeni doğanda damaklı daha sağlıklı olduğu sonucuna vardım.chicco nun 2li 0 2 ay olan yenidoğandan aldım

oglumda hep avent kullandim. bunlar icn de oyle aldim ama emzik birer tane aldim tutmayabilirler baska markalar denemek zorunda kalabilirim. biberonda cam sağlıklidir yalnız aşırı pahali artik mecbur avent natural aldim

Slepyy natural 1 ve 2 numara 2 numara daha fazla aldım. Daha da alamıyorum bilmediğim bez kafam karışık açıkçası. Fazlaca da ıslak mendil stokladım hepsi yeni doğan.
Islak mendil alacağım ben de canım şimdi alsam kuruma durumu olmaz değil mi doğum 3 aya olur inşallah

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)

Kızlar bir de göğüs pedi de aldım ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum sonuçta bebişler habire emecek onu habire tak çıkar mı yapacağız ne işe yarar bunlar :)
bebekler emmezken göğsün akacak sutyenin islanacak. araya koyuyorsun sutyenin islanmiyor. ama kimisi kullanamamis bunlardan şans işi. yara olan memeucuna yapistigini soyleyenler var. kimisi de kalkan kullanip akan sutleri toplamaktan yana. ben gümüş kapak aldim yara olmasin nerem islanirsa islansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…